Solgt: 4 300 000 kr

Kaptein Oppegaards vei 1A

3 800 000 kr
71 m²
2 soverom
Velkommen til Kaptein Oppegaards vei 1A
Trond Ødegård
Presenteres av
Trond Ødegård
Nordstrand
Solrik og trafikkskjermet leilighet med vestvendt balkong og garasje. Oppgraderingsbehov
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  75 312 kr
 • Omkostninger
  98 212 kr
 • Totalpris
  4 473 524 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1957
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  71 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 226 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og gjennomgående 3-roms med vestvendt, solrik balkong og egen garasje. Leiligheten trenger noe oppgradering for å nå dagens krav til standard. Trafikkskjermet leilighet med få minutters gange til kollektivtransport, servicetilbud, skoler, «Niffen» og et bredt fritidstilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kaptein Oppegaards vei 1A, 1164 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 181, bruksnummer 504, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 78 kvm
Totalt bruksareal: 71 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm
Primærrom:
2. etasje 71 kvm: Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer boligen 1 loftsbod med skråtak og gulvflate på ca 8 kvm, samt en kjellerbod på ca. 3 kvm. Begge boder er merket seksjon 9.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.02.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg fra 1957 over 2 etasjer samt kjeller/underetasje og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner hovedsaklig av mur/betong. Etasjeskillere av trebjelkelag. Utvendige fasader forblendet med stein. Yttertak med saltaksform som er tekket med takstein. Leiligheten har slett entrèdør fra Swedoor, brannklasse EI30 og lydklasse dB35. Vinduer med trerammer/karmer og to-lags glass fra 1989. Balkongdør med to-lags glass fra 1996.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad grunnet bomlyd i enkelte gulvfliser og innfestinger i dusjsonen som ikke er tilstrekkelig festet. Fordelerskap og vannrør er ikke vurdert grunnet plassering av dusjdører og servantskap.
- Kjøkken grunnet ventilatorhette, alder på varmtvannsbereder og overflater og innredning bærer preg av slitasje og har behov for oppgradering. Det er montert en plate utenpå opprinnelig himling i hjørnet over kjøleskap av uviss grunn.
- Øvrige rom og dører bærer preg av alder og slitasje.
- Skjevhetsmåling viser 23 millimeter mellom høyeste og laveste punkt i stuen.
- Ufullstendig kursoversikt i sikringsskap.
TG3:
- Kabler er ikke tilstrekkelig festet ved inngangsdøren.
- Det er ikke brannslukkingsutstyr ihht. forskrift i boligen.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Beliggende solrikt til et populært og barnevennlig villaområde på Nordstrand. Leiligheten ligger trafikkskjermet til med nærhet til kollektivtransport, skoler, «Niffen» og servicetilbud.
Gjennomgående leilighet med vinduer mot øst og vest som gir gode lysforhold. Vestvendt og solrik balkong.
Leiligheten har en god og praktisk planløsning som inneholder entré/gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue/spisestue. Leiligheten har behov for oppgradering.
Entré/gang. I praktisk tilknytning til gangen ligger begge soverom og badet, samt kjøkkenet og stuen/spisestuen. Hovedsoverommet har adkomst fra stuen.
2 gode soverom, hvorav hovedsoverommet med garderobe.
Baderom fra 2013. Flislagte gulv med varme. Flislagte vegger. Himling av malt plateflate med downlights. Servantskap med slette fronter. Servant med ettgreps armatur fra Newform. Vegghengt speil med integrert belysning. Stikkontakt på vegg ved siden av speil. Vegghengt toalett fra Grohe. Nedsenket dusjhjørne med glassdører og dusjarmatur fra Grohe. Avtrekksvifte på vegg. Opplegg for vaskemaskin med dobbel stikkontakt på vegg.
Kjøkken med Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter og overskap. Laminat kjøkkenbenk med nedsenket oppvaskkum og ettgreps armatur fra Damixa. Plater på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Ventilatorhette, integrert stekeovn med keramisk platetopp og oppvaskmaskin fra Ikea. Frittstående kjøleskap med fryserdel fra Electrolux. OSO 76 liters varmtvannsbereder fra 2007 plassert i benkeskap.
Kombinert stue og spisestue med peisovn og utgang til vestvendt balkong på ca. 8 kvm. Balkongen vender ut mot rolig villavei, og solen har man sommerstid fra ca. kl. 12.30 og til sen kveld.
I tillegg disponerer leiligheten 1 loftsbod på ca. 8 kvm. og 1 kjellerboder på ca. 3 kvm. Stort felles lagringsloft.
Det er også mulighet for noe lagring i egen garasje.
Se tilstandsrapport datert 01.02.2021 og selgers egenerklæring for nærmere informasjon om leilighetens standard.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bygget datert 16.07.1973.
Det foreligger ferdigattest på balkongene datert 13.05.2000.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld, overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 74489, tinglyst 07.12.1990, Pantsettelseserklæring. Panterett til sameiet på kr 25.000,-.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr. 12677, tinglyst 26.09.1953:
Bestemmelser om veg. Oslo kommune har godkjent hobbyrom i kjeller for midlertidig opphold og ikke varig opphold eller nattopphold.
Dagboknr. 11306, tinglyst 06.09.1954:
Bestemmelser om vann/kloakkledning. Sameiet er forpliktet til å knytte seg til offentlig vann- og avløpsnett når kommunen måtte forlange det. Sameiet er ansvarlig for vann- og avløpsnettet på eiendommen.
Dagboknr. 14326, tinglyst 01.12.1958:
Bestemmelse om veg. Kaptein Oppegaards vei er regulert bredere enn dagens situasjon, dersom kommunen krever det må sameiet flytte gjerde til angitt avstand fra vei, avgi veigrunn og nødvendig gjerdeplass, uten utgift for Oslo kommune, avkjørsler må opprettes etter kommunens anvisning og etablere eventuelle stikkrenner, for egen regning.
Dagboknr. 16511, tinglyst: 30.07.1976:
Bestemmelse om bebyggelse. Tillatelse for naboeiendommen mot syd, gnr. 181, gnr. 169 til å bygge helt inntil grensen, samt at dette sameiet ikke bebygger eiendommen ytterligere inntil grensen mot syd.
Dagboknr. 23069, tinglyst 20.10.1978:
Bestemmelse om adkomstrett. Eiendommen på nedsiden mot øst gnr.181, bnr. 714 gis rett til fri ferdsel over sameiets eiendom og rett til å leie garasjeplass av sameiet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal meldes til styret.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kaptein Oppegaards vei 1 A ligger i et veletablert og hyggelig boligområde på Nordstrand, i barnevennlige omgivelser og med lite gjennomfartstrafikk. Området byr på et trivelig miljø med mange barn og er et attraktivt bosted for de som ønsker nærhet til et rikt frilufts- og fritidstilbud, en kort reisevei unna sentrum.
Fra eiendommen er det kort vei til bl.a. barnehager, Munkerud skole, «Niffen», friområder, kollektivtransport og servicetilbud.
Få minutters gange til nærbutikk (Kiwi), samt til et bredt servicetilbud på Sæter med apotek, Meny, Rema1000, caféer, spisesteder og flere nisjeforretninger. I nærheten ligger også Lambertseter senter med er bredt servicetilbud som blant annet omfatter Vinmonopol og Symra kino. En liten kjøretur unna ligger også Holtet med bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs.
Nærhet til buss i Nordstrandveien, trikk på Sæter og T-bane på Munkelia.
(se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Lokal lysløype ligger også rett i nærheten av eiendommen.
Kort vei også til flere badeplasser langs fjorden.
Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Nærhet til Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m.
Bækkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Sats på Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

