Komplett salgsoppgave

Vauerveien 197-199

10 900 000 kr
126 m²
2 soverom
Bjørnar Brynildsen
Presenteres av
Bjørnar Brynildsen
Vesterøy
Idyllisk "småbruk" 60 mål tomt, moderne driftsbygning, anneks, dobbel garasje, strender, brygge, sjel og mye historie
 • Prisantydning
  10 900 000 kr
 • Omkostninger
  273 722 kr
 • Totalpris
  11 173 722 kr
 • Byggeår
  1872
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  126 m²
 • Bruksareal
  526 m²
 • Tomteareal
  60 746,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjarmerende eldre småbruk med sjel og historie, stort potensiale og mange muligheter. Lunt beliggende, usjenert, stor hage og sol hele dagen. Engene rundt eiendommen kan brukes til beite for sau eller hest. Pløyes de opp kan du bli selvforsynt med poteter, grønnsaker, frukt og bær. Moderne isolert driftsbygning med store porter beregnet for lastebiler, innredet 2. etasje som står ubrukt. Stor dobbel garasje med hems. Hyggelig anneks på 51 kvm som er innredet med soverom, bad, kjøkken og stue. Privat brygge i sameie med naboeiendommen, båtplass og strand like nedenfor. I tillegg er det en rettighet til båtplass i Kuvauen friområde, ca 10 min. å gå. 3 strender tilhører eiendommen, Vauerstranda, Ramsvikstranda og Vellebustranda. Kort vei til friområder som "Kuvauen" og "Guttormsvauen".

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vauerveien 197-199, 1684 VESTERØY
gårdsnummer 48, bruksnummer 13

Innhold

Våningshus:
Totalt bruttoareal: 569 kvm
Totalt bruksareal: 130 kvm
Totalt primærrom: 126 kvm
Primærrom:
1. etg.: V.f., trappegang, kjøkken m/grue, stue, spisestue, bad m/dusj, badekar, wc og baderomssekjon.
2. etg.: Trappegang og 2 soverom.
Sekundærrom:
2. etg.: Boder
Anneks:
Totalt bruttoareal: 55 kvm
Totalt bruksareal: 51 kvm
Totalt primærrom: 51 kvm
Primærrom:
1.etg.: Vf., gang, innredet rom/soverom, bad, kjøkken, stue og soverom.
Driftsbygning/låve:
Totalt bruttoareal: 300 kvm
Totalt bruksareal: 275 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm
Primærrom:
1. etg.:( 15 kvm) Kontor, wc
2. etg.:( 30 kvm) Gang, wc og dusjrom, 2 stk. innredet rom hvor et har opplegg for kjøkken.
Sekundærrom:
1. etg.: ( 150 kvm) Verksted/lager
2. etg.: ( 80 kvm) Lager
Garasje:
Totalt bruttoareal: 74 kvm
Totalt bruksareal: 70 kvm
Sekundærrom:
1. etg.: ( 70 kvm) Verksted/garasje lager. Takhøyde 3,5 m
Loft: Ikke adkomst ved befaring
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.04.2019 utført av Frank Feldt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Våningshuset er iht. tilstandsrapporten oppført i tømmer med utvendig panel.
Det er utført flere forbedringer opp gjennom årende, den siste i 1995. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten har takstmannen satt tilstandsgrad 2 og 3 på det meste, siden våningshuset er fra slutten av 1800-tallet. Det han mener kjøper må være særskilt oppmerksom på er bla. grunnmuren som har setningskader/skjevheter men disse har ikke endret seg på flere år jf. selger. Det mangler lufteluker i grunnmuren. Drenssystemet rundt boligen er noe usikkert hvor gammelt er og bør muligens skiftes. Det er eldre panel på yttervegger og noe vedlikeholdsbehov kan være nødvendig. Det er sprekk i glass på soveromvindu og noen dører bør justeres. Yttertaket er fra 1986 jf. selger men konstruksjonen er lukket og har ikke tilgang. Takrenner og beslag har tilstandsgrad 2 og 3 fra takstmann og bør derfor ettergås. Pipen er av eldre dato og bør også ettergås. Det er ikke tilgang til hele krypkjelleren og bjelkelag under bad er antatt knekt/defekt og må undersøkes nærmere. Badet har flere skjevheter og bør gjennomgås. Boligen er noe dårlig ventilert og flere lufteluker bør settes inn. Når det gjelder annekset så er det oppført i 1989 med bindingsverk i tre utvendig kledd med panel. Saltak med betongtaksten, trevinduer medisolerglas. Grunnmur i granitt, vannet følger fjellet. Kontroll av loftet anbefales da takstmann ikke hadde tilgang ved befaring. Anneks er pusset opp innvendig i 2016. Badet er harnoen bom i gulvfliser. Det er et gammelt grisehus på eiendommen som har falt helt sammen.Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne og selgers egenerklæring før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

