Solgt: 15 200 000 kr

Mylskerudveien 26C

14 300 000 kr
272 m²
5 soverom
Fasade mot vest
Henrik Hisdal
Presenteres av
Henrik Hisdal
Nordstrand/Bekkelagshøgda
Stor, pen og solrik enebolig med fjordutsikt, hybel og dobbelgarasje
 • Prisantydning
  14 300 000 kr
 • Omkostninger
  358 842 kr
 • Totalpris
  15 558 842 kr
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  272 m²
 • Bruksareal
  274 m²
 • Tomteareal
  703 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Mylskerudveien 26 C, en stor og innholdsrik enebolig med flott beliggenhet. Eiendommen ligger høyt og skjermet fra vei, med meget gode solforhold og fjordutsikt. Huset har en romslig og god planløsning som bl.a. inneholder stort kjøkken med peis og tilliggende spisestue, stue, tv-stue, 5 soverom, 4 bad, vaskerom og hybel. Solrike uteplasser og hage, samt stor dobbelgarasje. Barnevennlig villaområde med kort vei til Kastellet skole, fritidstilbud, kollektivtransport og servicetilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Mylskerudveien 26C, 1160 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 158, bruksnummer 303

Innhold

Totalt bruttoareal: 297 kvm
Totalt bruksareal: 274 kvm
Totalt primærrom: 272 kvm
Primærrom:
Underetasje 108 kvm:
Trappegang, 3 soverom, bad, vaskerom, samt stue/kjøkken med egen utgang, alkove og bad.
1. etasje 106 kvm:
Entré, hall, bad, soverom, kjøkken, spisestue og stue med tv-stue og utgang til vestvendt terrasse.
2. etasje 58 kvm:
Trappegang, bad, soverom og stue med lekerom og utgang til vestvendt balkong.
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Bod.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.08.2020 utført av Anticimex ved Tim Roar Fauske. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Frittliggende enebolig i 3 etasjer, oppført i 1989. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt plate mot grunn. Grunnmuren er av lettklinkerblokker. Kjellervegger er utlektede fra grunnmuren. Ut fra husets byggeår vurderes denne utførelsen å ha en fuktrisiko, selv om synlige skader ikke er observert. Dette er ikke noe spesielt for akkurat denne boligen, men tilsvarende andre boliger vil normalt ha samme risikovurdering ut fra byggeår og utførelse. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut fra alderen på drenssystemet. Det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men dreneringen i denne bygningen antas å være passert anbefalt brukstid. Dette gjelder også øvrige tilsvarende boliger og ikke spesielt for dette tilfelle. Selger opplyser at drensrør for takvann på hjørnet mot nordvest er tett og at takvann er ført i et annet rør ut fra boligen.
Yttervegger av pussede lettklinkerblokker og bindingsverk, som utvendig er kledd med liggende trekledning. I rapporten er det kommentert sprekker i puss og i fugeskift på lettklinkerblokker diverse steder. Årsaken er ukjent og det anbefales undersøkt.
Taket er et saltak med oppløft i trekonstruksjoner, som er belagt med betongtakstein fra byggeåret.
Boligen har hovedsakelig vinduer med 3-lags glass fra 2018, foruten vindu med 2-lags glass fra byggeår i entré/gang, bad i underetasjen og takvindu 2. etasje. Takvindu på bad 2. etasje er punktert. 2-fløyet terrassedør med 3-lags glass fra 2018 i 1. etasje og entrédør til hybel fra 2017 med 2-lags glass.
Frittliggende dobbeltgarasje fra 1989, med oppbevaringsplass på hems. Ytterveggene er av støpt betong og det er betonggulv. Saltak i trekonstruksjoner som er belagt med betongtakstein. Garasjen har leddporter med automatiske portåpnere. Det er kommentert noe råte på enden av vindski.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Mylskerudveien 26 C har en barnevennlig og flott beliggenhet, tilbaketrukket og skjermet fra vei. Meget gode solforhold og utsikt over nærområdet og mot fjorden i vest. Nærhet til bl.a. Kastellet skole, et rikt fritidstilbud, kollektivtransport og et bredt servicetilbud.
Boligen er oppført i 1989 og fremstår som meget pen og velholdt. Gjennom årene er boligen blitt modernisert og påkostet flere steder, sist av nåværende eier i 2017. Da ble 3 av badene pusset opp, samt at det ble lagt nye gulv i underetasjen og 1. etasje. Det ble også installert nytt kjøkken i hybelen. De fleste av vinduene ble også skiftet.
Tidligere eier pusset opp det fjerde badet (i 1. etasje) i 2007 og installerte nytt kjøkken i 2005.
Boligen har en stor grunnflate, med en innholdsrik planløsning fordelt på 3 plan. En romslig og god planløsning som åpner for flere alternative bruksmuligheter, bl.a. med hybel mulighet.
1. etasje:
Hovedinngangspartiet ligger i 1. etasje. Denne etasjen inneholder entre/gang, bod, bad, hall, soverom, kjøkken, spisestue, stue og tv-stue.
Romslig entré/gang med skyvedørsgarderobe og skifer med varmekabler på gulvet.
I praktisk tilknytning til entréen/gangen ligger bod som kan benyttes som ekstra garderoberom.
Flislagt bad fra 2007 med varmekabler og downlights. Badet er innredet med plassbygget flislagt servantbenk med ovenpåliggende servantbolle med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Innfelt speil over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører og to-greps armatur fra Mora. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Geberit (iflg. boligsalgsrapporten er det ikke etablert anordning slik at evt. lekkasjevann fra sisterne kan oppdages tidlig). Det er i boligsalgsrapporten kommentert sprekk i overgang vegg/gulv i og utenfor våtsone. Vannrør av typen rør-i-rør.
Romslig soverom med 2 vinduer som gir godt med lys.
Fra entréen/gangen er det adkomst til hallen via to-fløyet innerdør.
Romslig hall med 1-stavs parkett fra 2017 og gulvvarme.
Fra hallen går trappeløpet til øvrige etasjer, samt at det er adkomst til stuen.
Lys og romslig stue med utgang til stor vestvendt terrasse med utsikt. Terrassen er på ca. 47 kvm. og har trapp ned til lavereliggende terrasse med diverse nivåforskjeller.
Stuen har 1-stavs parkett fra 2017 med gulvvarme og downlights.
I delvis åpen løsning til stuen ligger tv-stuen. Her er det peis og 1-stavs parkett fra 20107 med gulvvarme.
I motsatt ende av stuen ligger spisestuen med dåpen løsning til kjøkkenet.
Både spisestue og kjøkken har 1-stavs parkett fra 2017 med gulvvarme.
Pent kjøkken med koselig peis og karnapp som gir godt med lys (iflg. boligsalgsrapporten mangler ubrennbar plate på gulv under ildstedet). Praktisk kjøkkenøy i rommet.
Kjøkkeninnredning fra 2005 med profilerte fronter i matt hvit utførelse. Benkeplate i treverk med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Glassplater på vegg mellom benkeplate og overskap. Nedsenket induksjonstopp (80 cm bred) og stekeovn, begge fra Siemens. Over induksjonstoppen er det ventilator med belysning og avtrekk ut. Integrert oppvaskmaskin fra Miele og kjøl-/frys fra Miele plassert i nisje. Hvitevarene på kjøkkenet følger boligen.
