Solgt: 3 500 000 kr

Enerhauggata 5

3 500 000 kr
40 m²
1 soverom
Velkommen til Enerhauggata 5!
Enerhaugen
Pen og lys 2-roms leilighet med helt fantastisk utsikt over Oslo| Balkong | Varme og varmtvann inkludert | Nyslipt gulv
 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  31 471 kr
 • Omkostninger
  8 957 kr
 • Totalpris
  3 540 428 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1964
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 011 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Enerhauggata 5!
Lys 2-roms leilighet med fantastisk utsikt over Oslo. Balkong med gode solforhold og meget god planløsning. Leiligheten består av entré, stue, delvis åpen kjøkkenløsning, soverom, baderom og balkong. Stue, kjøkken og soverom er nylig malt. Parketten i stue, soverom og kjøkken er nylig slipt og det er lagt nytt gulv i gangen.
- Gulvet er slipt i mai 2020
- Alle vegger og tak i stue, kjøkken og soverom er malt i mai 2020
- Varme, varmtvann, kabel-tv og internett inkludert i felleskostnadene
- Fantastisk utsikt over Oslo
- Perfekt førstegangskjøp
- Balkong på ca 4 kvm
- Sol fra ettermiddagen og helt til solnedgang
- Sentral beliggenhet på Enerhaugen
- Kjellerbod på ca. 2,5 kvm

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Enerhauggata 5, 0651 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 230, bruksnummer 305
Andelsnummer 189, Enerhaugen Borettslag, organisasjonsnummer 948 152 525

Innhold

Totalt bruttoareal: 44 kvm
Totalt bruksareal: 40 kvm
Totalt primærrom: 40 kvm
Primærrom:
Entré, bad, stue/kjøkken, soverom : 40 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod i underetasje 2 på ca. 2,5 kvm, samt et skap/spisskammer i underetasje 3.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.05.2020 utført av Rana Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Grunnmur i støpt betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder innvendig dører, bad grunnet alder, ventilasjon/luftbehandling grunnet alder. Dette har fått tilstandsgrad 2.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Enerhauggata 5!
Lys 2-roms leilighet med fantastisk utsikt over Oslo. Balkong med gode solforhold og meget god planløsning. Leiligheten består av entré, stue, delvis åpen kjøkkenløsning, soverom, baderom og balkong. Stue, kjøkken og soverom er nylig malt. Parketten i stue, soverom og kjøkken er nylig slipt og det er lagt nytt gulv i gangen.
Entré
Velkommen inn i denne lyse 2-roms leiligheten. Med en gang du kommer inn døren ser du den fantastiske utsikten. I entré er det masse oppbevaringsplass i garderobeskap. Nytt gulv i mai 2020 og god takhøyde.
Stue
Romslig stue med masse naturlig dagslys fra store vindusflater. Parketten er slipt, vegger og tak er malt i mai 2020. Den ene veggen er malt i en lekker og tidsriktig farge. God møbleringsmuligheter med plass til sofa med tilhørende møblement, spisegruppe og tv-møblement. Fra stuen er det utgang til nord-vestvendt balkong via skyvedør. Her er det plass til utemøbler slik at du kan sitte og nyte den fantastisk utsikten. Om sommeren er det sol fra ca klokken tre og til solnedgang.
Kjøkken
Hvitt kjøkken med skapplass på begge sider av veggen. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, fryser, stekeovn og platetopp. Benkeplaten er nylig slipt. Veggen mellom soverommet og kjøkkenet er i frostet glass som gjør kjøkkenet lyst og koselig.
Soverom
Lyst soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Den ene veggen er malt i samme tidsriktige farge som i stuen, dette skaper en lekker og gjennomgående stil. Gulvet her er også nylig slipt, tak og vegger er malt. Fra sengen kan du nyte den fantastiske utsikten med en kaffe om morgenene.
Baderom
Flislagt baderom med lyse fliser på veggene og mørke fliser på gulvet. Nytt toalett, byttet servant og ny innredning under servant fra mai 2020. Opplegg for vaskemaskin, vegghengt dusjarmatur og oppbevaringshylle over stort speil.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1967. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 506492, tinglyst 17.04.1970, type heftelse: Fellesobl. for bor.innskudd
Beløp: NOK 6 037 800, Panthaver: Oslo bolig og sparelag Al
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning og fredningsvedtak i medhold av lov om kulturminner.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Følgende medfølger ved salg:
- Hvitevarer på kjøkkenet
- Garderobeskap på soverommet
- Garderobeskap i entré

