Solgt: 9 460 000 kr

Kittel-Nielsens vei 97

9 300 000 kr
154 m²
3 soverom
Velkommen til Kittel-Nielsens vei 97!
Trond Ødegård
Presenteres av
Trond Ødegård
Nordstrand/Sæter
Halvpart tomannsbolig med egen inngang til kjeller, garasje og meget sentral og skjermet beliggenhet. Nordseter skole.
 • Prisantydning
  9 300 000 kr
 • Omkostninger
  233 842 kr
 • Totalpris
  9 693 842 kr
 • Byggeår
  1987
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  154 m²
 • Bruksareal
  178 m²
 • Tomteareal
  299 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Romslig halvpart av vertikaldelt tomannsbolig på ca. 178 kvm bra. Sentral og trafikkskjermet beliggenhet i blindvei, med umiddelbar nærhet til et rikt servicetilbud og kollektivtilbud på Sæter.
Kort vei også til Nordseter skole og et rikt fritidstilbud. Boligen fremstår som velholdt, men med et behov for oppgradering av kjøkken og baderom. En innholdsrik og god planløsning som gir flere bruksmuligheter da det er egen inngang til kjelleretasjen. En plass i dobbelgarasje.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kittel-Nielsens vei 97, 1163 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 183, bruksnummer 195, ideell andel 1/1
Kommunenummer 301, gårdsnummer 183, bruksnummer 618, ideell andel 1/2