1970-tallet, 1989 og 1995

Standard

Hovedboligen er et eldre sjarmerende "Hvaler hus" som er pusset opp i flere perioder, både 1970, 1995 og nytt tak i 1986.I 1995 ble det satt inn nye vinduer, så og si hele det elektriske anlegget som var fra 1948 ble byttet, etterisolert vegger og gulv samt generell oppussing.
Husebykjøkken er fra 1995 med fliser mellom benk og overskap. Grue og koselig spiseplass på kjøkkenet.
Det er blindkjeller under den delen av huset hvor badet og spisestuen ligger.
Hele 1. etasje har en god atmosfære og en boderomantisk standard mens andre etasjen trenger noe mer oppgradering.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Annekset er fra 1989 men ble pusset opp innvendig i 2016 med bla. nytt bad og komfyr. Annekset holder pen standard.
Driftsbygning er fra 2005-2010 og har god standard med et stort isolert verksted/lagerhall (ca 180 kvm) 3 store Nassau el-porter, wc og kontor. 2. etasje på driftsbygningen (ca 140 kvm) er innredetmed 2 mindre rom, et brukes til kontor og det andre er lagt opp for å være kjøkken, gang med 2 rom for toaletter/dusj og ett stort all rom. Bygningens 1.og 2.etg.har 2 separate innganger .
Garasjen er fra 2001 og har god standard og takhøyde på 3,5 m samt loft.

Oppvarming

Boligen har parafin/vedovn i stue og grue på kjøkkenet hvor det fyres med ved. Ut over dette er det elektrisk fyring.
Parafintanken er på 1000 liter og står i kjelleren og parafinen pumpes automatisk opp til en dagtank.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden slutten av 1800-tallet.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det var ikke krav om slik tillatelse for boliger eldre enn 1965/66.
Annekset er bygget i 1989 og den gamle låven ble revet og ny låve/driftsbygning ble bygget i tidsrommet 2005-2010.
Disse er det søkt om og igangsettingstillatelse, men det er ikke søkt om ferdigattest. 2. etasje i driftsbygningen er ikke søkt godkjent for varig opphold eller som separat boenhet.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Det er 75 tinglyste servitutter på eiendommen som alle omhandler rettigheter for tidligere innløste festetomter. Dette er rettigheter på vei/adkomst, parkering, båt/bryggeplass og badeplass. Denne eiendommen har også noen tinglyste veirettigheter over andre eiendommer. Kopier av disse kan fås ved å henvende seg til megler. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter

Eventuell adgang til utleie

Annekset på 55 m2 har vært leid ut siden 1997, og er per d.d. leid ut til 01.06.19.
Verkstedet i driftsbygningens 1.etg. har periodevis vært leid ut. Verkstedet er leid ut som lager til 31.03.2020 leietager benytter det som lager, mens han river/bygger ny låve. Er han ferdig med låven før den31.03.2020 avsluttes kontrakten tidligere.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er gjennomført radonmåling av annekset og driftsbygningen for noen år siden og da var det ingen forhøye verdier som gjorde at tiltak måtte gjennomføres jf. selger.

Diverse

Selger har 2 private bryggeplasser ved Vauerstranda på felles brygge med eiendom med G.nr. 48, B.nr. 53. Selgers bryggeplasser ligger mot nord- og nordvest hvor det er dypest vann. Eiendommen har også rettighet på en båtplass i Kuvauen, der kan man ha større båt, ca 10 minutter å gå.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Stor eiendom med "sjel" som ligger naturskjønt til på Vesterøy. Eiendommen grenser inn til Vauerkilen i øst og nord/vest, men består for det meste av eng, svaberg og fjell mens hovedhuset ligger lunt til på pent opparbeidet del av tomten. Vauerstranda, Ramvikstranda og Vellebustranda følger eiendommen. Vauerkilen er en forholdsvis lukket kile og har med sine trange utløp alltid noen grader varmere sjøvann. Det er flere hyttebrygger til eiendommen samt private bryggeplasser.
Vesterøy er den første av Hvalerøyene du kommer til på fastlandsveien og er også Hvaler i et "nøtteskall". Nesten alt du finner av naturforhold på de andre øyene har nemlig Vesterøy alt av!
Her er også matvarebutikk, apotek, bensinstasjon og Øykroa ved Ødegården.
Videre har vi Utgårdskilen med sjarmerende fiskerihavn og "Fjordkroken" som tilbyr havets ferske delikatesser over disk.
Papperhavn er hyggelig fiskerhavn og svært populær for båtfolket.
Hvaler er en øykommune beliggende sørvest i Østfold, ytterst i Oslofjorden, på østsiden av fjorden, syd for Fredrikstad. Hvaler kommune består av 833 øyer, holmer og skjær. Største tettsted er kommunesenteret Skjærhalden, som ligger på Kirkøy.
Hvaler er kjent for sin fantastiske fauna, tallrike soldager hvor man kan tilbringe late sommerdager på strender, holmer og skjær i Nationalparken. Det er et yrende liv med mange hyttefolk og turister på sommeren mens på vinteren er Hvaler et fredelig paradis med ro for sjelen. Det går busser til Fredrikstad og fra Ødegården til Oslo.

