Solgt: 4 000 000 kr

Dronning Ingrids Plass 1

3 990 000 kr
56 m²
1 soverom
Velkommen til Dronning Ingrids Plass 1 - Presentert av Krogsveen avd. Hasle v/ Jonas Ekse Hovland
Lille Tøyen
Lekker 2-roms hjørneleilighet med to vestvendte balkonger og fantastisk utsikt.
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 001 132 kr
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 367 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har gleden av å presentere denne pene 2-roms hjørneleiligheten med to balkonger og et hyggelig utsyn i Dronning Ingrids Plass 1. Leiligheten har en god planløsning samt vegg- og himlingsflater malt i 2019, i tidløse nyanser som harmonerer fint med øvrige flater. Her er det en romslig stue med flere innredningsmuligheter og adkomst ut til den ene balkongen. Den andre balkongen har adkomst fra soverommet - og begge via doble dører. Her kan man enkelt åpne opp på årets varme dager og forlenge oppholdsrommene. Kjøkkenet er delvis separat, med åpen adkomst fra stuen. Videre har man et flislagt bad med gulvvarme og opplegg for vaskesøyle. Ved entréen har man en praktisk nisje som passer fint til hjemmekontor eller ekstra oppbevaringsplass. For øvrig disponerer leiligheten en ekstern bod.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Dronning Ingrids Plass 1, 0576 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 128, bruksnummer 125
Andelsnummer 101, Lille Tøyen Borettslag, organisasjonsnummer 986 088 482

Innhold

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Primærrom:
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
Leiligheten har to balkonger. Den ene har adkomst fra stuen og måler ca. 3 kvm. Den andre har adkomst fra soverommet og måler ca. 2 kvm.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 1,5 kvm. Takhøyde i boden er ca. 2,25 m.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av teglstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
TG2 (tilstandsgrad):
- Badets ventilasjon, sanitærutstyr og innredning, gulvoverflater, fallforhold samt membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomførtinger.
- Kjøkkenets ventilasjon.
- Leilighetens gulvoverflater.
Øvrige kontrollpunkter er vurdert til TG1. Ovennevnte liste er kun ment som et utdrag. For full beskrivelse av tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten.
I egenerklæringen har selger blant annet nevnt at det har vært noe problemer med avløpsrør til borettslaget og at dette skaper en svak lukt på badet. Utbedring ble iht. styreleder ferdigstilt i 2019. Evt. restlukt kommer av undertrykk i leiligheten og løsningen skal være å holde ventiler åpne.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne pene 2-roms hjørneleiligheten med to balkonger og et hyggelig utsyn i Dronning Ingrids Plass 1. Leiligheten har en god planløsning samt vegg- og himlingsflater malt i 2019, i tidløse nyanser som harmonerer fint med øvrige flater. Her er det en romslig stue med flere innredningsmuligheter og adkomst ut til den ene balkongen. Den andre balkongen har adkomst fra soverommet - og begge via doble dører. Her kan man enkelt åpne opp på årets varme dager og forlenge oppholdsrommene. Kjøkkenet er delvis separat, med åpen adkomst fra stuen. Videre har man et flislagt bad med gulvvarme og opplegg for vaskesøyle. Ved entréen har man en praktisk nisje som passer fint til hjemmekontor eller ekstra oppbevaringsplass. For øvrig disponerer leiligheten en ekstern bod i kjeller.
Nærmere innhold:
Entré:
Innbydende entré med plass til klesavheng og skotøy. Fra entréen er det direkte adkomst til stuen, og kjøkkenet er like rundt hjørnet. Adkomst også til en mellomgang med videre inngang til bad og soverom. I mellomgangen er det en praktisk nisje med plassbygget skrivebord.
Stue:
Flott stue med plass til stuemøblement som en sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Her er det også plass til et spisebord. Rommet er malt i tidløse nyanser som også går igjen i øvrige rom og gir et gjennomført inntrykk. I stuen er det balkongdører med store vindusflater og et hyggelig utsyn. Åpen adkomst til kjøkkenet.
Balkong I:
Solrik balkong på ca. 3 kvm med adkomst fra stuen. Balkongen vender mot vest og har et hyggelig utsyn. Plass til utemøblement. Et herlig uterom som naturligvis er en fin forlengelse av stuen sommerstid.
Kjøkken:
Delvis separat kjøkken med åpen adkomst fra stuen. Kjøkkeninnredningen har grå, profilerte fronter og laminert benkeplate. Over benkeplaten er det fliser på vegg, og under overskapene er det belysning. Medfølgende hvitevarer bestående av en innebygget komfyr og oppvaskmaskin samt kjøleskap med fryser i nisje. Selger har opplyst megler om at varmluftsfunksjonen på komfyren ikke fungerer.
Soverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Skyvedørsgarderobe med speil på deler av frontene er montert. Også dette rommet har store vindusflater og doble balkongdører.
Balkong II:
Leilighetens andre balkong er også av fin størrelse og har plass til utemøblement. Oppmålt til ca. 2 kvm. Hyggelig utsyn mot vest.
Bad:
Flislagt bad med gulvvarme og opplegg for vaskesøyle. Innredningen består blant annet av et vegghengt toalett og en servant med underskuffer og speil over. Innmurt badekar med ettgreps armatur og hånddusj.

