Solgt: 4 500 000 kr

Ringsbyvegen 570

4 599 000 kr
267 m²
3 soverom
Ringsbyvegen 570
Vormsund/Ringsby
Stor og flott enebolig med romslig tomt i et landlig og usjenert område. Fem garasjeplasser. To kjøkken og to bad.
 • Prisantydning
  4 599 000 kr
 • Omkostninger
  116 317 kr
 • Totalpris
  4 616 317 kr
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  267 m²
 • Bruksareal
  270 m²
 • Tomteareal
  1 607,5 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ringsbyvegen 570!
Tiltalende familiebolig over på to etasjer med gjennomgående god standard og åpne planløsninger. Boligen ligger i et landlig område i Nes kommune i Akershus. Stedet er preget av vakker natur og rik tilgang på friluftsaktiviteter. Flere store gårdsbruk som driver kornproduksjon ligger i bygda. Eiendommen har en trippelgarasje, en integrert dobbelgarasje, samt to biloppstillingsplasser under carport. Perfekt for bilentusiasten!
Verdt å merke seg:
- Svært innholdsrik enebolig med tre soverom, to kjøkken og to bad.
- Stor terrasse fra stue som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.
- Rolig og barnevennlig boligområde
- Usjenert beliggenhet med rekreasjonsområder rett utenfor inngangsdøren.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ringsbyvegen 570, 2160 VORMSUND
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 112, bruksnummer 18, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 298 kvm
Totalt bruksareal: 270 kvm
Totalt primærrom: 267 kvm
Bruksareal:
Enebolig 270 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Kjeller: 103 kvm: Hall m/trapp, hobbyrom. Bad/vaskerom/wc, entré, stue/kjøkken.
1. etasje 164 kvm: Trapperom, bad/wc/vaskerom, tre soverom, kjøkken, stue med spisestue.
Sekundærrom:
Enebolig:
-1. etasje 3 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.10.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og mur.
Enebolig i både mur-/betongkonstruksjon i underetasjen og trekonstruksjon i 1. etasje. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger i betong. Betong i bærende konstruksjoner i underetasjen. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Valmet tak med takstoler. Taket er tekket med takplater. Det antas at det er brukt Tyvek undertak, sløyfer og lekter før takplater ble lagt. Vindskier og toppbord i treverk. Takrenner og nedløp i metall samt stigetrinn for feier.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Vegg mot grunn da det er lukket konstruksjon man ikke får kontrollert uten inngrep.
- Tak på grunn av alder.
- Det er en lekkasje i tette funksjonen mellom etasjene. Det bør fjernes tette sjiktet samt legge ny membran og plater. TG3 gis til tettefunksjonen. Bjelkelaget er i impregnert treverk og holder mange år til. Liten bruksslitasje på overflater på uteområdene for øvrig med TG1.
- Kjøkkeninnredning på grunn av noe slitasje.
- Normal bruksslitasje på himlingsoverflatene. Enkelte overflater er behandlet i nyere tid og har TG1.
- Innvendige gulv har normal bruksslitasje, men det enkelte glipper i laminat, bom fliser i de flislagte rommene.
- Badene; Eier kan ikke fremvise dokumentasjon på utført arbeid. Badet blir vurdert ut i fra visuelle observasjoner.
- Garasje Noe oppsprekking i skjøter i tak hvor eier mener at spikerslag ikke er truffet med gipslag nummer 2. Mangler ventilering av garasjen.
TG3:
Det er en lekkasje i tette funksjonen mellom etasjene. Det bør fjernes tette sjiktet samt legge ny membran og plater. TG3 gis til tettefunksjonen. Bjelkelaget er i impregnert treverk og holder mange år til. Liten bruksslitasje på overflater på uteområdene for øvrig med TG1.
Selger opplyser videre:
- Svartsopp på vinduet på hovedsoverom, men dette vinduet er byttet.(08.2020)
- Løsnet en skiferflis ved vedovn som er limt på plass igjen.
- Mus i kjøkkenskap (søppel skap).
- Terrasseoverbygg over inngang lekker og bør ordnes av ny eier. Derav ikke montert gesims slik at det er godt synlig for inspeksjon.
- Bytte spotlight i stue (1 og 2 etg) samt el-kontroll, utført av Årnes Elektro
- Bygging av terrasse utført av eier.
- Utleiedel er ikke formelt godkjent
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tiltalende familiebolig over på to etasjer med gjennomgående god standard og åpne planløsninger. Ved inngangspartiet finner man en romslig entré med fliser og varmekabler i gulvet. Til høyre er det et rom som ikke er fullt innredet som man kan tilpasse til eget behov og ønske.
Følg trappen opp til venstre husets sosiale rom som kjøkken og stue som har veldig åpen løsning.
Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommerstid.
Kjøkken i 1.etasje: Hvit profilert Ikea kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Opplegg for integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt induksjon platetopp, integrert kjøl,- og fryseskap samt det er også tilkoblet en ventilator over kokeplass som går ut over tak. Fliser er lagt mellom over og underskap.
Kjøkken underetasje: Eik profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med ett greps blandebatteri og det er tilkoblet en oppvaskmaskin og en ventilator over kokeplass, tilkoblet husets system. Lys mellom over og underskap.
Bad 1.etasje: Badet er flislagt på gulv og flislagt i våtsone og malt øvrige vegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil med lys og stikk på siden av speil og en dusjsone med innfellbare dusjvegger med dusjing direkte på gulv og på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er tilkoblet et vegghengt vannklosett med skjult sisterne og det er tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv, avtrekk og downlights i tak.
Bad underetasje: Badet er flislagt på gulv og flislagt i våtsone og malt øvrige vegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil med lys og stikk på siden av speil og en dusjsone med innfellbare dusjvegger med dusjing direkte på gulv og på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er tilkoblet et vegghengt vannklosett med skjult sisterne og det er tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv, avtrekk og downlights i tak.
Gulv: Laminat og parkett på alle gulv i oppholdsrom, fliser på badet, hall og i entre. Heltre, flislagt trapp mellom etasjene.
Vegg: Malte flater og panelerte flater på bindingsverk og murkonstruksjon. Fliser på badene, pipe og mellom over og underskap på kjøkken.
Himling: Malte sparklede takflater samt malte, behandlede panelerte flater i begge etasjer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med to stk. luft til luft varmepumpe montert i nyere tid i både stue og i kjøkken. Det er termostatstyrte varmekabler i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.07.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom på at deler av underetasjen er endret fra ferdigattest er gitt; hobby/sport er innrederedet til stue/kjøkken Fyr/teknisk er endret til boder og inngangsparti. Det er også satt opp en vegg, slik at man han en separat sokkelleilighet. Dette er dermed ikke byggesøkt eller godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

