Solgt: 5 200 000 kr

Sleipners veg 36

5 000 000 kr
120 m²
3 soverom
Sleipners veg 36 - Alt på et plan
Fredrik Stuhr
Thomas Hauge
Presenteres av
Fredrik Stuhr og Thomas Hauge
Skjold
Halvpart tomannsbolig med alt på et plan og usjenert hage med gode solforhold. Kort gangavstand til bybanen.
 • Prisantydning
  5 000 000 kr
 • Omkostninger
  126 342 kr
 • Totalpris
  5 326 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1970
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  120 m²
 • Bruksareal
  128 m²
 • Tomteareal
  970,6 m² (festet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Uskjenert rolig fint område, blindvei, barnevennlig, sentralt nær bybane, butikk, Lagunen, masse sol. Lettstellt hus med alt på et plan, carport tilknyttet, stor utebod

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nydelig eiendom med alt på et plan og med en fantastisk beliggenhet på Skjold, ikke langt fra Bybanestopp og Skjold skole.
Huset og hagen har de beste solforhold fra morgen til kveld og er særdeles lettstelt og helt flat.
For de som vil bo meget sentralt, men likevel i rolige og trygge omgivelser er Sleipners veg det perfekte sted. Her bor man i et veletablert, barnevennlig område hvor det er gangavstand til Nesttun sentrum med alle sine servicetilbud (butikker, treningssentre, Fana Kulturhus og bibliotek). Man spaserer til Bybanestopp på ca. 7 minutter og Bybanen tar en enkelt videre til sentrum eller Laguneparken.
Området er et eldorado for barn og ungdom og kan tilby et bredt utvalg av sports- og fritidsaktiviteter i gangavstand fra eiendommen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sleipners veg 36, 5221 NESTTUN
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 40, bruksnummer 989, ideell andel 1/1
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 40, bruksnummer 980, ideell andel 1/7
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 40, bruksnummer 979, ideell andel 1/11

Innhold

Totalt bruksareal: 128 kvm
Totalt primærrom: 120 kvm
Primærrom:
120 kvm: Stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad, vaskerom, gang og entrè.
Sekundærrom:
8 kvm: 2 Boder
Boligen har i tillegg 1 utvendig bod oppmålt til ca 6,6 m2. Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.11.2021 utført av Atle Simon Kallestad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater, stående og liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak. Yttertak er utvendig tekket med asfaltpapp.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
-Store deler av boligen har fått Tg2 bemerkning på grunn av alder, slitasje og skader. Det må påregnes oppussing av boligen for å tilfredsstille dagens krav.
Begge bad: Tg2, Vindu uheldig plassert i våtsone. Stedvise sprekker i gulvflis. Sluk ligger høyere enn topp overflate gulv ved dør.
Øvrige rom overflater: Tg 2 pga det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Enkelte innerdører bærer preg av skader/slitasje.
Krypkjeller: Boligen har krypkjeller, men grunnet manglende tilkomstmulighet er bygningsdelen ikke undersøkt. Fått Tg2 pga risiko.
Peis: Tg2, Peisovn i stue er ikke rentbrennende.
Varmtvannsbereder har fått tg2 pga den ikke har fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt
Yttervegger: Tg2, Fasadeplater i carport er vurdert til å inneholde asbest. Det er ikke montert musesperre bak trekledning.
Yttertak: Tg2 pga ingen overløp.
Oppsummering av egenerklæring:
- Mus og rotter observert. Hatt Cytox inne å fikset.
- Mulig lekkasje i hjørnet over carport.
- Skiftet en del kledning på huset høst 2020.
Defekt: Lys over komfyr i stekeovn fungerer ikke.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

2020 - Skiftet en del kledning på huset
2006 - nytt yttertak, ikke over carport.

