Komplett salgsoppgave

Hans Nordahls gate 66

6 800 000 kr
75 m²
2 soverom
Velkommen til Hans Nordahls gate 66 - presentert av Emir Mekic v/Krogsveen
Velkommen til Hans Nordahls gate 66 - presentert av Emir Mekic v/Krogsveen
Kart
Del
Emir Mekic
Presenteres av
Emir Mekic
Storo / Grefsen Stasjon
Arealeffektiv 3-roms + kontor/hobbyrom. Stor vestvendt balkong. Fjernvarme. Garasjeleie. Heis. Rask overtakelse!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 800 000 kr
 • Omkostninger
  171 342 kr
 • Totalpris
  6 971 342 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  75 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 716 kr
 • Energimerke
  Grønn D

Visning

Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Emir Mekic ved Krogsveen har gleden av å presentere Hans Nordahls gate 66 - Delikat selveier fra 2016 med vestvendt balkong. Verdt å merke seg om boligen:
 • Nyere 3-roms
 • Kontor/hobbyrom/bod brukes av dagens eiere som soverom 3
 • Kun TG0 / 1
 • Vestvendt balkong på ca. 9,3 m²
 • Sportsbod på 5 m²
 • Heis i bygget
 • Mulighet for videreføring av garasjeleie
 • Mulighet for utleie, estimert utleieinntekt kr 22.000,- pr. mnd.
 • Like ved buss, t-bane, trikk og tog
 • Kort vei til parker, kjøpesenter, restauranter, cafeer m.m.
 • Fortrinnsrett til barnehageplass (Espira Grefsen stasjon)
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Hans Nordahls gate 66, 0485 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 79, bruksnummer 127, seksjonsnummer 49

  Innhold

  Totalt bruksareal: 75 m²
  Totalt primærrom: 75 m²
  Primærrom / Bruksareal:
  4. etasje 75 m²: Entré, tre soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
  Boligen har enerett til bruk av balkong på 9,3 m². I tillegg disponerer har boligen bruksrett til kjellerbod på 5 m².
  De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 14.12.2022, utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Se supplerende tekst under ferdigattest.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i mur/betong. Boligbygg over 7 etasjer samt underetasje og kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere hovedsakelig av betong. Flatt tak belagt med papp/membran. Utvendig fasade forblendet med teglstein. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull i brannklasse EI30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Boligen har fått TG0/1 på alle punkter.
  TGIU på tekniske anlegg, VVS-anlegg, herunder stakeluke: Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om tekniske anlegg, VVS-anlegg. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

  Standard

  E N T R É:
  Lys og innbydende entré med plass til klær og sko i garderobeskap.
  S T U E / K J Ø K K E N:
  Lys stue med plass til sofagruppe, tv-møblement, spisebord og spisestoler. Godt med lysinnslipp fra flere store vindusflater.
  Pent kjøkken med åpen og sosial løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen har slette fronter og benkeplate av laminat med nedsenket oppvaskkum. Kjøkkenet består av nedsenket platetopp med komfyrvakt, samt integrert oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med belysning og utkast via kanal. Vannstopper er montert.
  B A D E R O M:
  Lekkert og flislagt bad med gulvvarme, samt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet består av vegghengt servantskap, servant, dusjhjørne med dusjdører i glass og vegghengt toalett. Praktisk med vindu på badet.
  S O V E R O M I / H O V E D S O V E R O M:
  Stort hovedsoverom med gode lysforhold. Rommet har rikelig med plass til dobbeltseng 210 x 210 cm med nattbord på hver side, samt oppbevaringsplass i flere garderobeskap.
  Malte vegg- og takflater, samt trestavs eikeparkett på gulv.
  S O V E R O M II / B A R N E R O M:
  Romslig soverom med gode lysforhold. Her er det rikelig med oppbevaringsplass i garderobeskap, samt seng og arbeidsbord.
  Rommet benyttes i dag som barnerom. Malte vegg- og takflater, samt trestavs eikeparkett på gulv.
  S O V E R O M III / G J E S T E R O M / K O N T O R:
  Soverom som opprinnelig er byggemeldt som bod/disponibelt rom. Rommet har vindu og blir i dag benyttet som barnerom. Passer godt som gjesterom eller kontor. Plass til sovesofa, skrivepult og kontorstol.
  Malte vegg- og takflater, samt trestavs eikeparkett på gulv.
  B A L K O N G:
  Vestvendt balkong på ca. 9,3 m². Selger opplyser om sol på balkongen fra ca. 14.00 til solnedgang om sommeren. Plass til utemøbler og grill.
  Anticimex har gitt våtromsbevis for bad. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

