Solgt: 11 275 000 kr

Skogveien 80

12 000 000 kr
207 m²
3 soverom
Velkommen til Skogveien 80 på Stabekk - En unik eiendom med egen og helt ny tennisbane
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
STABEKK
Unik arkitekttegnet enebolig i kjede med tennisbane i populære Skogveien-Gode oppvekstvilkår-Må oppleves
 • Prisantydning
  12 000 000 kr
 • Byggeår
  1965
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  207 m²
 • Bruksareal
  232 m²
 • Tomteareal
  1 017,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

 • Høydepunkter:
 • Stor og betydelig påkostet arkitekttegnet enebolig i kjede
 • Egen og totalrenovert tennisbane
 • Banen kan omgjøres til skøytebane på vinterstid
 • Lekker og gjennomgående planløsning med åpne rom, romslig takhøyde og lys fra alle kanter
 • 2 Garasjer og godt med parkering på gårdsplass
 • Stor og solrik terrasse med gode møbleringsmuligheter
 • Hele 232 kvm i BRA fordelt på 3 plan
 • 4 gode soverom og kjellerstue for barn og unge
 • Populær og barnevennlig beliggenhet i veletablerte Skogveien på Stabekk
 • Kort gangvei til gode skole- og barnehagetilbud, Bekkestua- og Stabekk sentrum, offentlig kommunikasjon, marka, idrett og m.m.
 • Området byr på gode oppvekstvilkår
 • Eiendommen har i en årrekke vært en leke-/idrettsplass for de store og små i området
 • Flytt rett inn!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skogveien 80, 1369 STABEKK
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 15, bruksnummer 206

Innhold

Bolig:
Totalt bruttoareal: 252 kvm
Totalt bruksareal: 232 kvm
Totalt primærrom: 207 kvm
Primærrom:
1.etg: Entré, hall, kjøkken, stue, wc: 92 kvm
2. etg: Gang, bad, 3 soverom: 52 kvm
U.etg: Gang/kontor, kjellerstue, soverom: 63 kvm
Sekundærrom:
U.etg: Bod 1, bod 2, fyrrom: 25 kvm
Garasje:
Total bruttoareal: 26 kvm
Total bruksareal: 24 kvm
Total sekundærrom: 24 kvm
Sekundærrom:
1.etg: Garasjerom, bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Stilig arkitekttegnet enebolig i kjede med byggeår fra 1965. Huset er blitt betydelig påkostet i 2018 med nyere kjøkken, vinduer, overflater, tak, terrasse og nymalt utvendig fasade. I tillegg til dels nyere pipe fra 2017 og uteplatting fra 2012. På eiendommen har man egen og privat tennisbane som også ble restaurert i 2018. Stort hus med hele 232 kvm i BRA fordelt på 3 plan. Meget fin og gjennomgående planløsning bestående av åpne rom, romslig takhøyde i deler av boligen og store vindusflater som slipper inn mye lys fra alle kanter.
Grunnmur:
Grunnmur oppført i betong med støpte gulv i underetasjen. Et av bodrommene i underetasjen består av elementdekke. Stuen i underetasjen består av oppforet gulv. Huset står på peler i grunnfjell.
Yttervegger:
Over grunnmur er det bindingsverk i tre og betong/siporex. Utvendig fasade med kledning og malt murpuss. Nymalte overflater på store deler av boligen.
Vinduer/dører:
Vinduer med ramme og karmer av PVC med isolerglass og fylt med argon-gass fra 2018. Skyvedør i stål/aluminium i stuen. Skyvedør i tre i stuen med utgang til terrassen. Eldre 3-lags vindu på baderom i annen etasje. Ytterdører i tre med glass og sidefelt i glass. Utstyrt med sikkerhetslås. Innvendige og nymalte dører med slette dørblad i trekarmer. Glass i dørblad i entrè og gang/hall i underetasjen.
Tak:
Saltakkonstruksjon i tre tekket med betongstein. Flat takkonstruksjon over garasjedel tekket med papp. Takrenner, nedløp og beslag i stål og sink. Nye takpaneler fra 2018.
Etasjeskillere:
Etasjeskillere i trekonstruksjon.
Trapper/ramper:
Innvendige trapper i tre med nyere trappetrinn. Utvendig betongtrapp med skifer ved inngangen.
Balkong/terrasse:
Stor og solrik terrasse oppført i tre med trappeadkomst inn til stuen og ut til hagen/tennisbanen. Ny overflatebehandling av terrassen i 2018 med rekkverk av eik rundstokk, og dekke i beiset furu.
Piper:
2-løps pipestokk med to synlig sotluker i underetasjen. Ny heldekkende beslag på taket. Nyere pipe bygget utenpå den gamle fra 2017.
Selger har fått utarbeidet en tilstandssalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Baderom i annen etasje har behov for fornying grunnet utgått levetid. Rommet er fremdeles velfungerende og det er ikke avdekket fukt (tg3).
- Drenering fra byggeår med en levetid som snart utgår. Fornying må påregnes (tg2).
- Eldre vindu på baderom i annen etasje (tg2).
- Eldre, men fungerende ytterdør og takvindu (tg2).
- Eldre avløpsrør som nærmer seg forventet levetid, fornyelse kan vurderes med å strekke innvendig strømpe i avløpsrør (tg2).
- Tiltak som å ettermontere brannsikker dør på fyrrom må påregnes (tg2).
- Eldre konstruksjon på garasje med behov for fornying (tg2).
Det er en nedgravd oljetank laget av glassfiber på eiendommen. Tanken ligger under gresset rett utenfor boligen. Det må påregnes at oljetank må byttes/fjernes/saneres.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse før bud inngis.

