Komplett salgsoppgave

Gamle Fjellhvilveien 7

5 900 000 kr
285 m²
5 soverom
Velkommen til Gamle Fjellhvilveien 7!
Velkommen til Gamle Fjellhvilveien 7!
Kart
Del
Rune Sirnes
Presenteres av
Rune Sirnes
Norefjell
Eierleilighet på 285 kvm. med ski in / ski out rett ved Norefjell Skisenter. Fantastisk utsikt. Utleieplikt.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 900 000 kr
 • Omkostninger
  148 670 kr
 • Totalpris
  6 048 670 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1991
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  285 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  11 245 kr
 • Energimerke
  Rød E

Visning

Privatvisning kan avtale v/henv. eiendomsmegler Rune Sirnes, mobil 911 46 100. Husk å lese salgsoppgave og tilstandsrapport før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen på visning i Mountain Lodge på Norefjell !
Av kvaliteter kan nevnes:
- Stor selveierleilighet på 285 kvm.
- Inneholder bla. 5 soverom, 2 baderom, toalettrom og stor stue
- 2. etasje i kombinert nærings- og leilighetsbygg
- Fantastisk flott 180 graders utsikt fra stuevinduer
- Disponèr 40 % av tiden selv, utleieplikt på resten av tiden.
- Ski in / ski out rett ved Norefjell Skisenter

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Fjellhvilveien 7, 3536 NORESUND
Kommunenummer 3046, gårdsnummer 209, bruksnummer 1, festenummer 70, seksjonsnummer 19, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 289 kvm
Totalt primærrom: 285 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 25.10.2022, utført av takstmann Erik Brynildsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Entre: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Veldig god skapplass med tre store garderobeskap. Trappeoppgang.
Baderom 1: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Varmekabler. Dusjhjørne. Hjørneboblebadekar. Dobbel servant i seksjon med underskap og speil på vegg. Toalett.
Baderom 2: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Varmekabler. Dusjhjørne. Servant i stor seksjon med underskap, overskap og speil. Toalett.
Toalettrom: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Toalett. Servant.
Soverom 1: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, panelt tak. Downlights. God skapplass.
Soverom 2: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak.
Soverom 3: Tregulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Garderobeskap.
Soverom 4: Tregulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Garderobeskap.
Soverom 5: Tregulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak.
Kjøkken: Tregulv, malt tapetstrie på vegger, panelt tak. Downlights. Godt utstyrt kjøkken med to stekeovner, to komfyrtopper, to oppvaskmaskiner, mikrobølgeovn og kjøleskap. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt noen år tilbake, og megler kjenner ikke til tilstanden på disse, slitasje som følge alder og normal bruk må forventes.
Stue: Tregulv, panelte vegger, panelt tak. God takhøyde med synlige bjelker. Utvendige persienner, en synes å være defekt. Stor peis. Åpen løsning til kjøkkenet. Store vindusflater med en fantastisk flott utsikt.
Fra stuen er det trapp opp til hems med tregulv, panel på vegger og tak. Åpen løsning ned til stue og kjøkken.
Fra entreen er det trapp opp til etasjen over, hvor seksjonen har en entre med ytterdør, gulv er fliselagt, malte vegger, malt tak.
I stuen er det to dører til to små boder. Disse har vært låst og ikke vært tilgjengelig for verken megler eller takstmann.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Selveierleilighet registrert av Krødsherad kommune som en fritidsbolig. Opprinnelig hotell som i 2003 ble ombygget til leilighetsbygg. Det er felles ventilasjonsanlegg i hele bygningen.
TG3 gir uttrykk for forhold, store eller alvorlige avvik som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid.
Takstmann har gitt følgende forhold i seksjonen TG3:
- Det er målt store høydeforskjeller på gulvet i stuen, samt at det er knirk i gulvet.
- Begge baderom: takstmann skriver at rommet fungerer, men rehabilitering må påregnes over noe tid.
- Brannteknisk forhold fordi det mangler røykvarsler utenfor soverommene.
TG2 gir uttrykk for forhold avviker fra dagens byggetekniske krav i vesentlig og mindre grad. Punktene i TG2 er inndelt i tilstander som krever tiltak og tilstander som ikke krever umiddelbare tiltak. TG2 betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon. Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid.
Følgende forhold har fått TG2 og blir nevnt som avvik som kan kreve tiltak:
- Ytterdør i hovedetasjen er trekkfull og har slagmerke. Ytterdør i toppetasjen er slitt.
- Takstmann har ikke observert feieluke til pipe, dette må etableres
- Toalettrom har ikke tilfredsstillende ventilering
- Innvendige vannledninger pga. alder
- Innvendige avløpsrør
- Ventilasjon, motorrom til mekanisk ventilasjon er ikke observert.
Følgende forhold har fått TG2 og blir nevnt som avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
- Gulvoverflater har "en noe høy" slitasjegrad iflg. takstmann, laminatgulv i entre har skader.
- Takstmann har observert noen skader på fliser i innvendig trapp.
- Innvendige dører fungerer, men er noe slitte.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om boligen, kjøper overtar ansvar og risiko for forhold beskrevet i tilstandsrapporten.

