Komplett salgsoppgave

Rødskrubbgrenda 30

6 300 000 kr
123 m²
3 soverom
Barnevennlig nabolag med kort vei til barnehager, skoler og kollektiv transport.
Barnevennlig nabolag med kort vei til barnehager, skoler og kollektiv transport.
Kart
Del
KOLSÅS/LØKENHAVNA
Attraktivt rekkehus m/kort avstand til barnehage/skole, turområder, nærbutikk, buss/T-bane og Sandvika.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 300 000 kr
 • Omkostninger
  158 670 kr
 • Totalpris
  6 458 670 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  123 m²
 • Bruksareal
  137 m²
 • Tomteareal
  125 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Daglig leder og eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt har gleden av å presentere Rødskrubbgrenda 30! Familievennlig rekkehus på 3 plan. Baderom fra 2015. Nytt gulv 1. etasje og nye innvendige trapper i 2020. Rekkehuset har en attraktiv beliggenhet på veletablerte Kolsås og ligger i enden av en blindvei. Altan på hver side av boligen med utsikt og egen hage. Barnevennlig nabolag med kort vei til barnehager, skoler og kollektiv transport. Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Totale felleskostnader er kr 1.299,- pr. mnd: inkluderer: kabel-tv-internett, huseierforening og garasjeleie.
- 3 soverom
- Peisovn
- Baderom og WC
- Godt med oppbevaringsplass
- Garasjeplass
- Under 10 min gange til bussholdeplass
- Nærhet til T-banen
- Ca. 5 min gangavstand til søndagsåpne Joker
- Kolsås senterter

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rødskrubbgrenda 30, 1352 KOLSÅS
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 91, bruksnummer 354, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 137 kvm
Totalt primærrom: 123 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 137 kvm
Primærrom:
Rekkehus:
-1. etasje 31 kvm: Gang, mellomgang og rom benyttet som kjellerstue.
1. etasje 50 kvm: Entré, gang, toalettrom, stue og kjøkken.
2. etasje 42 kvm: Trapperom, bad og tre soverom.
Sekundærrom:
Rekkehus:
-1. etasje 11 kvm: Tre boder.
2. etasje 3 kvm: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.03.2023 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Kjelleretasjen er ikke godkjent til varig opphold. Begge de utvendige bodene og deler av altanen med utgang fra stuen er ikke byggemeldt og godkjent. Mer info om dette finner du under punktet om ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av tre. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med shingel. Boligen har slett ytterdør med glassfelt fra 2021. Altandør og terrassedør samt vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 2013. Vindu med karmer/rammer av tre og to
-lags ved siden av terrassedør i rom benyttet som kjellerstue fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at følgende har fått TGIU:
- Yttertak har fått TGIU på takgjennomføringer. Ikke besiktiget. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 12.
- Yttertak har fått TGIU på skorsteiner over tak. Ikke besiktiget. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 12.
- Fundamenter har fått TGIU. Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 13.
- Byggegrunn har fått TGIU. Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent. Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 13.