Adkomst

Kjør Rv. 108 fra Fredrikstad mot Hvaler og første øy er Vesterøy. Etter Kiwi og besinstasjon på høyre side tas første vei til høyre opp "Bratte bakke". Følg denne mot Utgårdskilen. Etter ca 3,5 km ta til høyre inn Vauerveien (FV473) mot Papperhavn. Følg veien i ca. 2,5 km, etter enden av Vauerkilen ligger hovedhuset på høyre side med p-plasser i forkant. Står også skilt til høyre med "Bingeberget"

Barnehager, skoler og fritid

Åtttekanten barneskole ca. 2,5 km og Hvaler ungdomsskole på Asmaløy ca. 10.6 km - skolebuss. Nærmeste barnehage på Hauge på Vesterøy ca. 2,5 km.
Dette skoletilbudet er per i dag, dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 60.746,3 kvm.
Hovedbygning og anneks ligger idyllisk til på stor pent opparbeidet del av tomten med bla. plen, blomster, busker, trær og en liten dam. Garasjen og låven/driftsbygning ligger med gruset innkjøring litt usjenert fra hovedhuset.
Tomten har svaberg som grenser i øst og nordvest ned til Vauerkilen. Her ligger også Vauerstranda, Ramvikstranda og Vellebustranda. Eiendommen har tidligere bestått av mange festede hyttetomter som ligger på Bingeberget, Ramsvikberget og Vellebufjellet, men disse er nå skilt ut og solgt. Det har også vært 4 ubebygde festetomter som i dag har gått tilbake til hovedbølet. Hytteeiendommene har tinglyste rettigheter til bruk av strendene samt parkeringsplasser/bryggeplasser/båtfester/baderettigheter.
Det er satt av ca 40 biloppstillingsplasser for hyttefolk ved innkjøringen til eiendommen samt 8 plasser vest på eiendommen (Smia).
Grunneiers inntekter på parkeringen utgjør ca kr 8.000,- pr. år.

Parkering

Eiendommen har dobbel garasje og godt med parkering ved låven/driftsbygningen og garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via Fv. 473, men ca 100 m frem til gårdsplass må det brøytes og vedlikeholdes privat.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Alle vann- og avløpsledninger til tidligere utskilte hytteeiendommer, går i en trase over denne eiendommen.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Deler av eiendommen ligger nærmere sjøen enn 100 meter og omfattes ikke av reguleringsplan; arealbruken er fastlagt i kommuneplanens arealdel.
Arealbruksformålet er: Landbruk-, natur- og friluftsområde, en liten del av eiendommen med hensynssone friluftsliv.
Arealplankart og bestemmelser kan tas ut fra Hvaler kommunes nettside på www.hvaler.kommune.no
Våningshuset er SEFRAK registrert som er et nasjonalt register over eldre bygninger og andre kulturminner, bygd før 1900. Ettersom bygninger SEFRAK-registreres som følge av bygningens alder, innebærer ikke SEFRAK registreringen at bygningen har et formelt vern. Registreringen gir likevel en antydning på at bygningen kan ha verneverdi som følge av byggeåret. Der det søkes om endringer på et SEFRAK registrert bygg vil kommunene derfor som oftest vurdere byggets kulturminneverdi, og hvordan denne vil påvirkes ved gjennomføring av tiltaket.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 20.033,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. (våningshus kr 110.549,-, Anneks kr 3.320,- og driftsbygning/låve kr 6.164,-). Driftsbygning/Låven har egen vannmåler. Våningshus og anneks har felles vannmåler. Det gjøres oppmerksom på at kommunale avgifter er beregnet ut fra eiers nåværende forbruk.
Eiendomsskatten er kr 6.160 pr år på hele eiendommen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24.000,-pr. år. for både våningshus og anneks. (Annekset utgjør ca kr 10.000,- av dette).
Driftsbygningen/låven har egen måler og betales direkte av leietaker.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 24.400,-.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av Parabol-tv og har avgift på kr 276,- pr. mnd. Internettleverandør er Telenor. Selger har kun hatt mobilt bredbånd m/miniruter og betaler nå kr 299,- pr. mnd. for miniruteren. Miniruteren følger ikke med i salget.
Utgiftene er basert på nåværende eiers/leiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2015 var kr 415.522,-,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2016 bli kr 1.163.462,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2015.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.173.722,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr11.200,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Hvaler kommune.
For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Avtales med selger

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon:1,75% av salgssummen.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 3.950,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning, de første 2 gratis.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 29-0130/17
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fredrikstad
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR2917130

Dato

Sist oppdatert: 26. juni 2020 kl. 09:44

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.