Solgt: 2 050 000 kr

Vestre Vadmyra 11

2 000 000 kr
80 m²
3 soverom
Hamza Choudhary har gleden av å presentere enda en leilighet i Vestre. 

I dag er alle blokkene på Vadmyra og i Loddefjorddalen oppusset og fornyet, og områdene er blitt en perle for svært mange som tiltrekkes til dette området i vår kjære by.
Meget pen 4-roms med flott kjøkken | Sentralvarme og varmtvann inkl. i fellesutg |Loddefjord e best på jord!
 • Prisantydning
  2 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  219 000 kr
 • Omkostninger
  1 632 kr
 • Totalpris
  2 270 632 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1969
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 082 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget flott leilighet med nymalte overflater og stort lekkert kjøkken fra 2012. Leiligheten ligger i et attraktivt borettslag, rolig og sentralt boligområde med korte avstander til buss, skoler, barnehager, butikk, flott turterreng, mange gode aktivitetstilbud mm. Barnevennlig område med flere lekeplasser, samt kort gangavstand til Vadmyra Skole, Sandgotna Skole og Loddefjord Skole.
* Gode kollektivforbindelser i umiddelbar nærhet.
* Lademuligheter til elbil.
* Kort vei til lokalbutikken.
* Sentralvarme og varmt vann inkl. i felleskostnader.
* 3 soverom.
* Velholdt borettslag.
* Vestkanten Storsenter med badeland, bowling mm. i umiddelbar nærhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vestre Vadmyra 11, 5172 LODDEFJORD
Kommunenummer 1201, gårdsnummer 124, bruksnummer 95
Andelsnummer 44, Borettslaget Vestre, organisasjonsnummer 951 866 121

Innhold

Totalt bruttoareal: 97 kvm
Totalt bruksareal: 88 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
2. etg: Primærrom:
Entre/ gang, 3 stk soverom, wcrom, bad/ vaskerom, stue og kjøkken. Utgang til innglasset altan fra stue.: 80 kvm
Sekundærrom:
Innglasset altan og 1 stk innvendig bod.: 8 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod i u-etg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Knut Farestvedt.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
Bygget er en lav-blokk på 4 etasjer oppført med grunnmur og fundamenter i betong på antatt
faste masser og sprengstein. Yttervegger i isolert bindingsverk, og betongvegger i gavl, kledd
med utvendig fasadeplater. Flat takkonstruksjon tekket med folie membran el. Etasjeskiller og
bærekonstruksjoner er i betong. Trappeganger og balkonger i betong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2 settes på grunnmur pga. alder og funksjon iht. dagens konstruksjoner.
TG 2 settes på drenering pga. alder.
TG 2 settes på bad pga. ikke nok fall mot sluk og slitasje på overflater.
TG 2 settes på innvendige overflater pga. alder og slitasje.

Standard

En flott leilighet som har fått nymalte overflater i 2020! Innholdsrik med 3 soverom, stue, kjøkken, bad og toalettrom.
Romslig stue med utgang til innglasset balkong. God plass til både spisestue og sittegruppe.
Lekker kjøkkeninnredning fra 2012 med hvite fronter i høyglans og laminat benkeplate. Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, ovn medfølger handelen.
Helfliset bad innredet med dusj, dusjkabinett, søyleservant med overhengende speil og belysning og røropplegg for vaskemaskin.
Separat wc-rom innredet med Wc, servant med overhengende speil og belysning.
Soverommene er av god størrelse.

Oppvarming

Sentralvarme og varmekabler på bad. Radiator ovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse ble gitt 30.12.1971 vedrørende nybygg.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Innvendige kjellermurer må flikkes. 2. Tilfluktrommet må gjøres ferdig i henhold til kap. III og IV i forskriftene fra Sivilforsvaret. Det gjelder bl.a. overtrykksventil til sluse, merking av tilfluktsrommet og den manuelle drivmulighet av ventilasjonsaggregatene. Forøvrig henvises til skriv datert b19.03.1971 med vedlagt gjenpart fra Bergen Sivilforsvar datert 16.02.1971 hvor det gjelder krav til utførelse. 3. Det nærmeste terreng på baksiden av bygget må få et fall ut fra murlivet på minimum 1:50. Da det her er et forholdsvis stort nedslagsfelt, vil det være mest forsvarlig å lage en avledningsgrøft for overvann langs foten av skråterrenget. 4. Da inspeksjon av taket må foretas gjennom takluke fra 4. etasje, må der skaffes en stige for dette.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.09.94 vedrørende fasadeendring.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom og fire av disse omhandler bestemmelser vedr vei, vann og avløp. Den femte er fra 1980 og omhandler plikt til å fjerne gatekjøkken. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje. Borettslaget har stort grøntareal som inneholder flere lekeplasser og stor plass til diverse uteaktiviteter. Leiligheten har en god og sentral beliggenhet i Bergen Vest, hvor du blant annet har gangavstand til bussholdeplass, dagligvarebutikk, Vestkanten storsenter og forskjellige turområder. Coop Extra finner du i underkant av 2 minutters gange fra leiligheten. Dersom du er på jakt etter et litt mer utvidet servicetilbud, er det kort gangavstand til Vestkanten Storsenter som har et stor utvalgt av butikker, restauranter, apotek, vinmonopol etc. Vestkanten tilrettelegger også for andre fasiliteter som SATS treningssenter, Vannkanten badeland, Iskanten Ishall og bowlingshall.
Eiendommen ligger i et område med god tilgang til offentlig transport. Noen få minutters gange unna finner du nærmeste bussholdeplass hvor det går buss til Bergen sentrum hvert 10. og 20. minutt. Dersom du trenger et litt mer utvidet busstilbud, er det ca. 10 minutters gange til Loddefjord bussterminal ved Vestkanten storsenter, hvor det går busser til blant annet Askøy, Haukeland og Sandsli/Flesland området. Ellers er nydelige turområder i nærheten. Her snakker vi om flotte områder som Kanadaskogen, Lyderhorn og Storavatnet som ligger i kort avstand fra eiendommen. Til Bergen sentrum er det ca. 10 minutters kjøretid, og til Haakonsvern er det ca. 5 minutter.