2. etasje:
I 2. etasje ligger trappegang, soverom, bad og stue.
Etasjen har godt med lagringsplass i loftsboder i knevegger.
Stort soverom med skyvedører til tilliggende loftsbod i kneveggen.
Flislagt bad fra 2017 med varmekabler. Badet er innredet med skuffer i høyglans hvit utførelse og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Skap med stikkontakter på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører og to-greps armatur fra Hansgrohe, samt innmurt badekar med to-greps armatur fra Hansgrohe. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med innebygget sisterne fra Tece. Vannrør av typen rør-i-rør med fordelerskap plassert på vegg i blindkott bak badet. Iflg. boligsalgsrapporten tilfredsstiller ikke fallet på badet kravene fra årstallet badet ble pusset opp.
Stor stue med utgang vestvendt balkong på ca. 6,7 kvm. med flott utsikt. Integrert i rommet er det etablert et lite sjarmerende lekerom.
Underetasje:
Underetasjen inneholder trappegang, 3 soverom, bad, mellomgang, vaskerom og hybel.
Trappegang med peisovn og 1-stavs parkett fra 2017 med gulvvarme. Downlights i himling.
Iflg. boligsalgsrapporten mangler ubrennbar plate på gulv under ildstedet, samt at avstand fra ildsted til brennbart materiale (vegg) er mindre enn 30 cm. (som er forskriftskravet).
3 gode soverom, alle med 1-stavs parkett fra 2017 med gulvvarme. Downlights i alle rom.
Flislagt bad fra 2017 med varmekabler og downlights. Badet er innredet med servantskap med profilerte skuffer i matt grå utførelse. Vegghengt speilskap med integrert belysning og stikkontakter på vegg over servant. Vegghengt skap i tillegg. Dusjhjørne med glassvegg og to-greps armatur fra Hansgrohe. Nisje innfelt i vegg. Frittstående Duravit badekar med vegghengt to-greps armatur fra Hansgrohe. Elektrisk håndklevarmer på vegg. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med innebygget sisterne fra Tece. Synlige vannrør av typen rør-i-rør med fordelerskap plassert på vegg i gang. Iflg. boligsalgsrapporten tilfredsstiller ikke fallet på badet kravene fra årstallet badet ble pusset opp.
Eldre vaskerom fra byggeåret. Flislagt gulv med gulvvarme og tapetserte malte veggflater. Vaskerommet er innredet med utslagsvask på vegg med to-greps armatur fra Mora. Opplegg for vaskemaskin. Oso varmtvannsbereder på 287 liter fra 2002, sikringsskap (automatsikringer) og Radovac (radon) ventilasjonsanlegg er plasser i vaskerommet. Iflg. boligsalgsrapporten er det «bom» i fliser diverse steder på vaskerommet. Dette kan bety at fliser mangler fliselim eller har dårlig vedheft til underlaget.
Fra mellomgangen er det adkomst til hybelen som inneholder stue med hybelkjøkken, alkove og bad. Hybelen ble pusset opp i 2017.
Stue med egen utgang til terreng. Laminatgulv fra 2017 med gulvvarme.
Ny kjøkkeninnredning i 2017 fra Ikea. Innredning med slette fronter i matt hvit utførelse. Benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Nedfelt keramisk koketopp med to kokesoner. Ventilator fra Villavent over koketopp med belysning og avtrekk ut. Lekkasjevarsler i benkeskapet.
Flislagt bad fra 2017 med varmekabler og downlights. Badet er innredet med servantskap med skuffer i høyglans hvit utførelse og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Vegghengt speil over servant. Dusjhjørne med foldedør av glass og to-greps armatur fra Hansgrohe. Vegghengt toalett for Villeroy og Boch med innebygget sisterne fra Tece. Synlige vannrør av typen rør-i-rør med fordelerskap på vegg i gang utenfor hybelen. Takstmann har utstedt et såkalt «våtromsbevis» for badet (se vedlagte informasjonsark i boligsalgsrapporten).
Frittstående dobbelgarasje på ca. 43 kvm. med lagringshems og automatiske portåpnere.
For nærmere beskrivelse av eiendommens standard henvises det til boligsalgsrapporten datert 03.08.2020 og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, gulvvarme og ildsteder.
Gulvvarme i hele underetasjen, i hele 1. etasje (ikke i soverom og bod) og på bad i 2. etasje.
Vedovn i underetasje og vedpeis i tv-stuen og på kjøkkenet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen (enebolig og garasje) datert 04.08.1992.
Det foreligger ferdigmelding for støttemur datert 21.10.1994.
Det foreligger tillatelse til bruksendring av kjelleretasjen, datert 28.08.2020.
Det gjøres oppmerksom på at vindu mot nord på soverommet i 1.etasje ikke er byggemeldt.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/158/303:
17.12.1920 - Dokumentnr: 900994 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:151
17.12.1920 - Dokumentnr: 900995 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:162
17.12.1920 - Dokumentnr: 900996 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:152
17.12.1920 - Dokumentnr: 900997 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:154
17.12.1920 - Dokumentnr: 900998 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:155
17.12.1920 - Dokumentnr: 900999 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:156
17.12.1920 - Dokumentnr: 901000 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:157
17.12.1920 - Dokumentnr: 901001 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:158
17.12.1920 - Dokumentnr: 901002 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:159
17.12.1920 - Dokumentnr: 901003 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:160
17.12.1920 - Dokumentnr: 901004 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:161
17.12.1920 - Dokumentnr: 901005 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:163
02.09.1921 - Dokumentnr: 900514 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:186
02.09.1921 - Dokumentnr: 900515 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:187
02.09.1921 - Dokumentnr: 900516 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:188
02.09.1921 - Dokumentnr: 900517 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:189
30.09.1921 - Dokumentnr: 900587 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:190
30.09.1921 - Dokumentnr: 900588 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:191
30.09.1921 - Dokumentnr: 900589 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:192
30.09.1921 - Dokumentnr: 900590 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:193
30.09.1921 - Dokumentnr: 900591 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:194
30.09.1921 - Dokumentnr: 900592 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:195
30.09.1921 - Dokumentnr: 900593 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:196
30.09.1921 - Dokumentnr: 900594 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:197
30.09.1921 - Dokumentnr: 900595 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:198
14.10.1921 - Dokumentnr: 900616 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:199
