Komplett salgsoppgave

Rosebuen 35

2 800 000 kr
59 m²
2 soverom
Rosebuen 35 presenteres av Per-Espen Omberg i Krogsveen.
Rosebuen 35 presenteres av Per-Espen Omberg i Krogsveen.
Rosebuen, Lisleby
3-roms selveier i familievennlige omgivelser. Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol. BHG i umiddelbar nærhet.
 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Omkostninger
  71 342 kr
 • Totalpris
  2 871 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2010
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  59 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 500 kr
 • Energimerke
  Rød C

Visning

Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Nabolaget, barnevennlig og sentralt.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

3-roms selveier i hageby-inspirerte omgivelser på Lisleby
 • Vestvendt balkong på ca. 8 kvm. med ettermiddags- og kveldssol
 • Areal-effektiv og romløsning med to soverom
 • God og velholdt standard fra byggeåret
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Utvendig bod på ca. 5 kvm. på bakkeplan
 • Parkeringsmulighet på sameiets felles parkeringsområde
 • Barnehage i umiddelbar nærhet og kort gangavstand til skole
 • Velfungerende kollektivtilbud med svært hyppige avganger i området
 • Nærhet til marka med lysløype og muligheter for skiturer vinterstid

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rosebuen 35, 1617 FREDRIKSTAD
Kommunenummer 3004, gårdsnummer 203, bruksnummer 595, seksjonsnummer 8, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 65 kvm
Totalt primærrom: 59 kvm
Primærrom:
2. etasje 59 kvm: Entré/gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og to soverom
Sekundærrom:
2. etasje 6 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod oppmålt til ca 5 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 12.1.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis.Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Boligbygg i rekke over 2 etasjer. Støpt plate på mark. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Etasjeskillere av treverk. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trekledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har profilert entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra byggeår.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TILSTANDSGRAD 2
Bad- Fukt i tilliggende konstruksjoner - Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering. TG 2 er satt for å belyse risiko. Fallforhold - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 15 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på
lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på ca 8 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
Kjøkken- Varmtvannsbereder- Sikkerhetsventil mangler kontrollert avrenning til avløp. Benkeplate har sprekk/skade i hjørneskjøt
Overflater vegger - Det er stedvis registrert riss/sprekker i hjørnefuger på vegg i soverom og bod.
Overflater gulv - Det er stedvis knirk i gulvet. Det er stedvis registrert fuktskjolder i endeskjøter på parkettgulv. Sannsynligvis fra gulvvask
Uinnredet loft -- Lekkasjemerker i området der skorstein er ført gjennom taket. Ytterligere undersøkelser anbefales
Balkong - Terrassebordene og rekkverk har behov for overflatebehandling. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om ovennevnt rom Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Leiligheten har de opprinnelige overflatene og utstyret fra byggeåret i behold, og har foruten naturlig bruksslitasje et preg av å være velholdt. Standarden inkluderer gulv av tre-stavs parkett i alle rom utenom entreen og badet, mens øvrige overflater er av glatte og hvitmalte flater. Sistnevnte er det lett å male over ved ønske om å tilsette farger i tråd med egne preferanser eller tidsaktuelle trender.
Det tilgjengelige arealet er godt disponert i en moderne romløsning som blant annet samler stuen og kjøkkenet i åpen løsning i leilighetens vestre side. Begge har vinduer i samme himmelretning som fremmer gode lysforhold, spesielt når ettermiddags- og kveldssolen titter inn. Med stuen og kjøkkenet samlet i åpen løsning oppnås også en størst mulig gulvflate som uten trengsel rommer både spisebord og sofa.
Kjøkkenets innredning har et tidløst stilpreg og en helhetlig fremtoning med samtlige hvitevarer integrert. Innredningen er praktisk utformet og omfatter et større antall skap som til sammen gir mange oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Varmtvannsbereder er plassert i ett av innredningens benkeskap og gitt TG 2 grunnet manglende kontrollert avrenning til avløp. Samme grad er gitt for sprekk/skade i benkeplatens hjørneskjøt.
Leilighetens øvrige rom er samlet omkring gangen mellom entreen og den sosiale sonen, hvorav soverommene er trukket lengst mulig unna. De sistnevnte er av gode størrelser som henholdsvis hovedsoverom og barnerom, samt utstyrt med garderobeskap tilpasset rommenes respektive formål. Plass til ytterligere oppbevaringsmøbler finnes i entreen, der det i dag er montert både skoskap og knagg-hylle. Entreens gulv har for øvrig varme og en praktisk overflate av fliser.
Badet er utført med fliser både på gulv og på vegger samt utstyrt med blant annet tidløse baderomsmøbler som har oppbevaringsmuligheter i både servant- og speilskap. Badet har også dusjhjørne med praktiske glassdører som ved behov kan svinges inn for å maksimere den tilgjengelige gulvflaten i rommet. TG 2 er gitt for forhold knyttet til gulvets fall-forhold og spesifisert i boligsalgsrapport.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig parkett.
Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte glatte flater.
Himlinger: Malte glatte flater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter. Dobbelt overskap med glass i fronter. Laminerte mørke benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i stål med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Ventilator i overskap. Varmtvannsbereder i benkeskap.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning og sideskap med glatt hvit front. Dusjhjørne med svingbare glassdører og to-greps blandebatteri med hånddusj. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.08.2010 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et hageby-inspirert og utpreget familievennlig boligområde på Lisleby. Lekeplass og gressløkke er lett tilgjengelig bare få meter unna ytterdøren, i tillegg ligger nærmeste barnehage like om hjørnet. Kort avstand er det også til Nøkleby skole, som i senere år er oppgradert med nye aktivitetsområder i skolegården samt ny flerbrukshall.
Verdt å fremheve er også nærheten til Fredrikstadmarka som har lysløype og et rikt antall turmuligheter. Marka egner seg svært godt også for hverdagslige treningsøkter, og vinterstid prepareres det her kilometervis med skispor så snart forholdene tillater.
Et bredt tilbud av dagligvareforretninger tilknyttet de fleste kjeder er lett tilgjengelig i nærområdet. Det samme er handelsområdet Dikeveien med et omfangsrikt antall store varehus samt kjøpesenteret Østfoldhallen.
Kollektivtilbudet i området er svært godt og enkelt å benytte i hverdagen. Ved Rolvsøyveien finnes holdeplasser for direktebuss mellom bykjernene av Fredrikstad og Sarpsborg som har svært hyppige avganger fra tidlig morgen til sen kveld. I tillegg kjører flere busslinjer gjennom Lisleby og har times-avganger i retning sentrum store deler av dagen. Det tar for øvrig ikke mer enn knappe kvarteret å sykle til sentrumskjernen.

