Komplett salgsoppgave

Nerskøyhaugen 24

2 850 000 kr
79 m²
2 soverom
Velkommen til Nerskøyhaugen 24 - presentert av Krogsveen v/eiendomsmegler Robert Iversen
Velkommen til Nerskøyhaugen 24 - presentert av Krogsveen v/eiendomsmegler Robert Iversen
Kart
Robert Iversen
Presenteres av
Robert Iversen
Skodje
Tiltalende 3-roms eierleilighet med sentral beliggenhet | Trappefri adkomst | Terrasse mot sydvest | Carport

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Omkostninger
  72 420 kr
 • Totalpris
  2 922 420 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  79 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  700 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Leiligheten har fin beliggenhet i et rolig og skjermet områder. God uteplass med bra solforhold som er veldig fint på sommeren. God planløsning.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Nerskøyhaugen 24!
Boligen ligger usjenert til i feltet, men samtidig sentralt med ca 1,2 km til sentrum av Skodje. Her har du dagligvarebutikk, utested, kulturhus, fotballbane, samt barneskole og barnehage. KIWI`n, den ligger kun få hundre meter unna! Ellers kort veg til Dignerneset med et rikt utvalg av butikker og matservering.
Leiligheten er på 79 kvm og oppleves som åpen og luftig. Innholdsmessig består den av: entré, stue/kjøkken, to soverom, bad og vaskerom. I tillegg har man carport med egen sportsbod i felles anlegg.
Innvendig holder leiligheten en stilren og tiltalende standard med moderne overflater. Fra stuen har man utgang til romslig terrasse på ca 60 kvm mot sydvest og som brer seg over til sydsiden og et overbygget inngangsparti.
Husk å meld deg på visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nerskøyhaugen 24, 6260 SKODJE
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 524, bruksnummer 129, seksjonsnummer 6, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 79 kvm
Totalt primærrom: 79 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
1. etasje 79 kvm: Entré, stue, kjøkken, to soverom, bad og vaskerom
I tillegg disponerer boligen 1 bod i bakkant av carport.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 11.11.2022, utført av Kim Ruben Andreassen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Vaskerommet er opprinnelig byggemeldt som bod. Se mer under punktet "ferdigattest".

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 2015 på følgende måte:
- Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong med støpt gulv mot grunn. Fundamentert på byggegrunn.
- Etasjeskillere av trekonstruksjoner.
- Yttervegg av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med både liggende og stående trekledning.
- Saltak i trekonstruksjon og yttertak som er utvendig tekket med metallplater.
- Vinduer & dører: vinduer og balkongdør med karmer av tre og to-lags glass. Entrédør med glassfelt og elektrisk kodelås.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende punkter i rapporten, er vurdert til tilstandsgrad 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
Våtrom:
Det er registrert bomlyd i enkelte gulvfliser og det mangler en skrue i klemringen på bad.
Terrasser:
Det mangler rekkverk.
Følgende punkt er ikke undersøkt:
Yttertak: Ingen tilkomst til taket.
Grunnmur: deler av grunnmur ikke tilgjengelig for undersøkelse.
Det gjøres og oppmerksom på at lokalfall i dusj på bad er mindre enn hva som ideelt anbefales, men likevel vurdert som tilstrekkelig. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate til til hovedsluk er mindre enn hva som ideelt anbefales, men likevel vurdert som tilstrekkelig. Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-tilsyn av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik.