14.10.1921 - Dokumentnr: 900617 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:200
11.11.1921 - Dokumentnr: 900678 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:201
16.12.1921 - Dokumentnr: 900747 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:205
16.12.1921 - Dokumentnr: 900748 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:206
16.12.1921 - Dokumentnr: 900749 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:207
16.12.1921 - Dokumentnr: 900750 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:203
16.12.1921 - Dokumentnr: 900751 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:204
17.12.1920 - Dokumentnr: 900993 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:149
17.12.1920 - Dokumentnr: 900992 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:148
17.12.1920 - Dokumentnr: 900991 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:147
17.12.1920 - Dokumentnr: 900990 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:146
22.10.1920 - Dokumentnr: 900803 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:145
17.07.1920 - Dokumentnr: 900458 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:153
23.01.1920 - Dokumentnr: 900026 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:140
11.07.1868 - Dokumentnr: 900041 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:2
Dokumentnr: 910145 - Opprettelse av matrikkelenheten
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
14.12.1923 - Dokumentnr: 900970 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:303
16.12.1921 - Dokumentnr: 900752 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:208
16.12.1921 - Dokumentnr: 900753 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:209
16.12.1921 - Dokumentnr: 900754 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:212
16.12.1921 - Dokumentnr: 900755 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:210
16.12.1921 - Dokumentnr: 900756 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:211
16.12.1921 - Dokumentnr: 900757 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:213
16.12.1921 - Dokumentnr: 900758 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:214
16.12.1921 - Dokumentnr: 900759 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:215
16.12.1921 - Dokumentnr: 900760 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:216
16.12.1921 - Dokumentnr: 900761 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:217
31.03.1922 - Dokumentnr: 900224 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:219
31.03.1922 - Dokumentnr: 900225 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:220
07.07.1922 - Dokumentnr: 900384 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:225
18.08.1922 - Dokumentnr: 900477 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:226
18.08.1922 - Dokumentnr: 900478 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:227
18.08.1922 - Dokumentnr: 900479 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:228
18.08.1922 - Dokumentnr: 900480 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:229
18.08.1922 - Dokumentnr: 900481 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:230
18.08.1922 - Dokumentnr: 900482 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:231
18.08.1922 - Dokumentnr: 900483 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:232
18.08.1922 - Dokumentnr: 900484 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:233
18.08.1922 - Dokumentnr: 900485 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:234
18.08.1922 - Dokumentnr: 900486 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:235
18.08.1922 - Dokumentnr: 900487 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:236
18.08.1922 - Dokumentnr: 900488 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:237
18.08.1922 - Dokumentnr: 900489 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:238
08.09.1922 - Dokumentnr: 900531 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:239
08.09.1922 - Dokumentnr: 900532 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:243
08.09.1922 - Dokumentnr: 900533 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:244
08.09.1922 - Dokumentnr: 900534 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:240
08.09.1922 - Dokumentnr: 900535 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:241
08.09.1922 - Dokumentnr: 900536 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:242
08.09.1922 - Dokumentnr: 900537 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:245
08.09.1922 - Dokumentnr: 900538 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:247
15.09.1922 - Dokumentnr: 900543 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:248
15.09.1922 - Dokumentnr: 900544 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:249
22.09.1922 - Dokumentnr: 900548 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:250
20.10.1922 - Dokumentnr: 900644 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:251
08.12.1922 - Dokumentnr: 900793 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:254
12.01.1923 - Dokumentnr: 900020 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:255
19.01.1923 - Dokumentnr: 900033 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:256
19.01.1923 - Dokumentnr: 900042 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:257
26.01.1923 - Dokumentnr: 900057 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:258
26.01.1923 - Dokumentnr: 900058 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:259
26.01.1923 - Dokumentnr: 900059 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:260
26.01.1923 - Dokumentnr: 900060 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:261
26.01.1923 - Dokumentnr: 900061 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:262
26.01.1923 - Dokumentnr: 900062 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:264
26.01.1923 - Dokumentnr: 900063 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:265
26.01.1923 - Dokumentnr: 900064 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:266
26.01.1923 - Dokumentnr: 900065 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:263
02.02.1923 - Dokumentnr: 900123 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:267
02.02.1923 - Dokumentnr: 900124 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:268
09.02.1923 - Dokumentnr: 900139 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:270
09.02.1923 - Dokumentnr: 900140 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:271
09.03.1923 - Dokumentnr: 900240 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:272
09.03.1923 - Dokumentnr: 900241 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:273
09.03.1923 - Dokumentnr: 900242 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:274