Standard

Stor og innholdsrik leilighet som har behov for oppussing/oppgradering.  

Oppvarming

Stor peis i stuen. Varmekabler i gulv i entre, begge baderommene og toalettrom. Ellers basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med, noen av panelovnene som er montert i leiligheten kan være defekte.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.02.2005. Kopi av ferdigattest følger som vedlegg til salgsoppgaven. Denne er utstedt til Mountain Lodge Norefjell AS og gjelder gnr. 209, bnr. 70, 71, 73. Iflg. telefonsamtale med Krødsherad kommune er det blitt bekreftet at ferdigattesten gjelder Mountain Lodge, fnr. 209, bnr. 1 og leilighetene som er innredet i 2003.
Tegningen som megler har mottatt av Krødsherad kommune stemmer ikke overens med leiligheten/seksjonen, slik den fremstår i dag. Endringene består i at kjøkken ikke er inntegnet på tegninger, det er flere soverom enn i dag på tegningene, innredet hems med trapp vises ikke på tegningene, heller ikke trappeoppgang til entreen i toppetasjen. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen/leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av sameiets legalpant i alle seksjoner i sameiet for krav mot sameierne som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett for kr. 50.000,- som sikkerhet for fellesutgifter.
Det er på hele sameiets eiendom tinglyst flere servitutter. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Tinglyst 03.07.1997 - Festekontrakt, avtale mellom sameiet og grunneier ang. leie av tomten. Festetid 80 år. Årlig festeavgift: kr. 60.000,-.
Tinglyst 16.01.2003 - Avtale hvor seksjon 7 fikk anledning til å bygge tilbygg nærmere enn 4 meter fra nabogrensen.
Tinglyst 21.03.2003 - Seksjoneringsbegjæring. Eiendommen ble seksjonert i 37 eierseksjoner, snr. 19 har formål næring og fikk sameiebrøk 291/3824. Sameiet fikk panterett for kr. 50.000,- som sikkerhet for eventuelt ubetalte fellesutgifter i sameiet.
Tinglyst 22.10.2003 - Resesksjoneringsbegjæring. seksjonen fikk ny sameiebrøk 291/3940.
Kopi av tinglyste erklæringer/dokumenter kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten er en av flere i dette sameiet som er registrert som en næringsseksjon. Det er iflg. planbestemmelsene utleieklausul på disse leilighetene. Eier kan benytte leiligheten 40 % av tiden, den øvrige tiden plikter man å stille leiligheten til disposisjon til utleie. Utleie organiseres gjennom Norefjell Booking. Se internett: https://www.norefjell.com/bookingbetingelser

