Solgt: 4 060 000 kr

Seterstallen 3

4 150 000 kr
118 m²
3 soverom
Tomter
Moderne og lekkert rekkehus fra 2019. Solrik terrasse. Sentral beliggenhet.
 • Prisantydning
  4 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  23 000 kr
 • Omkostninger
  106 250 kr
 • Totalpris
  4 189 250 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  118 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 350 kr
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Seterstallen 3!
Rekkehus beliggende i et rolig og barnevennlig boligfelt etablert i 2019 i Tomter. Tomter har de siste årene hatt en voldsom utvikling og ligger en rask kjøretur unna Ski. Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med fine turstier på sommeren og skiløyper på vinteren. Togstasjonen ligger ikke så langt fra boligen med gode forbindelser til Ski og Oslo. Reisetiden med lokaltoget til Ski er 14 minutter og til Oslo S tar det 38 minutter. Med bil til Oslo S tar det ca. 40 minutter.
- Godt vedlikeholdt
- Fin planløsning
- Moderne bygd.
- God takhøyde
- Meget barnevennlig
- Nært butikk, skoler og kollektiv.
- Stor terrasse med gode solforhold

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Seterstallen 3, 1825 TOMTER
Kommunenummer 3014, gårdsnummer 805, bruksnummer 161, seksjonsnummer 3

Innhold

Totalt bruttoareal: 136 kvm
Totalt bruksareal: 122 kvm
Totalt primærrom: 118 kvm
Bruksareal: Rekkehus 122 kvm
Primærrom:
Første etasje 67 kvm: Entre, 3 soverom, vaskerom, bad og trapp.
Andre etasje 42 kvm: Trapp, kjøkken m/spiseplass, stue, utgang til terrasse.
Hems 9 kvm: Hems med trappestige.
Sekundærrom:
Første etasje 4 kvm: bod/teknisk rom.
Første etasje 8 kvm: Bod.
Første etasje 19,6 kvm: Carport.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.02.2020 utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong. Fundamentert med støpte konstruksjoner til antatt komprimerte masser. Kjellerløs bygning antatt oppført på drenerende masser iht. krav. Takvann er ført til mark. For det
meste flatt terreng rundt grunnmur. Yttervegger over grunnmur av trebindingsverk isolert med mineralull antatt oppført iht. krav. Utvendig kledd med trepanel. Pulttak i trekonstruksjoner. Flatt tak over soverom mot sørøst. Taktekke av takstein for pulttak. Antatt papp, folie el. for flatt tak. Snøfangere er montert. Rentbrennende ildsted i stue med toppmontert stålpipe. Etasjeskillere av trebjelkelag. 3-lags isolerglassvinduer fra byggeår. Ytterdør med glassfelt fra byggeår.
2 x terrassedører med isolerglass fra byggeår. Slette, lette innerdører med antatt kjerne av papp.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott rekkehus fra 2019 som er godt vedlikeholdt og har en god planløsning. Rekkehuset har uteområde mot nordvest, men er ikke opparbeidet. Sørøstvendt terrasse på ca. 17,7 kvm. Ifølge selger er det sol fra kl 10:00 til 19.00 på sommeren.
Gulv med parkett og fliser. Vegger med malte plater. Himling med malte plater med en del innfelte downlights.
Entre: Stor gang med inngang til WC, vaskerom og 3 soverom. Det er gulvvarme i entre. Mulighet for å sette opp skyvedørsgarderobe. Det er sentralstøvsuger med motor i bod/teknisk rom.
Soverom: 3 soverom i første etasje. Ett av rommene har utgang til hage. God størrelse på alle rommene, plass til dobbelt seng og garderobe. Store vinduer på alle rom. Ett av rommene har en liten innebygd garderobe. Parkett på gulvene. Downlights. Takhøyde på 239 cm.
Bad: God størrelse på badet med fliser på vegger og gulv. I taket er det downlights og malte plater. På badet finner man veggmontert toalett og servant i servantskap. Dusj i hjørnet med glassdører som kan trekket inn og ut. Det er opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme og balansert ventilasjon.
Vaskerom: Stort vaskerom med fliser på gulv og malte plater på vegger og i tak. Integrert downlights. På vaskerommet finner man vegghengt toalett og servant i servantskap. Det er mulighet for opplegg til vaskemaskin eller dusj.
Kjøkken: Åpen kjøkken og stue løsning. Laminert benkeplater og slette fronter. Enkel oppvaskkum og integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenet har komfyr og platetopp med komfyrvakt. Kjøleskap og frys. Ventilator. Det er også lekkasjevarsler i benk under oppvaskkum. Ved siden av kjøkkenet er det en hyggelig spiseplass. Plass til et stort spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Stue: Romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til terrasse. Trapp opp til hems. Hyggelig Ilsted rett ved sofa. Takhøyde på 517 cm.
Hems: Liten hems med oppgang fra stue. Fint sted til å ha kontor. Takhøyde på 245 kvm.
Terrasse: Sørøstvendt veranda på ca 17,7 kvm. Plass til terrassebord og utemøbler. Rekkverket er av metall og glass. Finnes også strømuttak og lys.
Bod/Carport: Gulvarealet for carporten er målt til ca 19,6 kvm. Bod/sportsbod er målt til 8 kvm.

