Solgt: 3 600 000 kr

Hovsveien 19

3 850 000 kr
144 m²
3 soverom
Velkommen til Hovsveien 19 i Bergerbukta
Marielle K. Ryberg
Presenteres av
Marielle K. Ryberg
Bergerbukta
Innholdsrik enebolig på stor boligtomt - kort vei til Bergerstranda. Ingen boplikt.
 • Prisantydning
  3 850 000 kr
 • Omkostninger
  97 759 kr
 • Totalpris
  3 697 759 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1967
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  144 m²
 • Bruksareal
  153 m²
 • Tomteareal
  1 887,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Hovsveien 19.
Denne eiendommen har en suveren beliggenhet på en liten høyde i den hyggelige Bergerbukta. Boligen har umiddelbar nærhet til fin kyststi, nydelige friluftsområder og et hyggelig nærmiljø. Området består hovedsaklig av eneboliger, tomannsboliger og fritidsboliger. Her får du hus og hytte i ett, i et nydelig og fredlig nærmiljø. Det er ikke boplikt i kommunen.
Huset er innholdsrikt, har ca 150 kvm. veranda og ligger på en særdeles romslig tomt ,ed umiddlebar nærhet til badmuligheter.
Huset fremstår i normalgod stand og er stedvis pent oppusset, men det må påregnes kostnader til videre oppgraderinger i bygget. Underetasjen er innredet uten søknad om bruksendring.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hovsveien 19, 3075 BERGER
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 340, bruksnummer 141

Innhold

Enebolig
Totalt bruttoareal: 167 kvm
Totalt bruksareal: 153 kvm
Totalt primærrom: 144 kvm
Primærrom, enebolig:
Underetasje, 59 kvm: Entré, soverom, gjestetoalett, bad og stue med kjøkkenhjørne.
Hovedetasje, 85 kvm: Bad, gang, stue, kjøkken og 3 soverom.
Sekundærrom, enebolig:
Underetasje: 9 kvm: Garderobe og teknisk rom
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.2021 utført av Espen Grelland Takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmasser av antatt sandholdige masser. Støpt såle på grunn, med grunnmur av lecablokker som er utvendig murpusset og innvendig påforet. I følge eier er bakvegg drenert i 2013. Yttervegger av isloert reiserk, utvendig kledd med panel. Saltak tekket med stålplater. I følge eier er etasjeskillet etterisolert i 2014. Takstmann har påpekt skjevhet i stuetaket, ca. 5 cm. Vinduer med trerammer og to-lags isolerglass, hovedsaklig fra byggeår.
Sikringsskap med automatkurser. 200ltr. varmtvannsbereder fra OSO. Teglsteinspipe fra byggeår.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann har konkludert med at boligen holder en normalt god standard, men at denne har aldringsslitasje og noe uferdig arbeider. Takbeslag og himling i stuetak er gitt tilstandsgrad 3 på grunn av lekkasje ved pipe. Flere bygningsdeler er gitt tilstandsgrad 2 p.g.a. alder eller svekkelser. Det er gjennomført fuktsøk på normalt utsatte steder i boligen, slik som kjøkken, bad og kjellervegger uten at det er funnet forhøyede verdier. Det er imidlertid indikert noe fukt i kjellergulv mot bakvegg, antatt kapitalært oppsug. Det er påpekt noe svakt fall mot sluk i underetasjens bad og manglende avtrekksvifte på kjøkken i underetasjen. Badene i huset mangler dokumentasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Eiendommen gjennomgikk en rekke påkostninger og oppgraderinger i perioden 2012-2015. Boligen fikk bl.a. nye gulver, lekkert og abeidsvennlig Kvikkjøkken og en stor deilig veranda. Nyere sikringsskap med automatkurser, drenering av husets bakside og innreding av usøkt hybel.
En del arbeider fremstår som uferdige og enkelte bygningsdeler bærer preg av aldersslitasje.
Adkomst til hovedboligens underetasje fra overbygget inngangsparti. Underetasjen er ikke byggesøkt for oppholdsrom.
Gangen har flislagt gulv med undervarme, malte vegger og malt panel i himling. Uferdig vegg ved inngangsdøren. Tilliggende bod/garderoberom med god plass til ytterklær.
Kjellerstue/soverom/kontorav god størrelse, med laminat på gulv, malte vegger og malt himling.
Gjestetoalett med flislagt gulv, malte vegger og malt himling. Innredet med toalett og servantinnredning.
Romslig lagerrom med god plass til hylleinnredning.
Egen avdelt uteleiebolig med separat inngang. Adkomst til stue med åpen kjøkkenløsning. Laminatgulv, panelplater på vegg og plater i tak. Smart kjøkkeninnredning fra IKEA. Pent baderom med flislagt gulv og flssatte vegger. Malte plater i tak. Innredet med servant, toalett og dusj, samt opplegg for vaskemaskin. I bakre del finnes en sovealkove med laminat på gulv og malte flater på vegg og i tak.
Hovedetasjen har adkomst fra trappegang. Hovedrommet fremstår som romslig med godt gjennomlys, og gir plass til både salong, peis (ny 2015), spiseplass og åpen løsning til kjøkken. Fra rommet er det utgang til terrasse og hage på husets bakside, og ut på den store verandaen på boligens fremside. Pen laminat på gulv, malte vegger og helsparklet himling med hollandsk lyskasse.
Kjøkkenet er meget godt innredet med møbler fra Kvik (2015). God arbeidsplass, integrerte hvitevarer og masse benk- og skapplass. Kjøkkenøy med barløsning og deilig utsikt mot Bergerbukta.
Etasjens hovedsoverom er av god størrelse og gir god plass til garderobeløsning. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling. Super utsikt.
Etasjen har ytterligere to soverom, begge med laminat på gulv, malte vegger og malt himling.
Badet er av eldre dato, men uten kjente feil. Våtromsbelegg på gulv, malt våtromstapet på vegger og malt himling. Badet er innredet med servantinnredning, badekar med dusjvegg og toalett, samt veggmonterte høyskap.
Huset har i tillegg utvendig sportsbod og lagringsplass under veranda.

