Solgt: 3 950 000 kr

Skogblomstveien 68

3 800 000 kr
56 m²
2 soverom
Skogblomstveien 68 er en pen 3-roms selveierleilighet med overbygget balkong og parkeringsplass felles garasjekjeller, beliggende i Lørenskog stasjonsby.
Daniel Andersson
Presenteres av
Daniel Andersson
Lørenskog Stasjonsby
BOLIGEN ER SOLGT FØR VISNING. VISNING ER AVLYST.
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Omkostninger
  96 342 kr
 • Totalpris
  4 046 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 006 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Skogblomstveien 68 er en pen 3-roms leilighet med overbygget balkong og parkeringsplass felles garasjekjeller, beliggende i Lørenskog stasjonsby. Leiligheten har pene overflater og praktiske løsninger. Innvendig fremstår leiligheten som lys og tiltalende med lyse fargevalg og pene overflater. Videre har leiligheten en god planløsning med åpen kjøkkenløsning mot stuen, et pent og stilrent baderom, samt to praktiske soverom. For øvrig godt med lagringsplass i bod på ca. 4 kvm.
Leiligheten ligger i et nyere, etablert og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby. Daglige innkjøp kan gjøres enkelt på Rema 1000 som ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Lørenskog stasjon, skole m.m. Området har nærhet til flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skogblomstveien 68, 1470 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 106, bruksnummer 235, seksjonsnummer 90, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 66 kvm
Totalt bruksareal: 60 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
3. etasje: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad: 56 kvm
Sekundærrom:
3. etasje: Bod og garderobe: 4 kvm
I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 5 kvm beliggende i eget bodrom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2020 utført av Nåmo Takst og Rådgivning AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Boligblokk med flatt tak tekket med papp e.l. Yttervegger i utfyllende stenderverk og betong. Utvendig fasade med plater. Skillende vegger og etasjeskillere i betong og utfyllende bindingsverk. Vinduer med 3-lags isolerglass fra byggeår. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Noe bevegelse(setning) i veggplate på soverom. Dette anses ikke som noe problem ifølge takstmann. Dette har trolig oppstått når bygget var nytt og har satt seg.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Skogblomstveien 68 er en pen 3-roms leilighet med overbygget balkong og parkeringsplass felles garasjekjeller, beliggende i Lørenskog stasjonsby. Leiligheten har pene overflater og praktiske løsninger. Innvendig fremstår leiligheten som lys og tiltalende med lyse fargevalg og pene overflater. Videre har leiligheten en god planløsning med åpen kjøkkenløsning mot stuen, et pent og stilrent baderom, samt to praktiske soverom. Selger har oppgradert leiligheten med tilvalg på gulv og downlights i himling. For øvrig godt med lagringsplass i bod på ca. 4 kvm.
E N T R É
Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten, og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen. Rommet er av god størrelse med plass til å henge fra yttertøy og sette fra seg sko, samt dørcallinganlegg.
S T U E
Pen og tiltalende stue med parkett på gulv, lysmalte vegger, og meget gode vindusflater som gir rommet et luftig preg. Videre er det plass for sittegruppe og tv-møblement i stuen, samt plass for spisebord i overgangen til kjøkkenet. Fra stuen har du adkomst til en koselig overbygget balkong på ca. 11 kvm med plass for utemøblement. Her kan du nyte sene sommerkvelder i hyggelig omgivelser med venner og familie.
K J Ø K K E N
Stilrent og praktisk kjøkken fra HTH, med glatt innredning, fliser på veggen og laminert benkeplate. Kjøkkenet er praktisk designet på en måte som utnytter plassen godt, og er innredet med integrerte hvitevarer som stekeovn og koketopp. Det er opplegg for oppvaskmaskin og det er montert benkebelysning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
B A D E R O M
Baderommet er pent og stilrent med kvaliteter som innfellbare dusjdører og vannbåren varme i gulv. Badet har vegghengt toalett, servant med underskap, speil med belysning og opplegg for vaskemaskin.
S O V E R O M
Leiligheten innehar to pene soverom, hvorav hovedsoverommet har garderobeskap og plass til kommode som gir godt med lagringsplass. Det andre soverommet passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Varme i gulv på bad og i entrè. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.02.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom og den antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 116522, tinglyst 09.02.2015: type heftelse:
Erklæring om vederlagsfri bruksrett av fellesareal på eiendommen for gnr. 106, bnr. 234, snr. 1-18 i Lørenskog kommune.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie må meldes styret for registrering.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Skogblomstveien 68 ligger i et nyere, etablert og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby. Området har nærhet til flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Populære Langvannet ligger like i nærheten av leiligheten, og byr på blant annet bademuligheter og forskjellige sittegrupperinger med grill. Videre er det en rekke skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog.
Daglige innkjøp kan gjøres enkelt på Rema 1000 som ligger i umiddelbar nærhet. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. På Triaden skjer det mye spennende for tiden. Senteret er under utbygging, og det er planlagt en utvidelse på hele 12 500 kvm. Her skal det bygges mange nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Fra Lørenskog kan du komme deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka har et flott turterreng både sommer og vinter. Om vinteren er det et stort løypenett med belyste løyper, og om sommeren kan marka by på mange fine bade- og fiskevann. Ellers ligger Langvannet nedenfor Rådhusparken som er tilrettelagt for mange fritidsaktiviteter med turstier, badebrygge, grillplass og sandvolleyballbaner. Losby Gods og golfbane er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er et godt utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.
Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, har Selvaag Gruppen etablert skihallen Snø. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget er åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se snooslo.no.
Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 5 min gange fra boligen og togstasjonen(sone1) som ligger ca. 5 min gange fra boligen. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca.6 min til Lørenskog sentrum, 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Framtia barnehage 0.4 km
Margaretalia barnehage 0.5 km
Langgrunna familiebarnehage 0.9 km
Luhr skole 0.3 km
Solheim skole 2 km
Fjellhamar skole 2.1 km
Fjellsrud skole 1.8 km
Kjenn ungdomsskole 2.3 km
Mailand videregående skole 2.4 km
Stovner videregående skole 3.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7.612,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og opparbeidet med plen, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplass, hellelagte arealer og sittebenker.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjekjeller. Sameiet har gjesteparkeringsplasser i garasjen. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan Ødegården, felt A1, O1 og Af2 av 19.12.2012 til boligbebyggelse
Nærliggende område er regulert til:
Boligbebyggelse - blokkbebyggelse, barnehage, skole, bolig/ forretning/kontor/ bevertning/ tjenesteyting. Vei, turdrag og park. Utsnitt av eguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Området er under videre utvikling og byggearbeider må påregnes i byggeperiodene. Nabotomtene i sør, mot toglinja har tidligere ligget ute for salg. Det er uvisst for megler om de har blitt solgt, og om de skal utvikles.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Felles bygningsforsikring, a-konto fjernvarme, kontigent, a-konto kaldt vann, felleskostnader, garasje, drift og vedlikehold, dugnad, og grunnpakke kabel-tv og internett. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene fordeles slik:
Garasje 350,-
A-konto fjernvarme 318,-
Kontingent 50,-
A-konto kaldt vann 163,-
Felleskostnader 1.647,-
Dugnad 50,-
Bredbånd 259,-
Digital-Tv 169,-
Det er vedtatt økning av kommunale gebyrer på vann, avløp og renovasjon. Hovedårsaken er behov for vedlikehold og oppgradering av infrastruktur. Økningen vil gjennomføres årlig fra 2019-2023. Les mer på https://www.lorenskog.kommune.no/siste-nytt/okning-i-kommunale-gebyrer.91715.aspx
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.820 kwh. for 2019.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 842.240,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.032.064,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15.395,- pr. 31.12.2019
Ingen lån registrert for selskap pr. 19.10.2020