Innhold

Totalt bruttoareal: 195 kvm
Totalt bruksareal: 178 kvm
Totalt primærrom: 154 kvm
Primærrom:
Kjeller 50 kvm:
Trappegang, gang, kjellerstue og bad.
1. etasje 61 kvm:
Entré, stue, kjøkken og toalettrom.
2. etasje 43 kvm:
Gang, bad og tre soverom.
Sekundærrom:
Kjeller 17 kvm:
To boder.
1. etasje 7 kvm:
Bod med utvendig adkomst
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.08.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bolig fra 1987 over 2 etasjer samt kjeller. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulv mot grunn av betong. Grunnmur av murkonstruksjon, utvendig pusset og malt. Etasjeskillere av tre. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med i hovedsak stående kledning. Takkonstruksjoner av saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilerte ytterdører med glassfelt vurdert til å være fra byggeår. Terrassedører med to- og tre-lags glass fra byggeår og 2009. Vinduer med tre-lags glass fra byggeår, samt koblede vinduer med to glassfelt fra byggeår i kjeller.
Frittstående garasje på fellestomt med gulv mot grunn av betong og ringmur av murkonstruksjon. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av plast. Elektrisk styrt leddport i front. Adkomst til loft via loftsluke. Noe slitasje på kledning.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Begge bad på grunn av alder og tilstand på røropplegg, membran og tettesjikt, samt diverse sprekker og risser i fliser. Motfall til sluk og uheldig plassering av vindu i våtsone. Påkostninger må påregnes.
- Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Gulvflater bærer preg av slitasje. Stevis knirk.
- Rom under terreng har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ansees som en risikokontruksjon på grunn av alder på drenering.
- Gipsplater i himling på loft er ikke tilfredstillende festet.
- Pipeløpet er innkledd.
- Vinduer og dører av eldre dato.
- Taket har symptomer på slitasje og elde.
- Alder på drenering. Fall ut fra grunnmur kunne med fordel hvert større.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med trafikkskjermet og barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei. sydvestvendt hage, opparbeidet med terrasse, plen og beplantning. Parkering i garasje.
Sæter handlesenter og kollektiv transport i umiddelbar nærhet.
Gruset adkomst fra garasjen. Hyggelig inngangsparti med god bodplass.
1.Etg.:
Vindfang med garderobeskap, Hall med gjestetoalett. Gjestetoalett fra byggeår. Gulvflate belagt med malt gulvbelegg. Vegger i malte flater. Himling med overflatebehandlet panel. Gulvstående
servantskap i profilert hvit utførelse. Benkeplate av laminat. Nedfelt servant med ett-greps armatur. Speil, belysning og stikkontakt på vegg over
servant. Gulvstående toalett. Panelovn på vegg. Mekanisk avtrekksventil i himling. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
Romslig stue med peisovn og utgang vestvendt terrasse og hage.
Kjøkken med laminatgulv. Vegger i malte flater. Himling med overflatebehandlet panel. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Benkeplater av laminat. Fronter og benkeplate oppgradert i 2014 (årstall opplyst av selger). Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser på vegg over deler av kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over deler av kjøkkenbenk. Komfyr med induksjonstopp fra Gorenje.
Oppvaskmaskin fra ASKO. Kjøleskap fra Miele. Ventilator plassert i overskap tilkoblet avtrekk.
2.Etg.:
Gang, 3 gode soverom, hvorav hoved soverommet har stor garderobeplass. Solrik balkong med adkomst fra de to øvrige soverommene. Bad fra byggeår, flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling med overflatebehandlet panel. Vegghengt servantskap i profilert hvit utførelse. Benkeplate av laminat. Nedfelt servant med ett-greps armatur. Overskap i profilert hvit utførelse, speil, belysning og stikkontakt på vegg
over servant. Vegghengt skap i profilert hvit utførelse og benkeplate av laminat på vegg mot gang. Badekar med innfellbar delvegg av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj.
Gulvstående toalett.
Kjeller:
Trappegang, gang, eget inngangsparti, kjellerstue med røropplegg for hybelkjøkken, 2 store boder, samt bad. Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling med overflatebehandlet panel. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil, belysning og stikkontakt på vegg over servant. Gulvstående skap med profilerte fronter og benkeplate av laminat ved siden av dusjsone.
Dusjsone med skyvedører av glass og metall. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Utslagskum av rustfritt stål med ett-greps armatur.
Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder fra 2019 på ca. 194 liter. Mekanisk avtrekksventil i himling.
Teknisk/diverse:
Varmtvannsbereder fra 2019 på ca. 194 liter plassert på bad i kjeller. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Hovedstoppekran plassert ved
varmtvannsbereder på bad i kjeller, samt stoppekran for utevann plassert i benkeskap på kjøkken. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer
og på yttervegger, kombinert med mekanisk avtrekk fra baderom og toalettrom. Avtrekksvifte plassert på tak (ikke besiktiget).
Avtrekket justeres ved ventilator på kjøkken.
Hvitevarene som står i boligen medfølger handelen.
For ytterligere informasjon om boligens standard se vedlagt boligsalgsrapport og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme i trappegang, gang, kjellerstue samt baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Peis i stue er midlertidig sikret mot bruk. Utbedrende tiltak må gjennomføres da elementpipen er innkledd.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.02.1990 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger kun igangsettingstillatelse på garasjen. Saken er henlagt hos Oslo kommune.
