Solgt: 10 700 000 kr

Tores vei 11

9 200 000 kr
140 m²
2 soverom
Velkommen til Tores vei 11!
Dominik Zych
Presenteres av
Dominik Zych
Ulsrud
Enebolig over 2 plan med moderniseringsbehov - Fantastisk beliggenhet - Solrik hage - Nærhet til butikker, t-bane mm.
 • Prisantydning
  9 200 000 kr
 • Omkostninger
  231 342 kr
 • Totalpris
  10 931 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1963
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  140 m²
 • Bruksareal
  164 m²
 • Tomteareal
  786 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Boligen ligger i enden av en stille blindvei og det er nærmest ingen trafikk. Større gressplen med plass til lek, grilling og uteplass. Et fantastisk sted å vokse opp med hyggelige naboer og et stille område. Romslig hus med god plass og unik beliggenhet!

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Tores vei 11 - Den perfekte boligen for deg som ønsker å skape drømmehjemmet! Eiendommen har behov for større oppgraderinger men tilbyr til gjengjeld et meget stort potensial, solrik tomt og idyllisk beliggenhet innerst i Tores vei på Ulsrud. Verdt å få med seg: - Enebolig over 2 plan med garasje i underetasjen - Solrik, vestvendt tomt samt en sørvendt terrasse på baksiden med morgensol - Velstelt tomt på ca. 787 kvm - Bøler skolekrets - Meget barnevennlig beliggenhet - Kort vei til kollektiv transport, flere dagligvarebutikker og turområder Denne MÅ du få med deg!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tores vei 11, 0687 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 146, bruksnummer 131, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 182 kvm
Totalt bruksareal: 164 kvm
Totalt primærrom: 140 kvm
Bruksareal:
Underetasje: 74 kvm
1. etasje: 90 kvm
Primærrom:
Underetasje: 50 kvm
1. etasje: 90 kvm
Sekundærrom:
Underetasje: 24 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2021 utført av Daniel Snare Rinaldi. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Ingen av rommene i underetasjen er godkjent til varig opphold. Tørkerommet har i nyere tid vært benyttet som soverom. I tillegg er det fra byggeår et vaskerom, matbod, vedbod, klesbod, hall og garasje i underetasjen. i 1. etasje er det samsvar mellom rom og byggetegninger.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong.
Fundamenter av betong. Støpt betonggulv på grunn. Drenering og utvending fuktsikring av grunnmur fra byggeår. Yttervegger i organisk materiale og bindingsverkskonstruksjon. Yttervegger er kledd med stående beiset trepanel. Pusset og malt grunnmur. Etasjeskiller i betong. Saltak i trekonstruksjon med krypeloft med adkomst via luke med stige i himling. Yttertak tekket med takstein fra byggeår. Taktekking over balkong og inngangsparti i shingel. Takrenner og nedløp i metall. Betongdekke og rekkverk i stål på balkongen. Terrassebord på bjelkelag og rekkverk i malt tre samt overbygget terrasse med takkonstruksjon i tre, tekket med takplater i plast. Innetrapp i tre. Isolert ytterdør med glassfelt fra 1976. Vinduer i tre med tolags isolerglass fra 1976. Glatte og profilerte innvendige dører. Innvendige overflater bestående av fliser, laminat, vegg-til-vegg teppe, vinylfliser og parkett. Pusset og malt teglsteinspipe og brannmur i stue. Pusset og malt elementpeis med ildfast plate foran peisen i kobber. Ledningsnett for vann i kobber fra byggeår. Friskluftsventil på ytterveg i vaskerom, bad, soverom og innredet rom. Lufteluke på nordveggen på kjøkken, østsiden gavlvegg på loftet og til indre bod i garasjen i tillegg til begge innredede rom nede. Kullfilterventilator på kjøkkenet. Vaskerom med hovedkonstruksjon fra byggeår. Sikringstavle med skrusikringer, montert i gangen i underetasjen.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Tilstandsgrad 2 på de aller fleste punkter i boligen. Se egen liste på side 3 i vedlagt tilstandsrapport og utdypende tekst videre i rapporten.
Tilstandsgrad 3 på:
- Takkonstruksjon grunnet råteskader i undertaket ved begge gavlvegger. Vindskier har løsnet på vestvendt gavlvegg. Utbedringer må påregnes.
- Terrasse grunnet råteskader på enkelte bjelker og terrassebord samt noe skjevheter i takkonstruksjon.
Viktige kommentarer fra selgers egenerklæring:
Selger opplyser at det på et tidspunkt har vært mus på loftet, men at dette ikke har vært observert på veldig lenge og at det ikke er observert synlige skader fra mus. Vindskien på den ene siden av taket er løs og det lekker fra noen av takrennene. Sentraloljen ble bygget om til bioolje i september 2019. Oljetanken var tømt og renset, og står innmurt bakerst i garasjen. Det opplyses også om at dør til balkong og et vindu på kjøkkenet ikke lukker seg slik det skal og bør byttes.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tores vei 11 er den perfekte eneboligen for deg på utkikk etter en barnevennlig og solrik beliggenhet samt et ønske om å skape drømmehjemmet. Boligen har behov for større oppgraderinger.
Underetasje:
Underetasjen består per i dag av en romslig entré med plass til oppheng av yttertøy. Videre møter du trappeoppgangen, samt en egen gang til høyre som leder til en større bod, eget vaskerom, innredet rom som i senere tid har vært benyttet som soverom (ikke omsøkt eller godkjent som soverom), et innredet rom med egen vask, samt garasje med videre tilgang til bod og kryperom. Det er også lagringsplass under trappeoppgangen, opprinnelig til lagring av ved.
1. etasje:
1. etasjen benyttes slik den ble bygget i 1963. Stue med elementpeis, ildfast plate i kobber foran og meget godt med plass til stuemøblement. Fra stuen er det utgang til nordvendt balkong og sørvendt terrasse. Opprinnelig hadde også den vestvendte siden av stuen et vindu som per i dag er dekket til og det er lagt panel over. Fra stuen og gangen er det inngang til kjøkken med eldre innredning, egen spiseplass og opplegg for oppvaskmaskin. Videre finner du 2 romslige soverom med østvendte vinduer og morgensol. Rommene er på ca. 10 og 15 kvm. Flislagt bad fra byggeår med flere oppgraderinger for ca. 25 år siden. Nyere dusjkabinett.