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Norefjell - Oslos nærmeste høyfjell, kun 1,5 times kjøring fra byen.
Mountain Lodge ligger cirka 800 meter over havet på Norefjell. Dette er en komplett helårsdestinasjon med høy standard og aktiviteter for alle aldre, både ute og inne. Leiligheten er beliggende i naturskjønne omgivelser på fjellet med frisk luft og storslått natur.
Leiligheten ligger med en praktfull 180 graders utsikt.
For den turglade anbefales toppturen med merkede løyper til både Augunshaug (1341 moh) og Høgevarde (1459 moh) med fantastisk utsikt over fjellheimen. På Høgevarde finnes det også en åpen turisthytte med enkel matservering. Turene kan også gjøres med sykkel eller på hesteryggen.
Norefjell Skisenter har totalt 13 heiser og 28 nedfartsløyper. Terrengpark og barneområde med egen heis. Det finnes også en flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek, samt utendørs skøytebane. Anlegget har meget gode solforhold, og er godt skjermet for nordavind. Bakken har også Nord-Europas største fall i skibakken - hele 1010 meter. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang til skistall og smørebod.
For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå. Det finnes mer enn 200 km med løyper i nettet. og 120 km med løyper rett utenfor døren. Det er blant annet merkede løyper til både Høgevarde og Tempelseter.
Etter en lang dag i bakken/sporet kan man ta seg en tur på afterski. Dette er et skieldorado for liten og stor.
Ved Noresund ligger Norefjell Golfklubb vakkert til ved Krøderfjorden. En komplett golfbane med 18 hull, driving range, putting green og klubbhus.
Om sommeren tilbys seteraktiviteter for barna. På Bøseter, som ligger inntil hotellet, kan barna delta i seterlivet med å "hjelpe til" med blant annet mating og stell av dyr. Dette er veldig populært for barnefamilier. I tilknytning til resorten har man også volleyballbane, innsjø og fine bademuligheter.
Området for øvrig byr på en rekke aktiviteter med spesielt gode tilbud i skoleferier.

Adkomst

Fra Oslo: E18 til Sandvika - E16 Ringeriksveien til Hønefoss - RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.
Fra Drammen: RV 35 over Hokksund mot Vikersund - RV 280 ved avkjøring til Vikersund - inn på RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.
Beregnet kjøretid er ca 1,5 time, avhengig av vær- og kjøreforhold.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5.169 kvm som tilhører sameiet i fellesskap, tomten er fellesareal.

Parkering

Det er felles utvendige parkeringsplasser for sameiet med "førstemann til mølla prinsippet":

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Sameiet er i fellesskap ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til kombinert formål i henhold til reguleringsplan Mountain Lodge, vedtatt 18.05.2006.
Eiendommen er i gjeldende kommuneplan avsatt til nåværende kombinert bebyggelse og anleggsformål (bolig, forretning, kontor, tjenesteyting, hotell/overnatting, fritidsbebyggelse, grønnsruktur og tor, aktivitet). Den del av tomten som ligger nærmest hovedveien ligger iflg. samme kommuneplan i område med ras- og skredfare.
Det åpner en Joker-butikk som skal være døgnåpen i 1. etasje under leiligheten, denne skal etter planen åpne 1. desember 2022.
Kopi av reguleringsplan og kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter: kr. 32.710,48 pr. år (2021).
I de kommunale avgiftene er inkludert vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjonsgebyrer.
Det er installert vannmåler i seksjonen/leiligheten og kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av eget vannforbruk.
Felleskostnader til Eierseksjonssameiet Mountain Lodge Norefjell: kr. 11.245,- pr. måned. Felleskostnadene dekker festeavgift, snørydding og sandstrøing, bygningsforsikring, strøm fellesarealer, strøm til felles varmtvannsberedere, forretningsførsel, regnskap og revisjon og månedlige avsetninger til løpende vedlikehold og rehabilitering av selve bygningen med fasader, tak og fellesarealer, samt utearealer på eiendommen.
Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.
Det er lagt fibernett fra Modum Kabel-TV til bygget, men ikke inn i leiligheten som selges. Leiligheten har i dag TV-signaler fra Riks-TV.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 2 840 031,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 6.048.670,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Buskerud Tingrett

