Solgt: 1 850 000 kr

Buskerudveien 217 d

1 850 000 kr
61 m²
1 soverom
Alexander Abelseth
Presenteres av
Alexander Abelseth
Åssiden
Pen 2-roms leilighet med gjennomgående god standard - Balkong - Garasje - Heis - IN-ordning
 • Prisantydning
  1 850 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  978 995 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 830 127 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2006
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  61 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 916 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og lettstelt 2-roms leilighet i 3. etasje, beliggende idyllisk til ved elvebredden. Leiligheten har en praktisk planløsning og gjennomgående god standard, som er utført i lyse og tidsriktige overflater. Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Flislagt bad med dusjhjørne og varmekabler i gulv. Åpen kjøkken- og stueløsning med sofaområde og spiseplass. Delvis overbygget vestvendt balkong med utsikt mot elva og gode solforhold. Én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, med heis til leilighetens etasje. Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling.
- 1 soverom
- Sigdal kjøkken
- Integrerte hvitevarer
- Flislagt bad
- Vestvendt balkong
- Flott utsikt mot elva
- Gode solforhold
- Parkeringsplass
- IN-ordning
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Buskerudveien 217 d, 3027 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 117, bruksnummer 949
Andelsnummer 41, Borettslaget Elveparken Vest, organisasjonsnummer 987 337 508

Innhold

Bruttoareal: 67 kvm
Bruksareal: 61 kvm
Primærrom: 61 kvm
Leiligheten ligger fint til i 3.etasje og inneholder følgende primærareal: (P-areal 61 kvm):
Entré/gang, pent flislagt bad, soverom m/tilgang til garderoberom, kjøkken i åpen løsning samt stue med utgang til usjenert og solrik vestvendt veranda med elveutsikt.
I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 5,3 kvm og garasjeplass i felles kjeller. Det er heis fra kjelleren og opp i etasjene.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Erik Brynildsen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på betong fundament. Yttervegger av antatt betong, utvendig forblindet med teglstein. Etasjeskiller av betong. Vinduer med to-lags isolerglass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Leiligheten holder god standard med bl.a. flislagt bad, integrerte hvitevarer på kjøkken. Fremstår i hovedsak som fra byggeåret, med beskjeden slitasjegrad i forhold til alder".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav:
- Bad, registrert noen slitte fuger og "bom" i noen fliser i dusjsonen.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav:
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré/gang: Skyvedørsgarderobe med speilfronter, 2 skapseksjoner. God plass til å henge ifra seg yttertøy. Downlights i tak. Eikerparkett på gulv, malte vegger og malt betong i himling.
Stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med sofaområde og spiseplass. Utgang til delvis overbygget vestvendt balkong på ca. 11 kvm, utsikt mot elva og gode solforhold (kl.12.30-21.30, midtsommerstid). Eikerparkett på gulv, malte vegger og malt betong i himling.
Kjøkken: Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, over- og underskap samt vitrineskap i hvit og profilert utførelse. Flislagt felt over benkeplate av laminat, lysarmatur under overskap. Godt med benkeplass og gode oppbevaringsmuligheter. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum av stål, oppvaskmaskin, waterguard, ventilator, platetopp, kjøle- og fryseskap, integrert stekeovn og integrert mikrobølgeovn. Downlights i tak. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i himling.
Bad: Baderomsinnredning bestående av innfelt servant over servantskap i hvit og slett utførelse. Vegghengte skap med integrert lysarmatur i tilsvarende utførelse. Speil over servant. Videre er badet innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med foldedører i glass og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak. Varmekabler i gulv. Mekanisk avtrekk, tilluft under dør. Fliser på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling.
Soverom: Stort garderobeskap med overliggende belysning, hvit og slett utførelse. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt betong i himling.
Bod: Praktisk lagringsplass med skap. Tilgang til soverom og bad.
Generelt om boligen: Varmtvannsbereder på 120 liter under kjøkkenbenk. Rør-i-rør anlegg med vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Fordelerskap plassert på bad. Sikringsskap med automatsikringer samt jordfeilbrytere.
Generelt om standarden: Leiligheten innehar en god standard. Før innflytting ble leiligheten påkostet ekstra ut fra hva som var standarden. Alle overflater er i lyse og tidsriktige overflater, noe som er med på å gi leiligheten et godt inntrykk. Mulighet for gasstilkobling i leiligheten. En lettstelt og praktisk leilighet med suveren beliggenhet ved elva. Her kan du flytte rett inn.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder ventilator, platetopp, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn. Vaskemaskin på badet medfølger også. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.10.2010, som omhandler boligblokk med 19 leiligheter.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser, i tillegg har borettslaget tinglyst panterett.
For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Har borettslaget panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom. Ingen av disse er av direkte betydning for bruken av denne leiligheten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et borettslag, idyllisk ved elvebredden. Denne leiligheten har en meget god intern beliggenhet i 3.etasje, og har fin elveutsikt og mye sol på egen vestvendt veranda.
Åssiden har meget gode fritids- og sportstilbud, med blant annet Berskaug hallen med mulighet for ballspill m.m. og Berskaug idrettsplass med fotballbaner, skøytebane og tennisanlegg. Ved Aronsløkka ligger Drammen skisenter, som kan tilby alpinanlegg (vinterstid), terrengsykling, klatrepark og zipline på sommerstid. Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter, se foreningens hjemmeside på www.aif.no. Flotte rekreasjons- og turområder i marka hvor blant annet den meget populære turløypa gjennom Kjøsterudjuvet til Gamledammen befinner seg.
Gode bussforbindelser med holdeplass i umiddelbar nærhet, hyppige avganger til Drammen sentrum se www.brakar.no for rutetider. Ca. 10 minutters kjøring til Gulskogen togstasjon. Det er ca. 18 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Sandefjord fra Drammen sentrum.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Kort gangavstand til Bessungen økologiske kulturbarnehage og Sprellopp Bekkevollen barnehage.
Barnehager: Berskaug barnehage, Bekkevollen barnehage, Tryggheim barnehage m.m..
Skoler: Åssiden barneskole, Kjøsterud ungdomsskole, Åssiden videregående skole, Akadamiet Ypsilon videregående skole m.m..
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt. Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5012 kvm som tilhører borettslaget. Andel av borettslaget eiendom. Asfaltert adkomst og utvendig parkering. Koselig felles lekeplass. Fine grøntarealer på baksiden og ned mot elven. Ved elvebredden har borettslaget eget bryggeanlegg og det kan være mulighet for båtplass etter ansiennitet.

