Solgt: 2 100 000 kr

Haugerudhagan 82

2 100 000 kr
36 m²
1 soverom
Haugerud
Attraktiv 2-roms med stor terrasse - Kort vei til t-bane , senter og marka - Garasje - Fin intern beliggenhet - Alt TG 1
 • Prisantydning
  2 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  804 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 905 132 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2006
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  36 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Fellesutgifter
  4 849 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Mattias Mattsson ved Krogsveen på Løren har gleden av å presentere Haugerudhagan 82. En pen 2-roms andelsleilighet med gjennomgående god standard. Nymalt i 2020. Kort vei til off.transport og enkel tilgang til marka med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Åpen stue/kjøkkenløsning med naturlig oppdelte soner. Smart planløsning og store vinduer gir et godt og luftig inntrykk av boligen. Sørvendt Terrasse på 18 kvm med utgang fra stuen.
- Terrasse med gode solforhold
- Garasjeplass med elbillader
- Ingen dokumentavgift
- Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel
- Offentlig kommunikasjon kun få minutter unna
- Kort vei til marka
- Dyrehold tillatt
- Perfekt førstegangskjøp
- www.haugerudhagan.no
- Alt TG 1

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Haugerudhagan 82, 0673 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 141, bruksnummer 36
Andelsnummer 47, Haugerudhagan Borettslag, organisasjonsnummer 990 253 331