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.896.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Robin Riis Johansen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Formtoppen Sameie, med sameiebrøk 63/7422.
Sameiet består av 140 boligseksjoner og 1 næringsseksjon bestående av 15 p-plasser.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Normalt dyrehold er tillatt. Styret har rett til å nedlegge forbud mot dyrehold i gitte tilfeller.
Vaktmestertjenesten er satt bort til Core Eiendomsdrift.
Arbeidet til styret den siste tiden:
- Besvart over 1000 mail fra beboere i tillegg til saker som kommer direkte til styret gjennom Obos.
- Kontinuerlig gjennomgang av pågående avtaler og serviceavtaler.
- Lagt til telefon nr for portåpner til garasjen.
- Ordnet med bestillinger av nøkler til dører og parkeringskort
- Organisert dugnad vår og høst
- Fulgt opp saker fra beboere
- Gjennomgang av brannsikkringsutstyret og kobling opp mot brannvesenet.
- Innhenting av tilbud El-Bil ladere
- Tegnet ny strømavtale
- Dialog med Selvaag vedrørende vannansamling i garasjekjeller
Planlagte påkostninger:
Normalt vedlikehold. Etter samtale med styreleder er det ikke planlagt noen økning i felleskostnader eller fellesgjeld.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Sameiet har rett og plikt til å være medlem av Lørenskog Stasjonsbys Driftsforening for Park og Skog. Sameiet er forpliktet til å delta i drift og vedlikehold av Lørenskog Stasjonsbys Driftsforening for Park og Skog og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene. Nærmere bestemmelser om rettigheter og forpliktelser for Lørenskog Stasjonsbys Driftsforening for Park og Skog fremgår av vedtektene for driftsforeningen.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0072/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2072

Dato

Sist oppdatert: 06. januar 2021 kl. 11:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.