Solgt: 5 200 000 kr

Grefsenkollveien 12C

5 290 000 kr
68 m²
2 soverom
Tommy Løvli
Presenteres av
Tommy Løvli
Grefsen/Kjelsås
Lys og pen 3-roms i 8.etg med stor terrasse og fantastisk utsikt! Optimale solforhold! Bad fra 2012 - garasje og heis
 • Prisantydning
  5 290 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  12 233 kr
 • Omkostninger
  133 897 kr
 • Totalpris
  5 346 130 kr
 • Etasje
  8
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 685 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og romslig 3-roms leilighet over 2 plan, med god planløsning og meget barnevennlig beliggenhet. Kjøkkenet ble pusset opp i 2010, badet i 2012 og de fleste gulv er nye i 2020. Fra stuen er det utgang til stor terrasse med fantastisk utsikt og veldig gode solforhold.
Leiligheten har garasjeplass med vippeport i felles anlegg under blokken, med heisadkomst fra garasje til leilighetsplan.
Sameiet har et godt tilbud til beboerne med bl.a trimrom, tennisbane og utleieleilighet for gjester.
Grefsen terrassehus har en sentral beliggenhet i skjæringspunktet mellom byen og marka. Sameiet ligger fritt og barnevennlig til med store, grønne områder, lekeplasser og barnehage med fortrinnsrett for beboerne. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, Grefsenplatået og marka.
Velkommen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grefsenkollveien 12C, 0490 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 75, bruksnummer 117, seksjonsnummer 242, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod i 1. etasje og en bod i 8. etasje som deles med 2 naboer.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.09.2020 utført av Jo Henrik Stigen.

