Solgt: 16 100 000 kr

Sophus Aars' vei 26

15 500 000 kr
264 m²
5 soverom
Tommy Løvli
Presenteres av
Tommy Løvli
Lofthus/Disen
Meget innholdsrik familiebolig med skjermet og solrik hage|Nye bad|Nytt kjøkken|Kjeller med egen inngang.
 • Prisantydning
  15 500 000 kr
 • Omkostninger
  388 842 kr
 • Totalpris
  16 488 842 kr
 • Byggeår
  1951
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  264 m²
 • Bruksareal
  282 m²
 • Tomteareal
  732 m² (eiet)
 • Type
  Hel 2-mannsbolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nydelig beliggende familiebolig i rolig gate og med meget flotte solforhold og fine utesoner. Huset er i årenes løp omgjort til enebolig og har i dag fin planløsning med stor entré, bad fra 2016, soverom, kjøkken/spisestue og stor stue med peis i 1. etasje. I 2.etasje er det 3 soverom, et stort lekkert bad med badstu fra 2020, kontorplass og en solrik balkong med utsikt. Loftesetasjen er innredet med bod, wc og stue. Kjelleren har godt med lagringsplass i boder, det har kjølerom og det er i tillegg et praktisk vaskerom. Del av kjelleren har egen inngang og delen er leiet ut for ca. kr 9.000,- pr. md. Fra eiendommen er det kort vei til buss, matbutikker og det er gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og særdeles flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sophus Aars' vei 26, 0588 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 86, bruksnummer 367

