Solgt: 4 840 000 kr

Åses vei 176

4 690 000 kr
61 m²
2 soverom
Åses vei 176 er en arealeffektiv 3-roms leilighet beliggende i stille og rolige omgivelser.
Romslig 3-roms med fantastisk utsikt. God takhøyde. Garasjeplass. Heis. Nyere bygg fra 2007. Gode solforhold!
 • Prisantydning
  4 690 000 kr
 • Omkostninger
  118 592 kr
 • Totalpris
  4 958 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  61 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 426 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Åses vei 176 er en arealeffektiv 3-roms leilighet beliggende i stille og rolige omgivelser, med nærhet til Sandvika sentrum. Solrik og skjermet uteplass, med fantastisk utsikt. Et hyggelig bomiljø for folk i alle aldre. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, da bygget var nytt 2007. Garasjeplass i garasjerekke med El-bil lader medfølger.
- Arealeffektiv 3-roms
- Overflater stue, kjøkken og gang malt 2018
- Byggeår 2007
- God takhøyde
- Garasjeplass i felles garasjerekke
- Nærhet til Kirkerudbakken
- Solrik og skjermet uteplass
- Nytt vedlikeholdsfritt dekke på balkong 2020
- Fantastisk utsikt
- Nærhet til Sandvika
- Nærhet til marka og flotte turmuligheter
- Trivelig bomiljø
- Beliggende i 2. etg.
- Heis
- Kabel-Tv og internett, vaktmestertjenester inkludert

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åses vei 176, 1336 SANDVIKA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 46, bruksnummer 342, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 65 kvm
Totalt primærrom: 61 kvm
Bruksareal:
Leilighet 65 kvm
Primærrom:
2. etasje 61 kvm: Entre, stue, kjøkken, 2 soverom, baderom.
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod med sluk.
I tillegg disponerer boligen en bod på balkong på ca. 2,4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.09.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulvflater i grunn av betong og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av panelte og malte overflater. Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takstein, ikke besiktiget.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Baderom har fått TG 2 på følgende punkter:
- Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag
- Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
- Høydeforskjellen fra topp sluk til topp overflater ved dørterskel er mindre enn 25 mm
Vaskerom har fått TG 2 på følgende punkt:
- Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Åses vei 176 er en arealeffektiv 3-roms leilighet beliggende i stille og rolige omgivelser, med nærhet til Sandvika sentrum. Solrik og skjermet uteplass, med fantastisk utsikt. Et hyggelig bomiljø for folk i alle aldre. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, da bygget var nytt 2007. Garasjeplass i garasjerekke med El-bil lader medfølger.
- Arealeffektiv 3-roms
- Overflater stue, kjøkken og gang malt 2018
- Soverom nr. 2 ble malt september 2021
- Byggeår 2007
- God takhøyde
- Garasjeplass i felles garasjerekke
- Nærhet til Kirkerudbakken
- Solrik og skjermet uteplass
- Nytt vedlikeholdsfritt dekke på balkong 2020
- Fantastisk utsikt
- Nærhet til Sandvika
- Nærhet til marka og flotte turmuligheter
- Trivelig bomiljø
- Beliggende i 2. etg.
- Heis
- Kabel-Tv og internett, vaktmestertjenester inkludert
Entrè:
Gang/entrè som kan innredes med garderobeskap eller andre entrémøbler som kommode, skoskap etc. Egen privat inngang til leiligheten.
Stue & balkong:
Romslig stue praktisk inndelt i tv-seksjon og spisestueseksjon. Store vindusflater vendt mot syd, som gir en lys atmosfære i rommet. Utgang til sydvendt balkong fra stuen, med gode solforhold og en fantastisk utsikt. En skjermet uteplass med ingen innsyn og masse utsyn! Her er det god plass til diverse utemøblement.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum og skyllekum med FM Mattsson ett-greps armatur. Malte flater over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt stikkontakt i lysarmatur. Komfyr og oppvaskmaskin. Kjøleskap med fryser. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger. Det er vindu på kjøkken, med hyggelig utsyn mot grønne åser mot Rykkinn.
Bad:
Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med profilerte skapfronter og servant med FM Mattsson ett-greps armatur. Vegghengt speil og overbelysning med stikkontakt på vegg. Gulvstående toalett. Dusjhjørne med buede innfellbare dører og FM Mattsson ett-greps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg.
Soverom:
Leiligheten har totalt 2 soverom. Godt utnyttet, hvor rommene er av god størrelse. Soverom nr. 2 ble nymalt september 2021.
Åses vei 176 er en nyere 3-roms leilighet, beliggende i naturskjønne omgivelser med nærhet til Sandvika sentrum. Her kan man flytte rett inn! Velkommen til visning.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.04.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 26786, tinglyst 02.10.2001, type heftelse: bestemmelse om vann og kloakkledninger. Med flere bestemmelser bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan ikke leies ut uten samtykke fra styret. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Medfølger boligen:
- Alle hvitevarer på kjøkken vil stå igjen (Kjøl/frys, komfyr med keramisk topp (ny i 2019) og oppvaskmaskin (ny i 2018).
- Taklampe i stue, gang og på det minste soverommet står igjen.
- Lysekrone på soverom kan medfølge