Oppvarming

Boligen er hovedsaklig elektrisk oppvarmet, med varmekabler, panelovner og varmepumpe. Huset har i tillegg pipe med pen peisovn fra 2015.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det ble avholdt tilsyn med boligens fyringsanlegg 26.04.2018. Det ble da notert avvik for at plater er montert for nær pipestokk og varslet at disse må fjernes. Det er også notert avvik for at feieluke er tildekket med panelplate og varslet at denne må fjernes. Forholdene er ikke utbedret, og videre ansvar for avvikene overføres til kjøper. Samme rapport påpeker at røykvarslere må monteres, og dette er i følge selger utført.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 24.04.1967.
Tillatelsen er gitt med vilkår og sluttføring av diverse arbeid, som i følge eier i dag fremstår som utført.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen fremkommer med flere avvik fra opprinnelige byggetegninger, og er bruksendret uten søknad og godkjennelse fra kommunen.
Husets fasade er utvidet i underetasjens bygningskropp før nåværende eiers kjøp av boligen; trolig allerede ved oppføring av huset. Det er gjort fasadeendringer ved både vinduer og dører på alle byggets vegger. Husets underetasje er i sin helhet innredet som oppholdsrom til hovedbolig og dels avdelt til en utleiebolig som ikke er lovlig. Etasjen er opprinnelig (foruten entré/gang) godkjent som forskjellige former for sekundærrom.
Oppfølging rundt forholdene må påregnes, det er ikke avklart hvorvidt endringene kan godkjennes og ny eier overtar alt ansvar og risiko for det overnevnte. Opprinnelige byggetegninger som viser godkjenning av huset, følger vedlagt i salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3005/340/141:
29.04.1969 - Dokumentnr: 1072 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:340 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere
17.06.1966 - Dokumentnr: 901384 - Matrikkelenhet fra annen kommune
29.06.1972 - Dokumentnr: 1994 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3005 Gnr:340 Bnr:155
10.11.2011 - Dokumentnr: 932145 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0711 Gnr:40 Bnr:195
07.12.2011 - Dokumentnr: 1024364 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0711 Gnr:40 Bnr:195
01.01.2020 - Dokumentnr: 1201064 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0711 Gnr:40 Bnr:141

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.
Underetasjen har vært utleid for 5000,- pr. mnd. inkl. vann/avløp. Leiekontrakten er sagt opp og boligen kan fristilles på kort frist.
Boligens hoveddel er også utleid p.t. Husleie har vært 15.000,- pr. mnd. inkl. vann/avløp. Leiekontrakten har vært tidsubestemt og leietaker har selv stått for kostnader knyttet til strøm/tv/internett o.l. Leieforholdet er oppsagt, med virkning fra 31.07.2021.

