Komplett salgsoppgave

Kalfarveien 47A

10 900 000 kr
213 m²
3 soverom
Velkommen til Kalfarveien 47A. Stor eierleilighet over 2 plan med 1 garasjeplass og felles hage.
Velkommen til Kalfarveien 47A. Stor eierleilighet over 2 plan med 1 garasjeplass og felles hage.
Thomas Hauge
Presenteres av
Thomas Hauge
Kalfaret - ved Hansaparken
Stor og flott eierleilighet over to plan i et svært attraktivt strøk. Sentral beliggenhet, garasje og felles hage.
 • Prisantydning
  10 900 000 kr
 • Omkostninger
  273 842 kr
 • Totalpris
  11 173 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1913
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  213 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Gul G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Romslig løsning med høyt under taket (3.2m) Gode kvaliteter i hele huset, høy standard på interiordetaljer (original parket, listverk, funksjonellt kjøkken) Sentral beliggenhet Parkeringsmuligheter i garasje og foran huset Solfylt hage

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten har god planløsning med store stuer med takhøyde på 3,2 meter og originalparkett. Fra kjøkkenet er det utgang til en lettstelt- og vestvendt hage som er delvis skiferlagt og som har stor markise.
Kalfarveien 47A har en svært attraktiv beliggenhet ved Hansaparken, og Kalfaret er kjent for å være et av Bergens mest eksklusive boligområder. Her får man en rolig og tilbaketrukket tilværelse, men samtidig kort avstand til det aller meste.
Her er det gangavstand til sentrum, nærliggende kafé og fetevare (Møllendal fetevare) og turmuligheter til Fløien, Fjellveien og Isdalen rett utenfor døren. Det er også svært praktisk med nærhet til søndagsåpne butikker.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kalfarveien 47A, 5022 BERGEN
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 166, bruksnummer 1134, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 216 kvm
Totalt primærrom: 213 kvm
Primærrom:
U. etasje 105 kvm: 2 soverom, bad, vaskerom, WC, 2 ganger, kjøkken og entrè
1. etasje 109 kvm: 2 stuer, kjøkken, soverom, bad og entrè.
Sekundærrom:
U. etasje: Bod: 3 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.12.2021 utført av Atle Simon Kallestad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt gulv mot grunn. Bærende konstruksjoner og yttervegger i hovedsak av tegl-/murverk. Utvendige fasader av murpuss. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Valmtak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med teglstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på:
Boligen har fått bemerkninger pga alder/slitasje og fallforhold til sluk. Det er også bemerket skjevheter og mangel på snøfanger på tak. Se for øvrig tilstandsrapporten for mer informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

2021: Ny dusjssone og møbler på bad i underetasje.
2020: Utskiftning av vinduer på soverom i 1.etg.
2020: Pussing av gulv i stue, kjøkken og soverom i 1.etg,
2019: Ny varmepumpe,
2018: Nytt ildsted, rehabilitering av vegger og peisnisjer i stue mot hage.
2011/2012: Nytt kjøkken (Kvik), nytt bad i 1. etg. (Jørs), bytte av sikringer inkl. hovedsikring i sikringsskap, LED spotter i entrè og bad i U. etg.
2011: Nytt kjøkken i underetasje, nye dører i underetasjen. Tilrettelagt for utleie (ikke søkt om godkjenning)
2010-2021: Diverse male og tapetserings arbeid i stuene.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Alarminnstallasjon ( Verisure) med smartkontakter overtaes etter ønske.
Løsøre og tilbehør som IKKE medfølger handelen:
- Festet vegglampe i stuen (AJ, sort)
- Muuto-knagger i 1. etg

Oppvarming

Fra 2021 blir det forbud mot å fyre i ikke-rent brennende ildsteder, som blant annet innebærer åpne peiser, oljefyrte ildsteder samt ved- og koksovner installert før 1998. Kjøper må påregne kostnader forbundet med utbytte der det er påkrevet. Kontakt Bergen Kommune for mer informasjon eller konferer med eiendomsmegler. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Varmekabler fra hagedør og ned til utgangen ved garasjen gir snø-/isfri gangsti til garasje, postkasse og søppelspann om vinteren.
Varmepumpe og peisovn i stue. Peisovn på kjøkken. Oppvarming med elektriske varmekabler i bad i 1. etasje, entrè, kjøkken, soverom, WC og vaskerom, bad og ganger i underetasje. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger derimot ferdigattest for påbygg bolig datert 14.08.2001 og endring boligbygg datert 26.9.1995, 29.8.1995 og 15.3.1999.
Det foreligger tegninger datert 22.09.2000 på ekstern bygning / felles garasje. Siden dette en meldingssak så utstedes det ikke ferdigattest for tiltaket.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 905932, tinglyst 25.04.1916, type heftelse: Best. iflg. skjøte.
Servitutten omhandler: Det er ikke tillatt å drive restaurant eller industriell bedrift på eiendommen.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Underetasjen i boligen er tidligere leid ut. (15.000,- pr. mnd)
- Utleiedel har egen inngang.
- Utleiedel er ikke søkt om godkjennelse for utleie til kommunen

