Solgt: 3 670 000 kr

Olav Nygards veg 20

3 670 000 kr
68 m²
2 soverom
Ulsrud/Bøler ved Østmarka
Attraktiv 3-roms i 3. etasje - Solrik balkong - Marka som nabo - Nyere kjøkken og bad - V.vann og fyring inkl.
 • Prisantydning
  3 670 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  86 447 kr
 • Omkostninger
  8 757 kr
 • Totalpris
  3 765 204 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 008 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du den sporty typen som liker turer i skog og mark? I tillegg søker du kanskje et lettvint familieliv i trygge og rolige omgivelser? Flytter du til Olav Nygards veg 20 får du nettopp det! Her får du en fin utsikt med gode lys- og solforhold i 3.etg. Flere barnehager så å si rett utenfor døren din, og kun ca. 3-5 min gange unna Bøler skole. Samtidig er det kort vei å gå til T-banen, og idylliske Østmarka er nesten i "bakgårdshagen" din. Noen høydepunkter:
- Nymalte overflater.
- Kjøkken fra 2014, og bad oppgradert i 2012.
- Hovedsoverom m/walk in closet.
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene.
- Vestvendt balkong på ca. 8 kvm.
- Mulighet for leie av brl.`s selskapslokale
For mer info. om borettslaget se: http://www.ulsrud-brl.no/

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Olav Nygards veg 20, 0688 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 147, bruksnummer 201
Andelsnummer 28, Ulsrud Borettslag, organisasjonsnummer 954 907 708

Innhold

Totalt bruttoareal: 74 kvm.
Totalt bruksareal: 68 kvm.
Totalt primærrom: 68 kvm.
Primærrom (3. etasje): entré, bad/WC/vaskerom, kjøkken, 2 soverom og stue.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4 kvm., samt et skap i felles kjølerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.06.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Yttervegger utfylt med bindingsverk med panel og plater. Fasaden er tekket med teglstein. Skråtak med takpapp på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Vinduer med 3-lags isolerglass, ytterdør av type b30, db40 med ekstra sikkerhetslås og kikkehull og 3-lags isolerglass terrassedør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. I rapporten har de fleste bygningsdeler fått TG 2 grunnet alder, herunder; bad, kjøkken og vinduer. Vinduer er for øvrig normalt borettslagets ansvarsområde.
Selger har påpekt:
- Fuktskader på lister rundt baderomsvindu pga. dusjing.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget lys. lun og attraktiv 3-roms andelsleilighet med en super beliggenhet rett ved inngangen til Østmarka. Leiligheten passer perfekt for barnefamilier, med kun 500 meter til tre barnehager, barnevennlig skolevei til Bøler barne- og ungdomsskole, kun tre minutters gange unna boligen og Østmarkas verden befinner seg så å si i bakgårdshagen din. Leiligheten oppleves som romslig, meget lys og har en svært praktisk planløsning.
Leiligheten holder en normal god standard med parkett, laminat og fliser på gulvene og malte, tapetserte, panelerte og flislagte veggoverflater. Himlinger er pusset og malt betongdekke.
Kjøkkeninnredningen er fra rundt år 2014. Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 1997-1998 og oppgradert rundt 2012 med nye overflater på gulv, ny innredning, vannklosett og tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Det er noe eldre balkongdør, og vinduer er fra 1988.
Eier har siden overtakelse i 2018 malt de fleste vegg- og takoverflater, montert lys på kjøkken og garderobeskap, og ellers holdt leiligheten vedlike.
Entré:
Innbydende velkomst. Flislagt gulv med varmekabler. Romslig kott/garderobeskap. Dørtelefon av nyere dato.
Bad:
Pent flislagt bad med duse og stilige fliser, med innredning bestående av vegghengt vannklosett med skjult sisterne, servant i en sort glatt innredning med underskap og speil med lys over. Dusjsone med dusjvegg - med dusjing direkte på gulv og på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk montert i vegg, downlights i tak og varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp av forrige eier med nye overflater på gulv, ny baderomsinnreding etc. Sluk ble skiftet i 1997.
Åpen kjøkkenløsning:
Pen hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som komfyr med nedfelt induksjon platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Det er ventilator med kullfilter over kokeplass, og belysning og fliser mellom over- og underskap.
Stue:
Hyggelig åpen stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Store vindusflater gir godt med lys.
Utgang til en vestvendt balkong på ca. 8 kvm. med god utsikt mot fellesområde og nærområde. Det er montert et stikk, utelys og en manuell markise. På balkonggulvet er det treverk.
To soverom:
Romslig hovedsoverom med walk in closet, malt i lekker mørk blåfarge. Soverom 2, også av god størrelse, er malt i dus lillafarge og har garderobeskap.
Ekstra oppbevaringsplass i innvendig kott.
Ingenting av løsøre medfølger.

