Solgt: 8 700 000 kr

Helgerødgata 29

7 995 000 kr
190 m²
3 soverom
Helgerødgata 29 formidles av Krogsveen.
Frode Larsen
Presenteres av
Frode Larsen
Gimle, Jeløy
Fantastisk villa fra 1901 med utsikt, garasje og kort gangavstand til togstasjon -Et moderne indre og en klassisk fasade
 • Prisantydning
  7 995 000 kr
 • Omkostninger
  201 217 kr
 • Totalpris
  8 901 217 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1901
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  190 m²
 • Bruksareal
  263 m²
 • Tomteareal
  645 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nydelig villa i veletablerte omgivelser på Jeløys mest sentrumsnære del.
  Boligen er siden 2018 vesentlig påkostet til høy standard.
 • Innkjøring fra Edvard Munchs gate
 • Ekstra høy takhøyde med nye høye gulv- og taklister
 • Det elektriske anlegg er nytt, stikk og brytere/dimmere m.m. er fra Schneiders Renova-serie.
 • Nye innvendige vann- og avløpsrør er strukket opp, med tilknyttet Waterguard.
 • Kjøkkenet har fargetilpassede fronter, sorte Picky Living knotter og Calacatta Silestone benkeplater.
 • Begge baderommene er pusset opp i 2019 og har verdibevis fra IF forsikring (4 år - se tilstandsrapport)
 • Totalt gulvareal på 213 kvm, flere rom med varmefolie
 • Fasaden ble både pusset og malt i 2020.
 • Hele boligen er etterisolert fra innsiden

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Helgerødgata 29, 1515 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 1, bruksnummer 1258, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 293 kvm.
Totalt bruksareal: 263 kvm.
Totalt primærrom: 190 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 73 kvm.
1. etasje: 110 kvm.
2. etasje: 80 kvm.
2. etasje har skråtak. Gulvflate er oppmålt til 103 kvm. Målbart areal er målt til 80 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Entré, kontor/entré, bad, stue, kjøkken og soverom.
2. etasje: Bad, stue og to soverom
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: 5 boder.
Vedlagte plantegninger er målbare, men kan ikke betraktes som eksakte. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.02.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Enebolig over 2. Etasjer samt kjeller. Grunnmur av naturstein og murkonstruksjoner fundamentert på ukjent byggegrunn. Yttervegger vurdert til å være av reisverkskonstruksjon.
Utvendig kledd med liggende panel samt stående falset kledning på gavelvegger i 2. Etasje. Takkonstruksjon av saltakskonstruksjon belagt med takstein. Boligen har profilert ytterdør. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2002 og 2010. To blyglassvinduer i 1. etasje fra ukjent årstall.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Yttervegger: Kledning bærer preg av alder. Kledningen er tidligere behandlet med linolje. Dette kan gi bobler i malingen. TG:2.
Yttertak: Ukjent alder på taktekking. TG:2 gis da undertak er vurdert til å være over 30 år.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg grundig inn i dokumentene før bud inngis da disse inneholder viktig informasjon.

