Solgt: 3 250 000 kr

Ringvegen 21D

3 150 000 kr
111 m²
3 soverom
Krogsveen v/Eirik Hermansen presenterer Ringvegen 21D!
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Jessheim sentrum
Spennende oppussingsobjekt midt i sentrum - Enderekkehus med nærhet til barnehager, skoler, offentlig transport m.m.
 • Prisantydning
  3 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  220 632 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 471 764 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  111 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 100 kr
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Ringvegen 21D er et meget sentrumsnært enderekkehus med solrike uteområder, og et flott sted å bosette seg for familien. Boligen går over 3 plan, med gode romløsninger og en arealeffektiv planløsning. Hovedetasjen består av stue og kjøkken, og kan enkelt innredes med et toalettrom ved behov. De tre soverommene og bad finner du i 2. etasje.
Området har nærhet til alt byen har å by på, med gangavstand til barnehager, skoler, butikker, kjøpesenter, restauranter, buss, tog, idrettsanlegg, og mye mer.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ringvegen 21D, 2066 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 7, bruksnummer 26, ideell andel 1/1
Andelsnummer 6, Linjebo Borettslag, organisasjonsnummer 952 183 451

Innhold

Totalt bruttoareal: 136 kvm
Totalt bruksareal: 123 kvm
Totalt primærrom: 111 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 123 kvm
Primærrom:
-1. etasje 27 kvm: Kjellerstue/trapp
1. etasje 42 kvm: Entré, kjøkken, stue/trapp
2. etasje 42 kvm: Trapp/gang, 3 soverom, bad
Sekundærrom:
-1. etasje 12 kvm: Bod, vaskerom
I tillegg disponerer boligen en frittstående utvendig bod ved inngangsparti på ca 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.02.2021 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Yttervegger er oppført i trebindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Trevinduer fra 2012 og 1979. Takkonstruksjon av sadlet form, med takstoler i tre. Tekking med shingel. Etasjeskillere er bjelkelag i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Takstmann har vurdert følgende til tilstandsgrad 2 (TG2):
Etasjeskillere: Naturlige mindre skjevheter forårsaket av normale og naturlige setninger.
Underetasje: Utforede vegger mot grunn som reduserer visuell kontroll av symptomer på svikt i fuktsikringen. Anbefales hulltaking for ytterligere kontroll.
Bad: Tilstand på badet.
Kjøkken: Alder og tilstand.
Innvendig trapp: Mangler håndløper kjellertrapp.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen har en gjennomgående eldre standard, men er godt vedlikeholdt. De fleste overflater må påregnes å pusse opp, samt bad og kjøkken. Siste fornying er gjort med gulv i stue og kjellerstue.
Rekkehuset har en god planløsning, og har mange gode muligheter for oppussing. Her er det kun fantasien som setter grenser!
Eksempelvis kan det etableres et toalett ved inngangspartiet for å avlaste trafikken på badet. Badet i 2. etasje har mange gode muligheter. Ved renovering kan man fint "stjele" et par kvadratmeter fra nærmeste soverom, for å åpne opp og bedre plassen. Kjøkkenet har i dag to innganger. Her kan man enkelt tette en inngang og åpne en annen for en mer luftig og åpen romfølelse.
Overflatene består av panel, strietapet og malte plater på vegger, og laminat, vinyl og vegg-til-vegg-tepper på gulv.