Byggemåte

Boligblokk over 10 etasjer i tillegg til garasjekjeller. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Grunnmur av betong. Ytterveggenes fasader er forblendet med teglstein og malt betong. Flatt tak antatt tekket med papp/folie.
Vinduer med 2-lags glass fra byggeår og med 2-lags glass fra 2012. Verandadør med 2-lags glass fra 2012.
Ytterdør (B-30 og F-30) med ekstra sikkerhetslås med kikkhull.
Sikringsskap med automatsikringer.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at vinduene fra byggeår har fått TG 2 på bakgrunn av alder.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet i populære og attraktive Grefsen terrassehus. Leiligheten går over 2 plan med meget god planløsning. Det er heisadkomst til leilighetens etasjeplan med inngang i 8.etasje. Vestvendt beliggenhet med fantastiske utsikts- og solforhold. Stor terrasse med utgang fra stue i 7. etasje. Utsikt over store deler av Oslo, nærområdet, Holmenkollen og Maridalen/Nordmarka.
Inneholder:
8. etasje:
Leilighetens inngangsparti er i 8. etasje, med en lys entré. I entréen er det lagt fliser på gulv og det er godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fra 8. etasje går det trapp ned til oppholdsrommene i 7. etasje.
7. etasje:
Hall med praktisk skapoppbevaring i trappeavsatsen. Under trappen er det god plass til hjemmekontorløsning, eventuelt plassbygde hyllesystemer, hvis man trenger mer lagringsplass.
Lys stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Stuen har plass til både sofagruppe og spisestuemøblement og er enkel å møblere. De store vindusflatene fra gulv til tak slipper inn mye naturlig lys i rommet. Fra stuen er det utgang til terrassen via skyvedør som ble byttet i 2012.
Vestvendt terrasse på ca 8 kvm med veldig gode solforhold, midtsommers er det sol fra ca. 16.00 - 23.00. Fra terrassen er det utsikt mot Oslofjorden og sentrum, Holmenkollen og innover i Maridalen. God plass til sittegruppe og grill.
Pent og tidløst kjøkken med lys, profilert innredning. Kjøkkenet ble pusset opp i 2010 og har godt med både skap- og benkeplass. Integrert koketopp, kjøleskap og komfyr, i tillegg til oppvaskmaskin. Kjøkkenet er delt fra stuen med en halvvegg, så du kan lage mat og prate med gjestene dine samtidig.
Moderne flislagt bad som ble pusset opp av fagfolk i 2012. Badet er utstyrt med svingbare dusjdører i glass, vegghengt klosett og godt med oppbevaringsplass i servantskap og høyskap. Det er gulvvarme og opplegg for vaskesøyle på badet.
Leiligheten har 2 gode soverom, begge vender ut mot blokkens tilnærmet bilfrie bakside. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng med nattbord, i tillegg til godt med lagringsplass i innebygde garderobeskap.
Soverom 2 har også plass til seng og garderobe, i tillegg til arbeidspult.
Det medfølger en garasjeplass med vippeport, en bod i 1. etasje og en bod som deles med to naboer på leilighetens inngangsplan.
Sameiet er veldrevet med et godt tilbud til beboerne:
- Fortrinnsrett i barnehage i A-blokken
- Godt utstyrt treningsrom med liten gymsal
- Vaskeri/vaskerom
- Prepperom for ski
- Bilvaskeplasser med vannopplegg
- Sykkelbod og -reparasjonsplass
- Tennisbane
- Lekeplass
- Ballplass/skøytebane
- Sameiestue til leie for selskaper etc.
- Utleieleilighet som kan leies på døgnbasis av sameierne
- Sosiale grupper av variert art; vinklubb, kulturgruppe, yoga, trim etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.12.1982. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom.
Disse omhandler blant annet rett for Oslo lysverker til å ha stående og vedlikeholde en transformastorstasjon, adkomstrett over sameiets tomt for naboeiendom, rett til å vedlikeholde av vann- og avløpsrør over tomten, plikt til å opparbeide adkomstvei til tomten.
Servituttene som er tinglyst før 1968 er forsøkt innhentet, men ikke funnet i arkivene.
Servituttene vil følge eiendommen.
Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Grefsenkollveien 12 har en attraktiv beliggenhet i rolig boligområde nær marka, bestående hovedsakelig av villa- og blokkbebyggelse. Blokken er tegnet av den anerkjente arkitekten Harald Hille. Bygget består av fem blokker på 10 etasjer med gangbroer som knytter blokkene sammen, så du kan rusle i tøfler fra den ene enden til den andre.
Komplekset ble reist på 70-tallet og sies å være et av Norges fremste eksempler på modernistisk arkitektur. Grefsenkollveien 12 er godt kjent i lokalmiljøet og noen hevder spøkefullt at det er den eneste blokken som man kan se fra verdensrommet.
Det er gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, matbutikker, marka og fotballbaner/friarealer. Også gangavstand til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, 7/-eleven, take away sushirestaurant, Bella restaurant, frisør og hudpleie.
Sameiet har store parkmessige uteområder på egen tomt som er et yndet sted for sameierne i alle aldersgrupper. Ballspill eller annen lek er det god plass til, en kan sitte på en av de mange utebenkene og bare nyte stillheten eller ta en spasertur langs Kjells avenue som strekker seg langs forsiden av blokken. På vinteren er Wellabakken rett ved siden av sameiet en populær akebakke.
Fra sameiet er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Busser fra Grefsenkollveien og Kjelsåsveien, samt trikk fra Grefsenveien. Tog fra Kjelsås eller Grefsen stasjon og T-bane fra Storo eller Nydalen.
Ønsker du friluft og rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum ved Kjelsås stasjon eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.
10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur og busstur unna.
Sameiet har eget trimrom for beboerne og tennisbane på baksiden av blokkene. Mulighet for å leie sameiestua til sosiale arragementer, i tillegg til gjesteleilighet for beboernes overnattingsgjester.

Adkomst

Fra Grefsenkollveien, ta til venstre etter Akebakkeskogen bussholdeplass mellom Grefsenkollveien 14 og 16. Kjør ned i garasjeanlegget foran blokken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sokner til Grefsen skole (1. til 7. klasse) og Morellbakken skole (8. til 10. trinn). Læringsverkstedet barnehage ligger i A-oppgangen i blokken, med fortrinnsrett for beboerne. Det er også barnehage i Grefsenkollveien 14/16, Grefsenlyst FUS barnehage. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 37.107 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og pent opparbeidet med store grønne områder, tennisbane, basketbane, lekeplass og interne gangveier med belysning.
Sameiet eier også tomten på baksiden av bygget, "baktomta", som er på 18.863 kvm. Denne tomten er delvis skrånende naturtomt mot Grefsenkollen.