Standard

Leiligheten holder en moderne og tiltalende standard. På gulv er det gjennomgående 1stavs laminat, fliser på våtrom. Malte vegg- og himlingsflater med noe kontrastvegger med tapet/flis. Spotbelysning i entré, bad og begge soverom.
Kjøkken:
Ligger i åpen løsning mot stue. På kjøkkenet er det montert tidløs og stilren innredning fra HTH med glatte fronter i hvitt. Benkeplaten er i laminat med nedfelt oppvaskkum. Over kjøkkenbenken er det montert spotbelysning og stikkontakter. På vegg er det belagt dekorative fliser. Videre er det integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Alt medfølger handelen.
Kjøkkenet har montert vannrør av typen rør i rørsystem, samt automatisk vannstopper med fuktsensor.
Stue:
Kjøkken/stue er et flott og sosialt allrom som har plass til både sofagruppe, og egen spisegruppe ved kjøkkenet. De samme flisene som er benyttet på kjøkkenet går igjen i stuen - noe som gir et helhetlig inntrykk.
Mot sydvest er det godt med vindusflater, samt balkongdør med glassfelter som gir et flott utsyn samt rikelig med naturlig lys inn i boligen. Rommet oppleves som luftig med romslig plass inn mot entré og soverommene.
Bad:
Delikat og pent baderom som er helfliset med gulvvarme. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne. Godt med oppbevaring i speilskap samt vegghengt baderomsinnredning med skuffeseksjoner. Spotter i himling som gir godt med lys.
Vaskerom:
Praktisk vaskerom med flislagt gulv. I rommet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, fordelerskapet for rør i rør og varmtvannsberederen.
Anticimex har gitt våtromsbevis for vaskerommet. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.
Soverom:
Leiligheten har total to soverom som begge er av god størrelse.
Hovedsoverom er oppmålt til ca 12m² og har god plass til seng og nattbord på hver side. Kontrastvegg med tapet. Soverommet har frittstående skyvedørsgarderobe.
Soverom 2 er oppmålt til ca 11m² og malt i en lys og pen beigefarge. Her er det gode muligheter for å installere garderobeløsning etter eget ønske.
Entré:
Entré laminatgulv og gulvvarme. Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe med speildører.
Tekniske installasjoner:
- Fibernett
- Vannrør med rør-i-rør system.
- Vanninntaksrør i plast.
- Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør.
- Synlige avløpsrør i plast.
- Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken.
- Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerom.
- Varmtvannsbereder på 200L fra 2015 plassert på vaskerom.
- Balansert ventilasjonssystem fra byggeår med ventilasjonsaggregat plassert i entré.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Prosjektor og lerret på stue vil medfølge.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektrisk oppvarming. Det er elementpipe og skorstein i boligen, men ikke montert ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.07.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
vaskerommet er opprinnelig byggemeldt som bod i følge godkjente byggetegninger. Innredning av rommet er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1507/524/129/6:
14.04.2014 - Dokumentnr: 306284 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Ålesund Kommune
Org.nr: 920 415 288
Overført fra: Knr:1507 Gnr:524 Bnr:129
Gjelder denne registerenheten med flere
Skodje kommune har rett til å benytte anlagt veitilkomst til pumpestasjon for drift og vedlikehold.
14.01.2015 - Dokumentnr: 35112 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 6
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/12

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en 4mannsbolig med sentral beliggenhet på Skodje.
Fra eiendommen er det kort veg til sentrum av Skodje som byr på bla. dagligvarebutikker, kulturhus, barnehage, barneskole samt fotballbane m.m. Kiwi som er nærmeste dagligvarebutikk ligger kun 600m unna boligen.
Ca 7 km unna boligen finner man Digerneset. Her har man en diverse butikker og bla. bakeri, aktivitetspark og dagligvarehandel. Det er heller ikke langt til golfbane på Solnør Gaard.
Til andre kjente reisemål:
- Handelssentrum, Amfi Moa, ca 21 km.
- Ålesund sentrum ca 32 km.
- Ørskog ca 10 km.
- Molde m/ fergeforbindelse ca 52 km.

Adkomst

Ta av ved Kiwi Skodje. Etter å ha passert avkjøring til Olivermarka forsetter man inn Nedreskodjevegen. Etter noen hundre meter tar man av til venstre ned Nerskøyhaugen. Etter ca 200 meter vil boligfeltet dukke opp på høyre hånd. Alternativ veg via Sjøvegen.
Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler i nærheten:
- Skodje barneskule (1-7 kl.), 0.9 km.
- Skodje ungdomsskule (8-10 kl.), 1.5 km.
Barnehager i nærheten:
- Prestemarka barnehage (0-5 år), 0.8 km.
- Skodje barnehage (0-5 år),1.4 km.
- Plassebakken barnehage (0-5 år), 2.3 km.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 916,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med asfaltert vei og plenarealer. Deler av felles tomt ved leiligheten er opparbeidet med terrasse og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i egen carport i fellesanlegg. Ellers er det parkeringsmuligheter på felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig- og konsertert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Nedreskodje, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.06.2012.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 700,- pr. mnd. og inkluderer: forsikring, renovasjon, brøyting og utvendig maling.
Det tas forbehold om at felleskostnadene kan justeres fortløpene pga renteøkninger.
I selgers husstand har det bodd 2 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca 9.000 kwh/5.000,- kr pr år med nettleie på ca 7.000,-
Boligen er tilknyttet Tafjord som leverandør av internett og har avgift på kr 899 pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.720,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, vann og avløp.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 750 021,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 500 069,-/2 700 075,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3.500,- pr år og inngår i kommunale avgifter.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.922.420,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Simen Grindvik

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Nerskøyhaugen, med sameiebrøk 1/12. Sameiet består av 12 boligseksjoner.
Styreleder er Ramona Ailin Arnesen Pilskog, tlf. 906 71 479.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris 35.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0045/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.2245

Dato

Sist oppdatert: 28. november 2022 kl. 15:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.