Adkomst

Kaptein Oppegaards vei er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Postdamveien til Bakkerudveien. Adkomst til Kaptein Oppegaards vei fra Nordstrandveien via Postdamveien eller fra Oberst Rodes vei via Munkelia, Freidigveien eller Bakkerudveien. Eiendommen ligger i strekket mellom Postdamveien og Munkelia.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet.
Kaptein Oppegaards vei 1 A sogner Munkerud skole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 971 kvm som tilhører sameiet. Solrik tomt som er pent opparbeidet med felles gressplen, prydbusker og felles asfaltert adkomstvei og gårdsplass.

Parkering

Det medfølger egen garasje til leiligheten i felles garasjerekke på gårdsplassen. Plass til noe lagring i enden av garasjen. Det er satt opp skillevegger til de tilstøtende garasjene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.
Det foreligger et planforlag for "Postdammen", der hensikten er å ivareta biologisk mangfold.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 226,- pr. mnd. og inkluderer: Garasjeplass, strøm til fellesarealer, gressklipping, snømåking, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring og forretningsførsel.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 048 429,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 774 344,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 6 451,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 75 312,- pr. 31.12.2019
Total fellesgjeld for sameiet er kr kr 749.766,- pr. 27.01.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 4,80 %
Lånets løpetid: Frem til 2026.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.973.524,-
Av dette beløpet utgjør kr 75 312,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.dok
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Oda Eikrem Gundersen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Kaptein Oppegaards vei 1, med sameiebrøk 20/230.
Sameiet består av 13 leiligheter og en garasjeseksjon.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Planlagte påkostninger:
Sameiet jobber med å styrke likviditeten etter flere år med presset økonomi. Felleskostnadene har ikke blitt justert på flere år og sameiet har hatt flere utgifter tilknyttet vedlikehold. Fellekostnadene økte med 10% fra 01.01.21, men det bør påregnes ytterligere økninger ved større påkostninger eller utbedringer.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019: Utbedring av pipeløp.
2019: Rehabilitert 1 balkong.
2016: Rensing/gjennomgang av leilighetsventiler og felles luftekanaler
2014: Installering av en ekstra ventil i alle leiligheter, installering av en ventil i hvert av inngangspartiene og avsug av luft fra oppgangene inn i nytt ventilasjonssystem på loftet.
2014: Tilførsel til/avsug av luft fra loftet og ut av blokka gjennomført.
2014: Installert nytt kabelstrekk fra callinganlegg til alle leilighetene i 1 B.
2014: Kjellervegg mot veien fra høyre midtbalkong og rundt hjørnet til balkongen i kjellerleiligheten mot vest ble drenert og isolert.
2014: Nye postkasser i begge oppgangene.
2012: Nye branndører i kjelleren, brannsikkerhetssjekk av pipene og rehabilitering av en pipe i 1 B.
2010: Utskifting av lamper i fellesområdene.
2009: Malt vegger og trapp fra inngang til loft i 1 A.
2009: Strekt kabler (internett og kabel-tv) til alle leilighetene av Vikenfiber.
2009: Parkeringshuset rehabilitert og beiset.
2009: Nytt felles elektrisk opplegg med nye stigeledninger og kabelstrekk, samt nytt sentralt sikringsskap.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0006/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.216

Dato

Sist oppdatert: 09. februar 2021 kl. 13:36

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.