Diverse

Eier har ikke bebodd eiendommen de seneste år, og mangler således førstehåndskunnskap til daglige bokvaliteter ved eiendommen.
Integrerte hvitevarer følger ved overtakelse. Øvrige hvitevarer vil ikke medfølge.
Eier har tidligere samarbeidet med en arkitet for utbygging og ombygging av huset, til en større funkisbolig. Tegningene er ikke vurdert av byggesakskontoret, men materialet kan overtas av kjøper til inspirasjon og evt. videre gjennomarbeidelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hovsveien ligger fint til på Gamle Berger, ved Bergerbukta med fin badeplass. Området består hovedsaklig av eneboliger og tomannsboliger, samt noe fritidsbolig.
Få steder på det sentrale østlandet kan slå Berger sommerstid. Her har du kort vei ned til fjorden og Bergerbukta med bade-, fiske- og båtliv. Barnehage er i gangavstand fra boligen. Eiendommen ligger nær turmuligheter til lysløype mot Blindevann, samt med kort vei til fin kyststi ved vannet.
Berger har aktiv idrettsklubb med bl.a. fotball, barneidrett, skigruppe og alpintgruppe, samt trening for voksne. Aktivt miljø for o-løp. Lysløype med preparerte skiløyper vinterstid. Se www.Bergeril.no for mer info. Fossekleiva galleri og kultursted tilbyr en rekke kulturelle arrangementer fra utstillinger til konserter og kulturcafè, cafe Jebsen til hyggelige måltider, samt pub på Smia.
Ellers tilgang til de fleste aktiviteter i sentrum av Svelvik, bl.a. med aktiv båtforening, seilforening, turnforening, sykkelklubb, hestesportsenter, karateklubb, musikkforening og flere kor. Flott golfanlegg i Sande.
Søndagsåpen landhandel/Storkiosk på Sand/Berger.
Svelvik har også de fleste servicetilbud man forventer av en liten by, slik som; bank, post, detaljforretninger, tannlege, lege, blomsterbutikk, spisesteder, butikker osv. Det samme tilbudet finnes i Sande.
Bussholdeplasser med rute til Svelvik ved hovedveien. Se www.Brakar.no for rutetider.
7 min. kjøring til Svelvik, 12 min. til Sande, 30min til Drammen. Ferjekommunikasjon fra Svelvik til Verket på Hurum med videre tunnellforbindelse under Oslofjorden.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Berger barnehage ligger i gangavstand fra huset. Utover dette er Ebbestad barnehage og Tømmerås barnehage i sentrum av Svelvik.
Tømmerås barneskole i sentrum, evt. Tangen skole i Nesbygda. Svelvik ungdomskole i Svelvik sentrum. Barn på Berger bruker skolebuss.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen. Videre finner man Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke kapasitet og tilhørighet med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 887,3 kvm.
Tomten er stor og ligger i svakt skrånet terreng. Opparbeidet med gruset adkomst og terrassert i flere nivå. Eiendommen ligger løftet over fremforliggende bebyggelse og har fine utsiktsforhold. Stor gressplen og fin uteplass bak huset. Deilig veranda og terrasseplatting på hele 150kvm.
Tomten har tidligere vært avdelt til to separate parseller.

Parkering

God plass til biloppstilling på egen eiendom, og under verandaoverbygg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Drammen kommune har besluttet at alle eiendommer tilknyttet kommunalt nett skal betale vannavgift etter målt forbruk. Det er ikke montert måler i denne boligen, men montering må påregnes.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er uregulert, med unntak av et lite hjørne i vest, 21 kvm., som er avsatt til veigrunn. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligformål.
Det pågår et omfattende omreguleringsarbeid av hele Berger, i hensikt å samle flere små reguleringsplaner til en helhetlig plan. Planen har vært til førstegangshøring og er ikke avsluttet. Det er ikke p.t. foreslått endringer som berører av den aktuelle eiendommen direkte, men planen skal bl.a. tilrettelegge for noe videre utbygging i området, samt etablering av større båthavn. Planinnsyn finnes på kommunens hjemmesider.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter for vann/avløp i 2020 var 9112,- Estimert forbruk for 2021 er ca. 25.000,- I dette inngår gebyr for vann og avløp. Eiendommen er p.t. ikke tilknyttet vannmåler. Årlige kostnader til renovasjon kr. 3.645,- . I tillegg gebyr for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen.
Boligen har vært utleide gjennom det seneste året, og løpende kostnader knyttet til drift av eiendomen er derfor ikke kjent. Ny eier må påregne kostnader knyttet til strøm, forsikring, tv/internett og evt. alarm.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 755 494,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 719 778,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.947.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboligen. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Frank Futtrup Lund og Mia Wehler

Overtakelse

Etter nærmere avtae.
Eiendommen er for tiden utleid, og kan tidligst fristilles for overtakelse 01.08.2021.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0324/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20324

Dato

Sist oppdatert: 11. mai 2021 kl. 16:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.