Solgt: 4 525 000 kr

Lørenveien 36A

4 300 000 kr
54 m²
1 soverom
Lørenmegler Sindre Nyhus gleder seg over å vise denne store 2-roms leiligheten, sentralt beliggende i Sinsentoppen på Løren.
Løren/Sinsentoppen
Stor & flott 2-roms eierleilighet i 5.etasje - Nyoppusset 2017 - God takhøyde - Heis - Balkong - 3 stopp til BI
 • Prisantydning
  4 300 000 kr
 • Omkostninger
  108 842 kr
 • Totalpris
  4 633 842 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  54 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 983 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lørenmegler Sindre Nyhus gleder seg over å vise denne store 2-roms leiligheten, sentralt beliggende i Sinsentoppen på Løren. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og byr på bl. a. en romslig planløsning, god takhøyde, nyere oppusset standard og en luftig balkong. Er du på jakt etter en større 2-roms med svært sentral beliggenhet, bør dette absolutt være noe for deg - sees på visning! Høydepunkter:
 • Stor 2-roms på hele 54 kvm
 • Luftig balkong
 • Bad pusset opp i 2017
 • Stort kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom
 • Varmtvann inkludert i felleskostnadene
 • Sentralt beliggende på Løren
 • 300 m til T-bane: 3 stopp til BI / 5 stopp til Blindern
 • Felles trimrom og hobbyrom i kjeller
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Lørenveien 36A, 0585 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 30, seksjonsnummer 48, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 64 kvm
  Totalt bruksareal: 54 kvm
  Totalt primærrom: 54 kvm
  P-rom; Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, omkledningsrom, soverom
  I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod med et gulvareal på 7,8kvm
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.07.2021 utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
  Fundamentert med støpte konstruksjoner til antatt faste, stabile masser. Grunnmur av betong. Drenering antatt fra byggeår. Etasjeskillere i betongkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner i betong og stål. Utfyllende bindingsverk. Fasader av plater og pussede, malte flater. Flatt tak antatt tekket med papp, folie el.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Tg2:
  Bad:
  - Tilstandsgrad pga. alder for sluk/tettesjikt.
  - Kommentar fra selgers egenerklæring: Badet ble pusset opp i 2017 av Oslo Bad AS. Badet ble pusset opp med nye fliser ("flis på flis").Den eksisterende membranen ble vurdert til å være bra, og det ble smurt ny membran i dusjsone.
  Selger opplyser følgende i sin egenerklæring:
  - Det var lekkasje på avløps-/soilrør over gipshimling på bad. Dette utbedret 07.01.2020 av Jan Cato Haugaløkken i Kaph Entreprenør, gjennom sameiets forsikring(IF forsikring).
  Sølvkre/skjeggkre har vært observert ved noen få anledninger. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Entré:
  Boligen har en innbydende entré med praktisk integrert skyvedørsgarderobe med speildør. Videre inngang til bad og inn til stuen. Det er slipt eikeparkett og malte, slette veggflater, noe som er gjennomgående for leiligheten. Det er også vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Ved ytterdøren er det montert en porttelefon.
  Stue:
  Da leiligheten er på hele 54 kvm er leilighetens stue av det svært romslige slaget. Det er videre ekstra god takhøyde(270 cm), noe som hjelper på romfølelsen. Rommet har store vindusflater, som gir naturlig lys inn i stuen. Stuen er i åpen løsning med kjøkkenet. Naturlig løsning for TV og sofa. Det er også god plass til spisebord - et perfekt samlingspunkt for venner og kjente. Utgang til balkong fra stuen, samt inngang til soverommet.
  Kjøkken:
  Pent kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer. Godt med skap- og benkeplass. Slette fronter og laminat benkeplate. Smarte oppbevaringsløsning med bl. a. vinhylle. Enkel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Plater i sprutsone. Lysarmatur. Integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin.
  Soverom:
  Fra stuen er det inngang til soverommet. God plass til dobbeltseng med nattbord. Stort garderobeskap, samt plass til kontorpult. Mellom soverommet og badet har du en meget praktisk løsning med oppbevaring på hver side.
  Bad:
  Smakfullt, flislagt bad. Badet ble overflate oppusset i 2017 med nye fliser(flis på flis) samt ny innredning. Det ble lagt ny membran i dusjsonen. Malte plater i himling. Vegghengt toalett med drenering ut i rommet. Dusjhjørne med glassvegg/-dør. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Vannbåren gulvvarme.
  Balkong:
  Herlig og luftig balkong på ca. 5 kvm med utgang fra stue. Flott utsyn mot bl. a. Holmenkollen. Her kan du virkelig nyte sene sommerkvelder. Dekke av fliser. Rekkverk av glass og metall.
  Felles takterrasse i bygget med slående utsikt over byen.