09.03.1923 - Dokumentnr: 900243 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:275
09.03.1923 - Dokumentnr: 900244 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:276
09.03.1923 - Dokumentnr: 900245 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:277
09.03.1923 - Dokumentnr: 900246 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:278
09.03.1923 - Dokumentnr: 900247 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:279
09.03.1923 - Dokumentnr: 900248 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:280
09.03.1923 - Dokumentnr: 900249 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:281
09.03.1923 - Dokumentnr: 900250 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:282
09.03.1923 - Dokumentnr: 900251 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:283
13.04.1923 - Dokumentnr: 900351 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:284
13.04.1923 - Dokumentnr: 900352 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:285
06.07.1923 - Dokumentnr: 900599 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:287
28.09.1923 - Dokumentnr: 900744 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:317
19.10.1923 - Dokumentnr: 900796 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:289
19.10.1923 - Dokumentnr: 900797 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:290
19.10.1923 - Dokumentnr: 900798 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:291
23.11.1923 - Dokumentnr: 900908 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:292
23.11.1923 - Dokumentnr: 900909 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:293
14.12.1923 - Dokumentnr: 900961 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:294
14.12.1923 - Dokumentnr: 900962 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:295
14.12.1923 - Dokumentnr: 900963 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:296
14.12.1923 - Dokumentnr: 900964 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:297
14.12.1923 - Dokumentnr: 900965 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:298
14.12.1923 - Dokumentnr: 900966 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:299
14.12.1923 - Dokumentnr: 900967 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:300
14.12.1923 - Dokumentnr: 900968 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:301
14.12.1923 - Dokumentnr: 900969 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:302
14.12.1923 - Dokumentnr: 900971 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:304
14.12.1923 - Dokumentnr: 900972 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:305
14.12.1923 - Dokumentnr: 900973 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:306
14.12.1923 - Dokumentnr: 900974 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:307
14.12.1923 - Dokumentnr: 900975 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:308
01.02.1924 - Dokumentnr: 900100 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:309
01.02.1924 - Dokumentnr: 900101 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:310
01.02.1924 - Dokumentnr: 900102 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:311
01.02.1924 - Dokumentnr: 900103 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:312
01.02.1924 - Dokumentnr: 900104 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:313
01.02.1924 - Dokumentnr: 900105 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:314
01.02.1924 - Dokumentnr: 900106 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:315
01.02.1924 - Dokumentnr: 900107 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:316
14.03.1924 - Dokumentnr: 900225 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:318
14.03.1924 - Dokumentnr: 900226 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:319
21.03.1924 - Dokumentnr: 900236 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:320
21.03.1924 - Dokumentnr: 900237 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:321
21.03.1924 - Dokumentnr: 900238 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:323
21.03.1924 - Dokumentnr: 900239 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:324
11.04.1924 - Dokumentnr: 900442 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:328
11.04.1924 - Dokumentnr: 900443 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:329
11.04.1924 - Dokumentnr: 900444 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:330
11.04.1924 - Dokumentnr: 900446 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:331
11.04.1924 - Dokumentnr: 900447 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:332
22.08.1924 - Dokumentnr: 900706 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:333
22.08.1924 - Dokumentnr: 900707 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:334
22.08.1924 - Dokumentnr: 900708 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:335
22.08.1924 - Dokumentnr: 900709 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:336
22.08.1924 - Dokumentnr: 900710 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:337
22.08.1924 - Dokumentnr: 900711 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:338
22.08.1924 - Dokumentnr: 900712 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:339
22.08.1924 - Dokumentnr: 900713 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:340
22.08.1924 - Dokumentnr: 900714 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:341
22.08.1924 - Dokumentnr: 900715 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:342
22.08.1924 - Dokumentnr: 900716 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:343
22.08.1924 - Dokumentnr: 900717 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:344
22.08.1924 - Dokumentnr: 900718 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:345
22.08.1924 - Dokumentnr: 900719 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:346
26.09.1924 - Dokumentnr: 900789 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:347
26.09.1924 - Dokumentnr: 900790 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:348
26.09.1924 - Dokumentnr: 900791 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:349
26.09.1924 - Dokumentnr: 900792 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:352
26.09.1924 - Dokumentnr: 900793 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:353
26.09.1924 - Dokumentnr: 900794 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:354
26.09.1924 - Dokumentnr: 900795 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:355
26.09.1924 - Dokumentnr: 900796 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:356
26.09.1924 - Dokumentnr: 900797 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:357
26.09.1924 - Dokumentnr: 900798 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:358