Innhold

Totalt bruttoareal: 310 kvm
Totalt bruksareal: 282 kvm
Totalt primærrom: 264 kvm
Primærrom:
Kjeller: 68 kvm - gang, trapperom, vaskerom, bad, stue/kjøkken, innredet rom
1. etasje: 92 kvm - entré m/trapp, kjøkken, stue, soverom, bad
2. etasje: 84 kvm - gang m/trapp, 3 soverom, bad, kontor
Loft: 20 kvm - loftstue/soverom, toalettrom
Sekundærrom:
Kjeller: 11 kvm - kjølerom, bod, bod
Loft: 7 kvm - bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.20 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Bygget er antatt fundamentert med betong og støpte kjellergulv til fast masse eller stabile masser. Trebjelkelag som etasjeskille.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Det er gitt TG 2 på på grunn og fundament. TG er gitt med tanke på tiltenkt funksjon men det gjøres oppmerksom på alder.
- Det er gitt TG 2 på drenering. TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Registrert noe fukt i gulv/vegger.
- Det er gitt TG 2 på yttervegger. TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Det er tidligere benyttet linoljemaling på fasaden og dette vil føre til blemmer i malingen.
- Det er gitt TG 2 på vinduer med doble glass med tanke på alder og normal forventet levetid. Selger opplyser at midtvinduer på sydsiden er vanskelig å åpne. TG 1 gis vinduer med 2-lags glass.
- Det er gitt TG 2 på eldre innvendige dører grunnet alder/slitasje.
- Det er gitt TG 2 på taktekking. Taktekking er fra 1998 og har fått TG 2 med tanke på alder og normal forventet levetid. Originale takstein ble gjenbrukt ved fornyelse av papp etc. i 1998.
- Det er gitt TG 2 på innvendig trapp. Trapp fremstår med normal bruksslitasje, gjøres oppmerksom på alder.
- Det er gitt TG 2 på etasjeskiller grunnet noe skjevheter som følge av alder.
- Det er gitt TG 2 på baderomsgulv, baderomsinnredning og overflater på bad i kjeller. TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Mangler fuger enkelte steder.
- Det er gitt TG 2 på kjøkkeninnredning i kjeller. Noe slitasje. TG gis med tanke på alder og forventet levetid.
- Det er gitt TG 2 på gulv. Stedvis sprekker i malt tregulv.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velholdt familiebolig som er blitt løpende oppgradert i årene siden eier overtok boligen i 1998. Ved overtagelsen ble det lagt ny takpapp, nye lekter og sløyer, renner og nedløp og fasaden ble etterisolert ved innsprøyting av mineralull. Det elektriske anlegget er også modernisert med nye sikringer i 1998. I 1999/2000 ble "hybelen" innredet og i 2010 ble loftet innredet og det ble installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Alle vinduer på østveggen er skiftet og det er byttet inngangsdør og terrassedør. Takvinduene på loftet er fra 2010. Huset har et meget tidsriktig kjøkken fra 2018 og har også to lekre bad pusset opp i hhv. 2016 og 2020. Boligen har også installert sentralstøvsuger.
Inneholder:
1. etasje:
En stor entré/hall med flislagt gulv og gulvvarme. I hallen er det montert en stor skyvedørsgarderobe og det er i tillegg god plass til sittebenk, skoskap, kommoder eller liknende.
I hallen er trappeløpet med adgang til del av kjelleren og adgang til 2.etasje.
Stort soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Lekkert baderom med fliser og innredning fra 2016. Dukmembran er fra 1998. Badet er utstyrt med dusjnisje, servant med underskap, vegghengt wc, downlightsbelysning og fine nisjehyller.
Fra gangen er det adgang til en romslig stue med peis og her er utgang til terrassen og hagen. Stuen har store vindusflater som gir ekstra god romfølelse og det er god plass til sofagruppe/lounge.
Fra stuen er det adgang til spisekjøkken via skyvedører.
Kjøkkenet har tidsriktig innredning fra 2018 og er utstyrt med integrerte hvitevarer. Det er godt med skapplass i skuffer og den langstrakte kjøkkenbenken gjør dette til et godt arbeidskjøkken. I forlengelsen av kjøkkenet er det god plass til langbord for hyggelige middagsselskaper og man kan sitte her og nyte varmen fra kjøkkenpeisen med hyggelig utsyn til hagen.
Stuen og spisekjøkkenet har originale, malte tregulv.
Hagen:
Nydelig hage med flere utesoner. Fra stuen kommer du ut til et stort hellelagt terrasseområde med plass til flere sittegrupper og solsenger. Det er montert utebelysning, markiser og det er varmelamper på veggen ved den ene uteplassen. Fra terrassene er det trapp ned til gressplenen og her er det god tumleplass for små og store og hagen er beplantet med diverse prydbusker. Fra hagens sydside er det hellelagt gangsti langs vestsiden frem til et stort hellelagt uteområde ved husets inngangsside. Langs vestsiden av huset er det anlagt en grønnsakshage med grønnsakskasser og det er bygget en fin sportsbod. Ved inngangspartiet er et fint areale for den som vil lære seg å sykle og det er også en fin plass der du kan dekke på langbord for hyggelige uteselskaper. Det er også fin hage på østsiden av huset og det er montert hvitt stakittgjerde ut mot gaten.
Fra gaten er det port inn til den gamle nedkjøringen til garasjen. Nedkjøringen er ikke i bruk til bil da garasjen ikke egner seg for parkering. Garasjen har lav takhøyde og det er fuktutslag som antyder at den må utbedres med blant annet ny membran på overliggende terrasse. Ved garasjeporten er det adgang til del av kjelleretasjen som for tiden leies ut.
