Solgt: 3 650 000 kr

Grøndahls vei 19B

3 650 000 kr
53 m²
1 soverom
Grøndahls vei 19B
Anniken Øderud
Presenteres av
Anniken Øderud
Oksval
Attraktivt beliggende 2-rom leilighet i seksjonert bolig - Leiligheten har alt på en flate og en flott usjenert uteplass
 • Prisantydning
  3 650 000 kr
 • Omkostninger
  92 592 kr
 • Totalpris
  3 742 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  53 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott leilighet med stor usjenert terrasse, tilhørende biloppstillingsplass og utvendig stor bod.
Beliggende i et sentralt, idyllisk, solrikt og attraktivt boområde med gangavstand til bl.a. sjøen, skoler og barnehager, idrettsanlegg samt flotte tur/ rekreasjonsområder i Nesoddmarka. Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, båt og hurtigbåt. Nærmeste holdeplass er Grøndahls vei ligger et par minutter unna med korresponderende buss fra Grøndahls vei til Tangen Brygge ca 8 min. Fra Nesoddtangen brygge tar hurtigbåten deg til Fornebu/Lysaker på ca. 8 min og til Aker brygge på ca. 20 min.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grøndahls vei 19B, 1456 NESODDTANGEN
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 2, bruksnummer 1539, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Leilighet
Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm
Primærrom:
1. etasje 53 kvm: Entré, kjøkken, stue, gang/kontor, bad og soverom
Kryploft med adkomst via takluke i soverom.
Anneks
Totalt bruksareal: 7 kvm
Sekundærrom: Anneks
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.11.2021 utført av Anticimex v/Lars Petter Ausland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leilighet
Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og er fundamentert med støpt plate på mark. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning, sist malt i 2021. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein fra ca. 1999. Leiligheten har profilert entrédør fra Swedoor med glassfelt og sikkerhetslås og vinduer med to-lags glass fra byggeår og 2021.
TG 3 er gitt:
TG 3 gjelder: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i TG 3 må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert
elektrofaglig person. Sjablongmessig anslag: kr. 0 - 10 000.
TG 2 er gitt:
Bad: TG 2 gjelder: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
Bad: TG 2 gjelder: Tilkomst til sluket under dusjkabinett er utilfredsstillende.
Bad: TG 2 gjelder: Sluk er plassert under dusjkabinett. Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt. Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i membranens alder gis TG 2, restlevetiden er ukjent.
Bad: TG 2 gjelder: Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett/badekar.
Kjøkken: TG 2 gjelder: Bereder er ikke inspisert grunnet redusert tilkomst.
Kjøkken: TG 2 gjelder: Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt for installasjoner etter TEK 10 (NEK 400)
Overflater gulv: TG 2 gjelder: Entré. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
VVS anlegg: TG 2 gjelder: Stakeluke er ikke lokalisert.
Terrasse: TG 2 gjelder: Terrassebord. Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying.
Anneks
Frittstående anneks fundamentert med grunnmur av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein.
TG 2 er gitt:
TG 2 gjelder: Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leilighet på ett plan beliggende i attraktivt boområde.
Entré
Utgang fra entré til syd-vendt platting (ca 33 kvm) og terrasse (ca 24 kvm).
Stue
Romslig stue med god spiseplass og vedovn.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet fra 2019 med mørke glatte flater. Benkeplater av laminat med oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur og uttrekk. Det er fliser over benk. Stekeovn fra Smeg, oppvaskmaskin og vaskemaskin fra Miele samt frittstående kjøleskap med frysedel fra Siemens. Ventilator fra Røros Hetta med mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder er plassert under kjøkkenbenken, og det er montert stoppekran og lekkasjestopper under oppvaskkummen.
Hvitevarer medfølger.
Soverom
Leiligheten har ett romslig soverom med skyvedørsgarderobe.
Bad
Bad fra 2000 med vegghengt servantinnredning med slette fronter og heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning over servant og stikkontakt på vegg.
Dusjkabinett med skyvedører av glass og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett fra IFØ. Avtrekksventil med mekanisk avtrekk er montert på vegg.
Baderomsinnredning og dusjkabinett fra 2021 og toalett fra 2016.
Vegger
Innvendige vegger med malt strietapet. Fliser og malt strietapet på bad.
Gulv
Innvendig gulv med laminat. Fliser på bad og entré.
Himling
Innvendige himlinger med glatte malte flater. Malt flate på bad.
Annet fast inventar
- Røykvarslere
- Brannslukningsapparat
- Skyvedørsgarderobe på ca. 1,20 meter i entré
- Skyvedørsgarderobe på ca. 2,15 meter på soverom
- Utestikk
- Utvendig belysning
- Uttrekkbar skillevegg og markise på vegg