Adkomst

Veibeskrivelse
Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

SKOLER:
Nøkleby skole (1-7 kl.) 545 elever, 24 klasser 0.4 km
Haugeåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 350 elever, 13 klasser 2.3 km
Glemmen vgs - Lisleby
Glemmen videregående skole 1250 elever 2.8 km
BARNEHAGER:
Roselia barnehage (1-6 år) 66 barn, 4 avdelinger 0.1 km
Leie barnehage (0-5 år) 147 barn, 7 avdelinger 0.9 km
Solstua familiebarnehage 6 barn, 1 avdeling 1 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 118,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet og tilnærmet flat tomt som er opparbeidet med gressplen, prydbusker og hekkbeplantning. Asfalterte gang-og parkeringsarealer

Parkering

Parkeringsplass på felles boligoppstillingsplass

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål henhold til reguleringsplan for Roselia og Roselia delfelt B5 datert hvv 11 juni 1998 og 27 april 2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.11.1999 og 22.01.98
Arealplaner under arbeid: Planid 1202 - Leiegata
Tilrettelegging for gående og syklende i Leiegata, samt å løse utfordringer med trafikksikkerhet. Planarbeidet ønsker å sikre gående- og syklende et sammenhengende nettverk som vil gjøre transportformene mer attraktive. Det vil også legges vekt på at tilgjengeligheten til kollektivholdeplasser blir bedret.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Eiendomsskatten er kr 3 368 pr år.
Fellesutgiftene er kr 2500- pr. mnd. og inkluderer: .Kommunale avgifter, bygningsforsikring, ytre vedlikehold, Kabel-tv/internett, forretningsførsel mm
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter
I selgers husstand har det bodd ett menneske og det opplyses om at strømforbruket har vært ca 7000 kwh pr år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv /internett (grunnpakke) og er inkludert i felleskostnadene Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 728 274,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 621 786,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3 368,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ali Reza Rezai

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Rosebuen sameie, med sameiebrøk XXX.
Sameiet består av 12 seksjoner.
Forretningsfører er Solibo AS, tlf. 412 83 968
Sameiet har egen hjemmeside: https://rosebuen.lettstyrt.no/
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så sant det ikke er til sjenanse for andre beboere. .
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0108/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fredrikstad og Sarpsborg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.21108

Dato

Sist oppdatert: 20. januar 2022 kl. 11:10

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.