2. etasje:
Innholdsrik etasje med 3 gode soverom, bad, garderobe og kontor. Det minste soverommet er på rause 11,8 kvm og har god plass til garderobeskap/kommoder og skrivepult. Det er laget en nisje (til fordel for kontorplassen fra gangen) som fungerer fint slik at sengen har sin naturlige plass her.
Soverom 2 er på nesten 14 kvm og har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsninger/kommoder. I forrommet til soverom 2 er en meget praktisk kontorløsning med plass til skrivebord og det er fastmonterte overskap som medfølger.
Fra gangen er der adgang til en "skjult" garderobe bak skyvedør med speilfront. Garderoben er dyp og har god oppbevaringsplass.
Meget stort og svært lekkert baderom pusset opp i 2020. Fra baderomsvinduene er det flott utsikt mot Holmenkollåsen. Badet er utstyrt med downlightsbelysning, badekar og romslig separat dusjnisje. Nisjen har fast glassvegg og det er garnityr med regnfallsdusj og hånddusj. Smakfull baderomsinnredning og flisevalg og det er også installert en helt ny badstue. Dukmembranen er fra 2000.
Hovedsoverommet er på nesten 23 kvm og du kan få rene hotellfølelsen her. Plass til queen-size seng og sittegruppe eller rikelig med garderobeskap. Det er utgang til en koselig balkong med utrolig flott utsikt og meget gode solforhold.
Loftsetasje:
Loftet ble innredet i 2010 og fremstår i dag med loftstue (soverom), toalettrom og en loftsbod. Loftstuen er lys og har tre overlysvinduer fra 2010 og det er også stort vindu i gavlen med flott utsikt mot Holmenkollåsen. Ved trappen er det plassert en hylleseksjon i kneveggen som er praktisk om du ønsker benytte denne delen av loftet som hjemmekontor (hylleseksjonen er ikke fastmontert og følger ikke med).
Kjeller:
I hoveddelen er det godt med lagringsplass i boder og det er et stort vaskerom med praktisk innredning for oppbevaring av vaskemidler og andre husholdningsartikler. Det er også et eget kjølerom med hyller til oppbevaring av mat- og drikkevarer.
Den andre delen av kjelleren har egen inngang ved garasjen. Her er det en innredet stue/kjøkkendel, et innredet soverom og et bad. Denne delen av kjelleren ble pusset opp i '99/2000 og det er gulvvarme i hele delen med unntak av i boden. Det er laget et opplegg for vaskemaskin i boden som leietaker disponerer. Innredningen av kjelleren er ikke byggemeldt og den er ikke godkjent for varig opphold.
Parkering:
Den opprinnelige garasjen er plassert under uteplassen i hagen. Den har lav takhøyde og egner seg ikke som garasje. I dag benyttes den som bod.
Eier benytter gateparkering og har montert ladeboks for elbil på utsiden av gjerdet. Denne delen av veien er lite trafikkert da det er kun 3 boliger som benytter den lille veistubben av Sophus Aars´ vei.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Gulvvarme på baderom og i entré. Peis i stuen og på kjøkkenet. Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Gulvvarme i innredet kjellerdel.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.07.1951. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke innredning av kjellerdel som har vært benyttet til utleieformål eller innredning av loftet.
Den 08.02.2010 fikk eier godkjent søknad om bruksendring av loftet fra tilleggsdel til hoveddel der loftet ble innredet med et soverom og et kontor i tillegg til kaldloft samt innsetting av takvinduer. I brevet fra PBE fremkommer det at ferdigmelding må sendes inn senest 4 uker etter at arbeidet var ferdig. Eier sendte ved en forglemmelse ikke inn ferdigmelding til kommunen etter at arbeidet var utført og det foreligger derfor ikke ferdigattest for loftsinnredningen. Eier har den 05.06.20 sendt inn ferdigmelding for loftsinnredningen og den er foreløpig ikke besvart av kommunen. Eier har også installert toalettrom på loftet i etterkant og dette er ikke byggemeldt eller er dermed ikke godkjent.
I kjelleren er det innredet en leilighet i opprinnelig vaskerom/tørkerom og bod. Dette er ikke bruksendret/omsøkt og er ikke godkjent som varig oppholdsrom eller godkjent av kommunen. Eier ha også etablert eget vaskerom i rom som er godkjent som bod.
Eier har etablert en utebod på vestsiden av huset. Denne er ikke byggesøkt. Nyere regler tilsier at slike oppføringer kan utføres uten å søke kommunen, forutsatt naboens samtykke og at oppføringen ikke fører til overskridelse av utnyttelsesgraden for eiendommen. Megler har ikke vurdert hvorvidt eiendommens utnyttelsesgrad er overskredet etter oppføring av boden.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning og overtar ansvar og evt. risiko for eventuelle pålegg fra kommunen om utførte endringer.
Boligen er i årenes løp omgjort til enebolig, men den er ikke formelt bruksendret.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/86/367:
04.05.1934 - Dokumentnr: 909878 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
23.07.1948 - Dokumentnr: 7790 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
25.06.2020 - Dokumentnr: 2647021 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
20.04.1934 - Dokumentnr: 900658 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:86 Bnr:3

