Solgt: 6 200 000 kr

Kvernlivegen 1C

5 990 000 kr
136 m²
4 soverom
Rålekker del av tomannsbolig fra 2019 med eneboligpreg, høy standard, solrik balkong, skjermet markterrasse og garasje.
Rålekker halvpart av tomannsbolig med meget sentral beliggenhet- Høy standard, solrik balkong, garasje og skjermet hage
 • Prisantydning
  5 990 000 kr
 • Omkostninger
  150 092 kr
 • Totalpris
  6 350 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  136 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Dette er en lekker del av tomannsbolig med høy standard og eneboligfølelse. Boligen ble ferdigstilt i 2019 og går over to plan. Planløsningen er særs familievennlig med blant annet to bad, vaskerom med utvendig adkomst og fire soverom. De gode solforholdene kan nytes fra balkong og en skjermet markterrasse. Det er parkering i garasje, og beliggenheten er meget barnevennlig, rett ved skoler og idrettsanlegg.
Boligen har en luftig stue med peisovn, åpen kjøkkenløsning og plass til langbord. Kjøkkenet er i en klasse for seg med en flott øy og integrert hvitevarer. Videre er det kjellerstue, to lekre bad med et eksklusivt preg, eget vaskerom som i dag også har en praktisk kjøkkeninnredning og fire soverom. Hovedsoverommet har suiteløsning med gjennomgående walk-in closet til bad.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kvernlivegen 1C, 2066 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 135, bruksnummer 871, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 154 kvm
Totalt bruksareal: 139 kvm
Totalt primærrom: 136 kvm
Bruksareal:
Halvpart av tomannsbolig 139 kvm
Primærrom:
1. etasje 65 kvm: Entré/gang m/trapp, bad, vaskerom/hybelkjøkken, stue og tre soverom
2. etasje 71 kvm: Stue, kjøkken, bad, soverom og walk-in closet
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: 2 boder.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2021 utført av HLC AS v/ Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Fundamentert med støpt såle/plate på mark konstruksjon til antatt fast grunn. Underisolert og radonsperre i bunnen. Yttervegger er oppført i trebindingsverksvegger og utvendig kledd med liggende trepanel på fasadet. Takkonstruksjon i pulttak av tre med isolasjon, tekket med papp og med nødvendig beslag. Takrenner er metallrenner, med beslag, rennekroker, nedløp og tilbehør i metall. Støpt dekke i 1. etasje og etasjeskiller med trebjelkelag.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Boligen er oppført i 2019 og har gjennomgående tilstandsgrad 1(TG1).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud

Standard

Innenfor døren gir entreen et meget godt førsteinntrykk, og en aldri så liten smakebit på den utsøkte stilen som preger boligen. Her er det store, smakfulle fliser på gulv og slette vegger malt i et trendy fargevalg. Varme i gulvet tørker effektivt opp etter våt bekledning og det er innfelte downlights i himlingen. En tretrapp med eiketrinn og malte vanger svinger seg opp til andre etasje.
Ytterdøren til høyre fører direkte inn til vaskerommet – en spesielt kjærkommen løsning for småbarnsfamilier og dyrehold. Her er det i dag også satt inn en liten kjøkkeninnredning.
Stue
Stuen har åpen kjøkkenløsning og plass til stort spisebord. Et lyst og herlig allrom hvor gode vindusløsninger sender dagslyset inn fra flere himmelretninger. Ekstra takhøyde forsterker det luftige preget. En peisovn skaper kos og varme, og med høy stålrørspipe brer varmen seg godt i rommet. Downlights i himling lager ytterligere stemning når mørket faller på. Stuen har enstavs eikeparkett, slette malte vegger og det er utgang til balkong.
Kjøkken
Kjøkkenet kler rommet godt og er i en klasse for seg med flott kjøkkenøy, samt integrerte hvitevarer. Kjøkkenøya har rikelig med oppbevaringsplass i skuffesystemer og det er laget sitteplass for to personer slik at kokken kan holdes med selskap under arbeidet.
Kjøkkenøya har integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp med ventilator og underlimt kum. Kjøkkenet har dessuten en bred innredning langs den ene veggen. Her er det integrert dampstekeovn og en kombinert mikro/stekeovn i god arbeidshøyde. I tillegg er det integrert både kjøleskap og fryseskap.
Stue 1.etg.
Stuen ligger som et sosialt samlingspunkt for barnerommene, og kan gi ytterligere spillerom og privatliv for alle i familien. Stuen er helt tidsriktig og moderne, med enstavs eikeparkett på gulv og slette vegger. Stuen har dør ut til terrasse og hage.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad. Begge badene er delikate med et gjennomført, eksklusivt preg. Badet i første etasje er et gjestebad tilknyttet gangen, og har store fliser på gulv og vegg, varme i gulvet og downlights i himling. Rommet har vegghengt toalett, og et nedsenket dusjhjørne med mosaikkflis, innfellbare glassdører og deilig regnfallsdusj. Praktisk vaskerom ved inngang, her er det i dag satt inn en praktisk kjøkkeninnredning, se bilder
Bad 2
Badet i andre etasje tilhører hovedsoverommet, og har store fliser på gulv og vegg, varme i gulvet og downlights i himling. Badet har vegghengt høyskap med fronter som matcher skuffeinnredningen, vegghengt toalett, samt dusjhørne med innfellbare glassdører og deilig regnfallsdusj.
Vaskerom
Vaskerommet ligger i første etasje og har utvendig adkomst. Rommet har flislagt gulv, varme i gulvet, malte vegger og downlights i himling. Vaskerommet har opplegg for vaskerom. Det er i dag satt inn en praktisk liten kjøkkeninnredning i rommet. Her har denne etasjen dermed mulighet for tilbredning av mat og enkel tilgang til utemat og grilling på terrassen.
Soverom og garderobe
Boligen har fire soverom, tre barnerom i første og hovedsoverom i andre etasje. Barnerommene har enstavs eikeparkett og slette vegger malt i moderne farger. Hovedsoverommet er av den romslige sorten og har en flott suiteløsning med gjennomgående walk-in closet til eget bad. Soverommet har eikeparkett på gulv.
Foruten garderober og walk-in closet er det oppbevaringsplass i en bod tilknyttet badet i første etasje. Boden er skjult med skyvedører og har flislagt gulv.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Det er varmekabler i alle rom i første etasje og på bad i andre etasje. Det suppleres med en peisovn i stuen. Luftbehandling skjer via balansert ventilasjon hvor aggregatet er plassert i vaskerom/teknisk rom. Her er det også motor for sentralstøvsuger, varmtvannsbereder, samt veggbokser og fordelingsskap for rør-i-rør system. Sikringsskapet har automatsikringer og det er utstrakt bruk av downlights. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 29.08.2019. Det mangler noe dokumentasjon på Vann og avløp som nå er sendt inn samt utomhusarbeider og støttemur ved garasje er nå utført, og det er søkt om ferdigattest.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/135/871/1:
02.07.2010 - Dokumentnr: 491562 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:332
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
08.12.2011 - Dokumentnr: 1026735 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:877
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
08.11.2016 - Dokumentnr: 1030247 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:877
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
13.02.2017 - Dokumentnr: 131986 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:332
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
13.02.2017 - Dokumentnr: 131986 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:332
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
13.02.2017 - Dokumentnr: 132150 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:877
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
13.02.2017 - Dokumentnr: 132150 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:877
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:871
Gjelder denne registerenheten med flere
13.11.2020 - Dokumentnr: 3329600 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/2