- Stikkledninger og tanker har fått TGIU på vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger). Se supplerende tekst i tilstandsrapporten på s. 14.
Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 
Følgende punkter har fått TG2:
- Overflater gulv (Bad - med adkomst fra trapperom i 2. etasje). Registrert sprekk på elastisk fug mellom gulv- og veggflis bak vaskemaskin. For mer info, se s. 7 i tilstandsrapporten.
- Fallforhold - gulv ((Bad - med adkomst fra trapperom i 2. etasje). Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er på tilfeldig sted målt til ca. 13 mm. For mer info, se s. 7 i tilstandsrapporten.
- Vannrør - alder (Kjøkken). For mer info, se s. 7 i tilstandsrapporten.
- Avløpsrør- alder (Kjøkken). For mer info, se s. 7 i tilstandsrapporten.
- Ventilasjon (Toalettrom - ikke våtrom). Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. For mer info, se s. 8 i tilstandsrapporten.
- Vannrør - alder (Toalettrom - ikke våtrom). For mer info, se s. 8 i tilstandsrapporten.
- Avløpsrør - alder (Toalettrom - ikke våtrom). For mer info, se s. 8 i tilstandsrapporten.
- Ventilasjon, gjelder kun for P-ROM (Øvrige rom). Soverom 2 har ikke tilluftsventil. For mer info, se s. 8 i tilstandsrapporten.
- Overflater gulv (Rom under terreng - kjeller, underetasje, sokkeletasje). Registrert stedvis riper og hakk på tregulv. For mer info, se s. 8 i tilstandsrapporten.
- Innvendige trapper. Kun rekkverk/håndløper på en side ned mot underetasje. Trappen har åpninger på mer en 0,10 meter. For mer info, se s. 9 i tilstandsrapporten.
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner - utgang fra stue (Balkonger, terrasser, verandaer etc.).Rekkverkshøyden er under 1,0 meter og terrassebord bærer preg av alder og slitasje. For mer info, se s. 12 i tilstandsrapporten.
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner - utgang fra entre (Balkonger, terrasser, verandaer etc.).Rekkverkshøyden er under 1,0 meter og terrassebord bærer preg av alder og slitasje. For mer info, se s. 12 i tilstandsrapporten.
- Annet (Utvendige trapper). Trapp ned fra altan er noe bratt. Inntrinn er mindre enn 25 cm. For mer info, se s. 12 i tilstandsrapporten.
- Alder (Drenering). Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. For mer info, se s. 13 i tilstandsrapporten.
- Forstøtningsmurer - mot syd (Forstøtningsmurer). Skjevheter påvist. For mer info, se s. 13 i tilstandsrapporten.
- Forstøtningsmurer - mot nord (Forstøtningsmurer). Skjevheter påvist. For mer info, se s. 13 i tilstandsrapporten.
Sammendrag fra selgers egenerklæringsskjema:
- Bad/vaskerom ble renovert i 2015. Firmanavn: De Lilla, Hoffsveien 11, 0275 Oslo.
- Skjevhet i gulv rundt pipe.
- Lagt nytt undertak og shingel over det gamle taket, nye beslag på luftehatt og pipe, nye takrenner. Alt utført sommeren 2021. Firmanavn: Sandvika Blinkkenslagerforretning AS, Skollerudveien 84, 1350 Lommedalen.
- Skiftet innmat i sikringsskap i forbindelse med renovering av bad/vaskerom i 2015. Firmanavn: Vestre Aker Elektro AS (De Lilla).
- Kontroll fra Bærum Energiverk 1993.
- Bygget ut kjøkken og gang i 1990. Byggetillatelse.
- Av Radonlab fra november 2009 til april 2010 (ikke mottatt melding om nødvendige tiltak).

