Solgt: 4 150 000 kr

Vinneslia 18

4 150 000 kr
188 m²
3 soverom
Velkommen til Vinneslia 18!
Arild Knudsen
Presenteres av
Arild Knudsen
Vinnes/Solbergelva
Enebolig beliggende i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde - 3 Sov - Terrasse - Stort hageområde - 2 garasjer
 • Prisantydning
  4 150 000 kr
 • Omkostninger
  105 092 kr
 • Totalpris
  4 255 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1974
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  188 m²
 • Bruksareal
  229 m²
 • Tomteareal
  980,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig som strekker seg over 2 plan, beliggende i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde. Romslig stue med peisovn i grue og utgang til delvis overbygget terrasse. Tradisjonell profilert kjøkkeninnredning, spiseplass ved vindu. Flislagt bad med dusjhjørne, toalettrom og vaskerom med skapinnredning. Kjellerstue med sofaområde, kontorplass og peis i åpen grue. Parkering i garasjer hvorav den ene er integrert med boligen, øvrig parkering på gårdsplass.
- 3 soverom
- Stue med peisovn i grue
- Tradisjonell kjøkkeninnredning
- Flislagt bad med dusjhjørne
- Toalettrom og vaskerom
- Kjellerstue med peis i åpen grue
- Varmepumpe
- Integrert garasje og garasje
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vinneslia 18, 3057 SOLBERGELVA
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 249, bruksnummer 61

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 252 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 229 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 188 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 41 kvm
Primærrom
Underetasje:
68 kvm: Kjellerstue, mellomgang, toalettrom, vaskerom og hobbyrom/syrom.
1. etasje:
120 kvm: Entré, stue, kjøkken, mellomgang, bad, toalettrom og 3 soverom.
Sekundærrom
Underetasje:
41 kvm: Kjølerom, verksted og 2 boder.
Integrert garasje
Bruttoareal (BTA): 24 kvm
Bruksareal (BRA): 23 kvm
Garasje
Bruttoareal (BTA): 44 kvm
Bruksareal (BRA): 42 kvm
Utvendig bod på ca. 11 kvm. Boden er ikke byggesøkt kommunen, kjøper overtar alt av ansvar og risiko for dette videre.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Espen Grelland Takst. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført støpt betong fundament med grunnmur av Leca blokker. Yttervegger av antatt isolert bindingsverk, utvendig kledning av tømmermannskledning (malt i ca. 2010). Sal-takkonstruksjon av prefabrikkerte W-takstoler, tekket med takstein fra 1998. Etasjeskiller av trebjelkelag med spaltegulv og halvharde plater. Vinduer av isolerglass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Det er foretatt noen gode oppgraderinger de senere årene men det er behov for enkelte oppgraderinger innvendig og utvendig".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Grunnmur: Innredet areal under terreng, generelt en risikokonstruksjon.
- Drenering: Indikert noe forhøyet verdi av fukt ved innvendig søk, oppgradering anbefales.
- Utvendige overflater: Variabel tilstand, behov for noe utskiftning samt overflatebehandling.
- Bad: Manglende dokumentasjon av utført arbeid og det bør monteres elektrisk vifte.
- Vaskerom: Manglende dokumentasjon av utført arbeid og membran og det bør monteres elektrisk vifte.
- Innvendige vegger: Registrert noe sprekker i plateskjøter.
Vinduer, innvendige gulv (1.etg) og kobberrør har blitt tildelt TG2 pga. alder.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Nye fliser samt membran på bad i 2009. Ny takstein i 1998, lektet med sløyfer på eksisterende shingel. Sikringsanlegg har blitt skiftet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

1. etasje:
Overbygget inngangsparti med downlights.
Entré: Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, tapet på vegger og plater i himling.
Hall: Skyvedørsgarderobe. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, tapet på vegger, plater i tak.
Stue: Stue med sofaområde, sittegruppe og spiseplass, direkte tilgang til kjøkken fra spisestue. Peisovn, ny 2016. Trappegang til underetasje, tretrapp med hvitmalt rekkverk. Eikeparkett på gulv, malte vegger og plater i himling. Toshiba varmepumpe. Utgang til delvis overbygget terrasse på ca. 23 kvm med markise, videre er det trappeadkomst til pent opparbeidet hageområde.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med over- og underskap samt vitrineskap i tradisjonell profilert utførelse. Flislagt felt over foliert benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, oppvaskmaskin, kjøleskap, ventilator, platetopp og stekeovn. Mulighet for spiseplass ved vindu.
Mellomgang: Eikeparkett på gulv, malte vegger og plater i himling.
Bad: Heldekkende dobbelservant over servantskap i hvit og profilert utførelse. Tilsvarende utførelse på høyskap og vegghengte skap med hyller. Speil og lysarmatur over servanter. Videre er badet utstyrt med bidé og dusjhjørne med glassdør samt vegg av glassbyggerstein. Ventil i vegg. Downlights i tak. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling.
Toalettrom: Heldekkende servant over servantskap i hvit og profilert utførelse. Speilskap med lysarmatur over servant. Vegghengt toalett. Varmkabler i gulv. Fliser på gulv, delvis fliser samt tapet på vegger og plater i himling.
Soverom 1: Hylleskap i hvit og profilert utførelse. Bokskap medfølger ikke. Vinylbelegg på gulv, malte vegger og plater i himling.
Soverom 2: Plassbygd skyvedørsgarderobe med to speilfronter, belysning i himling over skapseksjonene. Takvifte medfølger ikke. Eikeparkett på gulv, malte vegger og plater i himling.
Soverom 3: Garderobeskap i hvit utførelse. Eikeparkett på gulv, malte vegger og plater i himling.
Loft: Lagt noe gulv. Lagringsplass.
Underetasje
Kjellerstue: Stue med sofaområde. Teglsteinpeis med åpen grue. Trappegang til 1. etasje, tretrapp med hvitmalt rekkverk. Innredet til kontorplass under trapp. Toshiba varmepumpe. Downlights i tak. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, brystningspanel samt malte vegger og panel i himling.
Mellomgang: Plassbygd garderobeskap i hvit og profilert utførelse. Fliser på gulv, malte vegger og malt himling.
Toalettrom: Servant og toalett. Skap. Fliser på gulv, malte strie på vegger, malt tak.
Vaskerom: Praktisk IKEA-skapinnredning fra 2015 med nedfelt utslagsvask, innredning i hvit og slett utførelse. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak. Fliser på gulv, fliser på vegger og system himling. Ventil i vegg. Varmekabler i gulv. Oppusset i 2015.
Kjølerom: Thermocold aggregat, nytt aggregat i 2017. Vinylbelegg på gulv, panel på vegger og panel i tak.
Hobbyrom/syrom: Rommet er innredet til syrom. Garderobeskap i hvit utførelse. Skapinnredning med benkeplate. Fliser på gulv, tapet på vegger og malt himling. Rommet er ikke godkjent for varig opphold, kjøper overtar alt av ansvar og risiko videre. Varmekabler i gulv.
Bod: Skap. Fliser på gulv, murte vegger, plater i tak.
Bod: Støpt gulv, murte vegger, plater i tak.
Bod: Støpt gulv, murte vegger, gipsplater i tak.
Sentralstøvsuger med 1 uttak i hver etasje samt i garasjen i tilknytning til boligen. Utvendig kaldt og varmtvann.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder Asko oppvaskmaskin, Siemens stekeovn med keramisk topp og Electrolux kjøleskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.
2 prismer i stuen medfølger ikke. Takviften på soverommet medfølger ikke.