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Åses vei 176 ligger i et rolig og usjenert boligområde på Vøyenenga/Sandvika. Nabolaget oppleves som lite trafikkert og meget barnevennlig. Gangavstand til Kiwi og Meny på Vøyenenga, samt Vøyenenga senter som har butikker som Mester grønn, Nille, Vøyenenga Sushi & Kafè, Pizzabakeren m.m.
Kirkerudbakken ligger kun et steinkast unna, som er et skianlegg med tre trekk og fem nedfarter. Her er det muligheter med ski in - ski out!
I nærheten har du et godt tilbud på offentlig kommunikasjon. Et par minutters gange til Kirkerud bussholdeplass tar deg med videre til Kolsås T-bane. Her går linje 3 som tar deg til Oslo/Majorstuen på ca. 26 min. Bussen fra Kirkerud går også til Sandvika sentrum som har hyppige togavganger til og fra Oslo, samt flere andre bussavganger. I Sandvika finner du fasiliteter som favner alle. Kulturlivet et variert, med Bærum kulturhus i spissen. I tillegg har byen ODEON kino, et barneteater som regnes som et av Norges fremste i sitt slag, samt et av Norges største og mest besøkte bibliotek. Sandvika har også mye bra å by på for den aktivitetslystne.
Umiddelbar nærhet til Tanumskogen og Vestmarka, Dælivann landskapsvernområde og Kolsåstoppen, alle steder med gode tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Kort vei også til både helge- og kveldsåpne bakker vinterstid. På varme sommerdager kan man dra til Høvik eller Kalvøya/Kadettangen hvor man finner praktfulle sandstrender og ypperlige turstier. Kalvøya ligger like utenfor Kadettangen med flotte bademuligheter og grøntarealer for lek og turer. Kalveløkka 16 har nærhet til Bærumsmarka som byr på flotte tur- og treningsområder sommer som vinter. Her er turstier, sykkelveier, lysløyper og milevis med preparerte skiløyper.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Marihøna barnehage
- Vøyen FUS barnehage
- Kirkerudbakken barnehage
Barneskole:
- Emma Hjort skole
Ungdomsskoler:
- Vøyenenga skole
- Hauger skole
Videregående skoler:
- Rud videregående skole
- Dønski videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 996,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det følger med en garasjeplass i felles garasjerekke med ladestasjon for el-bil. Det kommer egen faktura for strømforbruk på denne.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger og bevaringsområde i henhold til reguleringsplan Haug/Kirkerud, del av 46/1, 2 og 11, datert 15.03.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplaner:
Link: http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/5056771_201601.pdf
Kommuneplaner under arbeid
Link: (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.426,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, kabel-tv og internett via Altibox, vaktmestertjenester, bygningsforsikring, snømåking m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 800,- til 1.100,- pr mnd.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og kabel-tv, og er inkludert i fellesutgiftene.
Det er planer om en mindre økning av felleskostnadene iløpet av 2022 ifølge styreleder. Det er pr nå ikke avgjort hvor mye det er snakk om.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 1.238.896,- beregnet til kr 1.238.896,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 460 025,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 0,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2020.
Sameiet har ingen lån pr. 23.09.2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.808.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Nina Wilhelmsen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Haug Gård boligsameie, med sameiebrøk 65/814.
Sameiet består av 10 leiligheter.
Forretningsfører/regnskap føres av styreleder.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Lekkasje fra de 3 midterste verandaene i 2 etg måtte utbedres. Det var en omfattende reparasjon da alle tre verandagulvene måtte rives, nye kanaler ble lagt ned og nye gulv lagt.
- Byggets utvendige panel/vegger ble malt 2021
Planlagte påkostninger:
- Det er ingen planlagte prosjekter/påkostninger pr dags dato(23.09.2021) annet enn normalt vedlikehold.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0129/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.21129

Dato

Sist oppdatert: 11. oktober 2021 kl. 15:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.