Solgt: 4 200 000 kr

Granlibakken 2A

4 190 000 kr
175 m²
4 soverom
Agnethe Goa
Presenteres av
Agnethe Goa
Tasta
Enebolig over tre plan i rolig og attraktivt område.
 • Prisantydning
  4 190 000 kr
 • Omkostninger
  106 092 kr
 • Totalpris
  4 296 092 kr
 • Byggeår
  1983
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  175 m²
 • Bruksareal
  175 m²
 • Tomteareal
  379,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Granlibakken 2A, en innholdsrik enebolig over tre plan. Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde sentralt på Tasta. Barneskolen Byfjord og ungdomsskolen Tastaveden ligger like ved, samt Tastahallen og svømmehall. Flotte turområder som Stokkavannet like i nærheten. Gangavstand til barnehager, butikker, frisører, legekontor, apotek og populære Tastasenteret med godt utvalg av de store kleskjedene, SATS treningssenter, samt helsestasjon og gode spisesteder m.m. I gangavstand har man dagligvarebutikker som Coop og Kiwi.
 • Boligen har et stort potensiale.
 • Utleiedel i kjeller. (Ikke byggegodkjent).
 • 5 soverom. (Noen er ikke byggegodkjent).
 • Stor og solrik terrasse.
 • Hage.
 • Gode bussforbindelser.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Granlibakken 2A, 4026 STAVANGER
  Gårdsnummer 28, bruksnummer 1032, kommunenummer 1103

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 194 kvm
  Totalt bruksareal: 175 kvm
  Totalt primærrom: 175 kvm
  Primærrom:
  Kjeller, 57 kvm: Gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og soverom.
  1. etasje, 63: Entré, gang, toalett, kjøkken og stue.
  2. etasje, 55kvm: Soverom, gang og bad.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.09.2020 utført av Buysure AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre og betongkonstruksjon. Etasjeskille i trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak med takopplett, tekket
  med takstein.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying.
  TG 3 på balkong 3 etg. TG 3 er satt på grunn av sikkerhetshensyn.
  Rekkverk er ikke godt nok festet.
  Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Boligen holder i hovedsak standard fra byggeår. Boligen har et stort potensiale, men renovering/oppussing både utvendig og innvendig må påregnes. Det vises ellers til boligsalgsrapport.

  Oppvarming

  Hovedsakelig elektrisk. Varmekabler i gulv på bad og i kjeller. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1983.
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
  Innredet loft er ikke måleverdig areal blant annet grunnet lav takhøyde.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at det er ikke er søkt om/godkjent innredning av kjeller og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre.
  Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk. Det er takstbransjens retningslinjer for
  arealmåling som er lagt til grunn, og rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige. Bruken av rommet, på
  befaringstidspunktet, avgjør om rommet defineres som P Rom eller S Rom. Se mer utfyllende i rapportens premisser om areal.
  Soverom i kjeller er opprinnelig byggemeldt som matbod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  09.06.1964 - Dokumentnr: 303556 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1103 Gnr:28 Bnr:178

  Diverse

  Kjøleskap på kjøkken medfølger ikke i handelen.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Granlibakken 2A ligger i et etablert, barnevennlig og rolig boligstrøk med barneskolen Byfjord og ungdomsskolen Tastaveden i umiddelbar nærhet som passer således perfekt for en hver familie. Servicetilbudet i området tilbyr sine beboere barnehager, skoler, treningssenter, turareal og ikke minst Tasta Senteret med godt utvalg av de store kleskjedene og matbutikken Helgø Meny, samt frisører, apotek, legesenter, helsestasjon og gode spisesteder m.m. I gangavstand har man dagligvarebutikker som Coop og Kiwi.
  Nærhet til flere barnehager samt fotballbane på Tastaveden skole og Tasta svømmehall ligger også rett ved, hvor det tilbys babysvømming. For den aktivitetslystne har du Stokkavannet med over 8 kilometer god tursti, samt lille Stokkavannet med tursti og skogsstier. Med gangavstand som oppvarming er det glimrende muligheter for å få opp pulsen og formen eller ta en behagelig rolig spasertur.
  Bussholdeplass like ved, samt rute 12 som går rett utenfor boligen. Dette gir svært gode bussforbindelser som bl. a bringer deg til Stavanger sentrum på få minutter.
  Herfra har du kort avstand til det meste du trenger i hverdagen! Det er nettopp kombinasjonen av en sentral beliggenhet, samtidig som området ligger i nærhet til byens mest attraktive turløyper som gjør at botrivselen er meget god. Kort oppsummert er beliggenheten perfekt for en familie som vil ha nærhet til det meste.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Granlibakken 2A har kort avstand til barnehager, og skoler. Det finnes flere populære barnehager i gå -og sykkelavstand fra boligen. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil i salgsoppgaven. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 379,4 kvm.

  Parkering

  Parkering på egen tomt.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat og kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 1989 Reguleringsplan for Indre Tasta, datert 13.02.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 14 091,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Boligen er tilknyttet Lyse med 1000/100 mbps som leverandør av internett og Tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1 189 887,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 283 593,20.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.296.092,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Jan Terje Christensen

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
  innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,5 % av salgssummen
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.000,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 35-0214/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR35.20214

  Dato

  Sist oppdatert: 07. desember 2020 kl. 12:46

  Dokumenter

  If Boligkjøperpakken
  PDF 262 KB
  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Prisutvikling for området

  0 kr/m²
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  Flyttehjelp

  La oss ta jobben for deg

  Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
  Finn ut mer

  Sjekk din boligverdi!

  Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.