Adkomst

Adkomst fra sentrum: Kjør mot Bergen vest, og videre mot Vestkanten storsenter. I rundkjøring ved senteret, ta til venstre mot Haakornsvern. Ta deretter første vei til høyre mot Vadmyra. Følg hovedvei til Vestre Vadmyra kommer opp på venstre side (like ved Coop Extra butikken). Lavblokken ligger til høyre når du kommer inn i borettslaget. Estimert kjøretid fra sentrum er beregnet til ca. 10-15 minutter.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

1-7 kl. Vadmyra skole
1-7 kl. Loddefjord skole
1-10 kl. Kjøkkelvik skole
8-10 kl. Sandgotna skole
Olsvikåsen videregående skole
Laksevåg videregående skole Vadmyra barnehage (0-6 år) Lyngfaret barnehage (0-6 år)
Kidsa Sandgotna (3-6 år)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 46.771,6 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med gangveier, lekeplasser, parkering og grøntarealer.

Parkering

Felles parkeringsplass. Parkeringstillatelse må være synlig i frontruten. Dette gjelder også for gjester. Man kan søke borettslaget om fast p-plass med strømuttak eller garasje som fordeles etter ansiennitet/venteliste. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Alle beboere får to gjesteparkeringskort. Dersom man har behov for flere er det mulig å kjøpe flere av styret for kr. 100,- pr. stk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan: Laksevåg. Gnr 124, Hetlevik, Revidert plan for Loddefjord felt 2 og 4 (64,6%) og Laksevåg. Reguleringsplan for Loddefjorddalen (30,4%)- med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Støysoner : Flystøy, gul støysone 100%.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 6.082,- pr. mnd. og inkluderer: Drift- og vedlikeholdskostnader, felles renhold, kabel-tv/internett, sentralvarme, varmt vann, kommunale avgifter, eiendomsskatt og renter- og avdrag av andel fellesgjeld.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på
kr 349,- pr. mnd og er inkl. i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 5.435,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader, felles renhold, kabel-tv/internett, sentralvarme, varmt vann, kommunale avgifter, eiendomsskatt og renter- og avdrag av andel fellesgjeld.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert januar 2019.
Felleskostnadene fordeles slik:
Kapitalkostnader kr. 1.635,-
Kabel-tv og internett fra GET kr. 306,-
Felles renhold kr. 70,-
Driftsutgifter kr 3.424,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.500 kWH og ca. kr 12.600,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 648 448,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 334 412,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18 508,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 219 000,- pr. 01.01.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 78.083.633,- pr. 01.01.2020 og lånevilkårene er:
Kreditor: EIKA
Restsaldo: 50.833.992,-
Rentebetingelser: 2,55 % flytende rente.
Andel av saldo: 142.146,-
Lånets restløpetid: mars 2036.
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 691.699,-
Rentebetingelser: 1,99 % flytende rente.
Andel av saldo: 1.944,-
Lånets restløpetid: januar 2024
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 603.429,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 1.693,-
Lånets restløpetid: juli 2023
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 482.830,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 1.354,-
Lånets restløpetid: juli 2023
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 256.042,-
Rentebetingelser:1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 709,-
Lånets restløpetid: juli 2022
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 3.371.997,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 9.422,-
Lånets restløpetid: januar 2025
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 482.771,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 1.356,-
Lånets restløpetid: juli 2023
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 515.102,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 1.444,-
Lånets restløpetid: januar 2023
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 512.085,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 1.435,-
Lånets restløpetid: juli 2022
Kreditor: HUSBANKEN
Restsaldo: 256.053,-
Rentebetingelser: 1,99% flytende rente.
Andel av saldo: 709,-
Lånets restløpetid: juli 2022
Kreditor: OBOS Banken
Restsaldo: 8.902.307,-
Rentebetingelser: 2,55% flytende rente.
Andel av saldo: 24.885,-
Lånets restløpetid: mai 2037
Kreditor: OBOS Banken
Restsaldo: 11.175.326,-
Rentebetingelser: 2,55 % flytende rente.
Andel av saldo: 31.240,-
Lånets restløpetid: januar 2040

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.220.632,- Av dette beløpet utgjør kr 219 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Vestre.
Borettslaget består av 406 leiligheter.
Forretningsfører er Obos Stor-Bergen, tlf. 22 86 55 51
Dyrehold er ikke tillatt uten søknad om tillatelse fra styret.
Foretatt påkostninger de senere år: Nye stigerør og rør i kjeller. 2 nye heiser i høyblokken.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Iht. burettslagslova kan man bare eie tilsammen en andel i borettslaget og tilknyttede borettslag. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Fotopakke: kr 4.000,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 69-0012/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Vest
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR69.2012

Dato

Sist oppdatert: 09. september 2020 kl. 11:14

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.