Standard

Stor og arkitekttegnet enebolig på hele 232 kvm BRA fordelt på 3 plan. Boligen er betydelig påkostet med store renoverings- og oppussingarbeider i 2018 med blant annet nytt kjøkken, nye vinduer, overflater, El-anelgg, deler av trapper og tak, terrasse og ny tennisbane. Huset har en lekker og gjennomgående planløsning bestående av åpne rom, romslig takhøyde i deler av boligen og god gjennomlysning. Bygget oppleves som solid og godt vedlikehold.
Første etasje:
Entrè/hall:
Her kommer man inn i en romslig og gjennomgående entrè med god plass til yttertøy og diverse. Fra gangen er direkte adkomst til hagen. Videre kommer man inn i en lys og åpen hall med trapperom og direkte adkomst til nytt wc-rom.
Stue/kjøkken:
Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning og sammen utgjør de et stort og smakfullt rom med gode møbleringsmuligheter. Rommet er åpent og gjennomgående med store vindusflater som slipper inn mye lys. Deler av stuen har en romslig god takhøyde og åpen peis som varmer godt. Fra stuedelen er det direkte adkomst til en stor og solrik terrasse med god plass til sofalounge og langbord. Terrassen kan også fungere som en "tribune" for tennisbanen.
Kjøkkenet har en ny og moderne innredning med barløsning mot spisestuen. glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt koketopp og benkebeslag. Rikelig med over- og underskap med lyse fliser imellom, og god arbeidsbenk for kokkelering. Godt utstyrt med nye og integrerte hvitevarer som ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap med frys og kjøleskap med frys. Over kokeplass er det mekanisk avtrekk.
Allrommet har meget god plass til både langbord i spisestue, sofagrupper i peisstuen og tv-krok.
Annen etasje:
Hall/gang:
Opp trappen kommer man til en lys og åpen hall mellom soveromsværelsene og baderommet.
Baderom:
Romslig og flislagt baderom med gulvvarme og lyse fliser. Badet er innredet med søylevask, wc, dusj på vegg med glassdør, innmurt badekar. Utstyrt med Pex (rør-i-rør) fordelerskap med siklemikk (lekkasjevarsler).
Soverom:
I etasjen har man 3 meget delikate soverom. To romslige soverom med integrerte garderobeskap og god plass til seng og skrivepult. Begge rommene har brede vindusflater som gir pent utsyn og slipper inn mye lys. Videre har man ett litt mindre soverom med plass til både seng og garderobeskap. Rommet vender ut mot gavlveggen med stilige vindusflater fra gulv og opptil tak. I underetasjen har man et fjerde soverom av god størrelse med plass til både seng og garderobeskap.
Underetasje:
Hall/gang:
Ned trappen kommer man til en lys og åpen hall med direkte adkomst til blant annet kjellerstuen, soverom og diverse andre rom.
Kjellerstue:
Stor kjellerstue med åpen peis og gode møbleringsmuligheter. Et perfekt oppholdsrom for barn og unge.
Kontor/arbeidsrom:
Romslig og praktisk rom med plass til diverse møbler. Rommet kan også benyttes som et ekstra gjesterom.
Fyrrom/bod:
Praktisk rom med god lagringsplass og sluk. Her er det også opplegg for vaskemaskin og tørk. Rommet har potensiale til å bli et ekstra bad/vaskerom.
Lagring:
Boligen har god lagringsplass i kjellerbodene og fyrrom. Ellers har man lagringsplass i begge garasjene.
Overflater gulv:
Alle rom er pent innredet med parkettgulv. Ny 1-stavs parkett i hele boligen utenom kjellerstuen. Nye fliser i entrè, gang, wc-rom og kontor/arbeidsrom. Lyse fliser på baderom. Bodrommene består av behandlet betong.
Overflater vegger:
Alle rom er pent innredet med nymalte flater. Malt panel, teglstein og murpuss i underetasjen.
Overflater tak:
Alle rom er pent innredet med nymalte flater.
Utstyr:
- Sikringsskap med automatsikringer og måler.
- Rikelig med garderobeskap
- Utebelysning
- Dimmerlys
- Vedlikeholdsutstyr for tennisbane
- Flomlys
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet og vedlikeholdsutstyr for tennisbanen medfølger boligen.