Parkering

Én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, med heis til leilighetens etasje. Utvendig parkering for besøkende på borettslaget eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til reguleringsplan for Buskerudveien 217-219 datert 07.12.2010. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse hvorav deler av areal er innenfor hensynsone (2 kvm flomfare, 20 kvm ras- og skredfare) ved kommuneplanens arealdel datert 05.10.2015, og kommunedelplan for Drammenselva datert 29.04.1991 med tilhørende bestemmelser. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar og felles bygningsforsikring. (Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.)
Posten for innbetalt IN inngår ikke som en post i de totale felleskostnadene i borettslaget, dette er et personlig krav/tilbakebetling som skal følge selger av andelen.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.068,-
Renter/avdrag IN-lån kr 1.383,-
Renter/avdrag IN-lån kr 2.018,-
Forskudd avregning vannmåler kr 447,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 7.000 kWH, dette utgjør ca. kr 7.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av internett og har kostet ca. kr 349,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 681 157,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 2 452 166,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 60 858,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 978 995,- pr. 17.03.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 34.920.456,- pr. 17.03.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12135746175, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 17.03.2020: 2.55% pa.
Antall terminer til innfrielse: 72
Saldo per 17.03.2020: 33 268 574
Andel av saldo: 951 731
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 (siste termin 31.12.2055)
Flytende rente
Lånenummer: 12127761718, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 17.03.2020: 2.55% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 17.03.2020: 1 651 882
Andel av saldo: 27 264
Første termin/første avdrag: 30.06.2014 (siste termin 30.06.2039)
Flytende rente
Det er tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget, IN avtale er opprettet på enheten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.830.127,-. Av dette beløpet utgjør kr 978 995,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Elveparken Vest.
Borettslaget består av 43 leiligheter, fordelt på 2 bygninger.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.
Borettslagets årsregnskap for 2019 viser et overskudd på kr 1.357.944,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2019 kr 3.454.962,-.
Dugnader tilknyttet borettslaget må påregnes.
Dyrehold er tillatt, med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatt påkostninger de senere år: Installert bevegelses sensorer i alle oppganger, skiftet strømmålere, tilsyn ved gassanlegg m.m..
Planlagte påkostninger: Godkjennelse av gassanlegg, vedlikehold av bygningsfasader, el-billading, ekstern kontroll av el-anlegg m.m..
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr.: 87144977.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 37.500,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0107/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20107

Dato

Sist oppdatert: 30. juli 2020 kl. 11:28

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.