Oppvarming

Oppvarminng med elektrisitet. Varmekabel i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.04.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Etter at ferdigattesten ble gitt er det gjort endringer i byggets 1. og 2. etasje - sammenslåing av leiligheter (redusert fra 6 til 4 leiligheter pr. etasje). Denne leiligheten ble da utvidet med arealet der soverom og bad samt gang like utenfor disse to rommene er. Badet ble opprettet i den forbindelse. For øvrig ble kjøkkenet utvidet noe mot entréen. Det foreligger ferdigattest på saken datert 01.06.1999. I ferdigattesten er det notert at installasjon av sanitærannlegg kontrolleres og ferdigattesteres av Oslo vann- og avløpsetat. Megler har undersøkt, men ikke funnet dokumenter på dette i Plan- og bygningsetatens elektroniske arkiver (saksinnsyn).
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksretter tinglyst i 2003 med bestemmelser om felles vannverk/ledning samt bestemmelser om vann/kloakkledning tinglyst i 2003 og 2004 med bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet ved idylliske Lille Tøyen Hageby og Tøyenparken. Kort vei til alt av servicefasiliteter med dagligvareforretninger, frisør, puber og restauranter. Spennende Lille Tøyen kolonial ligger ikke langt unna, med servering av brunsj/lunsj og pizza. Spisestedet tilbyr også lokal og kortreiste, økologiske matvarer. Tøyen torg kan by på populære steder som Postkontoret og Nord & natt. Hasle Torg ligger også i området, med gode servicetilbud i form av blant annet matbutikk, vinmonopol, treningssenter, frisør, apotek og blomsterforretning. Flere matbutikker innen gangavstand - og flere servicetilbud ved f.eks. Ensjø Torg og Vinslottet.
Kort vei til til kollektivtransport med T-banestopp både på Hasle, Ensjø og Tøyen samt buss og flybuss. Tøyen jernbanestasjon er også like i nærheten. Nærområdet kan by på flere grønne lunger med blant annet området ved Lille Tøyen hageby, Kampen park, Keyserløkka, Tøyenparken, Botanisk hage og Ola Narr.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Hasle skole. Se vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2.368 kvm som tilhører borettslaget opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og prydbusker. Gruslagte internveier og felles sittegrupper.

