Solgt: 4 540 000 kr

Haugerudhagan 21 D

4 600 000 kr
72 m²
1 soverom
Haugerudhagan
Spennende, nyoppusset rekkehus over 2 plan med flott beliggenhet - Nytt kjøkken og bad 2020 - Nøkkelklar designperle!
 • Prisantydning
  4 600 000 kr
 • Omkostninger
  101 342 kr
 • Totalpris
  4 641 342 kr
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  72 m²
 • Bruksareal
  74 m²
 • Tomteareal
  104 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Haugerudhagan 21D - rålekkert rekkehus over to plan med nytt kjøkken og bad 2020 - hele boligen er pusset opp! Boligen har en god planløsning og arealfordeling. Eiendommen ligger i et veletablert og sentralt boligområde på Haugerud. Boligen ligger godt plassert med gode kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Her bor du sentralt, men rolig og tilbaketrukket. Denne boligen er nøkkelklar!
 • Nytt kjøkken og bad 2020.
 • Takkonstruksjon rehabilitert i 2017.
 • Alle flater, himlinger og lister er nymalte!
 • To, solfylte uteplasser på hhv. 10 og 25 kvm.
 • Sentralt og rolig boligområde.
 • Nærhet til natur, offentlig kommunikasjon og alt av servicetilbud.
 • Tre boder, to ute og en i underetasje
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Haugerudhagan 21 D, 0673 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 141, bruksnummer 224, ideel andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 87 kvm
  Totalt bruksareal: 74 kvm
  Totalt primærrom: 72 kvm
  Primærrom:
  1. etasje: Vindfang, trapperom, kjøkken og stue.
  Underetasje: Trapperom, en bod, vaskerom, bad/wc, alkove og et soverom med utgang terrasse/hage.
  Bod i underetasjen på 2 kvm.
  To utvendige boder.
  På terrassen er det en praktisk bod på 2 kvm, og ved inngangspartiet på ca. 2,6 kvm.
  De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 19.10.2020 utført av Jan Berby.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare og avvik kan forekomme.
  Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

