Solgt: 3 550 000 kr

Sletteløkka 24A

3 550 000 kr
48 m²
2 soverom
Remi Bangsund
Presenteres av
Remi Bangsund
LINDERUD
Lekker 3-roms - Oppusset i 2019/20 - Høy standard - Balkong - Høy 1. etg - Må sees!
 • Prisantydning
  3 550 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  58 340 kr
 • Omkostninger
  83 342 kr
 • Totalpris
  3 691 682 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  48 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 020 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sletteløkka 24 A - En lekker 3-roms selveierleilighet med balkong i høy første etasje. Boligen har gjennomgått omfattende oppussing i perioden 2019-20 og bærer preg av høy kvalitet med fokus på detaljer. Med unntak av bad så har alle rom helsparklede vegger med en-stavs eikeparkett på gulv. Det er også installert nytt rør-opplegg på bad og kjøkken samt trukket nye elektriske kabler i hele leiligheten med nytt sikringsskap og oppgradert hovedsikring. På balkongen har man plassbygde møbler med blant annet nedfellbart bord og gode oppbevaringsmuligheter. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!
Boligen har meget god beliggenhet med fem minutters gange til marka, kollektivtransport og kjøpesenter.
Sletteløkkas fineste leilighet? Denne boligen bør virkelig sees!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sletteløkka 24A, 0597 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 89, bruksnummer 11, seksjonsnummer 287, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 48 kvm
Primærrom:
Entré, bad, to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning.
I tillegg disponerer boligen en loftsbod på 9 kvm (gulvareal, skråtak) og en bod på gangen på 2,8 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.10.2020 utført av Takstmann Murmester Trond Bratvold. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Blokk oppført i 1956. Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført på støpt armert betong, antatt fundamentert til fast grunn med yttervegger i forblendet teglsteinsmur som et etterisolert.
Tak: Saltak i trekonstruksjon, antatt tekket med takstein.
Vinduer: Trerammer med 2-lags energiglass fra 1986.
Dører: Brann- og lydklassifisert entrédør med kikkehull. Innerdører fra 2019/20.
Trapper og ramper: Malt trappeoppgang med støpte betongtrapper til repoer og leilighetene.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Tilstandsgrad 2 er satt på vinduer og radiator grunnet alder og gulv på bad grunnet originalt sluk og underliggende konstruksjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Sletteløkka 24 A - En lekker 3-roms selveierleilighet med balkong i høy første etasje. Boligen har gjennomgått omfattende oppussing i perioden 2019-20 og bærer preg av høy kvalitet med fokus på detaljer. Med unntak av bad så har alle rom helsparklede vegger med en-stavs eikeparkett på gulv. Det er også installert nytt rør-opplegg på bad og trukket nye elektriske kabler i hele leiligheten med nytt sikringsskap og oppgradert hovedsikring. På balkongen har man plassbygde møbler med blant annet nedfellbart bord og gode oppbevaringsmuligheter. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!
Sletteløkkas fineste leilighet? Denne boligen bør virkelig oppleves!
Entré:
Innbydende entré med brann- og lydklassifisert entrédør med elektronisk dørlås og romslig plassbygget garderobeskap i hvitoljet eik.
Stue:
Lys stue med naturlig plass sofagruppe og oppheng for tv- og lydanlegg på lekker spilevegg i hvitoljet kvistfri furu. Fra stuen har man enkel tilgang til den åpne kjøkkenløsningen samt boligens balkong.
Balkong:
Fra stuen har man tilgang til en flott sydvendt balkong på 3 kvm med sol fra tidlig morgen til ca. kl. 1800. Balkongen har plassbygde møbler med blant annet benker med oppbevaring, hylle med plass til grill og et meget praktisk nedfellbart bord. Balkongen har også to stk. batteridrevne utelamper.
Kjøkken:
Lekkert nytt Sigdal-kjøkken med overskap fra HTH. Kjøkkeninnredningen består av integrerte hvitevarer inkludert ekstra bred induksjonstopp, uttrekkbar kullfiltervifte med belysning, kum med ettgreps blandebatteri, heltre benkeplate i hvitoljet eik og LED-belysning under overskap. Det er installert komfyrvakat og waterguard. Videre har kjøkkenet en meget praktisk og elegant plassbygget kjøkkenøy med nedfellbar stikkontakt. Kjøkkenøyen har god plass til seks til åtte personer.
Bad:
Delikat flislagt bad som ble utvidet og oppgradert i 2019/20. Baderommet inneholder wc, dusjkabinett med regnfallsdusj, servant med ettgreps blandebatteri i innredning samt plassbygget baderomsinnredning i heltre hvitoljet eik med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Hovedsoverom:
Pent hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Hovedsoverommet har elegante løsninger som plassbygget sengegavl med nedfellbar stikkontakt og garderobeskap med push-åpne funksjon.
Soverom II:
Boligens andre soverom passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Også dette soverommet har garderobeskap med push-åpne funksjon.
I tillegg:
Boligen disponerer en bod på gang i samme etasje på 2,8 kvm og en loftbod på 9 kvm (gulvareal).

