Solgt: 8 200 000 kr

Gamle Enebakkvei 34 B

8 200 000 kr
160 m²
3 soverom
Nye, moderne eneboliger.
Eirik Norheim
Presenteres av
Eirik Norheim
Skullerud
Ny kjedet enebolig - Arealeffektivt - Mulighet for hybel - Solrik takterrasse - Barnevennlig
 • Prisantydning
  8 200 000 kr
 • Omkostninger
  51 222 kr
 • Totalpris
  8 251 222 kr
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  160 m²
 • Bruksareal
  164 m²
 • Tomteareal
  1 998,8 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gamle Enebakk vei 34 D er en ny "funkis" bolig over tre plan med solrik takterrasse. Boligen fremstår som lekker, hvor farge- og materialvalg er holdt i en moderne og tidløs
stil. Planløsningen er særdeles familievennlig hvor rommene er store og luftige. Kjeller med egen inngang og mulighet for hybel.
Hagene vil bli pent opparbeidet så fort forholdene tillater det med ferdiggress og diverse beplantning. En biloppstillingsplass tilhører boligen.
Kort vei til turvei som går inn til Østmarka og Østensjøvannet. Turveien til Østmarka går til populære badevann som Skraperudvannet, Nøklevann og Ulsrudvannn. Offentlig kommunikasjon og butikk rett i nærheten.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Enebakkvei 34 B, 1188 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 168, bruksnummer 15, seksjonsnummer 4

Innhold

Boligens arealer:
Bruttoareal 194 kvm.
Bruksareal 164 kvm.
P-rom 156 kvm.
Følgende rom vil inngå i boligens primærrom:
U. etasje: Stue, bad, gang.
1. etasje: Gang, bad, 3 soverom.
2. etasje: Kjøkken, stue, WC.
Følgende rom vil inngå i boligens sekundærrom:
U. etasje:
Bod på 4,1 kvm., teknisk rom 4,1 kvm.
Boligens takterrasse/balkong kommer i tillegg for alle arealangivelser.
Arealene er beregnet etter arkitekt- tegningene og Norsk Standard 3940. BTA-arealet angirleilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Byggemåte

