Solgt: 2 350 000 kr

Elias Kræmmersvei 9a

2 200 000 kr
65 m²
2 soverom
Åssiden
Praktisk 3-roms leilighet beliggende i et attraktivt og rolig boligområde - Overbygd balkong - Garasjeplass
 • Prisantydning
  2 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  228 230 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 579 362 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  65 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 475 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Praktisk 3- roms andelsleilighet beliggende i høy 1.etasje
 • Leiligheten er gjennomgående
 • Arealeffektiv og praktisk planløsning
 • Frittstående peisovn i stue
 • HTH-kjøkkeninnredning fra ca. 2013
 • Alle hvitevarer medfølger handelen
 • Bad med dusjhjørne og nyere toalett
 • Medfølgende vaskemaskin på bad
 • 2 soverom med plassbygde skap
 • Overbygd balkong på 8 kvm
 • Gode solforhold (midtsommerstid)
 • Lagringsplass i 3 boder (kjeller og loft)
 • Parkering i felles garasjerekke
 • Planlagt nye garasjer i regi av brl. (vedtatt)
 • Det vil bli tilrettelagt for el-bil lading
 • Beliggende i stille og rolige omgivelser
 • Dagligvarebutikk innen gangavstand
 • Kort vei til bussholdeplass
 • Marka og elveparken i nærområdet
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Elias Kræmmersvei 9a, 3024 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 116, bruksnummer 112
Andelsnummer 2, Elias Kræmmersvei borettslag, organisasjonsnummer 952 405 926

Innhold

Bruttoareal (BTA): 71 kvm
Bruksareal (BRA): 65 kvm
Primærrom (P-rom): 65 kvm
Primærrom
1. etasje:
65 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren og 1 bod på loftet
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Espen Grelland. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført med grunnmur av betong. Yttervegger av skallmur utvendig kledd med rød teglstein. Sal-takkonstruksjon av plassbygde sperrer og undertak av bord, tekket med takstein. Etasjeskiller av støpt betong. Vinduer og balkongdører fra 2014, med unntak av kjøkkenvindu fra 2011.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Leiligheten har normal standard over innredninger, overflater og utstyr".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Drenering: Registrert noe mindre fuktutslag på gulv og vegger i kjelleretasjen.
- Bad: Manglende drenshull i dusjvegger og manglende dokumentasjon av utført arbeid.
- Innvendige vegger: Noe preg av elde og stedvis riss/ujevnheter.
- VVS-installasjoner: Fordelingsstokk bør plasseres i eget skap på bad.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Garasjeprosjekt er vedtatt, riving av garasjer.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré/gang: Dørcalling med åpnerfunksjon. Plassbygd garderobeskap. Eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Stue: Frittstående peisovn i hjørne, med plate på gulv. Eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling. Utgang til overbygd balkong på 8 kvm, formiddags- til kveldssol (midtsommerstid).
Kjøkken: HTH-kjøkkeninnredning fra ca. 2013 med delvis integrerte hvitevarer. Over- og underskap samt høyskap i hvit og profilert utførelse. Flislagt felt over laminert benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, integrert Miele oppvaskmaskin, Miele ventilator med kullfilter, Electrolux komfyr med induksjonstopp, integrert Miele kjøleskap og Whirlpool fryseboks. Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Bad: Badet er fra 2002, antatt utført i regi av borettslaget. Servant over servantskap i hvit utførelse. Speil og lysarmatur over servant. Videre er badet utstyrt med nyere gulvstående toalett og dusjhjørne med skyvedørsramme. Vaskemaskin medfølger. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser samt malte vegger og panel i himling.
Soverom 1: Plassbygd garderobeskap. Vegg-til-vegg teppe på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Soverom 2: Plassbygd garderobeskap. Vegg-til-vegg teppe på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Generelt om boligen: Rør-i-rør anlegg med noe kobberrør og avløpsrør av plast samt soil. Oso 120 liters varmtvannsbereder fra 2001. Sikringsskap med automatsikringer.
Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap og fryseboks. Vaskemaskin medfølger. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti. Leiligheten er vasket ned av rengjøringsbyrå. Det vil ikke bli foretatt noen ytterligere rengjøring i leiligheten enn det som allerede er utført.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i gulv på badet. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeåret i 1960.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet anleggelse av overvannsledning, oppføring av garasjer og anleggelse av diverse ledninger. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et meget attraktivt og rolig boligområde, sentralt plassert på Åssiden. Gangavstand til dagligvarebutikk, bussholdeplass, barnehager og ungdomsskole. Kort vei til sentrum med et godt utvalg av servicetilbud og god offentlig kommunikasjon. Marka og elveparken med tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, både sommer og vinter.
Åssiden har meget gode fritids- og sportstilbud, med blant annet Drammen skisenter som kan tilby alpinanlegg (vinterstid), terrengsykling, klatrepark og zipline på sommerstid se www.drammen-skisenter.no. Åssiden IF er et aktivt idrettslag med bl.a. allidrett, håndball og fotball, se foreningens hjemmeside på www.aif.no. Berskaug hallen med mulighet for ballspill m.m. og Berskaug idrettsplass med fotballbaner, skøytebane og tennisanlegg. Flere treningssentre i nærmiljøet.
Kort gangavstand til bussholdeplass langs Betzy Kjelsbergs vei med hyppige avganger til Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Vy Ekspressbuss til Oslo og Notodden i tillegg er det lokalbuss mot Mjøndalen og Solbergelva langs Rosenkrantzgata. Drammen togstasjon og Gulskogen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35-40 minutter se www.vy.no for ekspressbuss- og togavganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Tønsberg fra Drammen sentrum.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Dalegårdsveien barnehage, Solhagen Rudolf Steiner barnehage, Åsløkka barnehage.
Skoler: Åssiden barneskole, Kjøsterud ungdomsskole, Åssiden videregående skole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 13 281 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med gressplen, hekk, trær og diverse beplantninger. Terrasseplatting med flere sittebenker på borettslagets fellesareal. Asfalterte gang- og kjøreveier.

