Solgt: 3 000 000 kr

Losbyveien 36 B

3 000 000 kr
55 m²
1 soverom
Velkommen til Losbyveien 36B! En pen toroms selveierleilighet beliggende sentralt, men samtidig tilbaketrukket.
Daniel Andersson
Presenteres av
Daniel Andersson
Finstadjordet
Pen to-roms selveierleilighet pusset opp i 2017 med god planløsning. Gode solforhold fordelt på to romslige terrasser.
 • Prisantydning
  3 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  136 381 kr
 • Omkostninger
  79 752 kr
 • Totalpris
  3 216 133 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1990
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  55 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 565 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Losbyveien 36B! En pen to-roms selveierleilighet beliggende sentralt, men samtidig tilbaketrukket. Her får du en moderne leilighet, med god planløsning og gode solforhold fordelt på to romslige markterrasser. Leiligheten ble pusset opp i 2017, hvor det blant annet ble lagt nye gulv med varmefolie i entré, stue og kjøkken, samt ny kjøkkeninnredning og nytt bad. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med utvendig bod.
Boligen ligger i et koselig boligområde på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området har kort vei til flotte rekreasjonsområder hvor hele Østmarka ligger for dine føtter. I tillegg er det kort vei til ulike kjøpesentre og offentlig kommunikasjon.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Losbyveien 36 B, 1475 FINSTADJORDET
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 98, bruksnummer 103, seksjonsnummer 5

Innhold

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
1. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og et soverom: 55 kvm
I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 4 kvm beliggende ved inngangen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2020 utført av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Leilighet beliggende i flermannsbolig med støpt gulv, trebjelkelag og vinduer med isolerglass. Videre er det yttervegg med bindingsverk, treverk, utvendig panel, mur og saltak med shingel.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende bygningskomponenter har fått tg 2:
- Badet som ble pusset opp i 2017 ble gjort med egeninnsats og har ingen garanti. Selger opplyser at det elektriske ble utført av S. Lauritzen & Co AS.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Leilighet ble pusset opp i 2017.
- Nytt kjøkken; HTH, Hvitevarer fra Lefdal/Elkjøp.
- Vask fra Ikea, Blandebatteri fra Ikea.
- Nye gulv ; Kronotex Mammut laminat fra Parkett interiør.
- Nytt bad; Våtromsplater Sort Berry Alloc fra Optimera-Monter, Fliser på gulv fra megaflis og varmekabler fra Elfelx. Dusjkabinett fra Celeste, blandebatteri fra Grohe i dusj, vask importert fra Nederland og blandebatteri fra Grohe.
- Nytt toalett i 2018: Gustavberg
- Varmekabler på bad og varmefolie i entré, stue og kjøkken

Standard

Velkommen til Losbyveien 36B! En pen to-roms selveierleilighet beliggende sentralt, men samtidig tilbaketrukket. Her får du en moderne leilighet, med god planløsning og gode solforhold fordelt på to romslige markterrasser. Leiligheten ble pusset opp i 2017, hvor det blant annet ble lagt nye gulv med varmefolie i entré, stue og kjøkken, samt ny kjøkkeninnredning og bad.
E N T R É
Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten, og har samme veggpanel, i en behagelige fargetone, som i stuen. Rommet er av god størrelse med plass til å henge fra yttertøy og sette fra seg sko, både i garderobeskap og utenfor.
S T U E
Hyggelig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Videre er stuen utstyrt med en peisovn som bidrar til ekstra varme og en hyggelig atmosfære. Rommets store vinduer gir godt med naturlig lys, som gir en god romfølelse. Her er det også utgang til markterrasse på ca. 17,5 kvm hvor du kan nyte kveldssolen.
K J Ø K K E N
Stilrent, nyere (2017) kjøkken fra HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Lefdal/Elkjøp. Innredningen består av slette lyse fronter og våtromspanel på vegg, samt mange skuffer som gir godt med oppbevaringsplass. Kjøkkenet er ellers praktisk designet, og gir plass til egen spisebordløsning. Fra kjøkkenet er det adkomst til egen markterrasse på ca. 23 kvm hvor du har morgensolen - perfekt for å nyte morgenkaffen! Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
B A D E R O M
Moderne og romslig baderom som ble pusset opp i 2017. Det ble i forbindelse med dette blant annet lagt varmekabler og fliser på gulv, baderomsplater på vegger og satt inn nytt dusjkabinett fra Celeste. Innredningen består ellers av servant montert på underskap med skuffer, speilskap, toalett fra 2018, og høyskap på siden. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt spotlights i himling. Selger opplyser at original membran og fliser ligger under, og det ble smurt ny smøremembran på topp, 2 strøk. Isolert vegger med 1 cm Tetti våtromsplater og alle vegger er påført smøre-membran i våtsoner. Tak er malt med våtromsmaling. Arbeidene er gjort med egeninnsats og har ingen garanti. Selger opplyser at bilder under arbeided kan vises om det er ønskelig.
S O V E R O M
Romslig soverom malt i en fin gråtone. Her er det god plass til både dobbeltseng med tilhørende møblement og garderobe.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabel på bad, samt varmefolie i entré, stue og kjøkken. Peisovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.09.1990.
Følgende arbeider gjenstod:
- Ferdigstille utvendig beising og maling.
- Montere skillevegger på altan.
- Legge gulv på terrasser.
- Rydde og planere tomten.
- Opparbeide parkeringsplass.
Det foreligger ferdigattest for støttemur, datert 14.07.2011.
I henhold til godkjente byggetegninger er det avsatt bodplass til venste i entréen.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3029/98/103/5:
08.11.1989 - Dokumentnr: 11338 - Erklæring/avtale
Erkl. om at nordre parsell skal ha rett til adk. i innt. 4.
m. bredde på søndre parsell langs felles grense fram til
felles adkomst til Losbyveien.
Overført fra: Knr:3029 Gnr:98 Bnr:103
Gjelder denne registerenheten med flere
13.07.1990 - Dokumentnr: 7755 - Erklæring/avtale
Panterett til sameiet for kr 15.000,-uten opptrinnsrett
med prioritet etter 90% av lånetakst
Gjelder denne registerenheten med flere
13.07.1990 - Dokumentnr: 7755 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 5
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/16