Oppvarming

Gulvvarme i hall m/trapp samt baderom/vaskerom og WC. Ildsted i stue. Balansert ventilasjon med aggregat i teknisk skap i bod/teknisk rom. Betjeningspanel på aggregat.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.06.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3014/805/161/3:
18.11.1971 - Dokumentnr: 6480 - Rettighet
Rettighetshaver: Hobøl Vannverk Sa
Org.nr: 869 047 872
LEIEAVTALE
RETT TIL Å LEGGE VANNLEDNING OVER D. E.
BESTEMMELSER OM TILSYN, ERSTATNING M. V.
RETTEN KAN OVERDRAS
Overført fra: Knr:3014 Gnr:805 Bnr:161
Gjelder denne registerenheten med flere
11.09.2015 - Dokumentnr: 834020 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspenningskabelanlegg og høyspenningskabelanlegg (stedvarig rett), avtalens pkt.1.1
Bestemmelse om transport og ferdsel, avtalens pkt.1.2
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning, avtalens pkt.1.4
Overført fra: Knr:3014 Gnr:805 Bnr:161
Gjelder denne registerenheten med flere
18.10.2018 - Dokumentnr: 1427634 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/19

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Seterstallen 3! Nytt rekkehus beliggende i et rolig og barnevennlig boligfelt etablert i 2019 i Tomter. Tomter har de siste årene hatt en voldsom utvikling og ligger en rask kjøretur unna Ski. Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med fine turstier på sommeren og skiløyper på vinteren. Togstasjonen ligger ikke langt fra boligen med gode forbindelser til Ski og Oslo. Reisetiden med lokaltoget til Ski er 14 minutter og til Oslo S tar det 38 minutter. Med bil til Oslo S tar det ca. 40 minutter.
Dagligvarehandelen kan du gjøre på Kiwi som ligger 600 meter fra boligen. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 15 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. I Ski er det nytt dobbeltspor under arbeid som vil gjøre togturen fra Ski til Oslo så rask som ned til 12 minutter.
Ca. 1,4 km fra boligen ligger idrettspark med kunstgressbane, hopp- og akebakke. Hobøl IL er aktive innen fotball, ski, sykkel, friidrett og turn.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E18 til du ser avkjøring mot Tomter. Følg deretter Hobølveien mot Tomter. Seterstallen ligger på venstre side like før du kommer til Tomter sentrum.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kort vei til Barnehager og skoler. Gangavstand til barnehager, Brødholt FUS Barnehage, Symrelunden barnehage og Knoll og Tott Barnehage. Kort avstand til Tomter skole (1-7.klasse). Kort kjøretur til Knapstad barne- og ungdomsskole, Drømtorp Videregående Skole og Ski videregående skole. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 8.264,9 kvm. Opparbeidet med asfaltert gårdsplass/adkomst. Uteområde, som ikke er opparbeidet, mot nordøst består hovedsakelig av grus.

Parkering

Parkering i carport eller på grunn foran boligen. Parkeringsplassen kan kun selges sammen med boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Vannmåler:
Pris per kbm: kr 23,50,-
Fast avgift: kr 1550,-
Leie av vannmåler: kr 300,-
Vi fakturerer to ganger i året. I september fakturerer vi et forskuddsbeløp på kr 1550,- som er likt for alle. Når vi får måleravlesning ved årsskiftet beregner vi faktisk forbruk for foregående år. Da trekker vi fra forskuddet som er betalt inn.
Kjøper får faktura på hele 2020 forbruket i februar 2021.
Privat vann via Hobøl Vannverk SA

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig formål i henhold til reguleringsplan datert 22.11.2010.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2350,- pr. mnd. og inkluderer: .
Felleskostnader: 1.300,-
Beising: 500
Bredbånd: 550,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8000,- pr. år. / 7000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 600 pr. mnd. Inkludert i felleskostnadene.
Eiendommen har bygningsforsikring i Nemi med en kostnad på 4500,- pr.år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.151,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 2350,- pr. mnd. og inkluderer:
Bygnigsforsikring, kabel tv, internett og forretningsfører.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det er vedtatt å øke internetthastigheten fra 50 til 250. Dette vil medføre en økning i fellesutgiftene på kr 150,- per måned.
Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader: 1.300,-
Beising: 500
Bredbånd: 550,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8000,- pr. år. / 7000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 600 pr. mnd. Inkludert i felleskostnadene.
Selger har innbo i Nemi med en kostnad på 4500,- pr.år.
Vannmåler:
Pris per kbm: kr 23,50,-
Fast avgift: kr 1550,-
Leie av vannmåler: kr 300,-
Vi fakturerer to ganger i året. I september fakturerer vi et forskuddsbeløp på kr 1550,- som er likt for alle. Når vi får måleravlesning ved årsskiftet beregner vi faktisk forbruk for foregående år. Da trekker vi fra forskuddet som er betalt inn.
Kjøper får faktura på hele 2020 forbruket i februar 2021.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. llsyn og brannforebyggende avgift.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 850 664,- når eier er fast bosatt på eiendommen.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 062 390,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 16 508,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 23 000,- pr. 01.02.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 44.361,- pr. 10.02.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 4,95%
Lånets løpetid: 12 år.
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.358.167,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.381.167.-.
Av dette beløpet utgjør kr 23.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hilde Kaltveit Lefstad og Kjetil Midtgård

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Seterstallen Boligsameie, med sameiebrøk 1/19.
Sameiet består av 19 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris provisjon: 30.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0035/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.2035

Dato

Sist oppdatert: 04. januar 2021 kl. 23:00

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.