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten/seksjonen er tilknyttet Eierseksjonssamiet Mountain Lodge Norefjell, org.nr. 986 032 908.
Seksjonens sameiebrøk er 291/3940.
Sameiet består av 39 seksjoner, hvor 17 er seksjoner for fritidsbolig og 22 er næringsseksjoner. Av de 22 næringsseksjonene er 17 fritidsboligseksjoner og 4 tradisjonelle næringsseksjoner for næringsvirksomhet.
Styreleder i sameiet er Bjørn Jarbo.
Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, Oslo, tlf. 23 89 10 20.
Dugnad må påregnes, dugnaden 2021 bestod av rydding av uteområder og vedlikeholdsmaling av en del utvendige flater.
Følgende arbeider er foretatt av sameiet i 2021:
Utbedring av tak i søndre del av bygget. To vinduer er skiftet ut. Spyling av kloakk. Skiftet noe ytterkledning på vestsiden i 3. etasje. Justert noen vinduer og dører , utbedret noen lister rundt vindu/dør ved inngang til brannsentral, reparert noe rekkverk på vestsiden, samt at et problem med lukt ang. kjøkkenvifter/baderomsvifter ble utbedret. Videre ble strøkasser utplassert.
Driftsresultatet for 2021 var et negativt resultat på kr. 55.265,-.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Det er i dag praksis i sameiet at seksjonseier melder inn behov for utskifting av vinduer. Styret vil da sammen med fagkyndige vurdere hvert vindu, og skal godkjenne bytte av vindu. Kun vinduer godkjent av sameiets styret blir skiftet ut for sameiets regning. Denne ordningen kan bli endret på årsmøte.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Krødsherad kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Boligselgerforsikring

Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring ved tvangssalg da kontraktspart er Tingretten og salget skjer etter reglene i tvangsfullbyrdelsesloven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i regelverket og lese salgsdokumentasjonen nøye før bud inngis. Det gjøres oppmerksom på at kjøpers muligheter for reklamasjon er redusert ved kjøp av bolig etter tvangsfullbyrdelsesloven.

Boligkjøperforsikring

Det kan ikke tegnes Boligkjøperforsikring ved tvangssalg.

Budgivning

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.
Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salget av denne eiendommen er et tvangssalg gjennom medhjelper, og selges etter Tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 11. Dette innebærer at kjøper har begrensede muligheter til å fremsette eventuelle mangelskrav. Mangel kan foreligge hvis eiendommen ikke svarer til gitte opplysninger om vesentlige forhold, eller det er forsømt å gi opplysninger om vesentlige forhold som medhjelper måtte kjenne til, eller den er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med. Manglende/feil opplysninger må ha innvirket på kjøpet. Det vises til tvangsfullbyrdelseslovens §11-39 for nærmere informasjon og alle vilkår. Dersom eiendommen har mangler, kan det kreves prisavslag, men kjøpet kan ikke heves. Det kan også forekomme at boligen overleveres uten normal rydding og rengjøring, samt at nøkkelsett ikke er komplett. Omkostninger må i så tilfeller dekkes av kjøper.
Vi viser til "Orientering om tvangssalg ved medhjelper" i vedlagte budskjema. Kontakt gjerne megler dersom du har spørsmål.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.860,- samt dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0344/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.22344

Dato

Sist oppdatert: 17. januar 2023 kl. 10:31

Dokumenter

TAKST
PDF 990 KB
Energiattest
PDF 683 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Privatvisning kan avtale v/henv. eiendomsmegler Rune Sirnes, mobil 911 46 100. Husk å lese salgsoppgave og tilstandsrapport før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.