  Byggemåte

  Boligen er iht. Boligsalgsrapport fundamentert på sprengsteinsfylling og grunnmur i støpt betong. Trebjelkelag mellom etasjene. Bindingsverk i bærende konstruksjoner og yttervegger utvendig kledd med trepanel og eventuelt isolert etter byggeårs byggeskikk. Flat takkonstruksjon av tre, tekket med papp.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  TG2:
  - Fundamentert på sprengsteinsfylling og grunnmur i støpt betong, ingen setningsskader registrert.
  - Det ble foretatt kontroll med fuktindikator i yttervegger under terreng uten at det ble registrert spesielt høye fuktverdier.
  - Naturlig ventilasjon med tilluft via ventiler gis automatisk TG2 selv om vifter monteres for å forsere inneluft.
  Øvrige punkter er vurdert til TG1. For begrunnelser til tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten.
  Boligen ble pusset opp og oppgradert i 2020 med blant annet ny kjøkkeninnredning, modernisering/oppgradering av baderom og oppussing av overflater. Utvendig tak ble tekket om og isolert i 2016. Tilstandsanalysen har ikke avdekket store symptomer på svikt og avvik fra normal standard. Det er gjennomgående registrert TG 1 og noe TG 2. TG 2 er gitt pga. Alder og utidsmessighet for de enkelte bygningsdelene. De byggetekniske konstruksjoner virker for øvrig solid utført i henhold til byggeskikken på tiden for oppførelse. Dagens forskriftskrav til blant annet isolasjon og våtrom er imidlertid strengere en de som gjaldt da dette huset ble bygget. Kaldloft ble rehabilitert i 2017 med nye plater på gulv samt lufteåpninger tettet med netting for å hindre mot innsekter og småkryp. Også montert nye undertaksplater med Rockwool fallisolasjon og ny papp i 2017.
  I egenerklæringsskjemaet har selger opplyst om alle endringer som er blitt gjort i selgers eiertid, blant annet:
  - Ny taktekking og beslag utskiftet/-bedret samt. etterisolert i 2017, utført av Fagtak AS.
  - Plater på gulv på loft (2017).
  - Ny kjøkken- og baderomsinnredning.
  - Utvidelse av terrasse 2017.
  - Utbedring røropplegg kjøkken og vaskerom.
  - Fall er kontrollert og ny membran er lagt på vegg på badet.
  - Badet har nye fliser på gulv og vegger.
  - Nylig flislagt entré-trapp og ny ytterdør.
  - Oppgradert el-anlegg m/automatsikringer.
  - Ref. salgsoppgave fra tidligere eier: I 2012 ble underetasjen utvidet med et soverom, og terrasse ble bygget oppnå dette. Stuevegg fikk da nye vinduer og terrassedør. I 2012 fikk boligen også en ekstra alkove-løsning. Ferdigattest foreligger, datert 24.09.2014.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Haugerudhagan 21D - rålekkert rekkehus over to plan med nytt kjøkken og bad 2020 - hele boligen er pusset opp! Her har du flott solrik terrasse, romslig stue med utgang til balkong med overbygg og separat, nyoppusset kjøkken. Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Haugerud. Boligen ligger godt plassert med gode kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet.
  Her bor du sentralt, men rolig og tilbaketrukket.
  1. Etasje:
  Entré:
  Innbydende og romslig entré, her har du god plass til å henge fra deg ytterklærne. Vegger er malt i en dus beige-farge og lekkert enstavs-laminat på gulv. Ny inngangsdør og nymalte karmer i varm-sort som er gjennomgående i resten av boligen. Fra entréen er det luke til stabbeloft.
  Stue:
  Rålekker og romslig stue med store vindusflater som bidrar til mye naturlig lys inn i stuen, som sammen med de lyse overflatene skaper et naturlig lyst rom. Det store oppholdsrommet gir mange møbleringsmuligheter, her er det rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon. I stuen er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Stuen har en rolig beige-farge på vegger, sortmalte vinduer samt karmer og enstavs-laminat på gulv. Fra stuen er det direkte utgang til stor, vestvendt balkong på ca. 10 kvm.
  Kjøkken:
  Lekkert, nyinnsatt kjøkkeninnredning med slette, sorte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp, ventilator med utluft og kjøl-/fryseskap. Fliser mellom benk og overskap. Mye oppbevaring og godt med benkeplass - her er alt nytt og bare venter på å bli tatt i bruk!
  Balkong:
  Herlig, vestvendt balkong på ca. 10 kvm. Balkongen er overbygget, noe som gjør at man også kan kose seg ute selv om været ikke er optimalt. God plass til større sittegruppe og grill - her varer grillsesongen hele året! Hit kan man invitere venner og familie på grillfest uten å bekymre seg for plassmangel.
  Underetasje:
  Trapperom:
  Stort og åpent trapperom med nymalte vegger, sortmalte lister og trapp og enstavs-laminat på gulv. Fra gangen har du direkte adgang til alle etasjens rom, som opprettholder den gode planløsningen i underetasjen.
  Soverom I:
  Soverommet har en myk og tiltalende farge og er av god størrelse. Her er det rikelig med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Malte vegger i en lun beige-farge, sorte lister, dør og vinduer og enstavs-laminat på gulv. Direkte utgang til stor, vestvendt terrasse på ca. 25 kvm.
  Soverom II / sovealkove:
  I forbindelse med utvidelsen av underetasjen i 2012 fikk boligen en ekstra alkove-løsning og plassbygd garderobe i gangen mellom hovedsoverom og sovealkove.
  I alkoven er det god plass til en seng og tilhørende møblement. Rommet er perfekt som gjesterom, kontor eller kanskje som walk-in garderobe?
  Vaskerom:
  Vaskerom med fliser på gulv og opplegg for vaskemaskin - deilig å kunne "gjemme" klesvasken i et eget rom! Her står 200 ltr. Varmtvannsbereder fra 2010 og det er montert waterguard.
  Bad:
  Delikat, nyoppusset baderom med nye fliser, membran på vegg og sanitærutstyr i 2020. Dusjvegg i herdet glass, Alessi One vegghengt toalett, dobbel servant med servantskap og speilskap med oppbevaring. Badet har tidsriktige farger med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegger og varme i gulv.
  Terrasse:
  Vestvendt terrasse på ca. 25 kvm. Også her er det godt med plass til større sittegruppe og grill - på sommerhalvåret vil dette være et naturlig samlingssted. I følge selger er det solinnfall når solen er oppe, men med noe skygge av trær fra nabotomt - som vil være fordelaktig sommerstid. På terrassen er det en praktisk bod på 2 kvm.
  Bod:
  Praktisk bod til ytterligere oppbevaring med fliser på gulv.
  - Sjarmerende rekkehus over 2 plan.
  - Boligen holder en gjennomgående god standard.
  - Utgang fra stue til balkong på 10 m².
  - Kjøkken fra 2020 med god skapplass.
  - Badet ble modernisert i 2020, varme i gulv.
  - Boligen har et eget praktisk vaskerom.
  - Utgang fra soverom til terrasse på hele 25 kvm.
  - Kort vei til offentlig kommunikasjon.
  - Kort vei til skoler og barnehager.
  - Her bor du sentralt, men også landlig, rolig og tilbaketrukket.