Oppvarming

Sentralfyring via radiator. Varmekabler på bad og i entré. Felles varmtvannsbereder.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.03.1966. I tillegg foreligger det ferdigattest på fasadeendring datert 20.01.1995, samt rehabilitering fasader og utvidelse datert 24.08.1998. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde, og har hyggelige fellesområder med sittegrupper, lekeområder og lekeplasser.
Østmarka med lysløyper, turterreng og badevann ligger i gangavstand fra boligen.
Borettslaget ligger rett ved Østmarksetra og Ulsrudvann, ett varmt badetjern om sommeren og fint utgangspunkt for tur hele året. Fine turløyper rundt Nøklevann og innover i marka. Fra Østmarksetra til Mariholtet er det cirka 7 km. på ski. Østensjøvannet er også innenfor rekkevidde med fine turstier og et unikt fugleliv.
Gangavstand til et godt utvalg av forretninger, vinmonopol m.m. på Bøler senter. Bibliotek og Bøler bad er over veien for senteret. Få minutter også til Bøler skole og Bøler flerbrukshall, samt Haraløkka idrettsanlegg.
Ulsrud T-banestasjon ligger få minutters gange fra boligen. T-banen bruker i underkant av 20 minutter til Jernbanetorget.

Adkomst

Ta inn Olav Nygards veg fra General Ruges vei. Olav Nygards veg 20 vil ligge på venstre hånd.
Kollektivt: T-bane linje 3 til Ulsrud, eller buss nummer 76 eller 79 til Olav Nygards veg.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Olav Nygards veg 20 sogner til Bøler skole (1.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Tveteråsen barnehage, Holtet barnehage og Myrvoll barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 47 395 kvm. som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med busker, trær og asfalterte gangarealer, og har lekeplass og sittegrupper på fellesområdet. Den grenser mot marka og er meget barnevennlig og skjermet.

Parkering

Borettslaget har opparbeidede parkeringsplasser som leies ut til andelseierne etter skriftlig søknad. Utleien administreres av styret som også fastsetter leie. I tillegg har borettslaget 75 garasjeplasser i Ulsrud garasjelag, som det er mulig å kjøpe seg inn i.
Det er to ladestasjoner for lading av el-bil plassert ved trafostasjonen vis á vis Olav Nygards veg 11.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 09.06.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2864 vedtatt 14.05.1986. Området forøvrig er regulert til offentlig vei, offentlig bygninger (skole og barnehager), friområde og marka.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.008,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling andel fellesgjeld, fyring, varmtvann, kabel-TV/bredbånd, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, bygningsforsikring og forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert med 3 % 01.01.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.051,-
Renteutgifter kr 147,-
Avdrag kr 615,-
Trappevask kr 195,-
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år. / 6740 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Ved eierskifte av andelen (utflytting/innflytting), bør både gammel og ny eier kontakte Get om dette.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 945 294,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 403 058,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18.991,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 86.447,- pr. 09.06.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 20.835.806,- pr. 09.06.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 1141484320, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 2.02 % pa.
Lånets løpetid: Siste termin 01.04.2029.
Lånenummer: 114148430, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 2.02 % pa.
Lånets løpetid: Siste termin 01.04.2029.
Lånenummer: 12138708673, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 2.00 % pa.
Lånets løpetid: Siste termin 30.06.2039.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (USBL)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.595.204,-. Av dette beløpet utgjør kr 86.447,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Helle Jacobsen

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Ulsrud Borettslag.
Borettslaget består av 240 andelsleiligheter, fordelt på 12 bygninger og 30 oppganger.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 99.
Dugnad må påregnes.
Ordensmann-tjeneste gir beboerne plikter i bestemte uker til å holde inngangspartiet rent for rusk og rask (plukke opp og kaste papir m.m.), og gjøre rent i sykkelrommene ved å støvsuge, feie eller vaske golvene.
Dyrehold er ikke tillatt. Styret kan etter søknad gi dispensasjon fra forbudet dersom søknaden viser at gode grunner taler for det, og dersom dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller beboerne i laget.
Det er kun tillatt med elektrisk grill.
Det er mulighet for leie av festlokale i borettslaget.
Borettslagets hjemmeside: http://www.ulsrud-brl.no/
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 7 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning for resten av borettslaget. Oppstart av utskifting av rør i tekniske rom. Byttet ut sandkasse på lekeplassen ved ONV 16-18.
2018 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 8 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning ved Olav Nygards veg 8. Opparbeidet 6 nye biloppstillingsplasser, samt opprettet 2 punkter for lading av el-bil.
Planlagte påkostninger:
Borettslaget har en vedlikeholdsplan fra 2011 som heter Bevar Vedlikeholdsplan som USBL prosjekt fikk satt opp. Planen tar for seg bygningsmassen og alle elementer av denne, vurderer levetid og estimerer på bakgrunn av dette når neste vedlikehold eller utskifting av det enkelte element må gjennomføres, samt ønsket avsetning. Vedlikeholdsplanen varer til 2020 og styret vil vurdere om det skal utarbeides en ny vedlikeholdsplan.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,15 % av salgssummen inkl. mva og eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (pr. stk. kr 2.500,-): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0071/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2071

Dato

Sist oppdatert: 30. desember 2020 kl. 13:13

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.