Parkering

Det medfølger en plass med vippeport i felles garasjeanlegg. Plassen er merket med 242. Garasjeanlegget er låst om natten, beboere kan bruke kodebrikke til å låse seg inn. Det er heisadkomst fra garasjeplan til leilighetsplan.
Sameiet har godt med gjesteparkering i anlegget.
Det er installert infrastruktur for lading av el-bil i garasjeanlegget. Beboere kan ta kontakt med styret for å få etablert ladestasjon på sin plass, pris for dette er ca. 25.000,

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringskart datert 09.10.1970 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-1656. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Deler av sameiets tomt (18.863 kvm) ble i 2014 omregulert til bolig/barnehage. Sameiet eier denne tomten, som ligger i bakkant av blokk D og E, og den ble regulert til et boligprosjekt på 3 blokker med tilsammen 77 leiligheter samt en barnehage. Se saksnr. 200705501 hos plan og bygningsetaten for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 685,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og bredbånd, garasjeplass, vedlikeholdsfond, betjening av fellesgjeld, vaktmestertjenester, renhold av fellesområder, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel med mer.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
I tillegg faktureres kr 971,- per måned for a-konto strøm. De totale fellesutgiftene blir da kr 3 656,-. Strømforbruket avregnes hvert år og beboer får enten tilbake for mye innbetalt eller faktura for høyere strømforbruk enn stipulert.
Fellesutgiftene fordeles som følger:
Felleskostnader: kr 2 141,-
Vedlikeholdsfond: kr 206,-
Kabel-TV: 338,-
A-konto strøm: 971,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12 000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor (tidligere Canal Digital) som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 395 208,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 022 748,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18 178,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 12 233,- pr. 01.08.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 5.352.332,- pr. 01.08.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 2,75% flytende rente
Lånets restløpetid: 7 år og 6 måneder
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5 436.130,-
Av dette beløpet utgjør kr 12 233,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lene Marie Gislerud

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Grefsen Terrassehus, med sameiebrøk 1/413.
Sameiet består av 5 blokker og omfatter 360 leiligheter i 5 ulike størrelser, samt lokaler for barnehage, lokaler for omsorgsbygg, tjenesteleilighet, trimrom, sameiestue mm
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 02333.
Nettsiden deres er www.grefsenterrassehus.no
- Sameiet har eget trimrom som ble modernisert for noen år siden.
- Dugnad må påregnes.
- Det er tillatt å holde husdyr, såfremt dette ikke er til sjenanse for naboene.
- Det er mulig å leie sameiestue for sosiale arrangementer.
- Sameiet har også en fullt møblert leilighet som man kan leie til gjester el.l. for en kort periode.
- Sameiet har investert i en sykkelservicestasjon av typen Bikefix Deluxe. Stasjonen er utstyrt med oppheng for sykkel, ni av de vanligste verktøyene for sykkel, samt en solid sykkelpumpe med trykkmåler.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Legging av nytt tak på blokken. Arbeidene pågår fortsatt.
2019: Nytt callingsystem i alle oppgangene
2018: Oppgradert sameiets lekeplass
2018: Fasadevask
2017: Oppgradering av sameiestua med blant annet HC-toalett og tilrettelagte dører
2017: Trefelling på sameiets eiendom.
2017: Rehabilitering av avløpsledninger i sameiet til kommunal ledning med innvendig strømpe av PVC. Utskifting av stoppekraner (5 stk.)
2016: Sameiet har på bakgrunn av den store økningen i bruk av el- og hybridbiler etablert el-uttak i garasjeanlegget. De som ønsker tilkobling av ladeuttak på sin plass betaler en fastpris for denne etableringen. Anslått til ca 25.000,-
2016: Oppussing av øst- og vestfasaden, inngangspartiene, koridorene og garasjeanlegget samt utskifting av vinduene i reposene.
Planlagte påkostninger:
- Nye heiser er bestilt, den første kommer og vil bli montert om ca. halvannen måned.
- Det er vedtatt rehabilitering av betongskader i parkeringsanlegget på årsmøtet 2020. Det er satt opp et foreløpig kostnadsestimat på ca. 40 millioner for arbeidene. I tillegg er det forventet ca. 10 millioner for annet vedlikehold og utbedringer i blokken. Total kostnadsramme vil bli ca. 50 millioner, beløpet skal lånefinansieres. Dette vil medføre en økning i fellesgjeld og felleskostand for seksjonene i sameiet. Et foreløpig estimat for denne leiligheten viser en økning i månedlige felleskostnadene på ca. kr 800,- og en økning i fellesgjeld med ca. kr 116 000,-. Dette er basert på dagens rentenivå.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0087/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2087

Dato

Sist oppdatert: 02. desember 2020 kl. 10:22

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.