  Løsøre og tilbehør

  Taklamper medfølger ikke. Vaskemaskin medfølger.
  For øvrig viser vi til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
  Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

  Oppvarming

  Oppvarming via radiatorer tilknyttet felles fyringsanlegg. Gulvvarme på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.05.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 
  Det minste soverommet er opprinnelig byggemeldt som bod/disponibelt rom jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 1 servitutter på sameiets eiendom. Denne omhandler blant annet erklæring/avtale; bestemmelse om anlegg og vedlikehold av fjernvarmerør.
  Servituttene vil følge eiendommen.
  Eiendommen har tinglyst rett til fortrinnsrett til barnehageplass på GNR: 79 BNR: 77 og GNR: 79 BNR: 96. Rettigheten er tinglyst på GNR: 79 BNR: 127 SNR 49, dagboknr 204986, tinglyst 09.03.2016.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Attraktiv og tilbaketrukken beliggenhet i flotte og lite trafikkerte omgivelser i det veletablerte prosjektet Grefsen Stasjon, midt mellom sentrum og marka. Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av en sentral beliggenhet og et grønt, rolig bomiljø. Utviklingen legger vekt på store grøntområder og et hyggelig bomiljø. Kunnskapsbarnehagen Espira holder til rett ved Grefsen Stasjon, med fortrinnsrett for alle barna som bor her. Nærhet til skoler som Fernanda Nissen (1-7 kl.) og Nordpolen (1-10 kl.).
  Her bor du sentralt med gangavstand til alt man trenger i hverdagen inkludert shoppingmuligheter, kollektivtransport og gode servicetilbud på Storo med mellom 5-10 minutter til alle områdene. Storo Storsenter er Oslos største shoppingsenter, med over 140 butikker, spisesteder og tjenester. Storo har alltid noe å by på til alle innbyggere og tilreisende i Oslo. Ved siden av Storsenteret finner du et av Thon Eiendoms nyere bygg som blant annet tilbyr restauranter som SUMO, Los Tacos og Rockets samt Norges største kinosenter og landets eneste IMAX - ODEON Oslo! Her finner du kinoopplevelser for enhver! Enten du vil nyte en visuell storfilm i IMAX, overraske barna med en familiefavoritt eller begi deg ut på internasjonal indie-film som filmkritikerne har gitt sin tommel opp for. Lillo gård er også få minutters gange fra leiligheten med restauranter, matbutikken Meny, "Smak av Italia", blomsterbutikk m.m. Samt Sandaker Senter er nærmeste kjøpesenter med vinmonopol, apotek, bibliotek, Coop matbutikk, bokhandel og diverse andre forretninger.
  Torshov er en kun en liten spasertur unna og tilbyr et berikende kulturtilbud med blant annet Soria Moria med Torshovteatret, samt et omfattende utvalg av barer og restauranter. Her finner man populære Åpent Bakeri, kjent for sine bakervarer og kaffe, samt for kanskje byens beste pizza på kveldstid - Lofthus Samvirkelag. Det er også en rekke andre spisesteder på Torshov, blant annet "Grisen" som har flotte uteserveringer på sommeren, samt "Ugress" og "Tyren". Det har også kommet vinbar "Lasarett" og bar med uteservering "Albatross". Slakterforretningen Strøm-Larsen er også rett i nærheten. Det er heller ikke langt til populære Grünerløkka med et stort utvalg av kafeer og spisesteder, samt et yrende uteliv.
  Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet som t-bane fra Storo/Sinsen, trikk fra Grefsenveien og flere bussruter som blant annet buss nr. 30 og 58 fra Nordpolen skole, buss nr. 20 fra Torshov og 345, 36, Flybussekspress fra Grefsen stasjon. Trikkene går hvert 5 minutt og tar deg både ned til sentrum eller opp til Kjelsås v/marka. Grefsen stasjon med Gjøvikbanen som ligger rett på andre siden av veien er perfekt for glade mosjonister som for eksempel vil ta toget og gå skitur hjem fra Stryken, sykle Nordmarka på langs eller andre naturopplevelser.
  For den som er glad i friluftsliv og aktivitet, byr området på rike muligheter for rekreasjon. Grefsenkollen er ikke lagt unna enten du starter på Storo eller tar trikk/buss et stykke oppover. Grefsenkollen ligger idyllisk til på "byens tak" og er et svært populært turområde sommer som vinter! Grefsenkollen er også svært kjent for OverOslo Bar som er er et perfekt sted for en aperitif før middag eller et glass etter en frisk topptur samt et variert underholdnings- og kulturtilbud, alt fra quiz til intimkonserter og stand-up! For ikke å glemme musikkfestivalen med samme navn. "OverOslo" har raskt vokst til å bli en av Østlandets største og mest populære musikkfestivaler. Festivalen tilbyr en førsteklasses festivalopplevelse; utsikt mot byen og solnedgangen, grønne og publikumsvennlige konsertamfier, digg mat og drikke!
  Muselunden er også kun et steinkast unna boligen. Den gressbelagte lunden byr på mye forskjellig til enhver årstid. På sommeren er frisbeegolf en svært populær aktivitet blant alle aldre. Er du ikke av den aktive typen, er det allikevel nok plass å benke seg ned på. Dette er et område som inkluderer alle som ønsker å lese bøker, sole seg, spasere i de frodige områdene eller fyre opp en liten engangsgrill. Hvis vinteren byr på nok snø, er det perfekte akeforhold i bakken! Det er såpass helling på bakken at dette kan være morsomt, selv for de voksne!
  Det er forøvrig mange grøntområder i nærområdet, f.eks. Torshovparken med flotte grøntområder og sandvolleyballbaner. Også Torshovdalen, Akerselva, og Voldsløkka ligger i gangavstand. Langs Akerselva vandrer du langs elvebredden på en hyggelig tursti som fører ned til sentrum i sør (via Mathallen), eller opp til Maridalen i nord og videre til Nordmarka. Langs elva arrangeres det også årlig "elvevandring" som har blitt en voksende kulturbegivenhet for både store og små. Videre finner du grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Nordover langs elven finner du Teknisk museum og badeplasser ved Nydalen, Stilla og Brekkedammen.
  Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, Handelshøyskolen BI Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg m.m. ligger kun et steinkast unna. Treningstilbud som Sats Storo, Sats Nydalen og Myrens Sportssenter på Torshov ligger også i umiddelbar nærhet.

