Komplett salgsoppgave

Gamle Ringeriksvei 21C

3 500 000 kr
39 m²
1 soverom
Eiendomsmegler Cecilie Muri har gleden av å ønske deg velkommen til Gamle Ringeriks vei 21c.
Eiendomsmegler Cecilie Muri har gleden av å ønske deg velkommen til Gamle Ringeriks vei 21c.
Kart
Del
Cecilie Muri
Presenteres av
Cecilie Muri
Bekkestua
Hyggelig 2-roms seniorleilighet (65+) - Gode servicetilbud - Heis og garasje - Stor felles terrasse - Gjesteleilighet

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Omkostninger
  88 670 kr
 • Totalpris
  3 588 670 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1936
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  39 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Heis
 • Fellesutgifter
  3 096 kr
 • Energimerke
  Grønn F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Cecilie Muri har gleden av å ønske deg velkommen til Ringhøyden boligsameie. Et unikt privat boligsameie i den vernede bygningen som lenge huset Statens Lærerinneskole i husstell. Leilighetene er skreddersydd for de over 65 år som ønsker seg en trygg og litt enklere hverdag. Seniorsenteret i samme bygg serverer hjemmelaget lunsj og middag og arrangerer en rekke aktiviteter, konserter og turer. Bekkestua sentrum med de fleste fasiliteter ligger en kort spasertur unna, og bussen dit stopper like utenfor døren. Det er også garasjeplass i oppvarmet anlegg. Beboerne har stor felles terrasse med skjermede soner og kan rusle rundt i den fredede parken. Sameiet har egen gjesteleilighet som kan leies!
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Ringeriksvei 21C, 1356 BEKKESTUA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 17, bruksnummer 1151, seksjonsnummer 54, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 39 kvm
Bruksareal:
Leilighet 41 kvm
Primærrom:
Leilighet:
4. etasje 39 kvm: Entre, stue/kjøkken, bad og soverom.
Sekundærrom:
Leilighet:
4. etasje 2 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen 1 bod med 2 kvm gulvareal i 5. etasje.
Iht. seksjoneringen har leiligheten også en bod på plan UP2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 25.08.2022, utført av Anticimex v/Henrik Prøsch. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i mur/betong. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
- Bygningen er oppført i 1936, ombygget i 2013/14.
- Grunnmur i støpt betong.
- Yttervegger i murverk med pusset og malte overflater.
- Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein.
- Etasjeskillere i betong.
- Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og soverom. Felles varmtvann. Fordelerskap for vannbåren gulvvarme i entré, skapet er ikke besiktiget da det ikke var mulig å åpne under befaringen. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk i kjøkken og bad med tilluft i oppholdsrom. Luftespalte med lufttilførsel under dører. Hovedstoppekran og stakeluke er ikke lokalisert da det ikke er kjennskap til plasseringen.
- Sikringstavle med jordfeilautomater, plassert i entré.
- Vinduer i 2-lags glass, produsert i 2013. Entrédør med brannklasse B-30 og lydklassifisering 35dB.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG2:
- Bad: Servantskap har fuktskader. Servantskap må skiftes ut.
- Kjøkken: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet ved kjøkkeninnredningen i stue/kjøkken.
TG3:
- Brann: Det er ikke brannslokkingsutstyr iht. forskrift i boligen.
TGIU:
- Bad: Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene nevnt ovenfor. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Attraktiv, nyere (2013/2014) 2-roms leilighet beliggende i 4. etasje. Leiligheten har godt med naturlig lys og oppleves lys og hyggelig hvor det er enkelt å trives. Med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon får du en jevnt og god temperatur hele året, i tillegg til et godt inneklima. Leiligheten har en god planløsning som inneholder en romslig entré, hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning, pent baderom, soverom og en praktisk bod. Du har for øvrig også lagringsplass i bod i 5. etasje, samt bod på garasjeplanet.
Kjøkken:
Lyst og hyggelig kjøkken åpent mot stue. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter på over- og underskap, benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum og veggfliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator er montert i overskap over platetopp.
Baderom:
Lekkert baderom med gulvvarme og downlights. Badet har fliser på gulv og vegger, og nedsenket malt himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, speilskap med lys over servant, dusjhjørne med innfellbare dører og opplegg for vaskemaskin.
Innvendige overflater:
- Gulv: Tre-stavs parkett
- Vegger: Malte flater
- Himling: Malte flater

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og soverom. Felles varmtvann.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse for ombygging/p-anlegg/terrasse datert 02.06.2014.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Vei fV1 må opparbeides i samsvar med reguleringsplanens bestemmelser § 4.1 og være ferdigstilt før det kan gis brukstillatelse innenfor felt B/T1.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om aldersbegrensning (65 år), vann/kloakkanlegg, adkomstvei, gang/sykkelstier, parkareal, geoenergianlegg og trafobygg.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst 3 rettigheter som omhandler rett til bruk av 15 biloppstillingsplasser (besøksparkering), vann/kloakkledning og felles torg. Rettighetene er tinglyst på Gamle Ringeriksvei 21C, dagboknr 523194 / 533362 / 533407, tinglyst 25.06.2014 / 15.06.2015 / 15.06.2015.