Diverse

Nabovarsel om oppdeling av hage for naboene i Kalfarveien 47b, Seksjonering av nabohuset Kalfarveien 47b i 2 enheter.
Eier i seksjon over har søkt om endring på karnapper på taket.
Det er planlagt nødvendig utbedring av taket etter befaring fra taktekker sommer 2021. Tilbud på utbedring er innhentet høst 2021. Spør megler for å se tilbud. Totalkostnaden (fastpris) for reparasjon for Kalfarveien 47a og 47b er kr 293.288,-. Seksjonen som selges skal betale 1/4 av denne summen. Taket er midlertidig sikret i oktober 2021 av Drengenes Tak og Blikk
Lås til sidedør i garasjen er defekt.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kalfarveien 47A har en svært attraktiv beliggenhet ved Hansaparken, og Kalfaret er kjent for å være et av Bergens mest eksklusive boligområder. Her får man en rolig og tilbaketrukket tilværelse, men samtidig kort avstand til det aller meste.
Her er det gangavstand til sentrum, nærliggende kafé og fetevare (Møllendal fetevare) og turmuligheter til Fløien, Fjellveien og Isdalen rett utenfor døren. Det er også svært praktisk med nærhet til søndagsåpne butikker.
Fra leiligheten spaserer man altså enkelt inn til sentrumskjernen, eller går rett opp i veien hvor nærmeste bussholdeplass ligger, med mange regelmessige bussruter (5,6,11) til sent på kvelden.
Like utenfor gatedøren finner man også Kalfaret bryggehus, samt Coop Ekstra som er nærmeste dagligvarebutikk. Bergen sentrums spennende restauranttilbud, shoppingmuligheter mm. ligger også kun en kort spasertur unna.
Til studie- og arbeidsplasser på Haukeland universitetssykehus, samt Odontologen har man kort gangavstand. Det samme gjelder til Handelshøyskolen BI, da kan man ta den fine spaserturen rundt Store Lungegårdsvannet. Nærmest studiested er Høyskolen Kristiania som ligger i Hansaparken. Til studiesteder ved UIB på Høyden og til Norges Handelshøyskole (NHH) kan man benytte det gode busstilbudet.
Den treningsglade har kort vei til Sib Årstad like ved Odontologen, eller til ADO Arena ved Lungegårdsvannet. For klatreentusiasten finner man Bryggeriet buldrehall kun 2 minutter unna leiligheten. Fra leiligheten er det som nevnt også kort vei opp til byfjellene de dagene været tillater utendørstrening.
Det er kort avstand til Møllendal badebrygge, og om kort tid vil også den nye bystranden være innen kort rekkevidde fra boligen.
Bybanen fra Fyllingsdalen til sentrum (via Haukeland) åpner 2022. Da åpner det nye bybanestoppet på Fløenbakken/Møllendal.
Oppsummert en innholdsrik beliggenhet med kort vei til det aller meste av hverdagens ønsker og behov!

Adkomst

Fra sentrum følger man opp Hansaparken. Ta av til høyre mot Hansaparken. Boligen ligger da på høyre side av veien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kalfarveien barnehage (0-6 år) 0.1 km
Fagertun barnehage (0-5 år) 0.2 km
Nubben barnehage (0-6 år) 0.4 km
Haukeland skole (1-7 kl.) 1.4 km
Christi Krybbe skole (1-7 kl.) 1.6 km
St. Paul skole (1-10 kl.) 1.7 km
Danielsen Ungdomsskole Bergen (8-10 kl.) 0.9 km
Gimle skole (8-10 kl.) 3 km
Akademiet Bergen 12 min
Danielsen Intensivgymnas 13 min
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles tomt på 483,9 kvm for sameiet opparbeidet med steinheller, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer og biloppstillingsplass. Felles trappeoppgang.
Varmekabler fra hagedør og ned til utgangen ved garasjen gir snø-/isfri gangsti til garasje, postkasse og søppelspann om vinteren.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasje og gjesteparkering på forsiden av huset.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 16.06.2019 er avsatt til: Sentrumsformål / byfortettingssone.
Eiendommen er i kommunedelplan Bergenhus. KDP fjellsiden sør datert 19.02.2001 avsatt til Annet byggeområde 99,4% og veiareal 0,6%.
Hensynssoner:
Kpangitt hensynssone Kalfaret 100%
Kpangitt hensynssone Historisk sentrum 100%
Kpfaresone Luftkvalitet Gulv sone 100%
Kpstøysone Veistøy Gulv sone 43,8%
Kpstøysone Veistøy Rød sone 36,3%
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Det betales ikke inn faste mnd. felleskostnader. Utgifter til bygningsforsikring deles ihht. sameiebrøk og betales ved fakturering 1 gang i året. Vedlikehold blir betalt etter behov og deles ut i fra sameiebrøk.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.655,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Eiendomsskatten er kr 12.233,- for inneværende år.
I selgers husstand har det bodd en familie på fire og det opplyses om at strømforbruket har vært ca 34.000 kwh pr år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.000 per seksjon. (felles husforsikring)
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av TV og internett, og har avgift på kr 999,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 399 pr. mnd. Abonnementet kan overtas av kjøper om ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 916 652,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 899 947,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.173.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Maren Fosse Matthys og Koen Matthys

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen.
Tilrettelegging: kr 14.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Markedsføring Ukens bolig, finn.no: kr 2.558,-
Visninger: kr 1.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 6.000,-
Fotopakke: kr 7.900,-
Eksklusiv salgsoppgave: inkl.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 79-0142/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Sentrum
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR79.21142

Dato

Sist oppdatert: 11. januar 2022 kl. 10:02

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.