Solgt: 2 150 000 kr

Nedre Haslevei 24

2 290 000 kr
114 m²
2 soverom
Henrik Bettum
Presenteres av
Henrik Bettum
Breidablikk/Hasle
Stor selveierleilighet med 2 soverom - pent kjøkken fra 2018 - stor stue - eget vaskerom
 • Prisantydning
  2 290 000 kr
 • Omkostninger
  58 592 kr
 • Totalpris
  2 208 592 kr
 • Byggeår
  1954
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  114 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Nedre Haslevei 24!
-Stor leilighet på 114 kvm med 2 gode soverom.
-Kjøkken fra 2018 med gode lagringsmuligheter og mye benkeplass.
-Romslig stue med god plass til tv-seksjon og egen spisegruppe.
-Malt i moderne og tidsriktige farger.
-Laminat fra 2018 i det meste av leiligheten.
-Varmekabler i stuen, kjøkkenet og på baderom.
-Vaskerom med flislagte vegger.
-Det er gode lagringsmuligheter i flere innvendige boder i leiligheten.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nedre Haslevei 24, 3229 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 46, bruksnummer 141, seksjonsnummer 4

Innhold

Totalt bruttoareal: 127 kvm
Totalt bruksareal: 119 kvm
Totalt primærrom: 114 kvm
Primærrom:
Bad, kjøkken, 2 soverom, stue, vindfang, vaskerom, omkledningsrom, wc
Sekundærrom:
2 boder
I tillegg disponerer boligen bod i kjelleren og felles utvendig bod og nede i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.08.2019 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leiligheten ligger i underetasje i et flermannshus. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Hovedbygget er oppført i ca. 1954 og denne seksjonen er antagelig tilbygget i 1986. Leiligheten ble oppgradert i perioden 1999-2004. I 2018 ble det lagt ny laminat i alle gulv med unntak av bod og nye panelplater er montert på vegger på et soverom. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Det ble støpt nytt gulv i stue, kjøkken og et soverom i 2018.
Sameiet har planlagt å drenere rundt huset, det er innhentet tilbud på. Takstmann har notert at dreneringen ikke funker optimalt, da det ble indikert forhøyede fuktverdier i yttervegg på bad.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det ble indikert fukt nederst på yttervegg i og utenfor dusjsone. Det er ikke montert klemring i sluk og slukrist er montert skjevt på bad. Stedvis mye misfarging av fuger og mosaikkfliser i dusjområdet har løsnet. Det må påregnes utbedringer og oppgraderinger på badet. På vaskerommet er det to gamle rørføringer som kommer opp i gulv og som er åpne. Ufagmessig montering av fliser. På kjøkkenet er det svell og skader på benkeplate samt skap rundt kjøleskapet ikke er festet til kjøleskapet og nederste dør er løs.
Høyden mellom trinn og tak i trapp ved soverom er for lav. Aldersslitasje på innvendige dører.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Nedre Haslevei 24! Første møte med leiligheten er den flislagt gangen med varmekabler, med lyse og fine fargevalg på veggene. Videre inn kan leiligheten by på en stor stue med åpen kjøkkenløsning fra 2018. Stuen er romslig og har god plass til tv-seksjon og egen spisegruppe. Hele stuen er malt i moderne og tidsriktige farger. Kjøkkenet er U -formet med gode lagringsmuligheter og mye benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Det meste av boligens gulv består av laminat fra 2018 og fliser. Det er lagt varmekabler i stuen, kjøkkenet og på baderom, dette er med på å gi leiligheten en behagelig varmefordelig.
Romslig bad og separat toalettrom med vegghengt wc, er begge innredet med fliser på gulv og vegger med varmekabler på badet. Eget vaskerom med flislagte vegger.
Leiligheten kan by på to romslige soverom som begge kan brukes som hovedsoverom,
med god plass til dobbeltseng og skaper. Det er gode lagringsmuligheter i flere boder i leiligheten.
Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler i enkelte rom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.02.1958. Denne gjelder for deler av hovedbygget og ikke denne leiligheten. Denne kan fås ved henvendelse til megler. I henhold til tegninger levert av Sandefjord kommune er denne leiligheten innredet etter at ferdigattest ble utstedte. Leilighetsbygget er etter opplysninger fra kommune mest sannsynlig omsøkt og ombygget i to omganger. En gang i forbindelse med seksjonering i 1988 og en gang i 2001. Søknaden til kommunen i 2001 antas og omhandle bygging av balkong i 2. etasje, men kommunen kan ikke bekreftet dette, heller ikke hva tidligere søknader har omhandlet. Dette skyldes at kommunens byggesaksarkivet ikke er komplett og byggesaksmappen på dette bygget finnes ikke. Videre finnes det noen mindre avvik fra de eldste tegningene. Kjøkkenløsningen er endret siden den tid og vegg fra gang til stuen og mellom kjøkken og stuen er fjerne.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Nedre Haslevei 24.
Leiligheten har en flott beliggenhet, ca 2,5 km nordøst for sentrum på populære Breidablikk/Øvre Hasle. Her ligger alle fasiliteter i gangavstand, som blant annet Sande barneskole Breidablikk u-skole, grendehus, barnehage og MENY Hasle dagligvareforretning med rikt utvalg for ukens innkjøp. Ved grendehuset er det lagt opp til flere aktiviteter som bl.a. stor fotballslette, sandvollyball bane, akebakke og aktivitetspark. Praktfulle turområder i nærheten med bl.a. Hjertås med flotte tur muligheter og skiløyper på vinteren. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sentrum kjører man Gokstadveien mot Solløkka forbi Møller. Ta så inn til venstre i Nedre Gokstadvei for så til venstre inn i Nedre Haslevei. Følg så veien helt til toppen av bakken. Nedre Haslevei 24 vil da være på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 752 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med diverse busker og gressplen ellers er oppkjørselen gruslagt. Det er laget en felles uteplass som kan benyttes av alle i sameiet. Sandefjord kommune opplyser at dette er en gammel oppmåling og grensene mot vest, nor og øst er usikre. Nøyaktig tomteareal kan ikke garanteres.

Parkering

Parkering i felles oppkjørsel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 22.5.2014.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.200,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann (vil bli avregnet etter faktisk bruk), strøm til fellesarealer, kommunale avgifter og felles bygningsforsikring.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2019.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.14.234 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Home nett som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 245 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Sandefjord brebånd ligger klart i leiligheten om ny eier vil benytte seg av dette.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 699.628,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2017 kr 2.518.661.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.348.592.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Abdelaziz Wali

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Nedre Haslevei 24 boligsameie, med sameiebrøk 22/86.
Sameiet består av 5 leiligheter.
Ikke egen forretningsfører, gjøres internt i sameiet.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Taket er byttet for 5 år siden.
Planlagte påkostninger: Det er planlagt å drene rundt huset. Fordeling av kostnadene for ny drenering er enda ikke avtalt i sameiet. Det er heller ikke avtalt hvordan oppgraderingen med ny drenering skal finansieres. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5% av salgssummen
Minimumsprovisjon: kr 30.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 5.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.250,-
Visningshonorar: kr 1.875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0187/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.19187

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 19:49

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.