Oppvarming

Fra 2021 blir det forbud mot å fyre i ikke-rent brennende ildsteder, som blant annet innebærer åpne peiser, oljefyrte ildsteder samt ved- og koksovner installert før 1998. Kjøper må påregne kostnader forbundet med utbytte der det er påkrevet. Kontakt Bergen Kommune for mer informasjon eller konferer med eiendomsmegler.
Eiendommen har nedgravd oljetank som er fylt av tanksikring November 2021.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Varmepumpe samt peisovn i stue. Oppvarming med elektriske varmekabler i et bad. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.12.1971. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 304803, tinglyst 24.6.1970, type heftelse: Best. om gjerde. Festekontrakt - Vilkår
Servitutten omhandler: Festekontrakt. Festetid er 99 år og regnes fra 22.06.1970. Festeavgiften er pr. 1970 årlig kr 715,-. Feste avgiften beregnes etter 4% p.a. tomteprisen - kr 13,- pr. m2 for parsellen. Prosentsatsen skal automatisk stige fra det tidspunkt prismyndighetene måtte godkjenne høyere prosentsats, men dog ikke høyere enn 5% p.a. Festeavgiften betales forskuddsvis pr. halvår. hver 22 Juni og 22 Desember. Partene kan forlange regulering av festeavgiften, men ikke oftere enn tillatt etter gjeldene forskrifter og ikke oftere enn minst 10 års mellomrom.
Grunneier forbeholder seg til sikkerhet for festeavgiften 1. prioritets pant i bygninger som oppføres på tomten for inntil ett års forfallen og fremtidig festeavgift.
Etter festetidens utløp skal festeren ha rett til å innløse tomten etter dens verdi på løsningstiden med fradrag for verdiøkning som følge av påkostninger og forbedringer bekostet av festeren og dens forgjengere.
Festekontrakten gir eier rett til bruk av områdets fellesvei frem til Torsvei, andel av lekeplass 1/11 og andel av garasjetomt 1/7.
Dagboknr 13985, tinglyst 25.6.1976, type heftelse: Best. om bebyggelse
Servitutten omhandler: Eier av Gnr. 40 bnr. 990 fana, gir eier av gnr. 40 bnr 989 rett til å føre opp carport/bod inntil 0,8 m fra felles grense i overensstemmelende med byggemelding 6.11.1975 og tegning 23.6.1976.
Dagboknr 26665, tinglyst 9.12.1975, type heftelse: Best. om bebyggelse.
Servitutten omhandler:Eier av gnr. 40 bnr. 989 gir eier av gnr. 40 og bnr. 990 rett til å føre opp carport/bod inntil 0,74 m fra felles grense i overensstemmelende med byggemelding 6.11.1975.
Dagboknr 43115, tinglyst 8.12.1989, type heftelse: Erklæring/avtale, hjemmel til feste.
Servitutten omhandler: Signert skjøte. har fellesareal. 1/11-del bnr. 979 og 1/7-del bnr.980.
Dagboknr 26666, tinglyst 9.12.1975, type heftelse: Best. om bebyggelse.
Servitutten omhandler: Eier av Gnr. 40 bnr. 990 fana, gir eier av gnr. 40 bnr 989 rett til å føre opp carport/bod inntil 1,44 m fra felles grense i overensstemmelende med byggemelding 6.11.1975
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nydelig eiendom med en fantastisk beliggenhet på Skjold, ikke langt fra Bybanestopp og Skjold skole. For de som vil bo meget sentralt, men likevel i rolige og trygge omgivelser er Sleipners veg det perfekte sted. Her bor man i et veletablert, barnevennlig område hvor det er gangavstand til Nesttun sentrum med alle sine servicetilbud (butikker, treningssentre, Fana Kulturhus og bibliotek).
Man spaserer til Bybanestopp på ca. 7 minutter og Bybanen tar en enkelt videre til sentrum eller Laguneparken. Fra eiendommen bruker man ca. 15 min. med bil til Bergen sentrum og 10 min. til store arbeidsplasser på Sandsli/Kokstad. Ønsker man å bruke sykkel som fremkomstmiddel tar det ca. 25 min. til Haukeland sykehus på gang- og sykkelstien på gamle
Osbanetraseen som også går videre til sentrum. Mot sørvest har man flere alternativ for sykkelvei til Fana/Lagunen og Sandsli/Kokstad. Det er kort vei til barnehager, barneskoler, ungdomsskoler, Nordahl Grieg vgs, Slåtthaug vgs og Stend vgs. Tur og rekreasjonsomrder finner man en kort spasertur unna eiendommen. Koselige Skjoldabukten med gode bademuligheter finner man like i nærheten. Smøråsfjellet og Stendafjellet er kun en liten tur unna.
Området et eldorado for barn og ungdom og kan tilby et bredt utvalg av sports- og fritidsaktiviteter i gangavstand fra eiendommen. Fana Idrettslag sine fotballbaner på Skjold "Nip", Slåtthaug sitt anlegg med skøytebane, svømmehall og nye Fana Arena med 2 fulle håndballflater og Fana Kulturhus og deres brede kulturtilbud til barn og ungdom. I Laguneparken finner man nå mange spisetilbud og nye kino med 9 helt nye kinosaler.

Adkomst

Følg Fanaveien fra Nesttun sentrum og kjør inn første avkjørsel til høyre etter Fana Blikk. Følg veien til høyre ta av opp Skjoldvegen. Ta deretter andre avkjørsel til venstre inn Sleipnersvei. Følg veien videre innover til du får nr. 36 på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skjold barnehage (0-6 år) 0.4 km
Akasia Ramstad barnehage (0-6 år) 0.7 km
Akasia Skjold menighetsbarnehage 0.9 km
Steinerskolen på Skjold (1-10 kl.) 0.9 km
Skjold skole (1-7 kl.) 1.1 km
Midtun skole (1-7 kl.) 1.8 km
Rå skole (8-10 kl.) 2.5 km
Rådalslien skole (8-10 kl.) 2.9 km
Nordahl Grieg videregående skole 2.3 km
Slåtthaug videregående skole 3.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt. Tomt opparbeidet med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal, biloppstillingsplass og carport.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 14.399,- pr. år.
Festeavgiften betales forskuddsvis pr. halvår. hver 1. Juni og 1. Desember. Partene kan forlange regulering av festeavgiften, men ikke oftere enn tillatt etter gjeldene forskrifter og ikke oftere enn minst 10 års mellomrom. Sist regulert 2012, neste regulering 2022 - KPI.
Festeavtalen utløper 2069.(Utløper etter 99 år dersom den ikke fornyes)
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.842,- i år 2020 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon..

Parkering

Parkering i carport tilhørende boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boliger i henhold til reguleringsplan Fana. Del av GNR 40, Skjold datert 24.06.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Tiltak i nærheten:
40/86 20761229-1 Tilbygg Enebolig Igangsettingstillatelse 24.06.2019 saks nr: 201910271
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8 941,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon
Eiendomsskatten er kr 5 313,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.400,-.
Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av kabel-tv og internett har avgift på
kr 919,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 945 604,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 404 174,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.126.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bente Haug Nordanger

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen
Tilrettelegging: kr 13.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.000,- pr. stk.
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 6.000,-
Fotopakke, inkl. drone og rådgivning stylist: kr 7.900,-
Ukens bolig, finn.no: kr 2.557,-
Avisannonse, halvside Hus og Hjem: kr 4.200,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 72-0054/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fana
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR72.2154

Dato

Sist oppdatert: 06. januar 2022 kl. 13:40

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.