Grunnmur leveres som sprøytemur isolert iht. gjeldende krav. Støpte isolerte gulv i kjeller. Bjelkelagene dimensjoneres forskriftsmessig med høy stivhet. Alle dragere leveres som tegnet og skal gjennomgås på prosjekteringsmøte for tegninger. Tykkelse på isolasjon i alle bjelkelag er 100 mm. Alle himlinger leveres med gips ferdig grunnet og malt.Fliser levert på gulv med bjelkelag, leveres bjelkelaget nedsenket 5 cm og med 5 cm påstøp. Gulv i underetg. er beregnet lagt på ferdig avrettet underlag.
Yttervegger fra innsiden og ut: Gipsplater, krysslekter, 50mm mineralull, plastfolie, 148mm bindingsverk, 150mm mineralull, vindtette plater, utlekting og utvendig kledning. Utvendig kledning leveres som stående dobbelfals rettkant. Enkelte felter leveres med liggende dobbelfals. Kledning leveres grunnet med et strøk beis fra fabrikk. Sagsnitt/ bakside av belistning og alt som er impregnert vil ikke bli behandlet på plassen.
Innvendige vegger leveres som vist på tegning og med gipsplater på begge sider. Alle innvendige vegger isoleres med 5 cm isolasjon og leveres ferdig sparklet og malt. Bad og vaskerom leveres med rupanel bak gipsplate. Vegger med fliser påføres smøremembran.
Flatt tak som isoleres forskriftsmessig. Det benyttes takstoler som takkonstruksjon. I enkelte tilfeller benyttes enkle komponenter som sammenføyes på byggeplass. Taket dimensjoneres forskriftsmessig.
Takrenner og taknedløp leveres i sort utførelse.
Se forøvrig vedlagte byggebeskrivelser datert 22.10.2017.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Ny familiebolig med sentral beliggenhet i Gamle Enebakkvei 34. Boligen er tegnet av arkitektene Fosse og Aasen AS. Boligen er gjennomtenkt og godt tilpasset tomten og strøket. Arealeffektivt, med god planløsning - gjør dette til en bolig som burde tilfredstille de fleste behov.
Boligen har et moderne arkitektonisk utrykk og det er valgt farger og materialer med en tidløs stil. På gulvene er det lagt 1 stavs eikeparkett i samtlige tørre rom i boligen.
Kjøkkeninnredning leveres fra kvalitetsleverandørene HTH.
Det leveres 60*60 fliser på vegg, mosaikkfliser på gulv i dusjsonen og 20*20 flis på gulv i baderom.
Litt om boligen:
1. etasje:
Entré/gang/hall 1. etasje:
Entreen er praktisk tilrettelagt med bl.a. fliser på gulv med gulvvarme, plass for garderobeskap. Rommet vil gi et godt førsteinntrykk i tilknytning til resten av huset. God plass til garderobeløsninger. Veggene er hvitmalte.
Soverom 1. etasje:
Boligen har 3 gode soverom plassert i 1. etasje. Hovedsoverommet er på ca. 16 kvm. Samtlige soverom har god plass til garderobeløsninger. Veggene er malt i varm gråtone. Enstavs parkett i hvitlasert eik på gulv.
Baderom i 1. etasje:
Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegg, veggmontert toalett, dusjnisje, servant, m.m. Badene har meget god standard med baderoms innredninger type Alterna eller tilsvarende, sanitærporselen, blandebatterier og armaturer fra en rekke kvalitetsprodusenter. Gulvvarme. Godt belyst med LED- downlights.
2. etasje:
Kjøkken i 2. etasje:
Kjøkkenet er prosjektert med en god utnyttelse og gir boligen klart definerte soner. Kjøkkeninnrednigen er levert av den norske kvalitetsprodusenten HTH. Spisestuedelen har god plass til stort spisebord. Det er et fint sted å samle både familie og venner. Det er også god nok plass til å dekke langbord ved større begivenheter. En åpen løsning gir god kommunikasjon mellom etasjens soner. Veggene er hvitmalte. Enstavs parkett i hvitlasert eik på gulv.
Stue i 2. etasje:
Boligen inneholder en kombinert stue med plass til spisestue og TV-stue, alt etter som en ønsker å innrede selv. Store vindusfelter gir rommet mye lys og en flott atmosfære. Stuen har også utgang via terrassedør til solrik takterrasse. Lukket peisovn type Curve 100 med sort glassplate og håndtak i børstet stål i stuen - perfekt for kalde høst og vinterkvelder. Veggene er malt i varm gråtone. Enstavs parkett i hvitlasert eik på gulv.
I 2. etasje er det separat WC/servantrom også her med fliser på gulv. Gulvvarme. Veggene er hvitmalte.
Underetasje med egen inngang:
Stue i u. etasje:
Boligen inneholder en stor kombinert stue med plass til spisestue, TV-stue, alt etter som en ønsker å innrede selv. Rommet er godkjent for varig opphold så her er det også gode muligheter for utleie av hybel. Store vindusfelter gir rommet mye lys og en flott atmosfære. Veggene er malt i fargen refleksjon. Enstavs parkett i hvitlasert eik på gulv.
Baderom i U. etasje:
Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegg, veggmontert toalett, dusjnisje, servant, m.m. Badene har meget god standard med baderoms innredninger type Altarna, sanitærporselen, blandebatterier og armaturer fra en rekke kvalitetsprodusenter. Gulvvarme. Godt belyst med LED- downlights.
Boder/tekninsk rom:
Lagringsplass sikres i eget bodrom på 4,1 kvm. Teknisk rom med varmtvanns- bereder, balansert ventilasjon og sikringsskap.
Se vedlagte byggebeskrivelse for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk. Det levers 7 stk. panelovner i boligen. Det er varme i gulv på begge baderom samt WC. Peisovn i stuen i 2. etasje. Balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ferdigattest vil bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/168/15/4:
02.05.1919 - Dokumentnr: 912487 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om veg
Overført fra: Knr:0301 Gnr:168 Bnr:15
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1971 - Dokumentnr: 6263 - Erklæring/avtale
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
Overført fra: Knr:0301 Gnr:168 Bnr:15
Gjelder denne registerenheten med flere
04.07.2018 - Dokumentnr: 985436 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: Knr:0301 Gnr:168 Bnr:15
Gjelder denne registerenheten med flere
09.12.2019 - Dokumentnr: 1476313 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Overført fra: Knr:0301 Gnr:168 Bnr:15
Gjelder denne registerenheten med flere
28.01.2020 - Dokumentnr: 2036043 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 4
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/6

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det gjøres særskilt oppmerksom på at dersom boenheten eller deler av den leies ut på tidspunktet for seksjonering, vil leietaker ha rett til å kjøpe seksjonen til 80 % av salgsverdien, jfr. eieseksjonslovens kap. 3.
Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Diverse