  Oppvarming

  Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner samt gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.06.1977.
  Det foreligger også en ferdigattest på tilbygg, underbygg mm. Datert 24.09. 2014.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
  Dagboknr. 12114, tinglyst 28.06.1973, type heftelse: Best. om adkomstrett. Erklæring/avtale hjemmel til eiendomsrett.
  Skjøte og overdragelse av Haugerudhagan 19 A (gnr. 141, bnr. 186) med ca. 600kvm tomt og påstående bygninger. Eiendommen overskjøtes med påhvilende tinglige rettigheter og forpliktelser.
  Eiendommen skal ha stedsevarig og vederlagsfri rett til adkomst fra vei 2637 over selgerens gjenværende eiendom gnr. 141, bnr. 27 og bnr. 184 samt de paralleller som utskilles derfra.
  Bærer 1/6-del av utgiftene til snøbrøyting og vedlikehold ved stikkveien frem til vei 2637.
  Dagboknr. 13191, tinglyst 12.07.1973, type heftelse: Best. om adkomstrett.
  Omhandler rettigheter for rekkehusene som er omhandlet i ovenstående heftelse, dette gjelder en solidarisk rett til adkomst, fellesanlegg, fellesareal, reparasjon og vedlikehold.
  Dagboknr. 25465, tinglyst 17.11.1976, type heftelse: Best. om garasje/parkering vilkår i kjøpekontrakt.
  Kjøpekontrakt ang. gnr. 141, bnr. 229 samt en ideell 1/14 del av gnr. 141 bnr. 184 (fellesparsell).
  Ideell 1/14 del, har disposisjonsrett til en parkeringsplass på gnr. 141, bnr. 27 ved grense til gnr. 141, bnr. 72 mot selv å sørge for snørydding mm. samt å betale en forholdsmessig andel av vedlikehold.
  Eierne av eiendommene Haugerudhagan 19 B-F og Haugerudhagan 21 A-E forplikter seg til å utføre alle utvendige vedlikeholdsarbeider slik at bygningenes enhetlige karakter bevares.
  Dagboknr. 11644, tinglyst 21.06.1973, type heftelse: Registrering av grunn.
  Ved kart- og oppmålingsforretning den 20.06.1973 er parsell A av matr.nr: gnr. 141, bnr. 27 gitt matr.nr.: gnr. 141, bnr. 184. Arealet er ca. 1250 kvm.
  De øvrige servituttene har dagboknr. 21164-21167, tinglyst 07.11.1973 og omhandler registrering av grunn - målebrev.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen har en meget fin beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde på Haugerud. Her er det store fri- og lekearealer avskjermet fra trafikk. Området er perfekt for par i etableringsfasen, eller husdyreiere som ønsker store utearealer. Bebyggelsen i området er en blanding av villabebyggelse, boligblokker og rekkehus. Eiendommen har en flott, landlig beliggenhet med lite innsyn.
  I umiddelbar nærhet har du Østmarka og lysløypene. Du har også Lutvann med gode tur- og rekreasjonsmuligheter hele året.
  For en familie er nærheten til skoler og aktivitetstilbud en praktisk bekvemmelighet i hverdagen.
  Både Haugerud og Trosterud skole ligger i nærheten og er lett tilgjengelig.
  Fra boligen er det gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskoler. Du finner Stjernemyra, Hellerud og Haugerud barnehage sentralt til.
  Handleturen kan gjøres på Kiwi, Haugerud Senter, Tveita Senter, Alna Senter, Ikea, Coop Obs eller Rema 1000. En liten gåtur unna har du Haugerud senter med diverse servicetilbud.
  For et større utvalg har du Tveita senter med ca. 70 butikker en gåtur unna. Cafeer, klesbutikker, matbutikker, apotek, vinmonopol mm.
  En kort gåtur unna har du Haugerud T-banestasjon, hvor du raskt, enkelt og greit kan komme deg til Oslo sentrum via bane 2 (Ellingsrudåsen/Østerås). Det er også kort vei med T-banen til Helsfyr, hvor du raskt kan skifte til bane 1, 3, 4 og 5. Det er i tillegg lagt opp for både lokale bybusser og andre ekspressforbindelser. De nærmeste busstoppene fra leiligheten er Solfjellet. Her er det lagt opp for et godt kollektivtilbud.
  I umiddelbar nærhet har du Østmarka og lysløypene. På vinteren kan du spenne på deg skiene utenfor døra og starte turen. Her er det et omfattende nett av turstier og lysløyper, badevann, fjellklatring og kajakkpadling

