Solgt: 9 400 000 kr

Middelthuns gate 23

8 700 000 kr
104 m²
3 soverom
Velkommen til Middelthuns gate 23! Presentert av Sara Marie Zachariassen Østbye v/ Krogsveen Eiendomsmegling!
Skap ditt drømmehjem i Colosseum Park!
Attraktiv og lys 4-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong på 8 kvm, heis og mye potensiale. Oppleves som 2.etg!
 • Prisantydning
  8 700 000 kr
 • Omkostninger
  218 842 kr
 • Totalpris
  9 618 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  104 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 287 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Middelthuns gate 23!
En attraktiv og tiltalende 4-roms selveier med masse potensiale beliggende i populære Colosseum Park midt på Majorstuen. Leiligheten har en praktisk og fin rominndeling med tre soverom av god størrelse vendt mot rolig bakgård, to bad, en innvendig bod som sørger for god oppbevaringsplass og et stort, sosialt oppholdsrom med åpen stue/kjøkken løsning.
Leiligheten ligger i 2.etg fra gateplan (Middelthuns gate) og 1.etg fra sameiets indre gårdsrom. Bør oppleves!
Kort oppsummert:
- Vestvendt balkong på 8 kvm
- Heis i bygget
- God innvendig oppbevaringsplass og 7 kvm bod i kjeller
- Mye naturlig lys fra store vindusflater
- Stadig garasjeplass til leie eller for salg i sameiets garasjeanlegg
Her kan du virkelig skape ditt drømmehjem!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Middelthuns gate 23, 0368 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 215, bruksnummer 231, seksjonsnummer 97, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 118 kvm
Totalt bruksareal: 107 kvm
Totalt primærrom: 104 kvm
Primærrom:
Leilighet i 1. etasje på 104 kvm: Stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og entré.
Sekundærrom:
Leilighet i 1. etasje på 3 kvm: Innvendig bod.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 7 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.01.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Grunnmur i betong og yttervegger i betongkonstruksjon med teglsteinsfasader samt beiset panelkledning. Innervegger på hovedbygg i betongkonstruksjon for øvrig delevegger i reisverk. Etasjeskillere i støpt betong. Flatt tak tekket med takfolie/papp.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og tilstandsgrad 3:
TG2:
- Gitt på bad med tanke på alder og gjenværende forventet levetid. Badet er fra byggeår (2000) og har ingen sluk der avløp fra kabinett går rett til avløp. Det oppfordres til montering av waterguard med gulvføler eller opparbeidelse av sluk på sikt for god sikring av lekkasjevann. Det ble ikke indikert noen unormale høye fuktverdier ved fuktsøk på befaringsdagen. Kommende oppussing på generelt grunnlag er påregnelig på sikt.
- Gitt på røropplegg grunnet alder og kommende vedlikehold.
- Gitt på bereder grunnet alder og gjenværende forventet levetid.
- Gitt på balkongdør og vinduer med tanke på alder og gjenværende forventet levetid.
TG3:
- Ingen bemerkelser iht. tilstandsrapporten datert 28.01.2021.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Middelthuns gate 23!
En attraktiv og tiltalende 4-roms selveier med masse potensiale beliggende i populære Colosseum Park midt på Majorstuen. Leiligheten har en praktisk og fin rominndeling med tre soverom av god størrelse vendt mot rolig bakgård, to bad, en innvendig bod som sørger for god oppbevaringsplass og et stort, sosialt oppholdsrom med åpen stue/kjøkken løsning. Her kan du virkelig skape ditt drømmehjem!
Leiligheten ligger i 2.etg fra gateplan (Middelthuns gate) og 1.etg fra sameiets indre gårdsrom. Bør oppleves!
Entré:
Praktisk og innbydende entré/hall med god plass til skap og oppheng av ytterklær og skotøy. Gangen er i tilknytning til alle rom i leiligheten. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i oppgangen.
Stue/balkong:
Et lyst og romslig oppholdsrom med god plass til stor sofa og spiseplass med tilhørende møblement. Gasspeis i stue varmer godt på kalde vinterdager. Store vindusflater tilfører rommet en fin, naturlig belysning. Utgang til leilighetens desidert flotteste fasilitet - en 8 kvm vestvendt balkong med sol fra formiddag til kveld på sommertid.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite/slette fronter, laminert benkeplate med fliser over benk og nedfelt kum med ett-greps blandebatteri. Opplegg til oppvaskmaskin og mekanisk avtrekk fra ventilator. Rikelig med skap og benkeplass legger til rette for god oppbevaring- og arbeidsplass.
Bad:
Leiligheten har to bad av god størrelse fra byggeår. Begge badene er tidløst flislagt og har varmekabler i gulv samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Badene er utstyrt med servant, klosett (toalett) og dusjkabinett.
Diverse:
- Vegger: Malte flater. Skiferstein. Fliser på bad.
- Gulv: Parkett og belegg på boden. Fliser på bad.
- Himlinger: Malte flater på innvendig himling.
- Fabrikkmalt balkongdør og vinduer med 2-lags isolerglass fra 1998.
- Ca. 200 liter varmtvannsbereder fra byggeår, plassert på badet.
- Luftbehandling generelt: Boligventilasjon delstyrt fra kjøkkenventilator. Mekanisk avtrekk fra bad.
- Innvendig takhøyde i stue på opptil 2,40 m.

