Solgt: 4 150 000 kr

Gina Krogs vei 11A

4 100 000 kr
67 m²
3 soverom
- Velkommen til Gina Krogs vei 11A -
Lambertseter
Lys og pen 4-roms med vestvendt balkong med flott utsyn. Skjermet beliggenhet uten gjenboere. Ingen forkjøp.
 • Prisantydning
  4 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  391 000 kr
 • Omkostninger
  3 625 kr
 • Totalpris
  4 544 625 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  67 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 776 kr
 • Energimerke
  Grønn E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og meget pen hjørneleilighet med en attraktiv beliggenhet på Lambertseter. Leiligheten er smakfullt oppusset de senere år med innredning og farger i en lys og tidløs stil. Utgang fra stue til vestvendt balkong med hyggelig utsyn mot grøntområde. Ingen gjenboere. Gangavstand til alt området har å by på bla. kollektivtransport, skoler, matbutikker, turområder, og servicetilbud ved Lambertseter senter.
Leiligheten inneholder gang, 3 soverom, bad, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong med gode lysforhold. God lagringsplass i 2 boder.
Fyring og varmtvann i felleskostnadene.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gina Krogs vei 11A, 1153 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 159, bruksnummer 111, ideell andel 1/1
Aksjenummer 4, Østerli Boligselskap AS, organisasjonsnummer 932 594 803

Innhold

Totalt bruttoareal: 71 kvm
Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm
Primærrom:
2. etasje (3 etasje fra østsiden) 67 kvm:
Entré, tre soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
I tillegg disponerer boligen en loftsbod med skråtak med et gulvareal på ca. 10 kvm og en kjellerbod på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligblokk fra 1960 over 4.etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong og murkonstruksjoner. Saltak av trekonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra ukjent årstall. Vinduer og balkongdør med trekarmer og to-lags glass fra 1988.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder; Plassering av vindu i våtsone på bad. Det ene vinduet i stue er punktert, samt som vinduer og dører er av eldre dato.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget pen 4-roms hjørneleilighet med en god intern beliggenhet i Gina Krogs vei. Et trafikkskjermet og flott boområde i hyggelige omgivelser på Lambertseter. Kort vei til kollektivtransport, turmuligheter, skole og servicetilbud ved Lambertseter senter. Leiligheten ligger flott til i 2. etasje, (3 etasje fra inngangsiden) uten gjenboere og innsyn, og med hyggelig utsyn fra vestvendt balkong mot grøntareal.
En lys og moderne leilighet som er smakfullt oppusset med bl.a. montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer i 2015. Overflatebehandlet vegger og tak. Bad fra 2018. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Vegghengt servantskap med glatte fronter i høyglans hvit utførelse. Ovenpåliggende servant av kompositt med ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbar glassdør og to-greps armatur. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Naturlig ventilasjon.
Leiligheten har en god og praktisk planløsning, med vindusflater mot nord, øst og vest som gir god lysinngang. Leiligheten inneholder entré/gang med god plass til klesoppheng. Lyst og flott kjøkken i åpen løsning mot stuen med glatte fronter i hvit utførelse. Benkeplate av laminat. Underlimt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt på vegg mellom benkeskap og overskap. Belysning og stikkontakt under overskap. Integrert induksjonstopp fra Bosch. Komfyrvakt. Vegghengt ventilator med belysning og kullfilter. Integrert stekeovn fra Bosch. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Integrert kjøleskap med frysedel fra Bosch. Vannrør av typen rør-i-rør system.
Kombinert stue/spisestue med god plass til spisebord og sofaseksjon og utgang til vestvendt balkong med hyggelig utsyn over fellesarealer. 3 gode soverom med god skapplass.
Dette er en meget pen og innflytningsklar leilighet som gir et godt helhetsinntrykk. En plass man vil trives i et hyggelig boområde.
Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen med mindre annet er avtalt.
Vennligst se tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema for ytterligere beskrivelse av boligens standard.
Godt med lagringsplass i 2 boder.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarme, samt gulvvarme på bad og entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.04.1960.
Det foreligger ferdigattest på fasadeendring datert 08.06.2005.
Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av våtrom datert 04.04.2019.
Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 2707, tinglyst 02.05.1953, type heftelse: Festekontrakt.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Diverse