Oppvarming

God oppvarming gjennom radiatorer via fyringsanlegget. Elektrisk gulvvarme på baderom og gangen i kjelleretasjen.
God oppvarming via åpen peis både i stuen og kjellerstuen.
Det er en nedgravd oljetank laget av glassfiber på eiendommen. Tanken ligger under gresset rett utenfor boligen. Det må påregnes at oljetank og sentralfyring må byttes/fjernes/saneres.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeåret 1965.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler har vært innom kommunen og undersøkt i deres historiske arkiver. Dokumentene foreligger ikke. Megler har innhentet originale plantegninger og kan fåes ved henvendelse.
Rommet som er innredet som et soverom i underetasjen er ikke søkt om hos bygningsmyndighetene. Det antas at det ikke er byggemeldt godkjent som varig oppholdsrom. Dette kan søkes om i ettertid. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Dagboknr 303854, tinglyst 29.05.1965, Best. om vann/kloakkledninger: Eier av eiendommen gnr. 15, bnr. 206 og gnr. 15, bnr 208 erklærer for seg og senere eier at de vedtar og overholder kommunens vannforsynings- og kloakkreglement som gjeldene for eiendommene. Dersom noe av anlegget er utført ved dispensasjon fra gjeldende regler, kan kommunen til enhver tid kreve arbeidet utført på forskriftsmessig måte dersom det oppstår ulempe eller de finner det nødvendig. Bestemmelsen kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Dagboknr 303855, tinglyst 29.05.1965, Erklæring/avtale: Avtale vedr. deling av utgifter for felles vedlikehold av adkomstvei, felles septiktank og drenskum samt gjerde m.v. for eierne av gnr. 15, bnr.206 og 208.
Dagboknr 303953, tinglyst 29.05.1965, Erklæring/avtale: Bestemmelsen kan ikke tolkes. Kartverket finner ikke dokumentet i sine arkiver.
Dagboknr 309399, tinglyst 11.12.1970, Erklæring/avtale: Eier av eiendommen gnr. 15, bnr. erklærer for seg og senere eier at den garasjen som er godkjent av Bærums bygningsvesen etter brev datert 4/12-70, men ikke frostfritt fundamenetert, må mangler og forskyvninger som følge av telehiving rettes uten utgifter for kommunen. Erklæring kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Servituttene kan fåes ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, barnevennlig og veletablert villaområde i Skogveien på Stabekk. Sentralt område med kort gangvei til både skoler, barnehager, friluftsområder, idrett, forretninger og offentlig kommunikasjon.
Eiendommen sogner til Stabekk barneskole og Ringstabekk ungdomsskole med kort gåavstand. Det er forøvrig kort vei til Stabekk videregående skole med buss fra Skallum holdeplass som ligger 3 minutter unna. Sykkelavstand til Norges Toppidrettsgymnas (NTG). På Bekkestua finner man i tillegg til Oslo International School også NTG ungdomsskole samt Bekkestua barne- og ungdomsskole. På Ballerud ligger Montessori skolen med ca. 15 minutter gangvei.
Fra boligen er det kort vei til flere attraktive barnehager, både i selve Skogveien (Både Aktivitetsbarnehagen og Skogveien barnehage ligger rett i nærheten av eiendommen). Ved Stabekk barneskole er det to store barnehager (en bak skolen og en i Gartnerveien). Gå inn på www.baerum.kommune.no for å få oversikt over barnehagene.
Området byr på gode dekning av offentlig transport. Det er buss i Gamle Ringeriksvei/Skogveien (Bærums Verk/Oslo) og buss i Skogveien/Storengveien (Skøyen/Sandvika). Bekkestua er et kjent knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss, T-bane og blåtrikk på Bekkestua i alle retninger. På nedre Stabekk går det både lokaltog og flytog.
Umiddelbar nærhet til Stabekk- og Bekkestua sentrum. Kort vei til CC-vest og Oslo sentrum. Bekkestua er en kjent møteplass for beboerne i området, og kan tilby alle typer matbukker, kjøpesenter, bakeri, flere kafèer og spisesteder, servicetjenester, treningssentre, vinmonopol, bibliotek m.m. Rett ved ligger Nadderud idrettsanlegg med senter, svømmehall, kunstgressbaner, skatepark og tennisbaner. Nedre Stabekk er et koselig sentrum med et utall forretninger, bakeri, treningssenter, interiørbutikker, blomsterforretning, restauranter m.m.
Bærum Øst er et område for de som liker idrett og friluftsliv. Rett ved eiendommen har man flotte turområder på Skallum, ishall i Storengveien, tennisanlegg i Nyveien på Nedre Stabekk, bandybane på Ringstabekk, golfbane på Ballerud, Haga og Grini. I nærheten har man flotte turområder både på Jarmyra og Lysakerelven. Fra eiendommen er det kort vei til tursstier og lysløyper på Fossum som tar deg hele veien opptil både Østernvann og Brunkollen. Det er forøvrig kort kjørevei til alpinbakker både på Kirkerud og Kolsås. Fra eiendommen er kort sykkelvei til idylliske badeplasser både på Fornebu, Snarøya, Henie-Onstad og Strand.