26.09.1924 - Dokumentnr: 900799 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:359
26.09.1924 - Dokumentnr: 900800 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:360
26.09.1924 - Dokumentnr: 900801 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:361
26.09.1924 - Dokumentnr: 900802 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:362
26.09.1924 - Dokumentnr: 900803 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:363
26.09.1924 - Dokumentnr: 900804 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:364
26.09.1924 - Dokumentnr: 900805 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:365
26.09.1924 - Dokumentnr: 900806 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:366
26.09.1924 - Dokumentnr: 900807 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:367
26.09.1924 - Dokumentnr: 900808 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:368
26.09.1924 - Dokumentnr: 900809 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:369
26.09.1924 - Dokumentnr: 900810 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:370
26.09.1924 - Dokumentnr: 900811 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:371
26.09.1924 - Dokumentnr: 900812 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:373
26.09.1924 - Dokumentnr: 900813 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:374
26.09.1924 - Dokumentnr: 900815 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:372
20.03.1925 - Dokumentnr: 900174 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:376
20.03.1925 - Dokumentnr: 900175 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:377
20.03.1925 - Dokumentnr: 900176 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:378
20.03.1925 - Dokumentnr: 900177 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:379
20.03.1925 - Dokumentnr: 900178 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:380
20.03.1925 - Dokumentnr: 900179 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:381
20.03.1925 - Dokumentnr: 900180 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:382
20.03.1925 - Dokumentnr: 900181 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:383
20.03.1925 - Dokumentnr: 900182 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:384
20.03.1925 - Dokumentnr: 900183 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:385
20.03.1925 - Dokumentnr: 900184 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:386
20.03.1925 - Dokumentnr: 900185 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:387
20.03.1925 - Dokumentnr: 900186 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:388
20.03.1925 - Dokumentnr: 900187 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:389
15.05.1925 - Dokumentnr: 900395 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:391
15.05.1925 - Dokumentnr: 900396 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:392
15.05.1925 - Dokumentnr: 900397 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:393
15.05.1925 - Dokumentnr: 900398 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:394
15.05.1925 - Dokumentnr: 900399 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:395
15.05.1925 - Dokumentnr: 900400 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:396
15.05.1925 - Dokumentnr: 900401 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:397
15.05.1925 - Dokumentnr: 900402 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:398
15.05.1925 - Dokumentnr: 900403 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:399
15.05.1925 - Dokumentnr: 900404 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:400
12.03.1926 - Dokumentnr: 900124 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:402
12.03.1926 - Dokumentnr: 900125 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:403
12.03.1926 - Dokumentnr: 900126 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:404
12.03.1926 - Dokumentnr: 900127 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:405
12.03.1926 - Dokumentnr: 900128 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:406
12.03.1926 - Dokumentnr: 900129 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:407
12.03.1926 - Dokumentnr: 900130 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:408
12.03.1926 - Dokumentnr: 900131 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:409
12.03.1926 - Dokumentnr: 900132 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:410
12.03.1926 - Dokumentnr: 900133 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:411
12.03.1926 - Dokumentnr: 900134 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:412
10.05.1929 - Dokumentnr: 900170 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:418
06.10.1933 - Dokumentnr: 900751 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:429
02.06.1964 - Dokumentnr: 6924 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:653
29.06.1982 - Dokumentnr: 17453 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:911
09.11.1982 - Dokumentnr: 30600 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 78/380
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 85/380
Snr: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 85/380
Snr: 4
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 85/380
Snr: 5
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 47/380
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 5 SEKSJONER
Gjelder denne registerenheten med flere
07.11.1924 - Dokumentnr: 912581 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om benyttelse
30.11.1928 - Dokumentnr: 920715 - Bestemmelse om deleforbud
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
02.09.1937 - Dokumentnr: 9326 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
13.01.1938 - Dokumentnr: 367 - Best. om vann/kloakkledn.
12.04.1947 - Dokumentnr: 3637 - Best. om vann/kloakkledn.
26.03.1949 - Dokumentnr: 3392 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
10.06.1965 - Dokumentnr: 7754 - Best. om adkomstrett
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
21.01.1972 - Dokumentnr: 1148 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Dok. tgl. m/dbnr. 1148 - 1150
Gjelder denne registerenheten med flere
19.06.1989 - Dokumentnr: 39000 - Erklæring/avtale
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
30.08.2002 - Dokumentnr: 56252 - Erklæring/avtale
Gjensidig bruksrett til kjørbar atkomstvei samt
snumuligheter.
Gjensidig bruksrett til gangatkomst.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
29.06.2020 - Dokumentnr: 2661077 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
14.12.1923 - Dokumentnr: 900970 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:1
11.06.1965 - Dokumentnr: 7903 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:670
30.08.2002 - Dokumentnr: 56251 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:158 Bnr:1053