Eventuell adgang til utleie

Enhver overdragelse og/eller utleie av bruksenhet skal forhåndsgodkjennes av sameiets styre. Seksjonene i sameiet kan i utgangspunktet bare bebos av personer der den eldste av eventuelt flere beboere i samme bruksenhet er 65 år.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Praktfull beliggenhet på en solrik høyde rett ved Bekkestua i parkmessige omgivelser! Bygningen er stor og flott med et imponerende og fredet hageanlegg!
Her har man alt! Omgitt av en vernet park gir dette bebyggelsen vakre grønne omgivelser. Samtidig er man innen kort gangavstand til Bekkestua med alt av offentlig kommunikasjon, forretninger og servicetilbud.
Seniorleilighetene ligger i øverste etasjer i samme bygg som Bekkestua Seniorsenter. Bærum Kommune har også base for hjemmehjelpstjenester og hjemmesykepleie i samme bygg.
Dette er en innflyttingsklar seniorleilighet for beboer på 65 år og eldre, og som sist ble innredet/renovert i 2014/2015. Her bor man i en vanlig selveierleilighet. Dette er ikke en omsorgsleilighet, eller leilighet med tilsyn. Man har krav på vanlige tilbud fra kommunen, som er behovsprøvd, men har man har fått tildelt et slikt tilbud om hjemmehjelp eller hjemmesykepleie, vel da er hjemmehjelpstjenesten eller hjemmesykepleien kun en heistur unna (de har base i samme bygg).
Som beboer kan man fritt benytte de tilbud som er i seniorsenteret. De er kjent for å lage god hjemmelaget mat som tilbys i kafeen mandag til fredag. Det serveres både lunsj og middag. I tillegg er det en rekke underholdningstilbud med konserter og foredrag. Det er også interessegrupper og spesialrom for håndarbeid og snekkerstue.
For de som i dag bor på Ringhøyden blir de sosiale tilbud, muligheter for å treffe andre i samme livsfase uten at man må planlegge eller reise, fremhevet som noe som gir økt livskvalitet.
Kun 5 min til Bekkestua sentrum som er knutepunkt for all offentlig kommunikasjon i Bærum. T-bane direkte til Oslo sentrum hvert kvarter, buss til alle steder i Bærum flere ganger i timen, inkl. Sandvika sentrum og Oslo sentrum samt Flybussen. Bekkestua sentrum inneholder alt man trenger av butikker og servicetilbud. Matvarebutikker, blomsterbutikker, vinmonopol, apotek, kafeer og restauranter, legesenter, tannlege og et mangfold av klesforretninger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 859,5 kvm. Tomten er fellesareal og tilhører sameiet. Ringhøyden er beliggende på et høydedrag, godt tilbaketrukket med godt utsyn. Eiendommen er omkranset av en stor, vernet park med frukttrær og blomster.

Parkering

Iht. seksjoneringen følger 1 garasjeplass med leiligheten på plan UP 2. Sameiet disponerer 15 gjesteparkeringsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplaner:
Eiendommen er regulert til "bolig/tjenesteyting" (4 379 kvm), "bevaring kulturmiljø" (2 593 kvm) og "båndlegging etter lov om kulturminner" (1 786 kvm) i henhold til reguleringsplan "Ringstabekkveien 105" med planID 2009022 med ikrafttredelse 07.12.2011.
Kommuneplan:
I henhold til "Kommunedelplan3 Fornebu", med planID 201601 ligger eiendommen i et område for "nåværende boligbebyggelse" (4 380 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018.
Kommuneplan under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2017-2030, med plannummer 201602 har status som "planforslag".
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 096,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, renhold, vaktmestertjenester, fyring/varmtvann, kabel-tv mm..
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Grunnkostnader kr 2 514,-
- Brensel kr 507,-
- Garasje kr 75,-
Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter. Ny husleie fra 01.01.23 er kr. 3398,-.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 043 348,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 756 054,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8 044,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 23.08.2022

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 588 670,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.
 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Niels Damm

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ringhøyden Sameie.
Sameiet består av 49 leiligheter og 17 næringsseksjoner.
Forretningsfører er ABBL.
Det er tillatt med hund/katt, men dyrene må ikke være til sjenanse for øvrige beboere.
Seksjonene i sameiet kan i utgangspunktet bare bebos av personer der den eldste av eventuelt flere beboere i samme bruksenhet er 65 år eller eldre. Dersom bruksenheten har bare én beboer, skal beboeren være 65 år eller eldre.
Sameiet har en egen gjesteleilighet som kan leies, seksjonsnummer 15, leilighet N-210. Leien er kr 300,- per natt.
Informasjon om Ringhøyden seniorsenter:
https://www.baerum.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/seniorsenter/ringhoyden-seniorsenter/
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0153/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.22153

Dato

Sist oppdatert: 05. januar 2023 kl. 10:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.