  Adkomst

  Med bil:
  Via RV150: Ta 2. avkjøring ut på Ring 3-rampen til Smestad/Ryen. Hold til venstre. Ta avkjøringen mot Storo. Sving til venstre og inn på Grefsenveien. Ta 3. avkjøring ut på Hans Nordahls Gate. Hans Nordahls Gate svinger mot venstre og går over i Hans Nordahls Gate. Boligen ligger på høyre hånd.
  Med tog:
  Linje L3, L3x, R30 og R30x til togstasjonen Grefsen stasjon. Boligen er ca. 1 minutt gange unna.
  Med t-bane:
  Linje 4 og 5 til t-banestoppet Storo. Boligen er ca. 4 minutters gange unna.
  Med buss:
  10 ulike linjer fra Storo. Boligen er ca. 5 minutters gange unna.
  Med trikk:
  Linje 11,12 og 18 til trikkestoppet Storo. Boligen er ca. 7 minutters gange unna.
  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Det er kort vei til barnehager og skoler i området.
  Skoler:
  Fernanda Nissen skole (1-7 kl.): 0.9 km
  Nordpolen skole (1-10 kl.): 1.1 km
  Disen skole (1-7 kl.): 1.6 km
  Morellbakken skole (8-10 kl.): 0.9 km
  Frydenberg skole (8-10 kl.): 2.9 km
  Nydalen videregående skole: 1.6 km
  Blindern videregående skole: 3.9 km
  Barnehager:
  Espira Grefsen stasjon (1-6 år): 0.2 km
  Lillohagen FUS barnehage (1-6 år): 0.8 km
  Nordpolen FUS bhg: 1 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiertomt på 1.649 m² som tilhører sameiet. Tomt bestående blant annet av diverse beplantning og asfalterte internveier.   
  Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og en eller flere tilleggsdeler. Hoveddelen består av en sammenhengende og klart avgrenset del av en bygning, med egen inngang. Balkonger inngår i bruksenhetenes hoveddel. Seksjonerte tilleggsdeler består av boder og eksklusivt uteareal. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal.
  Hans Nordahls gate 58-66 Sameie er en del av et større boligområde innenfor Grefsen Stasjon utbyggingsområde, betegnet felt A3 og A4, som vil bli utbygd med flere eierseksjonssameier. Grøntareal/beplantning, veier o.l., som ikke inngår i eierseksjonssameiernes eiendom, skal ligge i sameie mellom eierseksjonssameierne på felt A3 og A4. Hans Nordahls gate 58-66 Sameie er forpliktet til å delta i drift og vedlikehold av de nevnte fellesarealer, og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene gjennom utomhussameiet.