Oppvarming

Gasspeis i stue. Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad/wc. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra 2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 21 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet Bestemmelse om benyttelse, trafostasjon/ kiosk, brannvegg/ -dør, anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Det er gjennomført profesjonell flyttevask i leiligheten så det vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Svært ettertraktet beliggenhet i Colosseum Park på Majorstuen. Her har du gangavstand til alt av servicetilbud, skoler og barnehager og offentlig kommunikasjon.
På Majorstuen er det umiddelbar nærhet til et rikt servicetilbud, butikker, kaféer, restauranter og Colosseum kino med mer. Kort vei til en av Norges mest populære handlegater, Bogstadveien med sitt mylder av hyggelige fortauskafeer, trendy restauranter, barer og nattklubber og ikke minst et fantastisk godt utvalg av populære moteforretninger. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet ankommer man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15-20 min.
Hyggelige Vestkanttorget en kort spasertur fra leiligheten. Her arrangeres det brukt- og antikkmarked hver lørdag i mnd. mars - desember, og bidrar til et yrende folkeliv og god stemning i nabolaget.
Rett over veien for Colosseum Park ligger Frognerbadet og Frogner stadion, samt Frognerparken med gode rekreasjonsmuligheter for store som små. Legg søndagsturen til parken og nyt en matbit på Herregårdskroa med utsikt over skulpturanlegget Vigelandsparken. Vinterstid er det skøytebane på Frogner stadion. For den treningsglade er Sats/Elixia i Middelthuns gate 19 rett ved, ellers er Frognerparken et ypperlig sted for en joggetur. Vil man unne seg noe ekstra ligger Colosseum SPA en kort spasertur unna. Colosseum kino er også innen umiddelbar nærhet.
Frogner stadion er nærmeste stopp med buss- og trikkforbindelse. Kort spasertur bort til Majorstukrysset som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon: Mange muligheter for å forflytte seg rundt til andre deler av Oslo, med t-bane, trikk og buss samt taxiparkering like ved. Er man av den spreke typen finnes det bysykler rett utenfor døren. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Ullevål sykehus, 5 min til Aker brygge, 4 min til Skøyen, 7 min til Oslo S, samt 36 min til Oslo lufthavn.
Eiendommen har gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole, Den Franske skole, Kristelig Gymnasium, Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i umiddelbar nærhet. Lekeparken Child Planet og Månestråle barnehage holder til i sameiet, med prioritet til beboere i Colosseum Park.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7.390 kvm som tilhører sameiet. Tomt opparbeidet som et parkanlegg med blant annet steinbelagte internveier, sykkelparkering, sittegrupper, prydbusker og trær. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det blir stadig lagt ut garasjeplass i lukket garasjeanlegg for leie eller salg. Garasjeplasser i sameiet omsettes for ca. 800.000,-.
Nærmeste ladestasjon for Elbiler er Frognerparken og ved Essendrops gate 7. Nærmeste bysykkelstativ er Frognerbadet og Frogner stadion.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-3502 datert 20.12.1995 med senere endringer datert 01.06.2004 og tilhørende bestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Se kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Det er pr. dags dato pågående plan- og byggesak angående Middelthunsgate 15 og 17: Oppføring av boligblokker og riving av kontorbygg og boligbygg.
Les mer på Oslo kommunes nettside, søk på saksnummer 201818376, 201817512, 201806685 og 201817520.
Sameiet har nedlagt protesterer mot nabobygget, byggesak i Middelthuns gate 15-17. Sameiet protesterer mot utbyggers ønske om å bygg over 14 etasjer. De som bor i 21 er mest berørt, de som bor i 25 ligger helt skjermet men byggebråk i byggeperioden kan forekomme.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 287,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, bredbånd, a-konto gass, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles byggforsikring, generell drift og vedlikehold av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.500,- pr. år. I tillegg kommer det ca. kr. 4.000,- i gassforbruk.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 7.250,- for 2020 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 2.290.872,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 8.247.137,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19.872,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 5.786,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.918.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Eilif Hans Høgh Grønset og Gerardine Wilhelmine Grønset

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Colosseum park syd 2, med sameiebrøk 107/25032.
Sameiet består av 220 leiligheter og 3 næringsseksjoner.
Sameiet har fast ansatt vaktmester.
Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20.
Dugnad må påregnes.
Forsvarlig dyrehold er tillatt. Det er ikke lov å lufte husdyr på sameiets fellesarealer.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020 - Oppgradering av lekeplass, sitteplasser, inngangspartier og gangbaner.
2020 - Byttet porttelefonianlegg.
2019 - Oppgradert fasade og bakgård.
Iht. samtale med styret vil det bli behov for takutbedring i Middelthuns gate 21 og 23 innenfor et 3-6 års perspektiv. Det er mulig at deler av taket i Middelthuns gate 21 som inngår i sameiet må utbedres i 2021, men det er ikke avklart enda. Man må påregne en økning i fellesutgiftene i forbindelse med prosjektet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0011/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.2111

Dato

Sist oppdatert: 17. februar 2021 kl. 15:11

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.