Oppvarming

Toshiba varmepumpe i spisestue i 1. etasje og i tv-stue i underetasje. Murt peis med innsats i stuen i 1. etasje. Teglsteinpeis med åpen grue i tv-stue i underetasje. Varmekabler i gulv i entre, hall, wc og bad i 1. etasje og i tv-stue, vaskerom og syrom/kontor i underetasje. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Det har blitt foretatt en kontroll av pipe og ildsted i 2019, utført av Drammenregionens brannvesen IKS og alt er funnet i orden. Følgende avvik ble konstatert under tilsynet: Håndslukkingapparatet er gammelt.
Selger opplyser om at glassfibertank er tømt samt rengjort på forskriftsmessig måte. Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med. Dette fraviker fra NEF’s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.04.1975, som omfatter oppføring av enebolig. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom på at gang, toalettrom, vaskerom, kjølerom og hobbyrom/syrom i boligens underetasje er innredet uten å søke bruksendring fra boder til rom for varig opphold.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3005/249/61:
24.03.1976 - Dokumentnr: 2585 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:249 Bnr:62
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven
17.01.2007 - Dokumentnr: 650 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:249 Bnr:63
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
14.10.1974 - Dokumentnr: 907488 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:249 Bnr:2
01.01.2020 - Dokumentnr: 372762 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0625 Gnr:49 Bnr:61

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke målt for radon i denne boligen.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del salgsoppgaven.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på Vinnes, i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde i Solbergelva. Nærhet til barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og Solbergsenteret med dagligvare og andre tilbud.
Leiligheten ligger i kort gangavstand fra flott turterreng med turstier og lysløyper, sommer som vinter. Finnemarka byr på fantastisk natur med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Lysløypen tar deg til moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.
Solberg SK idrettsanlegg med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no. Kort biltur til Krokstadelva med bla. svømmehall, Eknes idrettshall, tennisbaner, og Buskerud storsenter.
Gangavstand til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund, se www.brakar.no for rutetider. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon, ca. 32 minutter med tog til Kongsberg og ca. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S se www.vy.no for avganger. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner, gode parkeringsmuligheter ved stasjonen. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Drammen kommune har god barnehagedekning, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Kort gangavstand til Sprellopp Solbergelva barnehage og Vinnes barnehage.
Skoler: Solberg barneskole med SFO, Aronsløkka barneskole, Killingrud ungdomsskole, Kjøsterud ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen, Hokksund og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 980,3 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen, hekk, trær og diverse beplantninger. Lagt belegningsstein i gårdsplass samt område mellom bolig og garasje til hageområde.

Parkering

Parkering i garasjer hvorav den ene er integrert med boligen. Øvrig parkering på egen gårdsplass.
Frittstående garasje: Støpt gulv. leddport. Kode og fjernkontroll til portåpner. Downlights over port. Loft som er gulvet. Lagringsplass.
Garasje: Støpt gulv. Leddport. Elektrisk portåpner med fjernkontroll. Trapp ned til boligens underetasje fra innsiden av garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel 2015-2026 datert 07.10.2015. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 9.783,- pr. år (2 terminer), fakturert på eiendommen i 2019. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 3.539,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Standard, 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 24.500,- pr år inkl. nettleie.
Boligen har en årlig forsikringspremie via Nemi Forsikring på ca kr 7.500,- pr år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av tv-signaler og nett har kostet ca. kr 1.099,- pr. mnd avhengig av kanalvalg og hastighet på nett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 900 035,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 3 240 126,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.255.092,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Roar Harvik og Anne-Mari Gjertrud Harvik

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,13% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0199/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20199

Dato

Sist oppdatert: 05. desember 2020 kl. 07:58

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.