Standard

Daglig leder og eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt har gleden av å presentere Rødskrubbgrenda 30! Familievennlig rekkehus på 3 plan. Baderom fra 2015. Nytt gulv 1. etasje og nye innvendige trapper i 2020. Rekkehuset har en attraktiv beliggenhet på veletablerte Kolsås og ligger i enden av en blindvei. Altan på hver side av boligen med utsikt og egen hage. Barnevennlig nabolag med kort vei til barnehager, skoler og kollektiv transport. Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Totale felleskostnader er kr 1.299,- pr. mnd: inkluderer: kabel-tv-internett, huseierforening og garasjeleie.
- 3 soverom
- Peisovn
- 2 altaner
- Baderom og WC
- Godt med oppbevaringsplass
- Garasjeplass
- Under 10 min gange til bussholdeplass
- Nærhet til T-banen
- Ca. 5 min gangavstand til søndagsåpne Joker
- Kolsås senter
- Flott turmuligheter ved Kolsåstoppen
Boligens 1. etasje:
Entré:
Entréen har slett ytterdør med glassfelt fra 2021. Gulvflater belagt med fliser og gulvvarme. For oppbevaring for sko og ytterklær kan det settes opp vegghengte knagger og skohylle, eller eventuelt et garderobeskap. Mellom entréen og gangen er det innerdør med glassfelt som skiller rommene. Utgang fra entré til nord-vendt altan på ca. 4,5 m2 med mulighet for utemøblement.
Stue & Altan:
Lys og pen stue med god plass til hjørnesofa, lenestol stuebord, kommode, bokhyller, Tv-møblement og diverse belysning. Skjenk/skap i stuen er fastmontert og følger med salget. Om ønskelig kan dannes et hyggelig spisehjørne med spisebord i rommet. Peisovnen i rommet skaper varme og hygge når det går mot kjøligere og mørkere årstider. Gulvflater belagt med en-stavs laminat som ble skiftet i 2020.
Utgang fra stue til en syd-vendt altan på ca.13 m2. Altanen er yndet som et ekstrarom på solfylte dager - ikke minst når grillsesongen inntreffer. Møbler med et utvendig spisebord eller loungegruppe. Motorisert markise ca. 8 år gammel som er montert på veggen ved behov for skygge. Videre adkomst til utebod under altan og egen hage.
Kjøkken:
Delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra 1990. Benkeplate av laminat/flislagt overflate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser og stikkontakter på vegg samt benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Kjøleskap. Oppvaskmaskin. Stekeovn og induksjonstopp. Ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
Kjøkkenet kan eventuelt innredes med spisebord og kan være et fint sted å nyte frokosten.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk. Det gjøres særskilt oppmerksom på at en plate på induksjonstoppen lager lyd ved bruk.
Wc:
Toalettrom med gulvflate belagt med en-stavs laminat. Vegger i malte flater. Himling i malt flate. Vegghengt servantskap. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og belysning på vegg over servant. Gulvstående toalett. Vegghengte skap på vegg over toalett. Hovedstoppekran plassert ved toalett. Naturlig avtrekksventil i himling. Panelovn på vegg. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
Oppgraderinger i 2018: Lagt en-stavs laminatgulv. Montert nytt toalett, servantskap, servant, armatur, vegghengt skap og hovedstoppekran.
Boligens 2. etasje:
Bad:
Baderom oppgradert i 2015. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt på vegg over servant. Badekar med delvegg av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Benkeplate av laminat. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Vegghengte skap på vegg over benkeplate. Elektrisk avtrekksvifte i himling. Varmtvannsbereder på ca. 150 liter fra 2015 plassert i lukket nisje i hjørnet. Vannrør av type rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast.
Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. Hvitevarene er fra 2015.
Soverom:
Boligen har 3 hyggelig soverom. Hovedsoverommet kan innredes med dobbeltseng, nattbord og kommode. Skyvedørgarderobe for tilbehør og klær. Fra soverommet er det adkomst til bod for øvrig lagringsplass. Soverom 2 og 3 passer godt som barneværelser og kan møbleres med seng, skriveborg og bokhyller til barnebøker og leker. I dag står det garderobeskap på begge rom. Ved behov, kan ett av soverommene benyttes til overnattingsgjester eller kontor.
Trappegang:
Adkomst til uisolert loft via loftsluke i trapperom. Gulvflate belagt med treplater.
Boligens U. etasje:
Mellomgang:
Under trappen er det tilgang til ytterligere lagringsplass.
Rom benyttet som kjellerstue:
Rom innredet som kjellerstue har tregulv og stående panelvegger. Himling med synlige bjelker i rommet. Hjørnesofa, kommoder, bokhyller og diverse belysning. Vedpeisen står sentralt til i rommet med plass til pyntegjenstander oppå. Dør ut til hageområdet.
Bod & Gang:
To innvendige boder i kjelleretasjen, der den ene kan eksempelvis brukes som matbod og den andre for å lagre unna ulike ting, redskaper og annet utstyr. Fra rommet innredet som gang et det dør ut mot uteområdet som er fint å ha for å ta med seg ting ut og inn av underetasjen.
Utvendig bod:
De utvendig bodene brukes kan brukes til lagring av hage redskaper, fritidsutstyr og lignende.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Dette vil medfølge ved salg: Fryseboks, kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp, vaskemaskin, tørketrommel.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet i kombinasjon med vedfyring i stue og rom benyttet som kjellerstue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.07.1982 og på tilbygget datert 03.12.1992. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Altanen med utgang fra stuen har blitt bygd ut slik at det følger hele husveggen. Ihht til de godkjente byggetegningen 11. september 1978 skulle altanene opprinnelig stoppet mellom balkongdøren og vinduet i denne etasjen. Utvidelsen av altanen er ikke byggesøkt og godkjent. Kjøper overtar all risiko, kostnad og ansvar for dette.