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.
Det er nylig flyttet inn nye leietakere. Leiekontrakten har avtalt gjensidig oppsigelsestid på 3 md. og leietaker betaler pr. i dag kr 8.900,- pr. md.

Diverse

Designlamper medfølger ikke boligen. Alle hvitevarer til kjøkken i huset (inkl. del av kjelleren) medfølger huset.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sophus Aars' vei er en stille og rolig villavei uten gjennomgangstrafikk, beliggende i et meget veletablert og populært boligstrøk på Grefsen/Lofthus.
Meget attraktiv, solrik og barnevennlig beliggenhet. Et flott boligområde med svært gode muligheter for utendørsaktiviteter med umiddelbar nærhet til Lillomarka og Nordmarka med bl.a. lysløyper, Grefsenkleiva og flotte turstier - sommer som vinter!
Trollvann og Linderudkollen med badevann og hoppbakke. Dette er en fin skitur/spasertur unna, hvor det serveres bl.a. varme skillingsboller, kaffe og vafler.
Grefsenkollen restaurant med dens unike og hyggelige atmosfære samt Oslos kanskje aller flotteste utsikt.
Lofthus/Grefsen er et meget veletablert og attraktivt boligstrøk som ligger «fritt og åpent mellom byen og marka».
Gangavstand til bussholdeplass med hyppige avganger til bl.a. sentrum og Majorstua. Kort gange til lekeplass, skoler og barnehager.
Dette er boligen for deg som ønsker å bo solrikt til med en flott utsikt, i et markanært område med god tilgjengelighet til byen og sentrum.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Årvoll barne- og ungdomsskole. Eiers barn har gått på både Disen- og Årvoll skole og dersom det foretrekkes en bestemt skole av disse to oppfordres det til å undersøke med den aktuelle skole da det for tiden skal være ledig kapasitet på begge skoler. Det er flere private og kommunale barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 732,3m2. Tomten er meget pent opparbeidet med skiferlagte gangstier, skiferlagt gårdsplass, store plenarealer og flere utesoner i hagen og på terrasser inntil huskroppen. Tomten er inngjerdet og er ellers beplantet med diverse busker og prydbusker.

Parkering

Garasje for én bil integrert i boligens underetasje. Eier benytter ikke denne til parkering men som bod. Eier parkerer langs gjerdet til eiendommen og har også montert ladeboks for elbil her.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S- 4220 (småhusplanen) datert 15.03.2006. Gjeldende kommuneplan: 2015, Smart, Trygg, Grønn-Oslo mot 2030.
Det er ingen større kjente byggeplaner i nabolaget med unntak av oppføring av tre eneboliger i Sophus Aars`s vei 23.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 21 139,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 15 352,- for 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000,- pr. år. / 25.000 kWh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.953,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett med månedlig kostnad kr 599,-.
Boligen er ikke tilknyttet kabel-tv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 4.000.130,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 14.400.466,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 15 352,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 15.888.842,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Merete Norheim Morken og Jens Arne Morken

Overtakelse

Angi ønsket dato for overtagelse i budskjema ved innsendelse av bud.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet selgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0053/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2053

Dato

Sist oppdatert: 02. desember 2020 kl. 05:01

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.