  Parkering

  Denne seksjonen har ikke garasjeplass. Sameiet har ikke parkeringsplasser. Garasjeplasser kan kjøpes av utbygger JM eller via finn.no. Enkelte seksjonseiere har andel i Grefsen Stasjon P1-P5 Garasjesameie. Garasjeandelene kan selges internt og eksternt og følger ikke automatisk boligen ved salg.
  Selger leier i dag garasjeplass og har betalt kr 1.500,- pr. mnd. Leieavtalen kan videreføres til ny kjøper og nye vilkår må inngås med eier av garasjeplassen.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr 5.400,- pr. år for fossile biler.
  Har du el-bil så betaler du kr 1.620,- pr år, hydrogenbil og el-varebil er gratis. Motorsykkel og moped kr 2.700,-. El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei og via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretning og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4360 datert 02.04.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser 200306055. Eiendommen inngår også i reguleringsplan S-5142: Detaljregulering med konsekvensutredning og med reguleringsbestemmelser for ny vannforsyning Oslo - stamnett. Oslo kommune bygger en reservevannforsyning stor nok til å gi hele Oslo tilgang på rent drikkevann. Den nye vannforsyningen skal være klar i 2028. Se: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/ny-vannforsyning-oslo/.
  Eiendommen inngår i kommunedelplan "KDP-17".
  Pågående saker:
  Saksnummer 202003481: Hans Nielsen Hauges gate 50 - Oppføring av boligbygg med næringslokaler, byggesak. Oppføring av et boligbygg med næringslokaler på gateplanet. Bygningsmassen er på 9 etasjer og inneholder 79 leiligheter, og bebyggelsen rammer inn et skjermet indre gårdsrom Det ble gitt igangsettingstillatelse del 3 for komplett bygg for hus 26, 27 og parkeringskjeller den 09.11.2021.
  Saksnummer 202205180: Storokrysset fra Grefsenveien 48 til Disen - Bestilling av oppstartsmøte - Detaljregulering - Storokrysset, reguleringssak. Planforslaget er til politisk behandling. Hensikten er å bedre fremkommelighet og trafikksikkerhet for syklister i Sandakerveien og Grefsenveien på strekningen mellom Åsengata og Disen vendesløyfe. Gående skal oppleve bedre trafikksikkerhet og fremkommelighet ved at gater og byrom rustes opp langs trikketraseen. I tillegg skal fremkommelighet for kollektivtrafikk ivaretas. Det er ønskelig å utvikle Storokrysset til et mer attraktivt byrom og et effektivt trafikknutepunkt. Oppstartsmøte er 06.12.2022.
  Saksnummer 201904064: RV 4 fra Årvoll skole til Sinsen - Detaljregulering - Oppgradering av gang- og sykkelanlegg, reguleringssak. Per 10.11.2022 er det gitt oppdatering om arbeid med planforslag.
  Saksnummer 201004818: Trikketrase Tonsenhagen - Detaljregulering, reguleringssak. I februar 2010 sa bystyret ja til trikk fra Sinsenkrysset, via Årvollveien, til Tonsenhagen/Linderud. Konsekvensutredelsen foreligger og reguleringsplanen er klar til offentlig høring og politisk behandling. Per 11.08.2022 arbeides det sammen med konsulent og jobbes etter fremtidsplan.
  Saksnummer 201704677: Trondheimsveien 235 - Utvikling av Aker sykehusområde, reguleringssak. På tomten til Aker sykehus (i Trondheimsveien) holdes det på med oppføring av nye Oslo Storbylegevakt. Planen er å bygge 26.000 kvadratmeter nytt bygg, legge om teknisk infrastruktur, oppgradere veier og bygge parkeringshus. Planlagt ferdigstillelse er i 2023. Se: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/ny-storbylegevakt/
  Saksnummer 201312165: Hans Nielsen Hauges gate 43 - Detaljregulering - Byggemarked, reguleringssak. Planforslaget er sendt til politisk behandling. Løvenskiold Eiendom AS foreslår å regulere et område på 9,8 daa til forretning for plasskrevende varer, for å reguleringsmessig sikre dagens bruk og tillatelser for byggevareforretningen Maxbo. Bygget foreslås med inntil 2 etasjer og maks BRA = 4270 m². Dette tilsvarer dagens bygg, supplert med en ny mesaninetasje. I tillegg foreslås det 657 m² til utvendig lagring og 1260 m² til parkering (ca. 70 p -plasser). Per 16.03.2022 ble det bedt om PBEs uttalelse med frist 23.03.2022.