Adkomst

Fra Gamle Ringeriksvei, via Bekkestua, ta til høyre inn til Skogveien. Boligen ligger på venstre side i en privat stikkvei fra denne. Fra Gamle Ringeriksvei, via nedre Stabekk, ta til venstre inn til Skogveien. Det vil bli godt skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig villaområde på Øvre Stabekk med umiddelbar nærhet til flere gode skole- og barnehagetilbud med trygg og lite trafikkert gangvei. Eiendommen sokner til Stabekk barneskole.
Barnehager:
Skogveien barnehage (1-5 år) 0 km
Det røde huset bhg og familiebhg. (1-5 år) 0.3 km
Granvollen familiebarnehage (1-5 år) 0.4 km
Skoler:
Stabekk Skole (1-7 kl) 1,1 km
Stiftelsen Bærum Montessoriskole (1-10 kl) 1,3 km
Ringstabekk skole (8-10 kl) 1,5 km
Ramstad Skole (8-10 kl) 2 km
Bekkestua skole (8-10 kl) 2.2 km
Videregående:
Stabekk Videregående Skole 1,5 km
Oslo International School 2 km
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Tomten:
Stor og eiet tomt på 1.017,2 kvm. Eiendommen er flat og barnevennlig med gode solforhold, og ligger pent og usjenert til innerst i privat stikkvei. Tomten er pent opparbeidet og beplantet med gressplen, buskvekster og trær. Asfaltert adkomst med oppstillingsplasser utenfor boligen. På eiendommen har man egen og helt ny tennisbane, og stor terrasse med gode møbleringsmuligheter.
Kort om tennisbanen:
Banen ble opprinnelig anlagt rundt 1970. I 2002 ble den totalrenovert av et ledende firma bestående av Tony Jønsson og Anders Haaseth. Firmaet går nå under navnet "Mastersport" og har anlagt 80% av alle private tennisbaner i Norge. Tennisbanen ble i sommer 2018 totalrenovert i samarbeid med Mastersport fra bunnen av med ytterligere forbedringer. Over banen er det anlagt flomlys, noe som gjør at tennisspilling kan foregå sent på kvelden og langt ut på høsten. Alt av nødvendig utstyr for vedlikehold følger med.
Banen har i en årrekke vært brukt som skøytebane om vinteren til stor glede for store og små. Islegging skjer ved at man sprøyter banen at antall ganger med jevne mellomrom. Gjennom vintersesongen blir isen tykkere og tykkere og tåler temperatursvingningen godt. Nåværende eier har hatt skøytebane fra midten av oktober/november og helt frem til utgangen av mars måned tidligere. Med flomlys over banen vil man ha lengre spilletid utover mørke vinterkvelder.
Gjennom en årrekke har venner av nåværende eiere, store deler av nabolaget og deres barn, eventuelle lagkamerater fra bandy- og tennismiljøet samt barnas klassekamerater brukt banen som en møte-/lekeplass for de store og små.

Parkering

Boligen har 2 garasjer med plass til 1 bil i hver garasje. På eiendommen er det gode parkeringsmuligheter med opptil 3-4 oppstillingsplasser. Passer utmerket dersom man får mange besøkende.
Ellers er det gateparkering langs Skogveien etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i ihht kommuneplan 2017-2035, Id 201601, datert 04.04.2018 avsatt til Boligbebyggelse, Nåværende.
Det arbeides med kommuneplanens arealdel 2017-2030, Id 201702.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.086,28 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.400,- pr. år. / 9.400 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.309,-.
Boligen har en årlig kostnad for brøyting på kr 4.000,-.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.000,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og har avgift på kr 500,- pr. mnd. Avtalen er løpende og kan sies opp med 1 mnd varsel.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2016 var kr 2.201.938,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 7.926.976,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2016.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr . 12.301.222,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gro Birgit Hatle

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Boligen er betydelig påkostet og innflytningsklar.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,6 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0112/18
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR1018112

Dato

Sist oppdatert: 07. januar 2021 kl. 09:55

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.