• Reoler i garasjen (i huset) ikke skal følge med huset. Men de reolene i den frittstående garasjen følger med.
• Arbeidsbenk blir også stående. men skuffer og verktøyplater tar vi med.
• Arkivskapene tar vi også med

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og hyggelig områdei Vormsund i Nes kommune. Området har nærhet til skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Videre byr stedet på gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Du kan vandre langs oppmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilveiene eller padle på et stille skogsvann.
Nærmeste vannet heter Uåa og renner ut i Glomma ved Uvesund ca. 1 km fra boligen. Her er det mulighet for både bading, fiske og båt. Badestrendene langs Glomma er også godt besøkt om sommeren, hvor Daskerudstranda er den delen av stranda som lokalbefolkningen benytter seg av mest av. Her finner du både svaberg og stupebrett. Legger du turen til Funnefoss stadion har FUVO både idrettsplass og klubbhus. Det tilbys fotballag i alle aldersbestemte klasser, og det er en egen avdeling for boksing. Nes skianlegg har sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg smøreboder, arenabygg og kafeteria.
Golf kan du spille på Rommen Golfpark, et komplett helårs golfanlegg med 18-hulls bane. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nes kulturhus (ca. 13 min) anbefales.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Fenstad, Joker skogbygda, Prix og Kiwi Vormsund. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eurosenteret i Vormsund et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. For øvrig er det kort vei til Årnes og Jessheim.
På Årnes er det togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 6 minutter til Vormsund, 7 min til Oppakermoen, 11 min til Årnes, 21 min til Jessheim og 41 min til Oslo S.

Adkomst

Fra Oslo kjører man E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Kongsvinger. Når du kommer til Vormsund så kjører du over Vorma og i rundkjøringen ved Shell stasjonen skal du kjøre mot Fenstad/Eidsvoll. Etter ca 900 meter tar du av til høyre inn på Ringsbyvegen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 607,5 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplener, thuja, variert vegetasjon samt en singlet gårdsplass. Det er også satt opp uteplasser og støttemurer på eiendommen som ellers ser velholdt ut.

Parkering

Mulighet for fem garasjeplasser, samt to biler under carport. Ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Man kjører over naboeiendommen og man er med på spleiselag mellom de involverte for vedlikehold av vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for 2019-2030 er avsatt til: Spredt boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen er beliggende ca. 400-450 m øst for trase for ny E16.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 22.815,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 5.334,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. / 20.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.760,- .
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av parabol og har avgift på kr 488,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap (Innbrudd (+kamera)+ Brannvarsling+ app løsning for fjernåpning av dør mm + Snakke/lytte enhet ,direkte med alarmst./brannvesen) som koster kr 7.020 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 519 216,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 469 177,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.715.317.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trine Krågå og Freddy Wevang

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000 av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0226/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20226

Dato

Sist oppdatert: 19. mai 2021 kl. 11:59

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.