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Haugerudhagan sogner til Trosterud skole.
  Haugerud sentrum barnehage (1-6 år), Haugerud skoles barnehage (2-6 år) og Solfjellet barnehage (1-6 år) ligger ca. 600 meter unna boligen.
  Trosterud barneskole og Haugerud ungdomsskole ligger 750 meter unna.
  Hellerud videregående skole ligger ca. 1 km unna og Etterstad videregående skole ca. 4 km.
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

  Beskrivelse av tomt

  Opparbeidet fellesarealer med gressplener, beplantning og gruset gangveier. Egen liten hageparsell med terrasse.

  Parkering

  Boligen disponerer én parkeringsplass. Utover dette er det parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei og via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-1555 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.07.1969.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  Plan/byggesaker i område:
  201610982 - Reguleringssak: Trosterud og Haugerud - Planprogram og veiledende plan for offentlige rom.
  Trosterud og Haugerud er i Kommuneplan 2015 «Oslo mot 2030,» utpekt som prioriterte stasjonsnære områder. Planprogrammet med veiledende plan for offentlige rom (VPOR) for Trosterud og Haugerud skal gi anbefalinger for blant annet bystruktur, arealbruk og utnyttelse for etterfølgende detaljplaner. I tillegg foreslås det nødvendig areal til teknisk, sosial, blågrønn og kulturell infrastruktur, samt idrettshaller/-anlegg.
  201915152 - Reguleringssak: Stamnett - Forsterkning av vannforsyningens overføringssystemer - Bestilling av oppstartsmøte.
  Saken omhandler nødvendigheten av nye tunneler, for en totalløsninger for nye vannforsyning til Oslo. Her foreligger det ingen vedtak, kun en bestilling av oppstartsmøte.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 4 508,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og tilsyn.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.314,- pr. år. / 9.143 kwh. pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 15.087,- og har If som forsikringsselskap.
  Velavgift er ca. kr. 1.800,- pr. år. For brøyting, følge leder i vellet.
  Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd, nåværende eier har "Bredbånd 100" til kr. 809,- pr. måned, men ikke noe abonnement på tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 694 348,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 499 652,80.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.701.342,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Ingrid Tidemann

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
  For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,- alle inkl.
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0147/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20147

  Dato

  Sist oppdatert: 14. desember 2020 kl. 12:27

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  Flyttehjelp

  La oss ta jobben for deg

  Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
  Finn ut mer

  Sjekk din boligverdi!

  Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.