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og vedfyring i støpejernsovn med glassdør. Gulvvarme på bad og i entré.
Et av spjeldene er defekt og ovn er derfor anbefalt byttet etter tilsyn. Fungerer ellers ok og er fortsatt i bruk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringskap
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler er plassert i entré.
Byttet overspenningsvern i 2019.
Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.01.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det er ukjent om utvendig bod er byggesøkt, denne er innredet som soverom men er ikke godkjent til varig opphold. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
29.05.1996 - Dokumentnummer: 3874 - Erklæring/avtale
Det er tinglyst refusjonsplikt til Nesodden kommune.
Vilkår for tillatelse til bruksendring/deling/bygging når eiendommen er omfattet av reguleringsplan for tilhørende kommunaltekniske anlegg er ferdig opparbeidet.
Ved fremtidig opparbeidelse av vei og ledningsnett i samsvar med godkjent reguleringsplan for området forplikter eier av eiendommen seg til å betale refusjon etter plan og bygningslovens av 14.juni 1985, nr 77 (med endringer ved lov av 20.juni 1986), som om det omsøkte byggverk som er godkjent ikke var bygd.
Kjøpers lån vil få 2. prioritet.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr: 3023 Gnr: 2 Bnr: 1539
Gjelder denne registerenheten med flere
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er iflg. opplysninger fra eier målt radonverdi på 100Bq/m3 i boligen, og dette er over angitt tiltaksverdi. Ny eier må iverksette tiltak for å redusere radonverdiene dersom boligen skal leies ut.

Diverse

Sameiet Grøndahls vei:
Sameiet består av 2 seksjoner som fungerer som selvstendige boliger, og det praktiseres ikke felles økonomi.
Sameiet har felles ansvar for utvendig vedlikehold som utføres etter avtale. Seksjonen er ansvarlig for 1/3 av evt felles utgifter til større vedlikeholdsoppgaver ifølge sameiets vedtekter

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, populært og barnevennlig boligområde på Oksval i Nesodden kommune. Området har få nye eneboliger, så her har man en ganske så unik mulighet. Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, noe som gjør området attraktivt for pendlere og Oslo-familier.
Det er kort vei til nydelig turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka. I tillegg strekker Kyststien seg langs store deler av Nesodden. Det er gangavstand til Oksval Brygge og kort vei til barnevennlig strand. Her er også Oksval båthavn med muligheter for leie av båtplass. I tillegg er det kort avstand til Hellviktangen med sitt flotte friområde, som har store gressletter, badestrand og svaberg.
Her finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, samt arrangerer konserter og utstillinger. Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner og en liten slalåmbakke.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra på Skoklefall og Kiwi på Flaskebekk. På Tangen er det et nyere kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb og helsestasjon. I tillegg finner du nyoppussede Tangen Nærsenter med stor Meny-butikk, vinmonopol og diverse butikker. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og hurtigbåt. Nærmeste holdeplass er Grøndahls vei , som ligger kun to minutter unna. Fra Nesoddtangen brygge tar hurtigbåten deg til Fornebu/Lysaker på ca. 8 min og til Aker brygge på ca. 20 min. Ved å benytte bil fra Oksval tar det ca. 25 min til Vinterbro, 29 min til Drøbak, 33 min til Ski og 43 min til Oslo S.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta opp Grøndahls vei på høyre hånd rett før gangbro over veien. Ta til venstre i første kryss og følg veien ca. 200 meter. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Fra eneboligen er det gangavstand til Berger barneskole, skolebussordning til Alværn ungdomsskole, samt kort gange til Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10). I tillegg er det gangavstand til Nesodden videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Nesodden.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 800 kvm som tilhører sameiet som består av to seksjoner. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, gruslagt gangsti, anneks, platting, terrasse, diverse beplantning, tregjerder og skillevegger.

Parkering

Eksklusiv bruksrett til en parkeringsplass nærmest eiendommens inngangsparti.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Oksvalveien datert 29.11.1985 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er i kommuneplan for 2018-2042 avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 21 333,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Avgiften er stipulert etter areal da det ikke er installert vannmåler, det anbefales og er pålagt å installere vannmåler.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,-/år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 5.093,- /år.
Velavgift er kr. 1.700 pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av fiber, kr. 799,- pr.mnd, Telia har også anlegg på tomten.
Leiligheten er tilknyttet fiber fra Canal Digital, men Telia har også bygd ut til tomten). Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 906 118,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 262 024,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 742 592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Eline Fagernes

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,34% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0143/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.21143

Dato

Sist oppdatert: 22. november 2021 kl. 12:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.