Ferdigattesten omfatter ikke trapp og inngangsparti til kjelleretasjen. Ei heller boden mellom boligene.
Deler av kjellerarealet er ikke ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr. 6506, tinglyst 29.10.1945:
Eier av gnr. 183, bnr. 195 gir gnr. 183, bnr. 186 rett til å føre sin vann -og kloakkledning over nevnte parsell. Ledningene skal legges etter nærmere anvisning og sånn at den ikke ligger til hinder for bebyggelsen av tomten. Eier av gnr. 183, bnr. 186 plikter å vedlikeholde ledningen og rette eventuelle feil. Ved arbeid skal tomten bringes tilbake i ordentlig stand.
Dagboknr. 3020, tinglyst 29.04.1946:
Eiendommen gis tillatelse til å for egen regning legge vann og kloakk til hovedledning. Eier av eiendommen er ansvarlig ved forandringer av ledningsnett forårsaket ved senere opparbeidelse, senking eller utvidelse av veier og bekostes av eier. Eier er ansvarlig for de skader og ulemper som kan oppstå på ledningene.
Dagboknr. 13460, tinglyst 27.10.1960:
Bestemmelse om garasje/parkering. Servitutten ble ikke funnet hos Statens Kartverk.
Dagboknr. 10198, tinglyst 05.04.1979:
Eier av gnr. 183, bnr. 477 gir eier av gnr. 183, bnr. 195 rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sin eiendom over gnr. 183, bnr. 477 samt adgang til reparasjon og ettersyn av ledningene samme sted når dette er nødvendig. Videre gis det rett til å utta sin vann -og kloakkledning fra de ledninger som er lagt inn på gnr. 183, bnr. 477. For forvoldt skade og ulempe kan det kreves erstatning etter skjønn. Eierne er solidarisk ansvarlig for reparasjon og vedlikehold av de felles ledninger. Kommunen har rett til når som helst å stenge og forsegle felles hovedstoppekran og og hver enkelt stoppekran når dette ansees som nødvendig enten av tekniske grunner eller for å få gjeldende regler og gitte pålegg respektert.
Dagboknr. 7123, tinglyst 24.03.1980:
Eier av gnr. 183, bnr. 477 gir gnr. 183, bnr. 195 og 186 rett til å føre kloakkledning og overvannsledning til sine eiendommer over gnr. 183, bnr. 477 samt adgang til nødvendig reparasjon og ettersyn når dette er påkrevd. For forvoldt skade og ulempe i den anledning kan det kreves erstatning etter skjønn.
Dagboknr. 25983, tinglyst 03.11.1980:
Samme bestemmelse som nevnt over med dagboknr. 7123, tillagt tilsvarende rett til vannledning.
Dagboknr. 58085, tinglyst 18.09.1986:
Kittel-Nielsens vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Dersom kommunen forlanger det, plikter eier av eiendommen å vederlagsfritt avstå nødvendig veigrunn samt opparbeide vei opp til regulert bredde.
Dagboknr. 63131, tinglyst 09.10.1986:
Gnr. 183, bnr. 195 og 186 har felles stikkledninger for vann -og avløp fra hovedledninger i Kittel-Nielsens vei og frem til eiendommene. Ledningseierne er i fellesskap ansvarlige for ledningenes drift og vedlikehold. Grunneiere som får felles stikkledninger gjennom sin eiendom forplikter seg til å ikke utføre arbeider som kan skade elelr gjøre ledningene utilgjengelige, likeså gis det fri adgang for nødvendige vedlikeholds -og reparasjonsarbeider. De økonomiske forpliktelser fordeles 50/50. Eventuell tvist skal avgjøres ved skjønn.
Dagboknr. 40352, tinglyst 25.06.1987:
Gnr. 183, bnr. 195 og 617 skal ha samme rettigheter og forpliktelser til fellesarealet på gnr. 183, bnr. 618 som vist på vedlagte kart. Gnr. 183, bnr. 195 og 617 skal ha rett til felles bruk av nødvendig vann -og avløpsanlegg, samt rett til adkomst for reparasjoner og vedlikehold.
Det er tinglyst følgende servitutter på gnr. 183, bnr. 816 (felles tomt med nabo).
Dagboknr. 10931, tinglyst 19.02.1997:
Det er inngått bindende avtale om at hjemmelshavere av gnr. 183, bnr. 618 har rett til å plassere garasjeanlegg inntil 0,5 m fra grenselinje til gnr. 183, bnr. 186. Tilsvarende har hjemmelshavere av gnr. 183, bnr. 186 rett til å plassere garasjeanlegg inntil 0,5 m fra grenselinje til gnr. 183, bnr. 618. Gnr. 183, bnr. 618 representerer et fellesareal som disponeres med samme plikter og rettigheter av hjemmelshavere av gnr. 183, bnr. 195 og 617.
Dagboknr. 10954, tinglyst 19.02.1997:
Samme bestemmelse som nevnt over, men tillagt følgende: Fra hjemmelshavere av bnr. 556 sin side knyttes det i tillegg følgende spesielle forutsetninger til avtalen i forbindelse med garasje på bnr. 618. Takvann skal samles opp i takrenner og vannet skal ledes bort fra grenselinjen. Det tas intet ansvar for setninger i bygningsfundamentet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentral, men tilbaketrukket beliggenhet på Sæter. Her er det flere caféer, spisesteder og nisjebutikker, samt Meny og Rema. På Sæter ligger også treningssenter, legekontor, optiker m.m.
Kun ca. 150 meter til både trikkestasjonen og bussholdeplassen på Sæter. Trikken har rute 13 og 19 til hhv. Bekkestua og Majorstuen, begge via Oslo sentrum. Gangavstand også til Nordstrand togstasjon.
Fra Sæter er det heller ikke langt til de to andre handelssentre i bydelen, Lambertseter og Holtet. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Holtet finner du bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til Østmarka og ned til fjorden med Nordstrand bad som nærmeste badeplass. Mot sentrum finner du området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kort vei til Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nærhet til Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bækkelaget Sportsklubb(BSK) - håndball, fotball, ski m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Kort vei til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på motsatt side av Ekebergveien, BestHelse på Holtet og Sats på Lambertseter.