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Garderobeskap i gang og øvrige kommoder vil ikke medfølge handelen. Leveggen på baksiden kan stå igjen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Losbyveien 36 B ligger i et koselig boligområde på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området har kort vei til flotte rekreasjonsområder hvor hele Østmarka ligger for dine føtter. Leiligheten ligger ikke langt unna Østmarka som gjør at man ikke er avhengig av bil for å komme ut i skogen. Herfra kan du ta deg ut i lysløypenettet mot Mariholtet turisthytte. Serveringshytta ligger rett nord for demningen i Elvåga, og er et yndet mål for mange skiløpere og turgåere. Østmarka byr på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Videre er det en rekke skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog.
Losby Gods og golfbane ligger bare en kort kjøretur unna, og er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.
Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Triaden storsenter bygger ut og vil blant annet få en trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvm. Se mer informasjon på https://triaden.no/triaden-bygger-ut/. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter Norges største kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, har Selvaag Gruppen etablert en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø vil få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.snooslo.no.
Med bil fra Lørenskog tar det 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Løken/Rødløken barnehage 1 km
Finstad barnehage 1.3 km
Kløverhagen familiebarnehage 17 min
Finstad skole 1.1 km
Benterud skole 1.6 km
Åsen skole 2.2 km
Løkenåsen ungdomsskole 1.9 km
Hammer skole 2.9 km
Mailand videregående skole 3.4 km
Lørenskog videregående skole 4.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 355,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er pent opparbeidet med terrasser, plen hekk og asfalterte internveier.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte sameier. Beboere i 2 etg. har alltid førsterett på parkeringsplass med motorvarmer. Etter avtale med seksjonseier og styret kan en slik plass lånes bort til andre i sameiet. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 11.02.2015, sist revidert 31. mai 2017, avsatt til: boligbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, betjening fellesgjeld og grunnpakke kabel-tv.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgifter fordeles slik:
Felleskostnader 2.239,-
Stipulerte kapitalkostnader 927,-
Grunnpakke kabel-tv 399,-
Det opplyses om at felleskostnadene vil reduseres fra og med 1.juli, til kr 3.393,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger ikke. TV-pakken "Start", Get Box HD PVR (opptaksfunksjon) og Internett (25 mbit nedlasting og 10 mbit opplasting) er inkludert i felleskostnadene. Et bredere TV-tilbud og en høyere Internett-hastighet kan oppgraderes av den enkelte beboer og kostnaden for dette faktureres beboer direkte av GET.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 683.526,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2.460.693,60,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 77.842,- pr. 22.05.2020
Andel fellesgjeld er kr 136.381,- pr. 22.05.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 2.182.096,- pr. 22.05.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12125804053, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 22.05.2020: 3.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 73
Saldo per 22.05.2020: 2.182.097,-
Andel av saldo: 136.381,-
Første termin: 30.09.2013 ( siste termin 30.06.2038 )
Flytende

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.079.752,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.216.133,-. Av dette beløpet utgjør kr 136.381,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trine Baumann Lauritzen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Losbyveien 36 boligsameie, med sameiebrøk 1/16.
Sameiet består av 16 leiligheter fordelt på to bygninger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge de ikke er til ulempe for andre beboere.
Snømåking av eget inngangsparti må påregnes.
Foretatt påkostninger de senere år:
El sjekk, vannsjekk 2009
Ny støttemur mot legesentret 2011
Støp av fall i piper 2012
Nye pipehatter 2013
Male murer og utvendig treverk 2 strøk 2013
Drenering rundt bygningene, ny takpapp 2013
Utbedring av 2 leiligheter med skade 2013
Nye trapper, bytte av vannbord og noen hjørnebord med råte 2013
Bytte rekkverk på verandaer 2013
Utbedre plattinger 1 etg 2013
Ny asfalt i i innkjørsel 2015
Malt bod og skiftet papp på bodtak 2015
Byttet vippevinduer på soverom 2015
Oppføring av ny utebod 2016
Utbedring av steinmur mot nabo i øst 2016
Nytt postkassestativ 2017
Ny skilting av parkeringsplasser 2017
Bytte av utekraner 2017
Service ventilasjon, nye lufteventiler 2018
Planlagte påkostninger:
Det er nylig blitt utført asfaltering av gårdsplass og parkeringsplass samt oppsett av kantstein. Arbeidene er budsjettert til kr 500 000,-. Dette blir finansiering gjennom oppsparte midler. Etter samtale med styret er det ikke planlagt noen økning i fellesgjeld/felleskostnader.
Medlemmene må selv sørge for normalt vedlikehold av leiligheten. Utover normalt vedlikehold forstås også vedlikehold av utvendige dører, vinduer, låser, nøkler, utelys, elektriske ledninger med tilbehør fra leilighetens sikringsskap og vannkraner. Seksjonseier plikter å male/beise utvendig etter oppsatt plan og anvisning for dette. Sameiet v/styret har valgt å kjøpe inn maling og beis, dette for å sikre like farger på bygningene, verandaer, trapper osv.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0030/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2030

Dato

Sist oppdatert: 20. januar 2021 kl. 13:02

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.