Solgt: 8 200 000 kr

Tyriveien 25

7 490 000 kr
153 m²
3 soverom
Velkommen til Tyriveien 25!
Øystein Sundby
Presenteres av
Øystein Sundby
Lørenskog / Kjenn
Enebolig med svært solrik tomt. Attraktivt og barnevennlig område nær skoler, buss og tog. Garasje. Moderniseringsbehov
 • Prisantydning
  7 490 000 kr
 • Omkostninger
  188 592 kr
 • Totalpris
  8 388 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1975
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  153 m²
 • Bruksareal
  187 m²
 • Tomteareal
  713,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Tyriveien 25!
Eiendommen ligger i et svært attraktivt og barnevennlig område med lite trafikk på Kjenn. Kjenn er meget populært med sin nærhet til skoler i alle trinn, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærheten av boligen finner du Kjenn lek / aktivitetspark, skøytebaner, badeplass, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehall og forskjellige ballbaner.
Boligen ligger ved populære langvannet som har fine gangstier og med kort gangavstand til sentrum.
Verdt å merke seg:
- Fin planløsning med egen kjellerstue
- 2 bad, og eget vaskerom
- Garasje
- Barnevennlig
- Stor, flott hage
- Nærhet til skoler og barnehager
- To store balkonger og gode solforhold
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tyriveien 25, 1470 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 108, bruksnummer 502, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 205 kvm
Totalt bruksareal: 187 kvm
Totalt primærrom: 154 kvm
P-rom u.etg, 56kvm: Entré, gang, kjellerstue, bad, vaskerom og soverom.
S-rom u.etg, 34 kvm: Tre boder og garasje.
P-rom 1.etg, 97 kvm: Gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og to soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.07.21 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på følgende måte: Boligbygg over to plan oppført i 1975. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong og lettklinkerblokker utvendig slemmet og malt.
Etasjeskillere og bærende vegger antatt av tre og stålkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner med utvendig stående panel. Valmet tak av trekonstruksjon tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Glatt entrédør fra byggeår med glassfelt. Verandadører og vinduer med karmer/ rammer av tre og to-lags glass fra byggeår, 1982 og 1996.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder de punkter som har fått tilstandsgrad to eller lavere.
Følgende har fått tilstandsgrad to:
- Bad u.etg: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket.
- Bad 1.etg: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Tilkomstdør uheldig plassert nær våtsone. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 8 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket.
- Vaskerom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Eldre sluk uten klemring. Dette kan medføre lekkasje i konstruksjonen. Sluk og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Kjøkken: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Kjeller: Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Vinduer: TG2 gjelder vinduer fra byggeår og 1982. Vinduene er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Ytterdør: Ytterdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Drenering: Det er usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Det er utskillingsprodukter (salter, korreksjon, etc.) i den innerste kjellerboden som indikerer fuktighet som vurderes sannsynelig å ha sin årsak i svekket drenssystem. Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
- Terrengforhold: Fall ut fra grunnmur på baksiden av boligen kunne med fordel hvert større. Dette for å unngå utilsiktede vannansamlinger inn mot grunnmuren.
Hentet fra selger egenerklæring og opplysningsskjema:
- Er noen vinduer defekte/punkterte? Ja, kjellerboder, dusjrom/vaskerom og vindu i dør på soverom.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært (Mellem & Martinsen). * 2011: Full oppgradering av bad i hovedetasje, med fliser på vegger og golv, samt led-lys i tak. 3 løse golvfliser ble fikset av Mellem & Marthinsen 5.7.2021 * Liten vannlekkasje fra cisterne på WC i underetasje.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja, oppgradering som nevnt i 2011.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja, arbeid ift underskrevet kontrakt for oppgradering i 2011.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, av lørenskog kommune. Kontroll ifm oppgradering av kommunens vann- og avløpssystem.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, av faglært (Fasadeproffen, Råholt). Takstein vasket/rengjort og 2 ganger sprøytemalt i 2016.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, av faglært (Mellem & Martinsen). Skiftet om til automatisert sikringsskap.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Vet ikke, kan ikke huske.
- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? El-anlegg kontrollert av Hafslund i 2018. Funnet i orden.
- Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Det vil bli tinglyst en erklæring om inn- og utkjøring til Tyriveien. Denne ligger på eiendomsarealet til Tyriv. 27, men kan også benyttes av Tyriv. 25 så lenge bebyggelsen er som i dag. Vedlikehold (snømåking og evt påfylling av singel) er et felles ansvar, og tjenester/utstyr som må kjøpes i den forbindelse deles likt når det gjelder det "felles" arealet. Begge kan benytte hverandres inn-/utkjøringer som snuplasser.
- Varmeovn på vaskerom er koblet fra strøm, og fungerer ikke.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

I følge selgers egenerklæring ble det utført følgende arbeider:
2011: Full oppgradering av bad i hovedetasje, med fliser på vegger og gulv, samt ledlys i tak. 3 løse gulvfliser ble fikset av Mellem & Marthinsen 5.7.2021. Liten vannlekkasje fra sisterne på WC i underetasje. Skiftet om til automatisert sikringsskap.
2014: Steinlagt gårdsplass.
2016: Takstein vasket/rengjort og 2 ganger sprøytemalt i 2016.
2018: El-anlegg kontrollert av Hafslund.