Ferdigattesten på eiendommen og tilbygget omfatter ikke de utvendige bodene i underetasjen. Disse er ikke byggesøkt om og dermed ikke lovlig oppført. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 
Underetasjen er opprinnelig byggemeldt som kjeller og matbod jf. byggetegninger 11.09.1978 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Som sikkerhet for oppfyllelse av rekkehuseiernes/selvseksjonseiernes forplikter, er det utstedt sikkhetsobligasjon i hvert rekkehus/selveierseksjon. 
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 2590, tinglyst 05.02.1980, type heftelse: Registrering av grunn
Dagboknr. 21417, tinglyst 09.10.1980, type heftelse: Best. om garasje/parkering med bruksrett til en parkeringplass i garasjeanlegg. Kjøper og senere eiere har medlemsplikt i huseierforeningen og er forpliktet til å innbetale til foreningen de avgifter og kontingenter som blir bestemt av foreningen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger attraktivt til i et veletablert boligområde på Kolsås/Løkenhavna. Nabolaget er svært barnevennlig og boligen ligger godt til i en blindvei med lite gjennomgående trafikk. Herfra er det kort gangavstand til barnehage og skoler.
Nærbutikken Joker ligger bare noen minutters gange fra boligen. Kolsås senter ligger også i gangavstand fra boligen og har et godt utvalg av butikker. Her finner du frisører, blomsterbutikk, bokhandel, klesbutikker, apotek, dagligvarebutikken Meny, Vinmonopolet med mer. Dersom du ønsker ytterligere servicetilbud har du hyggelige Bærums Verk bare 5 min unna med bil som bl.a. byr på handelssenter og Verksgata, hvor det er flere butikker, brukskunst og trivelige spisesteder. Om man kjører i motsatt retning har man Sandvika som byr på det aller meste man trenger i hverdagen. Sandvika har bystatus og kan friste med bl.a. kino, kulturhus, bibliotek, restauranter, kaféer, Sandvika Storsenter og en rekke andre servicetilbud. I Sandvika har du også Kalvøya og Kadettangen hvor du kan nyte sommerdagene ved sjøen. Kadettangen ble oppgradert for et par år siden og har blitt en meget populær og hyggelig badestrand.
Rett utenfor døren har du også fine turområder med Kolsåstoppen og Eineåsen, og på idrettsanlegg på Rud/Hauger har du et av landets største med haller og anlegg for flere idretter. Kirkerudbakken og Kolsås skisenter ligger også i nærområdet og passer like godt for voksne som barn, og skiløype/lysløype har du fra Rykkinn.
Av offentlig kommunikasjon har du bussholdeplass i underkant av 10 minutters gange fra boligen, med buss mellom Lommedalen og Sandvika. Sandvika er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med busser, tog og Flytoget. Du har for øvrig kort vei til Kolsås T-bane, ved Kolsås senter som tar deg med innover til Oslo sentrum.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Glitre Barnehage - Løkenlia
- Glitre Barnehage avd. Soppen
- Glitre Barnehage Langleiken
Barneskoler:
- Bryn og Hammerbakken skole 1-4 kl.
- Bryn og Hammerbakken skole 1-7 kl.
Ungdomsskoler:
- Eineåsen skole
- Hauger skole
- Vøyenenga skole
Vidergående skoler:
- Rosenvilde vidergående skole
- Rud vidergående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 125 kvm opparbeidet med blant annet uteboder, altanen, gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Tinglyst bruksrett til 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg.
Det er lagt opp felles grunninfrastruktur for lading og strømavlesning til lading av ladbare hybrider. Med samtykke fra styret kan kun installere Zaptec da lader må være kompatibel med dette lade \- og avlesningssystement. Kostander for etablering av ladepunkt og vedlikehold må dekkes selv.
Huseierforeningen har i tillegg opparbeidet og merket gjeste p-plasser ute på fellesområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som tilhører huseierforeningen. Huseierforeningens formål er å bl.a. vedlikeholde veien.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via fellesprivate stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for fellesprivate stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse (125m2) i henhold til reguleringsplan Løkenlia/Løkenhavna datert 06.05.1976 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplaner:
Id: 201601 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer:
- Delareal 125 m - Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Kommuneplaner under arbeid:
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.571,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7.000,- kwh/ 13.500 kr pr år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.961,-.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett, som er inkludert i felleskostnadene iflg. styret. Tv-tuner/dekoder medfølger.
 Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2022 var kr kr 1 609 106,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5.621.454,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.458.670,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kari Aabel Tryggestad

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Løkenhavna Huseierforening I, som eier eiendommen gnr. 91 bnr. 211 m/påst. garasjeanl. i Bærum, samt garasjeseksjonen i Løkenhavna Boligsameie I.
Totale felleskostnader er kr 1.299,- pr. mnd. Felleskostnadene fordeles slik:
Garasje: kr 276,-
Kabel-tv-internett: kr 499,-
Huseierfor.: kr 524,-
Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 1.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.02.2023. 

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 20.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 25.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0020/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.2320

Dato

Sist oppdatert: 21. mars 2023 kl. 17:52

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.