Solgt: 3 750 000 kr

Torpstubben 52A

3 550 000 kr
76 m²
2 soverom
Truls E. Holm v/ Krogsveen ønsker velkommen til Torpstubben 52A
Truls Eirik Holm
Presenteres av
Truls Eirik Holm
Torp/Høymyr
Totaloppusset 3-roms eierleilighet-Flytt rett inn!-Garasje-Hyggelige uteplasser-Hage
 • Prisantydning
  3 550 000 kr
 • Omkostninger
  90 092 kr
 • Totalpris
  3 840 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1992
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  76 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Truls E. Holm v/ Krogsveen har gleden av å presentere Torpstubben 52A. En meget pent oppusset 3- roms selveierleilighet på Torp/Høymyr i Asker. Leiligheten ligger i 1. etasje, er gjennomgående og har adkomst fra egen inngang i 1. etasje. Leiligheten er vedlikeholdt og oppgradert i år 2018 og holder meget god standard. Her er det bare å flytte rett inn! Det er smarthusløsning (future home) med styring av lys og varme. Leiligheten har åpen stue/ kjøkkenløsning med mulighet for ildsted og utgang til nordøstvendt terrasse på 26m2 og 10m2. Ved inngangspartiet er det sydvestvendt terrasse på 34m2. Fantastisk hyggelig og barnevennlig boligområde.
- Garasje
- Hyggelige uteplasser med nytt dekke
- Kansteiner i granitt
- Smarthusløsning
- Meget god standard (nyoppusset)
- Utsikt

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Torpstubben 52A, 1389 HEGGEDAL
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 67, bruksnummer 378, seksjonsnummer 13

Innhold

Entré, 2 soverom, delikat flislagt bad, stue med åpen kjøkkenløsning.
Totalt bruttoareal: 80 kvm
Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 76 kvm
I tillegg disponerer boligen en garasjeplass som ligger vegg i vegg med boligen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2020 utført av Tommy Sverre. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Firemannsbolig oppført med bærende konstruksjoner i trekonstruksjoner. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Grunnmur er plate på mark. Oppvarming er elektrisitet. Gulvvarme i bad, stue og entré.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er modernisert/påkostet med bl.a. ny kjøkkeninnredning og nye fliser og innredning på bad. Nytt elektrisk anlegg. Nytt gulv i entré, 2 soverom, kjøkken og stue. Varmefolie i gulv i kjøkken og stuen.

Standard

En virkelig lekker leilighet, malt i lyse og tidsriktige farger. Leiligheten er pusset opp siste år og holder gjennomgående en meget god standard.
Kjøkken:
Tiltak utført i år 2018. Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og hvite fronter på innredning. Vannrør i isolerte kobberrør og avløpsrør i plast fra byggeår. Åpen løsning mot stue. 1- stavs laminat på gulv. Malte vegg- og himlingsflater med downlights i himling. Glassplate over kjøkkenbenk/ kokesone. Benkeplater i laminat. Komfyr med nedfelt 78cm induksjonstopp i benkeplate. Komfyrvakt. Microbølgeovn integrert i overskap. Kjøl- og fryseskap i høyskap. Integrert oppvaskmaskin. Stikkontakter på vegg. Ventilator på vegg med avtrekk til kanal. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Bad:
Flislagt bad. Tiltak utført i år 2018. Det foreligger teknisk godkjenning av membransystem og dokumentasjon på prosjekterende og utførende arbeider i våtrom i år 2018. Vannrør i isolerte kobberrør og avløpsrør i plast fra byggeår. Gulvfliser og veggfliser. Nedsenket gulv i dusjsone med mosaikkfliser. Malt himling med glatte flater og lyslampe. Avtrekksventil på vegg. Dusjhjørnet med innsvingbare dører i glass. Veggmontert regn - og hånddusj. Helservant med glatte fronter på skuffer og ett greps blandebatteri. Speil med belysning på vegg. Skapinnredning med glatte fronter på skapdører. Benkeplate i laminat. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 120L varmtvannsbereder i benkeskap. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Inspeksjonsluke til vannmåler og stoppekran.
Gulv:
1- stavs laminat
Vegger:
Malte glatte flater
Himling:
Malte glatte flater
Garderobeskap i entré og skyvedørsgarderobe/ garderobeskap i soverom. Downlights i stue, kjøkken og entré. Gulvvarme i stue og entré.
VVS:
Mekanisk ventilasjon
Elektrisk anlegg:
Samsvarserklæring foreligger på utførte arbeider i år 2018. Sikringsskap er plassert i entré. Automatsikringer med jordfeilbryter. Digital strømmåler fra år 2018. Hovedsikring er på 63 AMP. Det elektriske anlegget er fra år 2018.
Vinduer:
Trevinduer. Vinduer/ terrassedør i 2-lags glass fra byggeår. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås fra byggeår.
Felles garasje:
Frittstående garasje fra byggeår. En del av dobbel garasje i trekonstruksjon på ca. 20m2 med hems. Det er lagt rør fra bolig som er påtenkt kabel til ladestasjon for el- bil. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger
boligen.
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 i rapporten fra tasktmann:
- På bad er følgende punkter undersøkt: Membran, tettesjikt og sluk (i gulv) ink. rørgjennomføringer. Avløp (ink. sluk) og vannrør. Konklusjon: Sluk i gulv er fra byggeår, dermed TG2 p.g.a. av alder.
- På kjøkken: Vannrør - Avløpsrør
- Vinduer på grunn av alder
- Garasje - På grunn av alder