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Mylskerudveien 26 C har en flott beliggenhet i et trafikkskjermet og attraktivt boligområde. Boligen ligger høyt og fritt, i andre husrekke fra vei, og med meget gode solforhold og utsikt.
Området utmerker seg som meget barnevennlig med lite gjennomgangstrafikk og nærhet til Kastellet skole og fritidstilbud.
Nærhet til servicetilbud på bl.a. Holtet, Sæter og Lambertseter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacob's, mens Sæter kan by på flere butikker og hyggelige caféer. Lambertseter Senter har et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.
Gangavstand til trikk fra både Kastellet og Sørli stasjon, samt til buss i Oberst Rodes vei og T-banestasjon ved Lambertseter Senter.
(Se www.ruter.no for rutetider)
Fra eiendommen er det kort vei til et rikt fritidstilbud som friområdene på Ekebergsletta og i Ekebergparken. Flotte turmuligheter i Ekebergparken med skulpturer, samt café og restaurant. I tilknytning til Ekebergsletta finner du fasiliteter som lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, samt store friområder m.m. Lokal lysløype på Lambertseter og Østmarka er heller ikke langt unna. Nærhet også til flere badeplasser langs fjorden.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Bækkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m.
KFUM-hallen og Ekeberghallen ved Ekebergsletta.
Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Områdets lokale alpinbakker – Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: BestHelse på Holtet, Sats på Karlsrud/Lambertseter og Evo på Sæter.