Innhold

Totalt bruttoareal: 40 kvm
Totalt bruksareal: 36 kvm
Totalt primærrom: 36 kvm
Bruksareal:
Bad, stue/kjøkken, entré og soverom.: 36 kvm
Primærrom:
Bad, stue/kjøkken, entré og soverom.: 36 kvm
I tillegg disponerer boligen en bod på ca 4 kvm i samme etasje.
Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.09.2020 utført av Aleksander Røv.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Fundamenteringen er ikke kontrollert eller kjent. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på befaringsdagen. Yttervegger i betong. Fasader er kledd med panelplater. Etasjeskiller i armert betong. Flatt tak tekket med papp/folie. Trapper og repos i oppgang av betong. Vinduer fra 2006 utført med 2-lags isolerglass. Terrassedør fra 2006 utført med 2-lags isolerglass. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Sørvendt terrasseplatting på 18 m², med utgang fra stuen. Konstruksjonen er bygget med impregnerte tilfarere og terrassebord på terreng. 3-stavs eik parkett. Malte veggplater.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det ble ikke registrert større svikt i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Haugerudhagan 82, en pen 2-roms med god planløsning. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har en hyggelig terrasse. Leiligheten har en pen stue med delvis separat kjøkkenløsning. Fra stuen har du adgang til en hyggelig terrasse på 18 kvm. Et romslig bad med vegghengt toalett, servant, dusjhjørne og god plass til vaskemaskin. I soverom har du plass til seng og garderobeskap. Videre finnes mulighet for leie av garasjeplass i borettslaget. Leiligheten er nymalt i 2020.
Entré/gang:
God plass for oppbevaring og oppheng av yttertøy og sko.
Stue:
Romslig og pen stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys. God plass for stue- og tv-møblement. Liten panelovn som kan veggmonteres settes igjen. Nymalte vegger i 2020. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse.
Kjøkken:
Praktisk kjøkken med lyse fronter, benkeplate i laminat, ventilator og nisje til komfyr og kjøle- fryseskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Terrasse:
Sørvendt terrasse på 18 kvm med utgang fra stuen. Selger opplyser om sol på uteplassen fra 08:00 - 19:00 på sommerstid. Det er en svak ulyd i dimmeren til downlights over terrassen. Selger vet ikke hva dette skyldes da det har vært slik siden de tok over boligen.
Soverom:
Soverom av fin størrelse. Her har du plass til seng og garderobeskap. Nymalte vegger i 2020.
Bad:
Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, servantskap og opplegg for vaskemaskin.
Diverse:
Vinduer: Vinduer fra 2006 utført med 2-lags isolerglass.
Dører: Terrassedør fra 2006 utført med 2-lags isolerglass. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35
Overflater:
Himling: Malte slette flater. Romhøyden i stue/kjøkken er 2,39 meter.
Vegger: Malte veggplater.
Gulv: Tre- stavs eikeparkett i alle rom, foruten baderom som er flislagt.
Teknisk: Varmtvannsbereder fra 2006 på ca. 120 liter er plassert i benkeinnredningen på kjøkkenet. Balansert ventilasjonsanlegg med aggregat plassert i entréen.
Elektrisk anlegg: Sikringsskapet er plassert på soverommet. Det elektriske anlegget har stort sett skjulte kabelføringer og innfelte stikk/brytere. De lovpålagte AMS-målerne til Hafslund ble montert i borettslaget (prosjektet pågår fortsatt) og alle delene i ventilasjonen til denne leiligheten er byttet ut i perioden 2016-2020.
Porttelefon: Porttelefon med fjernåpner.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.02.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 21 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksrett til garasjeplasser, elektriske kraftlinjer, bestemmelse om vedlikehold, gjerde, beplanting og nettstasjon. Samt midlertidig dispenstasjon vedr. veibredde, betemmelse om justering av kjøpesum for areal 2 ved senere regulering samt avtale om rett til turvei.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget:
- Vaskemaskin og tørketrommel
Følgende medfølger:
- Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Liten panelovn som kan veggmonteres settes igjen.
Eier opplyser om følgende tiltak som er utført:
2016: Bygde terrasse på hele uteområdet.
2018: Monterte nytt garderobeskap med skyvedører med helfigurspeil på soverommet.
2019: Installerte El-lader på parkeringsplassen i kjelleren
2020: Rev en liten vegg av glassbyggerstein ved siden av komfyren. Malte alle veggene i leiligheten. Monterte opp takhengt lampe i stua. Utført av elektriker.
– Alle delene i ventilasjonen er byttet ut i perioden 2016-2020.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlige boligområde med store friarealer og lekeplasser. Dette er et attraktiv område uten gjennomfartstrafikk og oppleves som stille og rolig. Boligen har en veldig fin beliggenhet i forhold til både T-bane, dagligvarebutikk og SATS. Flere idrettslag, fotballbane, tennisbane, mm. Godt utvalg av butikker og servicetilbud med gangavstand til både Haugerud og Tveita senter. God tilknytning til offentlig transport med buss og t-bane. Kort vei til Haugerud t-bane stasjon, som tar deg til Oslo S på 15 minutter.
Nærhet til fantastiske turområder i Østmarka både sommer og vinter. Det er en rekke flotte turer fra Haugerud til Lutvann, Haukåsen og Rustadsaga. Selger opplyser om et meget hyggelig bomiljø med hyggelige naboer i alle kanter, samt velholdte grøntområder og et godt drevet OBOS borettslag.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Haugerud sentrum barnehage (1-6 år) - 0.6 km
Karlstua barnehage (1-6 år) -0.6 km
Solfjellet barnehage (1-6 år) - 0.7 km
Barn- og ungdomsskoler:
Trosterud skole (1-7 kl.) - 0.8 km
Tveita skole (1-7 kl.) - 1.8 km
Lutvann skole (1-7 kl.) - 1.9 km
Trasop skole (1-7 kl.) - 2.6 km
Haugerud skole (8-10 kl.) - 0.8 km
Videregående skole:
Hellerud videregående skole - 1.7 km
Ulsrud videregående skole - 4.9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 37.903 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplener, beplantning, lekeplasser og asfalterte veier.