Parkering

Borettslaget har 10 parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Leiepris er pt. kr 300,- pr. mnd.
For øvrig gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-4975 datert 13.12.17 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Like øst/sørøst for eiendommen bygges demensbyen Dronning Ingrids Hage. I følgebrev til nabovarsel datert 29.01.2019 er det blant annet beskrevet at demensbyen skal ha plass til 130 beboere og fellesfunksjoner som butikk, kafé, restaurant, helsetilbud m.m. Arkitektonisk tilpasses Dronning Ingrids Plass de omkringliggende bygningene. Saksnummer 201902574 kan søkes opp på Plan- og bygningsetatens saksinnsyn for mer informasjon.
Vest for eiendommen, i Helgesens gate 90, foregår oppføring av nye Tøyenbadet. Første igangsettingstillatelse ble gitt i desember 2020. Badet skal etter planen ferdigstilles sommeren 2023. For mer info, se saksnummer 201913482 eller https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/nye-toyenbadet/#gref.
Området er i vekst og en del av den spennende Hovinbyen. Hasle er utpekt som byutviklingsområde i Kommuneplan 2015 – «Oslo mot 2030». I veiledende plan for offentlig rom på Hasle er det blant annet skrevet om utbedring/ombygging av Økernveien (regulert), som strekker seg forbi Dronning Ingrids Plass, med prioritering av sammenhengende løsninger for gående og syklende på hver side av veien. Undergangen under Gjøvikbanen ved Tøyen jernbanestasjon utvides i den anledning og det skal etableres et lite torg i krysningspunktet mellom Økernveien og jernbanestasjonen, spesielt med tanke på bytte mellom transportmidler som tog, buss, sykkel og gange. Tomten på nedsiden av jernbanen, som Økernveien går gjennom i dag, er regulert til offentlig utbygging.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.367,- pr. mnd. og inkluderer blant annet tv/internett, driftskostnader, felles bygningsforsikring, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Fordeling:
Felleskostnader: kr 3.000,-
Tv/internett: kr 367,-
Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.800,- pr. år pluss årlig nettleie kr 4.250,- / 7.800 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.058.699,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3.811.316,40,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 34.020,- pr. 31.12.2020. Ingen andel fellesgjeld pr. 05.03.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 36.099.205,- pr. 08.03.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: HABA03-83987187568
Rentebetingelser: Flyt 1,55% pr. 08.03.2021
Restløpetid: 16 år 8 md.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Denne andelen har innfridd sin del.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.991.132,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster kr 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Adriana Pedersen og Daniel Skuggen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Lille Tøyen Borettslag.
- Borettslaget består av 60 andelsleiligheter.
- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning.
- Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 79330064.
- Borettslagets revisor er BDO AS.
- Dugnad samt trappevask må påregnes.
- Det følger av borettslagets husordensregler at beboere kan holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Evt. dyrehold skal alltid forhåndsgodkjennes av styret.
- Det er ikke tillatt med grilling på balkongene. Det er en grillstasjon på plattingen utenfor blokken som kan benyttes til dette.
- Styrets mailadresse er lilletoyenbrl@gmail.com.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Installasjon av nytt porttelefonanlegg fra Defigo.
Påkostninger planlagt:
- Styreleder informerer om saker i borettslaget som kan medføre økt fellesgjeld og felleskostnader, men at ingenting er avgjort pr. 29.03.2021. Dette gjelder drenering bak blokken (vurderes behov pt), evt. bygging av sykkelskur og utbedring av fuktinntrenging i toppetasjen av blokka.
- Radonmåling. Blir trolig gjennomført neste vinter iht. styreleder.
- I 2019 ble det innhentet en brannteknisk tilstandsanalyse for å avdekke evt. tiltak som kan gjøres. Flere av de tiltakene som ble avdekket ble utført i 2020. Ytterligere informasjon vil presenteres i årsrapporten for 2020, men denne er ikke klar pr. 29.03.2021.
I følge skriv til andelseierne i borettslaget datert 20.02.2017 er det konstatert flere vannlekkasjer fra bad i blokka, og man må påregne at slike skader vil oppstå ila få år i alle leiligheter med originalt sluk fra 1969. Styret i samarbeid med en takstmann anbefaler i skrivet at hver andelseier selv planlegger en totalrenovering av bad i løpet av den neste 5 års-perioden, med mindre badet i nyere tid er totalrenovert med godkjent og dokumenterbar membran og sluk.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,13% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0026/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.2126

Dato

Sist oppdatert: 16. november 2021 kl. 14:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.