Solgt: 12 800 000 kr

Kjelsåsveien 69E

12 000 000 kr
114 m²
3 soverom
Glenn Salomonsen
Presenteres av
Glenn Salomonsen
Grefsen
Velholdt vertikaldelt tomannsbolig over to etasjer med en frodig grønn hage, markterrasse og parkering. Barnevennlig
 • Prisantydning
  12 000 000 kr
 • Omkostninger
  301 342 kr
 • Totalpris
  13 101 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1995
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  114 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 300 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen vertikaldelt tomannsbolig med skjermet beliggenhet. Boligen har en solrik markterrasse på 25 kvm og frodig grønn hage med god plass til lek og trampoline. Rikelig med sol fra ca 07:00 - 20:30 sommerstid.
Boligen har en praktisk og god planløsning. 1. etasje byr på eget vaskerom, separat toalett, lys og luftig stue/spisestue med utgang til markterrassen, samt en fin åpen kjøkkenløsning i forbindelse med stua. Videre i 2. etasje er det et romslig hovedsoverom med utgang til solrik balkong med fin utsikt. Det er totalt tre soverom i boligens andre etasje, samt et stort flislagt bad og en praktisk bod på 6 kvm.
Det følger med to parkeringsplasser klargjort for ladeboks og utebod på 5 kvm.
Boligen ligger svært sentralt, nær skole, trikk, buss og dagligvare, samt kort vei til marka

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kjelsåsveien 69E, 0488 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 75, bruksnummer 30, seksjonsnummer 2, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 138 kvm
Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 114 kvm
Primærrom:
1. etasje 60 kvm: Entré, vaskerom, separat toalett, stue/spisestue og kjøkken.
2. etasje 54 kvm: Trappegang, bad/wc og 3 soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 6 kvm: Bod.
I tillegg er det en utebod på ca 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.04.2021 utført av Pål Morten Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på støpt plate på grunn med markisolering. Bindingsverk i bærende konstruksjoner og yttervegger utvendig kledd med malt trepanel. Fasadene ble sist malt/pusset opp i 2020, Det er ikke kjeller og derfor er det ikke etablert drenering. Vinduer med 2-lags isolerglass produsert i 1995. Listene og vinduskarmene er malt i 2016. Balkong og terrassedør med 2-lags isolerglass produsert i 1995. Takform: Valmet tak. Trekonstruksjon tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder badet som har fått TG2, på bakgrunn av alder. Rehabilitering må påregnes på sikt.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er modernisert/påkostet i 2016/2017. Det ble satt inn nytt kjøkken og parkett alle rom.

Standard

Velholdt og praktisk vertikaldelt tomannsbolig over to plan fra 1995, der kjøkkenet ble fornyet i 2016/2017, samt overflater i første etasjen. Badet er fra byggeåret og vil ha behov for oppgradering. Boligen har en god standard med normal bruksslitasje.
1.etasje
Entré
Med plass til oppheng for yttertøy og sko. Gulvvarme under fliser. Sikringsskapet med automatsikringer.
Vaskerom
Med varmtvannsbereder på 198 liter fra 1995. Gulvvarme under vinylbelegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Separat toalett
Fliser på gulv og speil over servantskap.
Stue/Spisestue
Lyst og innbydende med nyere eikeparkett fra 2016. God plass til sofagruppe og spisebord med stoler. Utgang til solrik markterrasse på 25 kvm fra stua.
Kjøkken
Pen hvit KVIK høyglans innredning fra 2017. Praktisk kjøkkenøy med plass til barstoler. Glassplate over laminat benkeplate. Integrert pyrolyse komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Kjøkkenvifte med stålhette og kullfilter. Stål vaskekum nedfelt i benkeplate. Armatur med cooker funksjon. Godt med skap og skuffer for oppbevaring.
2.etasje
Tre gode soverom, et soverom med utgang til en solrik balkong på 5 kvm med fin utsikt. Garderobeskap på to av soverommene. Bod på 6 kvm som gir godt med lagringsplass. Alle rom har pen parkett fra 2016 utenom badet.
Bad/wc
Flislagt med dusjhjørne med glassvegger/dører, gulvvarme og opplegg for badekar. To overskap med speil og servant med underskap og skuffer.
Ventilasjon med naturlig avtrekk og spalteventil i vinduene. Avtrekk fra sentralt anlegg på badet, wc og vaskerom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i entre, bad og vaskerom. Pipeløp i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.02.1997.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Dagboknr. 69143, tinglyst 2000, Gjelder adkomstrett; Gnr.75 Bnr.4, tidligere Nandrup svei 9, nå Kjelsåsveien 71A/B har bruksrett til kjøreadkomst over gnr 75, bnr 30 (Sameiet Kjelsåsveien 69) langs eiendommens nordlige grense, samt eksklusiv bruksrett til å benytte arealet øst og nordøst for oppsatt gjerde. Eier av gnr 75, bnr 4 (Kjelsåsveien 71) skal dekke 50% av vedlikeholds- og snøryddingskostnadene til veien.
Bestemmelse om vei fra 1899 med dagboknr 900566, samt bestemmelse om vannrett fra1910 med dagboknummer 105 og kloakk i 1923 med dagboknummer 920213. Dokumentetene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Det er også tinglyst en servitutt fra 1954 som gjelder skjønn. Dokumentet finnes ikke i Kartverkets arkiver. Eiendommen er seksjonering i 1995 i seks boliger med sameiebrøk 121/726

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa-, rekkehus og blokkbebyggelse. Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, barnehager/skoler, matbutikker, marka og fotballbaner. Kort vei til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, restaurant og 7/11. Søndagsåpen Joker kun et par minutter gange fra boligen.
Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Buss 22 og 25 stopper i Kjelsåsveien rett i nærheten av boligen. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo. Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.
I nærheten ligger Myrerjordet som er en stor, grønn "lunge" med tilbud til både store og små. Her er det flere gressbaner, kunstgressbane, tursti, treningsapparater og en sandballbane. Jupiterjordet med fotballbane og lekeplass ligger i kort gangavstand fra boligen
10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur/busstur unna.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 266 kvm for sameiet. Pent opparbeidet hage med epletre og bærbusker, gressplen, hekker samt asfalterte gangveier. Det er en utebod på ca. 5 m2.

Parkering

Det følger med to parkeringsplasser på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet Kjelsåsveien 69 og Kjelsåsveien 71.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan s-4220 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, rev. 12.06.2013 og 7.3.2015.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1 300,- pr. mnd. og inkluderer: Drift av fellesarealer og kommunale avgifter.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, og vil bli økt til kr 1 300,- fra 1. juli 2021.
Eiendomsskatten er kr 7 808,- for 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18 257,- for 2020.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv, kr 509,- og internett kr 809,- pr.mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 2 436 186,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 8 770 269,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12 301 342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Thor Hansen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet sameie, med sameiebrøk 121/726.
Sameiet består av tre vertikaldelte tomannsboliger,
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres kun internt regnskap. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Dugnad må påregnes.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0010/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2110

Dato

Sist oppdatert: 31. mai 2021 kl. 16:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.