Solgt: 3 350 000 kr

Markveien 17

3 400 000 kr
148 m²
3 soverom
Lasken/Haukerød
BUD INNKOMMET! Velholdt enebolig med integrert garasje - Alt på en flate - Delvis innredet kjeller - Stor, solrik tomt
 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Omkostninger
  86 342 kr
 • Totalpris
  3 436 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1965
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  148 m²
 • Bruksareal
  237 m²
 • Tomteareal
  957 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Markveien 17!
* Enebolig med alt på en flate med tillegg av delvis innredet kjeller
* Integrert garasje
* Boligen har fått byttet tak, vinduer, ytterdør, terrassedør, innvendige overflater samt kjøkken og bad i senere tid
* Velholdt enebolig med praktisk plan- og romløsning
* Stor deilig hage med gode solforhold
* Sentralt, barnevennlig og attraktivt beliggende

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Markveien 17, 3221 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 41, bruksnummer 205

Innhold

Totalt bruttoareal: 267 kvm
Totalt bruksareal: 237 kvm
Totalt primærrom: 148 kvm
Primærrom:
Kjeller: Vaskerom, gang og kjellerstue: 38 kvm
1. Etasje: Kjøkken, stue, entre/gang, bad, 3 soverom og wc: 110 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: 3 boder og verksted: 69 kvm
Garasjerom: 20 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.06.2020 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i 1965.
Enebolig over en etasje og delvis innredet kjeller som ble oppført med trekonstruksjoner og grunnmurer av sementblokker. Utvendig stående trekledning fra byggeår. Integrerte garasje på enden av boligen og det er stort gulvet lagringsloft. Saltak som er tekket med enkel krummet teglstein fra ca 2009. Boligen har i hovedsak vinduer av tre med to lag isolerglass fra 2011. Nyere ytterdør og terrassedør. Det er drenert rundt deler av boligen.
Videre er det montert ny kjøkkeninnredning i ca 2011-2012 og oppgradert bad i ca 2017. Det er da også lagt ny laminat på de fleste gulv i hovedetasjen, montert ny peisovn i stuen samt vedlikeholdt overflater omkring 2011-2012. Varmtvannsbereder på 300 liter.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, utover normal elde og slitasje, herunder:
* Stedvis noe saltutslag og kapilært oppsug av fukt i nedkant av noen vegger og gulv i kjeller (TG2)
* Manglende rekkverk i trappesjakt (TG2)
* Sentralstøvsuger opplyses av selger å være koblet ut og har ikke være i bruk i deres eie. Om den fungerer er uvisst. Videre opplyser selger at kursen i kjellerstuen ikke tåler støvsuger
* Fra feiervesenet er det kommentert forhold om at det er brennbart inntil skorstein (kjøkkenskap på pipa), plate foran ovnen er for kort og ikke feid i 2019. Ny eier bør påse dette utbedret og avtale ny feiing med feiervesenet
Selger opplyser at det er bryter til justering av eswa takvarme og varmtvannsbereder inni ett kjøkkenskap. Denne har de ikke benyttet, da de har det stående på ett fast nivå.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å ønske velkommen til Markveien 17!
Dette er en innholdsrik, praktisk og velholdt enebolig med alt på en flate og med tillegg av delvis innredet kjeller. Kjelleren har innvendig og utvendig adkomst.
Integrert garasje til boligen.
Boligen er betydelig påkostet fra 2011 og sist i ca 2017. Det er blant annet byttet tak, takrenner og pipebeslag. Vinduer og dører (terrassedør og ytterdør) er også byttet. Kjøkken er bytter omkring 2011 og badet er renovert i 2017 av fagfolk. Her er mye gjort de siste årene.
Boligen har en utrolig god og funksjonell planløsning med alt på flate. Det er blant annet innredet med 3 soverom, hvorav to av dem har svært godt med skapplass.
Badet er pusset opp med fliser på gulv, våtromsplater på vegg og med varmekabler i gulv. Det er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett og dobbelservant i innredning.
Tilliggende badet er det ett ekstra toalettrom, som er innredet med toalett og servant i innredning. En praktisk løsning om man er flere i familien, og for gjester.
Kjøkkenet er innredet med god skap- og benkeplass. Det er fliseplater mellom benkeplate og overskap. Innredningen er fra Ikea og ble montert i ca 2011. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Stuen er lys og trivelig innredet med utgang til deilig terrasse. Stuen er romslig med gode møbleringsmuligheter. Det er spisestue, som naturlig er tilliggende kjøkkenet. Stuen forøvrig har god plass til både salong og go'stoler. I stuen er det etablert vedovn i senere tid.
I kjelleren er det innredet med kjellerstue, men dette er ikke søkt bruksendring. I tillegg er det vaskerom, hobbyrom/verksted og diverse boder. Utvendig adkomst fra kjelleren.
Integrert garasje.
Boligen fremstår som lys og trivelig med lysmalte overflater, nyere laminat gulv, nyere kjøkken og bad. Kan anbefales besiktiget!

Oppvarming

Varmekabler på bad samt i hobbyrom i kjelleren.
Vedovn i stue.
Forøvrig elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06/10-1965. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjellerstue og hobbyrom er opprinnelig byggemeldt som boder jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/41/205:
25.07.1964 - Dokumentnr: 3040 - Best. om vann/kloakkledn.
Vegvesenets betingelser vedtatt
13.10.1939 - Dokumentnr: 2257 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:41 Bnr:34
01.01.2020 - Dokumentnr: 1257698 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:41 Bnr:205

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Safen i kjelleren vil medfølge handelen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i ett meget attraktivt boligområde. Markveien er en stikkvei uten særlig gjennomkjøring da hovedveier går omkring denne. Her er det stille, rolig og barnevennlig miljø!
Man bor med umiddelbar nærhet til dagligvareforretninger, Pindsle med alle sine servicefunksjoner, skoler og barnehager. Kort vei er det også til sentrum, Bugårdsparken, Mokollen og Runar. Her er noe for enhver smak i nærmijøet!

Adkomst

Fra sentrum kjører man mot Haukerød og tar opp Moveien. Følg Moveien opp mot rundkjøringen. Ta til venstre inn i Stensveien og deretter andre vei til venstre, som er Markveien. Boligen er beliggende på venstre hånd. Eiendommen er skiltet med Krogsveen Til Salgs skilt.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Man sokner til Haukerød barneskole og Bugården ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 957 kvm. Tomten er flat og lettvint opparbeidet med plensatt hage og hekk mot naboer samt tett hekk mot terrasseplatting. Her sitter man godt skjermet uten innsyn fra gjenboere. Tomten er inngjerdet. Det er stor gresslette i bakkant av boligen som er ypperlig til både fotball og trampoline, for de som ønsker det. Liker man hage, er det ypperlige forhold for å opparbeide dette etter eget ønske og glede. Gode solforhold på eiendommen. Gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

Parkering

Parkering i garasje og på gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24/09-2019 er avsatt til: boligbebyggelse.
Kommunen opplyser om at de ikke er kjent med planleggingsarbeider som inkluderer/berører eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.363,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20 000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 000,-.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1 060,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 863 529,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 108 704,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 486 342,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sidsel Heidi Gjermundsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0243/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.19243

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 11:14

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.