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
1.etg kan fungere som en hybel med bad, egen kjøkkeninnredning, soverom osv.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kvernlivegen 1 C har en attraktiv, barnevennlig og sentrumsnær beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune. Her er det kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte servicetilbud.
Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre er det storgata med flere flere koselige spisesteder, kaféer, barer og utesteder, samt landhandleri og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konsertert og mer.
Det er gode tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, med flere turstier og turløper på Langelandsfjellet og Jessheimmarka. Boligen har nærhet til Nordbytjernet, som er et attraktivt rekreasjonsområde på Jessheim. Her har man tilgang til fine løpeturer, treningsaparater, bading og skøytemuligheter på vinteren.
Meget kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Bade- og fiskebrygge er det også!
Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.
Togstasjonen ligger ca. 1,5 km unna eiendommen, med gode togforbindelser til Lillestrøm og Oslo Sentralstasjon. Det er kort vei til busstopp som har flere avganger i timen til blant annet Oslo Lufthavn, Maura og Nordkisa.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen er lett skrånende med gode solforhold. Tomten er velstelt, og har en høyreist tujahekk som gir skjerming til terrasse og hage. Det er et lite plenareal, gruset gårdsplass og et praktisk søppelskur.
Stuen i 1.etg har adkomst til en stor markterrasse som skjermes med levegger og tujahekk. En herlig uteplass med mulighet for sittegrupper og grilling. Stuen i andre etasje har utgang til balkong med glassrekkverk, og med kort vei fra kjøkkenet kan alt enkelt medbringes ut i det fri.
Eiet tomt på 330,8 kvm.

Parkering

Garasje med plass til to biler, parkeres i lengderetning. Samt biloppstillingsplasser foran garasje.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 07.09.2015 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for "Del av Ringvegen" stadfestet 27.06.1981.
Gnr 135 bnr 877 er en ubebygd tomt som det er søknad om bygging inne hos kommunen nå.
Boligen innenfor har tinglyst veirett.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr ca 10.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er installert vannmåler i boligen og avgift vil variere etter forbruk.
Årlig strømforbruk ca 20.000 kr pr.år.
Internett via Get, ca 799,- pr mnd.
Husforsikring ca kr 6.500,- pr år.
Kostnad til brøyting, ca kr 700,- pr år.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 1 411 097,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Formuesverdien er innhentet via kalkulator da boligen er nyoppført og seksjonert.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 079 949,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.
Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 1 305 982,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Formuesverdien er ikke innhentet da boligen er nylig oppført.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 701 535,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.141.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Victoria Vibeke Østvig Lunde og Svein Lunde

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av 2 boligseksjoner, med sameiebrøk 1/2. Dette gjelder området ved garasjen.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,68 %av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0138/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21138

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 14:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.