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og varmefolie i gulv i entré/gang og stuegulv.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.12.1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3025/67/378/13:
24.03.1992 - Dokumentnr: 8227 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3025 Gnr:67 Bnr:168
19.04.1994 - Dokumentnr: 8979 - Målebrev
Areal 447,7 M2
01.01.2020 - Dokumentnr: 1568528 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0220 Gnr:67 Bnr:375
20.05.1992 - Dokumentnr: 13057 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 13
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/16

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Diverse

Følgende gjenstander følger ikke med handelen:
- Taklampe på barnerom
- Taklampe over spisebord i stuen

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Torp Høymyr er et etablert og populært område i rolige, barnevennlige og naturskjønne omgivelser. Torp/Høymyr ligger høyt og fritt og har en fin utsikt over Oslofjorden. Barnehage/grendehus og lekeplass på området. Skiløyper og turterreng med mange turmuligheter rett utenfor døren. Kort vei til Sjøstrand som er en av Askers fineste strender. Ca. 5 minutters kjøring til Rortunet handlesenter med diverse forretninger. Ca. 15 minutters kjøring til Asker sentrum. I tillegg har feltet en matebuss som kjører til Vollen brygge. Matebussen og skolebussen går fra innkjørselen til Torpstubben. Den bruker ca. 10 minutter til Vollen Brygge. Båten bruker ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det tar 5-6 minutter å kjøre til Heggedal togstasjon med bil.

Adkomst

Fra Asker: Kjør Røykenveien til Heggedal, ta til venstre ned Rustadveien ved skilt til Slemmestad. Følg veien rett frem ca. 3 km. Ta til venstre inn til Torpmarka. Følg denne veien rundt svingen til toppen og videre mot venstre. Torpstubben kommer så på høyre hånd. Nr 52 A ligger så på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager: Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Ellers flere i området rundt Heggedal og Vollen.
Skoler: Boligen sogner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Firemannsbolig med hagedel og terrasser. Tomten ligger i et skrånende terreng med adkomst fra Torpstubben. Det er opparbeidede fellesarealer med asfaltert innkjørsel og gruslagt gangvei, delvis inngjerdet med plen og beplantning.

Parkering

Med leiligheten følger det med en garasjeplass som ligger vegg i vegg med leiligheten. Lader for EL-bil og fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger ikke med, med mindre annet er avtalt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameierne er i fellesskap ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse iht. kommuneplan vedtatt 01.11.2017
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles gangareal og felles parkeringsplass i henhold til reguleringsplan Torp-Høymyr vedtatt 07.03.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Det er ikke opprettet noe sameie og det betales heller ikke inn månedlige fellesutgifter. Beboerne er selv ansvarlig for å betale inn kostnader til forsikring av felles boligmasse.

Kommunale utgifter

Vann: Kr. 1.559,-
Renovasjon: Kr. 683,-
Avløp: Kr. 2.018,-
Nåværende eier har et strømforbruk i 2019 (Fjordkraft): 11.868 kWh.
Kostnad strøm 2019: Kr. 17.885,-
Boligen er tilknyttet Telenor og Canal Digital for leveranse av internett og TVsignal. Internett kr. 559,- pr. mnd. og Canal Digital kr. 264,- pr. mnd. Tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 906 640,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 263 904,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.640.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring.
kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer.
Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- for boliger med seksjonnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marius Bergum Hilmen og Kjersti Albertsen Paulsen

Informasjon om forkjøpsrett

Det er ikke opprettet noe sameie og det betales heller ikke inn månedlige fellesutgifter. Beboerne er selv ansvarlig for å betale inn kostnader til forsikring av felles boligmasse.
Eiendommen er seksjonert, og leiligheten har sameiebrøk 1/16. Sameiet består av 16 seksjoner. Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.Eiendommen er seksjonert og har eierbrøk 1/16.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr. 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0086/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2086

Dato

Sist oppdatert: 15. juli 2021 kl. 08:23

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.