Forebehold:
Selger er i dialog med eier av gnr 182 bnr 1431 om mindre grensejustering for begge eiendommene og justering av veirett.
Selger tar forbehold om plan og bygningsetatens godkjennelse av tegninger " som bygget".
Det er utarbeidet vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene er en del av seksjoneringsbegjæringen og vil være gjeldende for sameiet. Eventuelle endringer av vedtektene krever flertall i sameiermøte. Det anbefales å delta på sameiermøtene.
Som en del av vedtektene er det laget oversikt over bruksretter til hagearealet og parkeringsplassene i garasjeanlegget og på terreng. I utgangspunktet er hagearealet og parkeringen felles for sameiets beboere og i seksjoneringsbegjæringen er arealene markert som fellesareal. For at det ikke skal oppstå diskusjon og usikkerhet rundt hvilket hageareal og hvilke parkeringsplasser som disponeres av den enkelte seksjon har vi valgt å vedtektsfeste bruksrett til hageareal og parkeringsplassene tilhørende den enkelte seksjonen. Kjøper må være innforstått med at dersom offentlig myndighet krever at vedtektene og bruksmønsteret på hagene må endres, kan man ikke under noen omstendighet kreve kompensasjon eller erstatning fra selger eller megler. Et slikt forhold vil ikke betraktes som en mangel i henhold til salgsoppgave og kjøpekontrakt.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott beliggende i veletablert bomiljø på Skullerud. Særdeles barnevennlig i blindvei. Kort vei til turvei som går inn til Østmarka og Østensjøvannet. Turveien til Østmarka går til populære badevann som Skraperudvannet, Nøklevann og Ulsrudvann. På gode vinterdager er det preparerte skiløyper i turveien/ved siden av turveien som knyttes direkte til løypenettet i Østmarka. 15 min gange til hhv. Skullerudstua og Rustadsaga. Oladilt (turorientering) har 70 poster i Østmarka fra vår til høst. Flotte sykkelstier i marka samt sykkelfelt ned mot sentrum. Padleklubb ved Nøklevann.
I nærmiljøet finnes Rustad IF, som innehar landets største skigruppe samt et godt miljø i fotball. Hjemmebanen er på Rustadfeltet. Flott treningssenter på Skullerud - Skullerud Sport Senter. Svømmehall på Rustad skole med svømmekurs/tilvenning via Lambertseter Svømmeklubb. Meget populært bad på Bøler med ekstra oppvarmet vann (babysvømming).
Gangavstand til Skullerud T-banestasjon og matbutikkene Rema og Rimi. Eiendommen ligger innenfor bomringen

Adkomst

Enebakkveien - Gamle Enebakkvei. Nummer 34 ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen skilt på alle felles visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Ifølge utdanningsetaten tilhører Gamle Enebakkvei 34 til Rustad skolekrets (1-7) og Skullerud ungdomskole (7-10). Begge i kort gangavstand. Flere barnehager i området, både private og kommunale. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøp, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Tomten er en eiet tomt på totalt 1.748,9 kvm. Seksjonen har vedtektsfestet bruksrett på tomt i naturlig tilknytning til boligen (se vedtekter med tilhørende utomhusplan, sistnevnte datert 22.10.17). Felles gårdsplass med biloppstillingsplasser og adkomstvei. Grunnet krav som følger av lov er eksklusiviteten ikke tidsubegrenset. Ta kontakt med megler for ytterligere opplysninger.
Utomhusarealer med vedtektsfestet bruksrett tilhørende hver enkelt seksjon, samt deler av fellesarea er nettopp ferdigstillt med ferdiggress på grøntområdene og hagene.

Parkering

1 biloppstillingsplass på terreng.
Det er i rammetillatelsen avsatt 8 parkeringsplasser for sameiets beboere. 1 av plassene er i carport mellom hus A og B og 1 av plassene er i carport mellom hus B og C, de resterende 6 plassene er på terreng. Hver enekelt bolig får tildelt 1 parkeringsplass, overskytende parkeringsplasser er felles. I sameiets vedtekter er det laget en utomhusplan som bl.a. viser parkeringsfordelingen denne er datert 22.10.2017.
Se også vedlagte vedtekter samt pkt. diverse informasjon i salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

Offentlig. Fra det offentlige tilknytningspunktet er eierne selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Boligene er tilknyttet pumpekummer, kostandene til drift av disse fordeles mellom brukerne av de aktuelle pumpene. Det anbefales at det tegnes serviceavtale knyttet til pumpene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg. reguleringsplan S-1204 datert 12.04.65.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er gitt rammetillatelse for prosjektet den 12.07.17.

Økonomi

Kommunale utgifter

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.
Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.
Dersom sameiet vedtar månedlige felleskostnader, er denne kostnader stipulert til ca. kr 2.000,- pr. måned (inkluderer da bl.a. kommunale avgifter og bygningsforsikring. Det tas forbehold om evt. sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.
I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, forsikring og kabel-tv/bredbånd. Det er lagt trekkerør for kabel-TV/internett til nærmeste stolpe. Kjøper må selv undersøke hvilke leverandører som tilbyr disse tjenestene og selv bekoste installasjon.
Iht. SSB er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger ca. 22.000 kWh
Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 12.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.
Eiendomsskatten utgjør normalt ca. kr 12.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger.
Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.
Da boligen er nyoppført er det ikke beregnet kommunale avgifter.
Da boligen er nyoppført er det ikke beregnet eiendomsskatt.
Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2018 er fastsatt til 3 ‰ og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens salgsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret eller megler for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Da boligen er nyoppført er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 2.000.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 50.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 697,- pr. stk.
5) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger er kr. 8.251.222,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gamle Enebakkvei 34 AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.
Det vil bli stil garanti i samsvar med buofl. § 12. Garantien utgjør 5% av kjøpesummen med en varighet på 5 år etter overtagelse. Konferer megler.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0005/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.205

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 11:01

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.