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Tøyen med Botanisk hage like ved. Parkens store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. Gatene rundt er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et bredt utvalg av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten for en rask lunsj, take away eller en større middag.
Innenfor en radius på cirka 500 meter finner du KIWI, Joker, Coop Extra og Bunnpris. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret, med gode italienske pizzaer, stilfull bar og shuffleboard. Dette har allerede blitt en populær møteplass for folk på Tøyen. Du finner restauranter som Munks restaurant (thai) Anatolia (tyrkisk) og Brutus Vinbar. Sushirestauranten Wasabi sushi er alltid populær..
Grønnsakhandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Her finner du et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizzarestaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (Mexicansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park.
Det er god dekning på offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. T-bane fra Tøyen T-banestasjon hvor alle t-banens linjer stopper. Buss 60 stopper rett utenfor ved Tøyen skole, og nr 20 kan tas fra bensinstasjonen i Kjølberggata, eller i Finnmarkgata ved Munchmuseet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 27.700 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har 180 garasjeplasser og 18 utendørs p-plasser. Leie av garasjeplass koster 800 kr pr mnd og utendørs parkering koster 500 kr pr mnd. Borettslaget har også parkeringsplasser med opplegg for lading, alle disse er per dags dato utleid. Det må søkes om leie av parkerings-/garasjeplass og det er per 23.03.2020 ledige plasser i Smedgata 32/34.
Ellers er det innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
(Se informasjon om borettslaget for mer info ang. garasjerehabilitering)

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Byggesaker i området:
- I Sørligata 10 D-E er det gitt rammetillatelse til oppføring av boligblokk. Se saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten, saksnummer: 201708007.
- I Smedgata 41 C er det gitt rammetillatelse til riving av verkstedsbygning og oppføring av boligbygg. Se saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten, saksnummer: 201716528.
- I Smedgata 25 har Oslo Kommune mottatt søknad vedrørende riving og oppføring av boligbygg. Se Saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten, saksnummer: 202004557.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 011,- pr. mnd. og inkluderer: Internett, grunnpakke kabel-tv, sentralvarme, varmtvann, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, vaktmestertjeneste, renhold av fellesarealer, betaling av fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.04.2020
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 2.671,-
Internett kr 150,-
TV/kabelanlegg kr 190,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.600,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 739 678,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 662 840,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 25.658,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 31.471,- pr. 01.05.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 21.837.525,- pr. 01.05.2020 og lånevilkårene er:
Lån I:
Rentebetingelser: flytende rente på 2%
Lånets restløpetid: 8 år og 3 mnd
Avdragsfrihet: Ingen
Andel av saldo: 17.323,-
Lån II:
Rentebetingelser: flytende rente på 2,68%
Lånets restløpetid: 7 år og 4 mnd
Avdragsfrihet: Ingen
Andel av saldo: 14.148,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.540.428,-. Av dette beløpet utgjør kr 31.471,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjersti Lohne

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Enerhaugen Borettslag.
Borettslaget består av 470 leiligheter fordelt på Enerhauggata 1 - 7 og Smedgata 32-34.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Borettslaget har vaktmesterordning.
Borettslaget har avtale med NOKAS AS om vakthold.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere og søkes styret.
Fellesvaskeri i oppgangen.
Felles sykkelboder.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Tilbakerømningsystem
2018 - Skiftet fibermodem.
2017 - Uteområder og fasader.
2016 - Dører og parseller.
2014/15 - Heiser og låssystem.
2012 - Inngangsdører og kameraovervåkning.
2011 - Oppussing av korridor og trapperom.
2009 - Nytt callingsystem og vedlikehold av varmeanlegg.
2007 - Skifte av stoppekraner.
2006 - Heisdører og nytt tak Smedgata 34.
2003/04 - El-arbeid og asbestsanering.
2003 - Taknedløp og fjernvarme.
2001/2002 - Balkongrehabilitering.
Planlagte påkostninger:
Ytterligere oppgradering av Brannveien, med buldrevegg og utvidet utsiktplatå.
Det pågår en del utredninger vedrørende fremtidig rehabilitering i borettslaget. Følgende prioritering er foreløpig satt:
1. Garasjeanlegg
2. Tak
3. Fasader
4. Våtrom, ventilasjon og varmeanlegg
Rehabilitering av garasjeanlegget er foreløpig i en forprosjektsfase, så snart denne fasen er gjennomført vil styret innkalle til ekstraordinær generalforsamling for videre prosess. Styreleder forventer at dette vil skje i løpet av våren 2020. De øvrige vedlikeholdsprosjektene er foreløpig ikke vedtatt, men er noe borettslaget vil ta stilling til i generalforsamling når garasjeprosjektet er ferdig.
Slik det ser ut i dag forventes det ikke i følge styret å gjøre noe felles tiltak på VVS de neste 10 årene. Egen renovering av baderom kan gjøres etter avtale med styret. Når borettslaget på et senere tidspunkt ser seg nødt til å skifte/utbedre soilrør og vannrør så kan det være at alle badene må rives, men dette kan styret ikke si noe eksakt om på nåværende tidspunkt.
Styret justerte opp felleskostnadene i borettslaget med 20% med virkning fra 1. september 2018. Bakgrunnen for reguleringen skyldes hovedsakelig tre forhold: Styrke egenkapitalen for å sikre vedlikehold/drift, kostnader knyttet til forprosjekteter og fremtidig rehabilitering av garasjeanleggene og sparing til flere større, fremtidige rehabiliteringsprosjekter. Det er forventet at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan øke som følge av fremtidige rehabiliteringsprosjekter i borettslaget.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget OBOS har forkjøpsrett i borettslag. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Meldefrist for forkjøpsrett er 25.05.2020.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0065/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2065

Dato

Sist oppdatert: 29. oktober 2020 kl. 14:14

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.