Parkering

Medfølgende parkeringsplass i felles garasjerekke. For øvrig parkering på borettslaget sin eiendom.
Borettslaget har besluttet å rive eksisterende garasjer og deretter bygge nye garasjerekker med mulighet for el-bil lading.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til reguleringsplan for "Endret regulering av et areal mellom Betzy Kjelsbergs vei og Elias Kræmmers vei" datert 08.01.1958. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting/plenklipping, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester, renholdstjenester, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene pr. mnd fordeles slik:
Grunnleie kr 4.475,-
Det gjøres oppmerksom på et iverksatt garasjeprosjekt som vil medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser om et estimert beløp for hvert enkelt garasjeplass/andelseier (inkl. lån, strøm og forsikring) på ca. kr 760,- pr. mnd totalt. Felleskostnadene økte med kr 675,- allerede fra og med 01.07.2020, men vil bli ytterligere økt med ca. kr 85,- (evt. enda en ytterlig økning ved uforutsette kostnader ved ferdigstillelse av prosjektet).
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 9.734 kWh, dette utgjør ca. kr 13.000-15.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av nett og har kostet ca. kr 548,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv..

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 637 795,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 2 296 062,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 42 763,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 228 230,- pr. 30.09.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 15.063.208,- pr. 30.09.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12127906937, DnB NOR Boligkreditt AS
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.09.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 18
Saldo per 30.09.2020: 3 628 208
Andel av saldo: 54 973
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 (siste termin 30.06.2029)
Flytende rente
Lånenummer: 16362406971, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.09.2020: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 50
Saldo per 30.09.2020: 11 435 000
Andel av saldo: 173 258
Neste termin/avdrag: 30.12.2020 (siste termin 30.06.2045)
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.429.362,-.
Av dette beløpet utgjør kr 228 230,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gerd Bakken

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Elias Kræmmersvei borettslag.
Borettslaget består av 66 leiligheter, fordelt på 3 bygninger.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.
Borettslagets årsregnskap for 2019 viser et overskudd på kr 1.049.573,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2019 kr 2.438.444,-.
Dugnader samt evt. snømåking tilknyttet borettslaget må påregnes.
Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt, men styret kan samtykke (etter søknad) dersom gode grunner taler for det samt dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Maling av luftebalkonger og vannansamling foran nr. 19.
Planlagte arbeid/påkostninger: Garasjeprosjekt med riving av dagens garasjer og oppføring av nytt garasjeanlegg (66 parkeringsplasser), dette vil finansieres ved å bruke oppsparte midler og ta opp et nytt lån (fellesgjelden fordeles likt på hver andel). Planlagt oppstart i september 2020. Oppussing av trappesjakter avventes til ferdigstillelse av garasjene.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr.: 86236025.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 42.500,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0426/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20426

Dato

Sist oppdatert: 06. januar 2021 kl. 11:48

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.