Oppvarming

Boligen varmes opp med peis og radiatorer (biobrensel).
Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no. Oljetanken er plassert i boden bak garasjen, og oljebrenner er omgjort til biobrensel. Ovnen er plassert på vaskerommet og er tilknyttet radiatorer. Selger opplyser om at tanken ble renset for fossil olje i 2019 og hatt 2 påfyll av bioolje siden.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.05.1970. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er ikke samsvar mellom byggetegninger og dagens utnyttelse av eiendommen. Ingen rom i underetasjen er godkjent til varig opphold, med unntak av hall. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Et vindu i stuen i 1. etg. er tettet igjen/lagt panel over.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter/pengeheftelser som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Det er tinglyst 11 servitutter på eiendommen fra 1944 til 1963 som antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Disse omhandler blant annet vanlig vedlikeholdsplikt, eventuell utvidelse av snuplass innerst i Tores vei til regulert bredde, tilgang til overvannsledning og solidarisk ansvar for vedlikehold av veien i Tores vei.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen i nyere tid og har derfor svært lite
kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet innerst i en stille og rolig blindvei på Ulsrud i bydel Østensjø. Dette er et meget barnevennlig boligområde bestående av småhus. Kort vei til Østmarka med turterreng og lysløyper. Ulsrudvann, Nøklevann og Østensjøvannet en kort spasertur unna. Det er også flere treningssentre i nærheten med Evo fitness på Bryn, Sats og Fresh fitness på Ryen og Mudo Gym på Ulsrud. For de minste byr Leos lekeland på masse moro året rundt og ligger knapt 10 minutter unna med gange. Kort vei til T-banestasjon på Ulsrud. T-banen tar deg til Oslo sentrum på under 20 minutter. Lokalbussen Østensjø ring stopper også rett i nærheten og tar deg til blant annet Abildsø, Bryn, og Manglerud på kort tid. Nærmeste dagligvarehandel kan gjøres på Coop Prix Østmarkveien eller Meny på Oppsal senter. Større Rema 1000 butikk ved rundkjøringen på Ulsrud. For øvrig ligger både Bøler-, Tveita-, og Manglerud senter en kort bil- eller busstur unna og byr på et bredt utvalg av butikker, restauranter og kaféer.