Oppvarming

Boligen varmes opp med varmepumpe, peis og panelovner.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen er byggemeldt i 1961, og har vært brukt til boligformål siden 1962.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men det foreligger en innflyttningsattest datert 17.04.1962.
Kjeller var i utgangspunktet uinnredet, og er innredet i ettertid. Rommenes bruk avviker derfor fra byggetegninger.
Garasjene er byggemeldt og det foreligger ferdigattest på disse datert 10.11.2014.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 903530-1/10, tinglyst 03.12.1851, type heftelse: Skjønn.
Dagboknr 903530-1/10, tinglyst 03.12.1951, type heftelse: Skjønn.
Dagboknr 125-1/10, tinglyst 17.01.1953, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte. Ullensaker kommune skjøter og overdrar eiendommen "Linjejordet" til Einar Larsen. Eiendommen overdras som tilleggsjord til kjøper. Kommunen har forkjøpsrett ved eventuelt videresalg av hele eller deler av eiendommen. Dersom kommunen skal ha behov for tomtefelt, har de rett til å kjøpe igjen eiendommen.
Dagboknr 1-1/10, tinglyst 02.01.1962, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte. Ullensaker kommune skjøter og overdrar tomten "Linjebo nordre" og "Linjebo søndre" i Ullensaker til Staten v/Forsvarsdepartementet. Tomtefeltet skal bebygges med rekkehus eller flermannsboliger. Bebyggelsen skal være igangsatt senest 2 år etter at kjøper har fått tinglyst skjøte. Det skal være gjerdehold rundt tomtefeltet der det er nødvendig. Tørrleggings-(senkings) kanalen fra områdene østenfor jernbanelinjen går mellom de 2 bruksnumre som tomtefeltet består av. På strekningen hvor kanalen går således gjennom det samlede tomtefelt, skal kjøper ha vedlikeholdet av kanalen. Kommunen har rett til å føre vann-, kloakk-, lys- og telefonledning over eller langs eiendommen eller gi nabotomtene rett til å føre ledninger og ta tilknytning til disse. Kommunen kan kreve at trebeplatningen på tomten skal holdes nede så den ikke overstiger 4 m.
Dagboknr 2532-1/10, tinglyst 16.06.1962, type heftelse: Bestemmelse om gjerde. Mellom Borettslaget og Norges Statsbaner v/ Distriktsjefen i Oslo er det inngått en avtale om at NSB oppfører et flettverksgjerde mellom grensen til Borettslagets eiendom og Hovedbanen. Det fremtidige ordinære vedlikehold av gjerdet bekostes av Statsbanene. Ekstraordinært velikhold pga hærverk o.l. bæres av partene med en halvpart hver. Dersom hærverket skyldes borettslagets andelseiere, skal borettslaget være ansvarlig for dekning av alle utgifter ved reparasjon.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde med kort avstand til Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste fasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, offentlig kommunikasjon m.m. Kiwi ligger en liten gåtur unna boligen, og det er bensinstasjon i nærhet. Det er kort vei til Nordbytjernet med badeplass og flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Området for øvrig har et bred tilbud for alle aldersklasser innen idrett og kultur.
Boligen ligger i 3 minutters gange fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige cafeer og restauranter. Ved siden av senteret ligger byens kulturhus med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst.
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som er meget populært på fine sommerdager. Her finner du flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall ligger kun ca 5 min. gange i fra boligen, og flere treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim. Idrettsbaner finnes også i området.
Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad. Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. I tillegg er det nå satt opp et ekspresstog kl 07:50 i hverdagene, som bruker 24 minutter til Oslo S. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel. Godt tilrettelagt for pendlere!
Avstander med bil:
Gardermoen ca. 10 min
Lillestrøm ca. 22 min
Oslo S. ca. 35 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 24 383 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, friområder med lekeplass m.m., og asfalterte internveier.

Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass (med portåpner) på ca 20 kvm i felles garasjerekke, samt en utendørs parkeringsplass. Garasjene er klargjort til lading av EL-bil med infrastruktur, og andelseier må selv bekoste ladeopplegg i egen garasje.
Grunnet brannsikkerhet må ny eier må gi beskjed til styret dersom man har EL-bil eller ladbar hybrid.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 07.09.2015 avsatt til boligformål.
Eiendommen grenser til reguleringsplan for "Jessheim sentrum nord" vedtatt 28.09.2009, "Felt K13 Jessheim" vedtatt 23.03.2015 og "Kommunedelplan for Jessheim" vedtatt 16.06.2014.
Eiendommen er berørt av veg/jernbamestøy.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Forretningfører informerer at Linjebo Borettslag er innlemmet i "Kulturminnevernplan for Ullensaker klommune" og vernet i klasse "B1: Bevaringsverdig". Det betyr at borettslaget ikke kan foreta endringer av fasader/eiendommen uten at dette er i tråd med verneplan. Alle endringer, utvendig så vel som store innvendig, skal meddeles styret før noe foretas. Det er vedtatt en "estetisk enhetsplan for Linjebo Borettslag" som må følges av andelseierne. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.100,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, TV og internett med 75MB fra Telenor (kan oppgraderes individuelt), byggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, brøyting, vedlikehold av fellesarealer, strøm til garasjer m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Det er ventet en økning fra 01.04.2021, og felleskostnadene vil da være kr 4.500,- pr mnd.
Felleskostnadene fordeles slik:
Lån kr 1.500,-
Driftsutgifter kr 3.000,-
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 033 138,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 719 296,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 902,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 220 632,- pr. 31.12.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 10.590.336,- pr. 31.12.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 2,10%
Siste termin: 19.02.2038

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.371.764,-. Av dette beløpet utgjør kr 220 632,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristian Tønder Brenna, Katerine Brenna og Jan Brenna

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Linjebo Borettslag.
Borettslaget består av 48 andeler.
Forretningsfører er Vekst Økonomi AS, tlf. 917 07 234
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Det er ikke planlagt vedlikehold eller påkostninger som ikke dekkes av fellesutgiftene.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 32.500,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0015/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2115

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2021 kl. 12:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.