  Saksnummer 201816207: Vitaminveien - Detaljregulering - Opparbeidelse av gate, reguleringssak. Planforslaget er til offentlig ettersyn. Bymiljøetaten foreslår å omregulere Vitaminveien og deler av Nydalen allé, Gunnar Schjelderups vei og Sandakerveien fra offentlige og fellesprivate samferdselsformål og forretning/kontor/industri til offentlige samferdselsformål (bl.a. kjøreveg, fortau sykkelanlegg, torg) og annen veigrunn (grøntareal). Per 04.11.2022 er det utført justeringer av planforslaget og tilhørende dokumentasjon og bedt om møte for 2. gangs behandling av planforslaget.
  Saksnummer 201703583: Sandakerveien 78 - Detaljregulering - Bolig og næring - S-5154, reguleringssak. Heimstaden AS planlegger å oppføre to blokker i fem etasjer som vil gi ca. 69 boenheter, forretninger og publikumsrettet bruk i første etasje mot Sandakerveien. All parkering legges under bakken. Per 26.10.2022 ble detaljregulering egengodkjent av bystyret.
  Saksnummer kan søkes opp i saksinnsyn på Plan- og bygningsetatens hjemmeside for mer informasjon.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 3.716,- pr. mnd. og inkluderer varmtvann, fjernvarme, fibernett, kabel-TV, vaktmester, forretningsførsel, kommunale avgifter, trappevask, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, m.m.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2023 med en økning på 10%.
  Det tas forbehold om at felleskostnadene kan justeres fortløpende pga. renteøkninger.
  Fellesutgiftene fordeles slik:
  Fjernvarme kr 750,-
  Bredbånd kr 191,-
  Kabel-TV kr 131,-
  Felleskostnader kr 2.540,-
  Eiendomsskatten er kr 3.457,- pr år.
  Nåværende eier hadde i 2022 strømutgifter på ca. kr 12.000 (6000 kWh).
  Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Sameiet har en fellesavtale som inkluderer 100 mbit internett, samt tv-pakke med standard kanaler og 120 poeng å velge kanaler for. TV-boks og ruter er inkludert i avtalen. Det er fiber her.
  Internett kan oppgraderes til følgende hastigheter og priser:
  200 mbit = kr 229,- /mnd.
  350 mbit = kr 319,- /mnd.
  600 mbit = kr 599,- /mnd.
  1000 mbit = kr 749,- /mnd.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2021 var kr 1.840.115,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 6.624.412,-
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2021, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 3.457,- for 2022. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 6.684,- pr. 31.12.2021
  Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 01.08.2022
  Det er ikke lån i sameiet.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.971.342,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Edin Babic og Maja Babic

  Informasjon om sameiet

  Leiligheten er tilknyttet Hans Nordahls gate 58-66 sameie, med sameiebrøk 75/7940.
  Sameiet består av 118 leiligheter og 1 næringsseksjon.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 55 00
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. For øvrig vises det til § 5 i husordensreglene.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2021: Arbeid med ventilasjon og teknisk rom
  2022: Oppgradering av ventilasjonsanlegg
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.   

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen
  Tilrettelegging kr 18.750,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 19.900,-
  Visninger: kr 3.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0127/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.22127

  Dato

  Sist oppdatert: 31. januar 2023 kl. 14:50

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Vil du varsles om lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.