Adkomst

Ta inn Tores vei fra Ulsrudveien og følg inn til nr. 11 innerst på høyre hånd. Det er begrenset med parkeringsmuligheter ved eiendommen. Gateparkering i nærliggende gater.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Tores vei 11 sokner til Bøler skole (1.-10. trinn). Flere barnehager i nærmiljøet med familiebarnehagene Bøler og Ulsrud som de nærmeste.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 786 kvm.

Parkering

Garasje med plass til 1 bil i underetasjen. Plass til 1-2 biler i innkjørselen i tillegg ved behov. Gateparkering i nærliggende gater etter gjeldende bestemmelser for øvrig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 29.07.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser s-4220 datert 15.03.2006.
Mindre deler av tomten går ut i snuplassen ved inngangspartiet. Snuplassen innerst i Tores vei er regulert med radius 8 meter, noe som er bredere enn dagens bruk. Forholdet har til dels ingen betydning for denne eiendommen i hh til avtale fra 1945, har 3 eiendommer, derav Tores vei 11 gjensidig vedlikeholdsplikt av deler av Tores vei.
Kommunen har rett til vedlikehold av overvannsledning gående gjennom tomten i hh til servitutt fra 11.7.61. Det skal ikke bygges over ledningen. Megler har vært i kontakt med vann- og avløpsetaten for å kartlegge hvor denne går uten å ha fått et fasitsvar. Kommunens karttjenester viser en historisk bekk som gikk tvers gjennom tomten før denne ble skilt ut. Den historiske bekken går derfor ikke gjennom tomten i Tores vei 11. Likevel gjør kommunen oppmerksom på at ledningene bekken er lagt i ikke nødvendigvis går akkurat der hvor bekken gikk, og at det kan være mindre avvik. Kart kan fåes ved henvendelse til megler.
Eier av Tores vei 11 har rett til å ha kloakkledning på nabotomt Gnr. 146 Bnr. 226 og Bnr. 314. Tores vei 11 har vedlikeholdsansvar for ledningen i hh til avtale fra 29.5.1963.
Tores vei 11 og 13 har felles vannledning og solidarisk ansvar for vedlikehold og reparasjon.
Kommunen kan kreve snuplassen regulert til full bredde med 8 meter radius, og pålegge eier kostnader knyttet til dette i hh avtale fra 16.11.1961.
Det er en pågående plansak vedr. revisjon av småhusplanen (S-4220). Saksnummer 202102096.
I Østbyveien 4 er det en pågående byggesak om riving av eksisterende bolig. Eiendommen ble nylig omsatt, og det må forventes utbygging av eiendommen. Saksnummer 202111074.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 322,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Kommunale avgifter er betalt til og med termin 3 (juli - september).
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.
Tilgjengelig strømforbruk for eiendommen vil ikke gi et riktig estimat ettersom eiendommen ikke har vært bebodd mesteparten av den siste tiden.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 446 898,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 208 832,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2021, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.431.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Heidi Nøstvig og Toril Wiley

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Oppsal Velforening.
Kostnad på kr. 1250,- per år gjelder for brøyting og strøing.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0.7% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0092/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2192

Dato

Sist oppdatert: 10. august 2021 kl. 15:30

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.