Adkomst

Mylskerudveien er en lite trafikkert villavei som strekker seg Vestbrynet til Radarveien. Mylskerudveien 26 C ligger i andre husrekke fra veien, mellom Ringshusveien og Vestbrynet.

Barnehager, skoler og fritid

Flere kommunale og private barnehager i nærområdet.
Eiendommen sogner til Kastellet skole (1.- til 10.-trinn). Kort og lite trafikkert skolevei.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 703 kvm som er opparbeidet med asfaltert adkomst og skiferbelagte trapper fra dobbeltgarasje. Tomten er opparbeidet med forstøtningsmurer og plen, samt beplantet med busker, trær og annen beplantning.
Adkomst fra garasjen via skiferbelagte trapper med varmekabler. Felles gangsti med naboen er belyst og belagt med betongheller og varmekabler.

Parkering

Dobbeltgarasje på ca. 43 kvm. med automatiske portåpnere.
Oppbevaringsplass på hems i garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Private vann- og avløpsledninger fra byggeåret. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 22 500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 16 139,- for 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.168,-.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber (Altibox) som leverandør av tv og internett (via fiber) og har avgift på ca. kr 1.000,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap, men utgifter knyttet til dette er ikke megler opplyst om. Anlegget kan evt. følge boligen ved videreføring av selgers abonnement.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 3 349 976,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 12 059 914,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14.658.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mads Louis Hauge og Kathryn Sarah Hauge

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0126/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20126

Dato

Sist oppdatert: 01. desember 2020 kl. 14:02

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.