Vegghengt speil i gang, og vegghengte hyller på kontor medfølger ikke salget.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende i et attraktivt og etablert boligområde på Lambertseter, i bydel Nordstrand. Et meget barnevennlig boområde med lite biltrafikk, omkranset av store grøntarealer.
Dagligvarehandelen kan gjøres flere steder i nærheten, bl.a. Rema 1000, Kiwi og Bunnpris (som også er søndagsåpent) ligger i få minutters gangavstand fra boligen. Noen få minutters gange også til skoler, offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud på Lambertseter og Karlsrud. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Nærhet også til Holtet med bl.a. populære Jacob´s og Åpent Bakeri. På Sæter Torg finner du et variert servicetilbud som inkl. flere cafeer og spisesteder, dagligvare-, nisje- og klesforretninger.
Særdeles kort vei til nærmeste bussholdeplass – du rekker ikke engang å bli varm om du så må løpe til bussholdeplassen i Lambertseterveien. Noen få minutters gange til Lambertseter T-banestasjon. Ved senteret er det også flybuss til Gardermoen. (Se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med få minutters gange til flotte turområder i Brannfjellskogen og på Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan by på fasiliteter som lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, skulpturparken, og Ekebergrestauranten m.m. Eiendommen ligger også i nærheten av Østmarka med bade- og fiskevann, flott turterreng, sykkelstier og lysløyper som gir gode turmuligheter sommer som vinter. Kort vei til Østensjøvannet som er et velkjent fuglereservat med tilrettelagte turmuligheter året rundt, og et av bydelens mest brukte tur- og rekreasjonsområder.
Flotte badeplasser langs Bunnefjorden med bl.a. Katten, Sæterstrand, Ulvøya, Nordstrand bad, Fiskevollbukta og Hvervenbukta en liten sykkeltur unna på deilige sommerdager.
Det er et virkelig rikt mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Lambertseter Svømmeklubb (LSVK) er en av landets fremste svømmeklubber og holder til i svømmehallen på Lambertseter Bad. Svømmehallen er åpen for publikum alle dager.
Lambertseter idrettsforening (LIF) med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter har grupper for fotball, friidrett, håndball, innebandy, badminton og mer.
Kort avstand til områdets to lokale alpinbakker - Sloreåsen (Ljan IF/Ljan Alpint), og Leirskallen (Nordstrand Vintersportklubb).
Nordstrand IF holder til på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre, men har også allsport-tilbud til funksjonshemmede og egen triatlongruppe . Nye Nordstrand Arena stod ferdig august 2018. Her finner man treningssenter, kurs-/konferanselokaler og man kan i tillegg kjøpe både lunsj og middag til en billig penge i «Storstua».
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
I bydelen er det flere foreninger for turn, dans, kor og det lokale speiderlaget.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Ormsund Roklubb på Malmøya.
Treningsstudio: Sats på Karlsrud og Lambertseter, BestHelse på Holtet, Evo på Sæter og treningssenter i Nordstrand Arena.

Adkomst

Adkomst fra Lambertseterveien - Gina Krogs vei. Leiligheten ligger godt skjermet fra Lambertseterveien.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og kommunale barnehager i området.
Leiligheten sogner til Lambertseter skole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 2.392 kvm som er opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.
Festeavgiften er kr 260.000,- pr. år.
Regulering av festavgift: Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2019 og den reguleres hvert 10. år etter KPI.
Grunneier Oslo Kommune.
Festeavtalen utløper 2052.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.842,- i år 2020 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Boligselskapet har parkeringplasser utleie som tildeles etter søknad til styret. Det påløper administrasjonsgebyr etter gjeldende prise. P-plassen følger ikke boligen ved salg. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-457 datert 20.12.1952, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 5 776,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, renter og avdrag fellesgjeld, kommunale avgifter, festeavgift, trappevask, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, grunnpakke kabel-tv/internett.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og neste planlagte økning er 01.07.202 (5%).
Husleien fordeles slik:
Felleskostnader: 5.363,-
Trappevask: 84,-
Kabel-TV: 329,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Grunnpakke er inkludert i husleie. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 079 658,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 886 768,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 2 790,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 391 000,- pr. 01.05.2021
Total fellesgjeld for aksjelaget er 51.127.698,- pr. 01.05.2021 fordelt på 2 lån og lånevilkårene er:
Lån 1:
Restsaldo: 24.662.037,-
Rentebetingelser: 1,60%
Lånets restløpetid: 24 år, 4 mnd.
Lån 2:
Restsaldo: 26.465.661,-
Rentebetingelser: 1,60%
Lånets restløpetid: 22 år, 1 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.625,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.494.625,-
Av dette beløpet utgjør kr 391 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Per-Christian Wandås og Monica Stolen Dønnum

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Østerli Boligselsskap (aksjelag).
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 147 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyr må ikke holdes uten styrets samtykke. Eieren må passe på at hunden/katten ikke tilgriser foran innganger og oppganger, og ikke gjør fra seg i sandkassene der barn leker. Eier plikter å ta opp avføring etter sin hund/katt. Det er en forutsetning at naboer ikke sjeneres av dyreholdet.
Foretatte påkostninger de senere år:
2019 - Plantet Tujahekk ved Østerlivn 57, og laget ny parkeringaplass med el-bil lading.
2019 - Revet gamle lekeplasser og satt opp nye.
2018 - Baderomsrehabilliteringen er ferdig. Reklamasjoner pågår. 5 års garanti.
2018 - Fjernet oljetanker og boret etter jordvarme.
2016 - Startet prosjektering av bad og rør-rehabilitering.
2015 - Nye ledlamper i oppgangene.
2013 - Nye postkasser og malt alle oppgangene.
2009 - Vasket balkonger og fasader med høytrykkspyler.
2006 - Nye radiatorer, balkonger og fasader, drenert rundt Østerliveien 57.
1998 - Nye tak.
Planlagte påkostninger:
Skifte ut vinduer i oppganger, loft og kjeller. Vinduer i leilighetene er aksjeeieres plikt.
Etablere sykkelparkering.
Etablere ytterligere parkering i Gina Krogs vei 5/7. Aksjelaget har søkt og fått avslag, men fortsetter prosessen.
Fjerne grantre på aksjelagets tomt.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier, og styret har 30 dagers frist på å utføre dette. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Kun fysiske personer kan kjøpe aksjer i aksjelaget.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Aksjelaget har 30 dagers frist på å godkjenne ny eier.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. påbegynte time.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0141/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21141

Dato

Sist oppdatert: 08. juni 2021 kl. 12:47

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.