Standard

E N T R É
Velkommen inn! Her kan du sette fra deg sko og henge fra deg tøy. Entreen fører videre inn i en gang med adkomst til boder, bad, vaskerom, kjellerstue og et soverom. Her finner du også en innebygget skyvedørsgarderober med speildører.
K J E L L E R S T U E
Boligen har egen kjellerstue. Her har du mulighet til å trekke deg litt tilbake. Rommet har store vinduer og kombikamin.
S T U E
I stuen har du god plass til sofahjørne og lesekrok. Stuen har store vinduer, som gir rikelig med naturlig lys. I stuen finner du også en flott innmurt peis, som gir varme selv på kalde vinterdager. Stuen er formet som en L, som gir plass til egen spisegruppe. Fra stuen har du utgang til nordvendt veranda på ca 14 m² med trapp ned til hage.
K J Ø K K E N
Kjøkkeninnredning fra 1996 med profilerte fronter, og fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeplater i tre, flislagt flate rundt platetopp. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer, herunder kjøleskap med fryser, stekeovn og platetopp. På kjøkkenet er det plass til et mindre spisebord - perfekt for en kjapp frokost. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med.
B A D
Flislagt bad med varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, speil med integrert belysning, vegghengt toalett og plassbygget badekar.
Boligen har også eget bad i underetasjen. Flott for gjester eller når man er på vei ut. Dette er i likhet med det andre flislagt, med varme i gulv.
S O V E R O M
Boligen har tre soverom av god størrelse. Soverom nr 1 ligger i underetasjen, og har plass til seng og oppbevaringsløsning. Soverom nr 2 og 3 ligger i første etasje. Soverom nr 2 er romslig, med plass til dobbeltseng og oppbevaring i innebygget garderobeskap. Fra rommet er det utgang til vestvendt veranda på ca 23 m² med utebelysning. Soverom nr 3 brukes i dag som gjesterom og kontor, og har plass til seng og oppbevaringsløsninger.
A N N E T
Boligen har godt med lagringsplass i boder i kjeller og på loft. På loftet er det gulv på midten for adkomst.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Selger opplyser om at fryseboks i underetasje følger eiendommen.

Oppvarming

Oppvarmet med elektrisitet, vedfyring og parafin.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 26.mars 1975.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
Utvendig:
-Planere og rydde tomten.
-Montere husnummerskilt.
Ovennevnte gjenstående arbeider må være utført innen 1.september 1975.
Selger opplyser at alle punkter er utført.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst tre servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet ansvar for fellesledninger, vedlikehold av garasje og bestemmelser om vann og kloakk.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det vil bli tinglyst en erklæring om inn- og utkjøring til Tyriveien. Denne ligger på eiendomsarealet til Tyriv. 27, men kan også benyttes av Tyriv. 25 så lenge bebyggelsen er som i dag. Vedlikehold (snømåking og evt påfylling av singel) er et felles ansvar, og tjenester/utstyr som må kjøpes i den forbindelse deles likt når det gjelder det "felles" arealet. Begge kan benytte hverandres inn-/utkjøringer som snuplasser.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tyriveien 25 ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområdet på Kjenn i Lørenskog kommune. Kjenn er meget populært for sin nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærheten av boligen finner du skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog. Boligen ligger ved populære langvannet som har fine gangstier og med kort gangavstand til sentrum.
Fra boligen er det kort vei til barnehager, skoler og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro storsenter. På Triaden skjer det mye spennende for tiden. Senteret er under utbygging, og det er planlagt en utvidelse på hele 12.500 kvm. Her skal det bygges nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Fra Lørenskog er det kort vei til Østmarka, hvor man finner flotte turterreng både sommer og vinter. Om vinteren er det et stort løypenett med belyste løyper, og om sommeren kan marka by på mange fine bade- og fiskevann. Losby Gods og golfbane er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er et godt utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.
I Lørenskog har det nylig blitt etablert et helårsarena for snøopplevelser, kjent som SNØ. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Her skal behovene til både barn, mosjonister, bredde- og toppidrettsutøvere kunne dekkes. Det er også tilbud for å spise mat i Spiseri SNØ, hvor de tilbyr blant annet pizza, sushi eller ferske bakevarer. Alpinbakken har en lengde på 500 meter og en bredde på mellom 40 og 90 meter, en stolheis, koppheis og et bånd for de minste. Langrennsløypen er på ca. 1,5 km. EVO Snø er et moderne treningssenter i 4. etasje med bredt tilbud for kondisjons- og styrketrening. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se snooslo.no.
Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Håkons vei som ligger bare 2 min gange fra boligen og tar deg raskt til Lørenskog sentrum hvor man kan videre ta buss videre til Oslo og Lillestrøm. Med bil tar det bare 9 minutter til Strømmen storsenter, 10 minutter til Lillestrøm, 18 minutter til Oslo sentrum og 30 minutter til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kjenn barnehage 1.1km
Rolvsrud barnehage 1.2km
Bambi familiebarnehage 1.2km
Solheim barneskole 1km
Luhr barneskole 1.5km
Kjenn ungdomsskole 1km
Mailand videregående skole 1.1km
Lørenskog videregående skole 3.7km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Boligen har eiet tomt. Skrånende tomt opparbeidet med brosteinbelagt oppkjørsel, forstøtningsmur i betongstein mot nabo, plenareal, trær og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i egen garasje på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 22-4-09 2 datert 04.06.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 04.05.1994.
Eiendommen berøres av sikringssonen langs Gardermobanen, og ved eventuelle grunnarbeider må nabovarsel sendes Bane NOR SF.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 20 245,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Årlig avgift:
Vann kr. 6 453,-
Avløp kr. 7784,-
Renovasjon kr. 5507,-
Branntilsynn, feiing kr. 501,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 21 000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 200,-. (Dette er en rabattert pris. Selger anslår at forsikringspremien vil ligge på mellom kr 6 500-7 000 ved fullpris).
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7 788,- pr. år. (649,- pr. måned).
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 756 147,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 6 322 130,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7 678 592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjell Mathisen

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Selger ønsker overtakelse 15.oktober.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0037/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2137

Dato

Sist oppdatert: 12. oktober 2021 kl. 08:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.