  Oppvarming

  Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralfyr (fjernvarme). Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest for lager og industribygg datert 28.02.1972. Videre foreligger det bruksendring fra kontor til leilighet datert 05.01.05 og innglassing på del av takterrasse datert 13.01.2009.
  Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 13 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet; Bestemmelse adkomstrett, seksjonering, bestemmelse om vann/kloakkledning m.m.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  Taklampe i stue over spisebord og taklampe på soverom over seng medfølger ikke.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i Sinsentoppen sameie, sentralt på plassert på Løren Vest.
  På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Lunar, Hy's Sushi, OsLoves og Sara Pizzeria i Lørenveien. Gastropuben Fryd finner du på Løren Torg.
  Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller Kiwi. Joker og Løren Frukt & Grønt har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Squeeze, Europris, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.
  På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, Jysk, Sterk Legevakt Øst, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. Barna har det gøy på leke- og læringssenteret Lille Lab/Mini slottet.
  Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Carl Berner. Hasle Torg bidrar også til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med mini-gjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
  Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Fra 2021 blir det karakteristiske industrilokalet én av Nationaltheatrets scener i Oslo. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.
  Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.
  Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene.
  Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 300 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.
  Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til å bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli en levende og spennende by for alle. Stikkord: Rekreasjon, kunst, kultur – og fritidstilbud, spennende arkitektur og utsmykning, alternativ utforming av bomiljøer, kaféliv, kunst og designerbutikker, bevaring av historiske spor, osv.
  Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på https://vimeo.com/523755815

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Se nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 2 393,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

  Parkering

  Det er garasjeanlegg tilhørende sameiet Sinsenveien II i kjelleren. Det medfølger ikke parkeringsplass til denne leiligheten. Selger leier i dag plass av annen sameier i kjelleren(se bilde i annonsen). Kontaktinfo til utleier kan gis hvis interesse for leie av parkering.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig, grøntareal og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplan S-3946 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 18.12.2002.
  Løren er et område i utvikling og byggeaktivitet å påregnes.
  Disse er kommet lengst:
  - https://boiborgen.no/
  - Løren Botaniske: https://nye.obos.no/ny-bolig/boligprosjekter/oslo/grunerlokka/loren-botaniske
  - Gregers Kvartal: https://gregerskvartal.no/
  - Lille Løren Park: https://www.selvaagbolig.no/oslo/lillelorenpark/
  Disse er på et tidligere stadie:
  - Lørenveien 64: Løren aktivitetspark med flerbrukshall. Se saksnummer 201818153 hos Plan- og bygningsetaten.
  - Bymiljøetaten foreslår å omregulere Lørenveien mellom Lørenvangen og Økernveien fra offentlig kjørevei til bygate med enveisregulert kjørebane, tosidig sykkelfelt og tosidige fortau. Se saksnummer 201807389 hos Plan- og bygningsetaten.
  - Lørenvangen 22/Peter Møllers vei 13: Saksnummer 201509417 hos Plan- og bygg. Planforslag om endring av regulering fra kontor til bolig. Forslagsstiller skisserer boliger med ca. 8 etasjer. Dette er foreløpig på planleggingsstadiet.
  - Lørenvangen 25: Saksnummer 201909046 hos Plan- og bygg. Reguleringsforslag om bygging av boliger, men det er pt. tidlig i prosessen.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 2 983,- pr. mnd. og inkluderer: Bredbånd, a-konto oppvarming, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forsikringer, forretningsførsel m.m..
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2 983,– pr. md.
  Herav:
  A konto oppvarming 520,-
  Vakthold 133,-
  Medlemsavg.Løren Vel 58,-
  Felleskostnader 2 087,-
  Bredbånd(Lynet) 185,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2062,- pr. år. / 3000 kwh. pr. år. Årlig nettleie er ca. kr 2300,-
  Selger benytter ikke tv i dag, men styret opplyser at det er tilknyttet RiksTV. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 083 556,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 900 801,60.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 14 234,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 215,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet pt..

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 408 842,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Henrik Aleksander Hystad Hove

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Sinsentoppen 1, med sameiebrøk 54/4620.
  Sameiet består av 58 leiligheter og 1 næringsseksjon.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Det er båndtvang i sameiet, både ute og inne.
  Planlagte påkostninger
  Fra årsmøte i 2021:
  - Neteland AS har utarbeidet forslag til ny vedlikeholdsplan. De mener at bygget generelt er i god stand, men det er en del ting vi bør ta tak i allerede i 2021.
  1. Kontroll av VVS-anlegget (ble ikke vurdert i tilstandsrapporten). Kommentar: Styret har pålagt/anbefalt hver enkelt seksjonseier å utføre dette.
  2. Kontroll av el-anlegg (ble ikke vurdert i tilstandsrapporten). Kommentar: Styret har pålagt/anbefalt hver enkelt seksjonseier å utføre dette.
  3. og 4. Utbedring av terrasser/fasader i 6. etasje. Kommentar: Det ble vedtatt på årsmøtet at dette skal utføres. Kostnadsrammen er satt til totalt 2.500.000,-, med kapitalbehov på 1.700.000,- Dette dekkes gjennom ekstra innbetaling fra hver sameier. Beløpet for denne leiligheten er satt til kr 19.870,-
  5. Utbedring av fasader 1.–5. etasje. Kommentar: Planlegges å utbedres i 2022-2023. Det må påregnes økte felleskostnader/fellesgjeld ifm. dette etterhvert.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Utskifting av takventilator som sørger for avtrekk i leilighetene.
  - Utskifting av dører og vinduer
  - Utskifting av vinduskarmer.
  - Utbedring av feil på heisen. En sikkerhetskontroll fra Oslo kommune har avdekket feil som er utbedret.
  - Flere lamper i fellesarealene er blitt reparert.
  - Installere ny jordfeilbryter slik at varmeanlegget ikke går på samme kurs som heisen og brannalarmen. Flere jordfeilbrytere gjør anleggene mindre sårbare.
  - Styret har fulgt opp avtalene med Energico og Inva for å sikre godt drift av varmeanlegget etter innreguleringen i begynnelsen av 2019.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0097/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2197

  Dato

  Sist oppdatert: 15. desember 2021 kl. 09:46

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.