Adkomst

Adkomst fra Kittel-Nielsens vei, inn til høyre rett før snuplassen ved Sæter Torg.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærmiljøet.
Kort skolevei til Nordseter barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 299 kvm som er opparbeidet med blant annet gruslagt område, gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Felles tomt sammen med nabo er opparbeidet med blant annet gruslagt gårdsplass/innkjørsel og forstøtningsmur av betong. Ny støttemur ble påkostet og satt opp i forbindelse med utbygging av Sæter Senter.
Samtidig ble også alle luftbårne kabler gravd ned.

Parkering

Boligen har halvpart av dobbelgarasje som deles med nabo. Garasjen er oppført på felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat innkjørsel med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4054 datert 11.02.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Follobanen er regulert til å gå i grunnen under området.
Sæter er fortsatt under utvikling/utbygging og er en del av kommunedelplanen KDP-17, hvor det legges til rette for tettere bebyggelse, møteplasser og torg. Det foregår plan- og detaljreguleringer i disse dager, der det planlegges å legge til rette for ca. 40 boliger ved det sydøstre hjørnet av Sæterkrysset og at det sikres næring på bakkeplan. Nærliggende eiendommer med adresse Ekebergveien 232, Tallbergveien 2 B, Nordstrandveien 47 og Ekebergveien 230 omfattes av utbyggingen og det er planlagt i 3-4 etasjer. Det kan skje endringer i planforslaget underveis i prosessen.
Det må påregnes utvikling med oppføring av bygninger på tomten der «Evo-bygget» ligger, tomten nord for dette (der det i dag er parkeringsplass) og tomtedelen nedenfor Burger King, med adresser Ekebergveien 231, 233 og 235. Dette ettersom det er vedtatt detaljregulering av eiendommene, som legger til rette for utbygging. Konferer gjerne med megler.
Det pågår plansak med detaljregulering av området rundt Sæterkrysset mellom Ekebergveien og Poppelstien. Det er foreslått omregulering av Nordstrandveien 43, Poppelstien 1 og 2 - 6, Ekebergveien 237-243, der hensikten er å tilrettelegge for boligutbygging med bymessige kvaliteter som tilpasser seg områdets identitet og skala. Bygningshøydene varierer mellom 2-6 etasjer og rommer ca. 130 leiligheter. Planen sikrer utadrettet virksomhet i 1. etasje og en barnehage.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17 129,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 6 803,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28.000 kwh. pr. år. Det gjøres oppmerksom på at strømforbruket har vært noe høyere enn normalt.
Boligen og garasjen har en årlig forsikringspremie på kr 8.633,-
Boligen er tilknyttet Altibox/Vikenfiber som leverandør av kabel-tv/fiberbredbånd (500/500) og har avgift på kr 1.229,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand som alarmselskap som koster kr 5.652,- pr. år. Abonnement kan videreføres.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 238 500,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 8 058 600,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.533.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jorunn Østby Madsen og Asbjørn Madsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0269/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20269

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 00:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.