Parkering

Leiligheten har bruksrett til en parkeringsplass med elbillader i felles garasjeanlegg. Kostnad for parkering er inkludert i felleskostnadene. Det er fire ladestasjoner tilgjengelig for gjester og beboere. Borettslaget har i tillegg 13 parkeringsplasser til utleie for kr 300,- pr. mnd som fordeles etter venteliste. Ellers er det gjesteparkering og øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4020 datert 26.11.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen inngår også i "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. På eiendommen foreligger det et planprogram for Breivoll- /Alnabruområdet som ble fastsatt 15.10.2010. Formålet med planen er å tilrettelegge for knutepunkts- og bytransformasjon i området i tråd med kommuneplan 2008.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det opplyses også om følgende plan og byggesaker i nærområdet:
Saken gjelder: Forsterkning av vannforsyningens overføringssystemer. Saksnummer 201915152 se saksinnsyn for mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201915152

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.849,- pr. mnd. og inkluderer garasjeplass, brannsikring, vedlikeholdsfond, kabel-TV/Internet, kapitalkostnader lån 1 HABA02, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Garasje kr 210,-
Brannsikring kr 50,-
Felleskostnader kr 1.032,-
Vedlikeholdsansvar kr 35,-
Kabel-tv kr 436,-
Kapitalkostnader lån 1 HABA02 kr 3.086,-
Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer er kr 4.850,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.052,- pr. år. / 11.300 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 436,- pr. mnd som er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 565 235,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 034 846,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13.658,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 804.000,- pr. 01.08.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 150.233.076,- pr. 01.08.2020. Borettslaget har to lån, hvor det ene lånet gjelder leilighetene 1-108 og det andre lånet gjelder leilighetene 109-161. Lånevilkårene for lånet som inkluderer denne leiligheten er:
Lånenummer: HABA02-94927020410
Restsaldo: 76.385.462,-
Restløpetid: 26 år og 3 mnd
Termin pr. år: 12
Rentebetingelser: 1,50 % (flytende)
Andel fellesgjeld: 803.135,-
Andel kapitalkostnader: 3.087,-
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 804.000,- av fellesgjelden kan innløses. Ved nedbetaling av andel fellesgjeld vil felleskostnadene reduseres med kr 3.087,- som er dagens låne- og rentekostnader på dette lånet, beløpet kan endres. Det er mulighet for å nedbetale fellesgjeld i mai og november hver år. Regulering av renten på IN-lån reguleres etterskuddsvis hvert kvartal. Selger har krav på evt. tilgodehavende ved rentenedgang ut overtakelsesmåneden.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2 905 132,- Av dette beløpet utgjør kr 804.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Martin Øsmundset

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Haugerudhagan Borettslag.
Borettslaget består av 161 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00
Borettslagets eiendommer er forsikret i IF Skadeforsikring med polisenummer 807691.
Borettslaget har avtale med Bjerkan Renhold Tjenester for renhold av fellesarealene. Borettslaget har også avtale om vaktmestertjeneste med Rudolfsens vaktmesterservice.
Dugnad må påregnes. Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere.
Hjemmeside: www.haugerudhagan.no
Forkjøpsrett - Nei.
Styregodkjenning - Ja.
Foretatt påkostninger de senere år:
-2018 Klargjort for lading av el-biler i garasje.
-2018 Maling av rekkverk i blokkene
Planlagte påkostninger:
- Det er planlagt og vedtatt montering av pålagte AMS målere i nr. 80 og 82. Dette er budsjettert og vil ikke føre til økning i fellesgjeld eller felleskostnader.
- Borettslaget skal etterhvert begynne med prosessen med nedgravde avfallsbrønner. Kostnadene for dette prosjektet er ikke klart, og styret ved enda ikke om dette vil føre til økning i fellesgjeld eller felleskostnader.
- Borettslaget har inngått vedlikeholdsavtale på alle tak i borettslaget så dette skal være under kontroll. Det har historisk vært en del lekkasjer fra tak hos oss og vi er i gang med å kartlegge dette og komme med forslag til løsninger på dette.
El-bil:
Mellom garasjene til 80 og 82 er det fire ladeplasser fordelt på to ladestolper med 11kW effekt og type 2-plugg. Prisen er satt til 90.- pr time. Betalingen skjer til Easypark som beskrevet på skiltet. Maks ladetid er 7 timer.
Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett. I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0023/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.2023

Dato

Sist oppdatert: 03. desember 2020 kl. 10:35

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.