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.12.1966. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Følgende er endret etter at ferdigattesten ble utstedt:
- Det er etablert et soverom på kjøkkenet og kjøkkenet er flyttet ut i stuen.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 42500, tinglyst: 30.12.1983:
Erklæring/avtale: Panterett til sameiet
på kr 10.000,-.
Sameiet har i tillegg legalpant for krav
mot sameieren som følger av
sameieforholdet iht. eierseksjonsloven
§ 31. Pantet er begrenset oppad til 2G,
(G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 17 servitutter på
sameiets eiendom. Disse omhandler
blant annet bestemmelser om veg,
bestemmelse om garasje og
bestemmelse om vann/kloakkledning.
Servituttene vil følge eiendommen.
Kjøpers bank vil få pant etter
ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet vil medfølge.
- Formsydde uteputer til benk på balkong og sengegavl vil medfølge.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og veletablert boligområde på Linderud. Leiligheten ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Området rundt boligen består av koselige fellesarealer med plen, busker, trær og felles grillplass.
Kort vei til Linderud Senter med Kiwi, Coop Mega, vinmonopol, kafé, apotek og klesbutikker. Sats treningssenter finner du også her.
Lillomarka i umiddelbar nærhet med flotte badevann som Vesletjern og Steinbruvann, lysløyper og flotte turmuligheter sommer som vinter. Fantastiske ski- og akemuligheter om vinteren. Grefsenkleiva alpinanlegg ligger på Årvoll som er en kort kjøretur unna.
Kort vei til offentlig transport, både t-bane og bussholdeplass. 31-bussen går til/fra Oslo sentrum døgnet rundt hele året. Flybuss til Gardermoen tar ca. 40 minutter.
Dette er en bolig for deg som vil bo sentralt, men samtidig i umiddelbar nærhet til marka!

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Rødtvet barneskole.
Det er flere barnehager i området, bl.a:
Kolsåsbakken barnehage (0.6 km)
Madamløkken barnehage (0.6 km)
Linderud gård barnehage (0.6 km)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 57 353 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og asfalterte gangveier.

Parkering

Sameiet har egne parkeringsplasser som er forbeholdt beboerne. Det utdeles ett parkeringsoblat/-bevis pr. seksjon.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. De parkeringsplassene som står på tvers av kjøreretningen er sameiets private p-plasser, mens plassene langs kjøreretningen er offentlige.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Kommunedelplan: KDP-17.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr. 3 020,- pr. mnd. og inkluderer: fyring og varmtvann (a-konto), internett, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, kommunale avgifter og felles bygningsforsikring.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene fordeles slik:
Brensel kr. 572,-
Felleskostnader kr. 2 448,-
Varmtvann og fyring faktureres etter forbruk og kan utgiftene kan derfor variere (a-konto).
Boligen er tilknyttet Lynet fibernett som leverandør av internett.
Bredbånd 100/20 fra GET er inkludert i fellesutgiftene.
Hver enkelt beboer står fritt til å tegne tv-avtale med den tilbyder de ønsker.
Beboer vil få rabattert avtale fra GET på tv. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet alarm fra Sfty via brannalarmen. Dette er inkludert i felleskostnadene.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 750 588,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr. 2 702 115,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr. 14 866,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr. 58 340,-- pr. 01.09.2020.
Total fellesgjeld for sameiet er kr. 36 604 144,- pr. 01.09.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: Flytende, 2,7 % pr 29.09.2020
Lånets løpetid: 11 år og 4 mnd
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 3 421 682,-.
Av dette beløpet utgjør kr 58 340,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Robin Dolve og Trine Brun Kolsrud

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sletteløkka boligsameie, med sameiebrøk 57/37600.
Sameiet består av 554 seksjoner, i tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.
Tomten og alle deler av bebyggelsen som ikke omfattes av seksjonene er fellesareal.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatte påkostninger de senere år:
Styret har gjennomført både normalt vedlikehold og mer omfattende arbeid gjennom årenes løp.
Styret har videre utarbeidet en vedlikeholdsplan for å kunne imøtekomme vedlikeholdsbehov som oppstår jevnlig.
Denne er tilgjengelig på sameiets hjemmeside, www.slettelokka.no.
Planlagte påkostninger:
- Vann- og avløpsrørene er i dårlig forfatning og det vil være behov for å oppgradere soilrørene. Det kan i den forbindelse være aktuelt og rehabilitere alle bad. Dette vil bli tatt opp som en sak i løpet av 2020. Dersom rehabilitering av våtrom og rør blir vedtatt må det forventes økt fellesgjeld og økte fellesutgifter.
Eierskifte skal meldes til forretningsfører for registering. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 11.990,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 39-0143/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årvoll
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR39.20143

Dato

Sist oppdatert: 30. desember 2020 kl. 11:32

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.