Standard

I forbindelse med oppgraderingene gjennom 2018 og 2019 ble boligens innvendige standard betydelig påkostet og hevet til et tidsaktuelt, høyt nivå.
Tekniske installasjoner er nye, deriblant elektrisk anlegg inkludert stikkontakter, brytere, dimmere og gulv-termostater som alle er fra Schneiders Renova-serie. Ny Daikin varmepumpe ble montert i 2019, ny fotocelle og nye strømledninger til utebelysning ble montert i 2020. Nye innvendige vann- og avløpsrør er strukket opp, med tilknyttet Waterguard.
Tilnærmet alle vinduer er skiftet ut til to- og tre-lags glass i tidligere år, merket med produksjonsårene 2002 samt 2010. Fasaden er pusset og malt i 2020, deler av kledningen ble byttet ut samtidig.
Ytterveggene er etterisolert innvendig, samtidig er nye og forsterkende konstruksjoner oppført både i ytterveggene og i etasjeskillene før utlekting og montering av nye innervegger og himlinger. Nye gulv av eikeparkett er lagt i flere rom, med varmefolie under som kan termostat-styres individuelt i hvert enkelt rom. Ny er også belistning både langs gulvet og langs himlingene.
Resultatet er en bolig som nærmest oppleves som ny, i skallet av en bolig med 120 år lang historie. Det interiørmessige er meget gjennomført, blant annet med en helhetlig fargepalett mellom alle rom.
I forbindelse med renoveringen av boligen er også romløsningen endret, blant annet er stuen, spisestuen og kjøkkenet åpnet opp til en sammenhengende sosial sone som utgjør mye av etasjens areal. I hovedstuen er gamle bord hentet frem, pusset og beiset til en lett rustikk kontrast mot de ellers nye overflatene.
Kjøkkenet er påkostet med helt ny innredning som er svært stilfullt utført, blant annet med fargetilpassede fronter i mørk blå, sorte Picky Living knotter og Calacatta Silestone benkeplater. I taket er det det lagt inn spotlights som gir godt med lys. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er integrert, hvorav platetopp fra Silverline med integrert avtrekk er integrert i kjøkkenøyen mens to Smeg stekeovner er montert i søyle i rekken av høyskap mot bakveggen. Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med helt kjøleskap og helt fryseskap, som begge i likhet med oppvaskmaskinen er fra Siemens. I kjøkkenets frittstående øy, som i praksis fungerer som en stor arbeidssone, er også servanten integrert, underlimt og av typen Blanco Silgranit med tilhørende blandebatteri fra Tapwell.
Én av opprinnelig tre stuer i første etasje er tatt i bruk til hovedsoverom, men kan om ønskelig tas direkte i bruk en stue igjen siden gjennomgang til hovedstuen forsatt eksisterer. Gardinforheng på skinner gjør det enkelt å stenge av og åpne opp mellom rommene etter behov. Innerst i hovedsoverommet finnes en rekke av dekorative, plassbyggede garderobeskap som i likhet med tregulvet er videreført fra tidligere år og fornyet. Ny panelovn er montert i dette rommet i 2021. På sydenden av boligen er det et eget kontor med egen ytterdør, samt adkomst videre inn til stuen.
I første etasje inngår også ett av boligens to bad, som har en mer tilbaketrukket plassering fra den sosiale sonen og er tilgjengelig rett fra entreen. Begge baderommene har fått godkjent verdibevis fra Anticimex, som betyr at de går god for baderommet i 4 år via IF forsikring (se mer informasjon på de siste sidene i tilstandsrapporten). Badet er både utvidet fra sin opprinnelige størrelse og i likhet med badet i etasjen over renovert av innleid fagpersonell, hvorav flislegging og forarbeid er utført som vennetjeneste. Gulv og vegger er av hvite fliser i storformat som fremmer et interiørmessig helhetlig uttrykk og ikke minst en lys atmosfære. Det er kvaliteter som varmekabler, spotlights og hånklevarmer. Badet er foruten klosett også utstyrt med dusjsone, blandebatterer er også her fra Tapwell
I andre etasje er det utført en større ombygging av romløsningen etter nåværende eier sitt ønske, og til fordel for blant annet en stor loftsstue. Både over loftsstuen og i etasjens øvrige rom er himlingen åpnet opp mot mønet, og de originale trebjelkene i det tidligere etasjeskillet mot loftet er frilagt og behandlet til dekorative elementer. Ovenpå bjelkene er det montert påkostede LED-armaturer for stemningsfremmende belysning. Grep på både dører og vinduer er skiftet ut i 2021 med nye fra Habo. Loftsstuen utgjør en perfekt TV-stue, gjerne i kombinasjon som barnas egen avdeling for lek og moro - i god avstand fra den sosiale sonen i etasjen under.
Soverommene i andre etasje har begge over 18 kvadratmeter gulvflate og er ypperlige til barneromsformål. Rommene oppleves i tillegg ekstra voluminøse av himlingene som skråner opp til stor høyde. Det er for øvrig verdt å fremheve at romløsningen i andre etasje kan endres til å inkludere ytterligere to soverom slik den opprinnelig hadde, eksempelvis ved ønske om å samle alle soverom på én flate.
Endringen av romløsningen i andre etasje omfattet også en utvidelse av det opprinnelige badet, som i dag også delvis fyller rollen som et vaskerom og er av praktisk størrelse til det kombinerte formålet. Badet i likhet med det i første etasje bygget opp fra bunnen av og utført med fliser på gulv og vegger. Baderomsmøblene er i samme serie, men består her av dobbel servant som legger til rette for at badet kan benyttes av flere samtidig. Badet er i tillegg påkostet med et elegant, frittstående badekar i støpemarmor samt en mer skjermet, intim dusjsone. Dette badet har også i likhet med det andre baderommet kvaliteter som varmekabler, spotlights og hånklevarmer. Alle blandebatterier er også her fra Tapwell og blant annet integrert i vegg mellom badekaret og dusjsonen. Vaskeroms-delen av badet ble utstyrt med nye skap og ny benkeplate i 2020.
I kjelleren finnes rikt med oppbevaringsplass i hele fem ulike boder som til sammen utgjør hele kjellerens areal. Takhøyden er her oppmålt til 2,18 meter, gulvet er av betong mens ytterveggene er grunnmurens massive steinblokker. Varmtvannsbereder på cirka 200 liter er plassert i én av bodene. Ny dreneringspumpe er montert i kjelleren så nylig som februar 2021.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser med Epoxyfug i entré og begge bad, slipt og beiset trebord i stue og hovedsoverom, for øvrig én-stavs eikeparkett.
Innervegger: Fliser i begge bad, for øvrig hovedsakelig glatte malte flater.
Himlinger: Glatte malte flater i alle rom.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte mørke blå fronter, sorte Picky Living knotter og Silestone kompositt benkeplater. Underlimt Blanco Silgranit servant med Tapwell ett-greps blandebatteri. Integrert Silverline platetopp med avtrekk og komfyrvakt, to Smeg stekeovner, Siemens kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin.
Bad 1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med Tapwell ett-greps blandebatteri. Dusjhjørne med veggmontert Tapwell blandebatteri, hånddusj og regndusj. Veggmontert klosett.
Bad 2. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende dobbel servant med Tapwell ett-greps blandebatterier. Dusjhjørne med veggmontert Tapwell blandebatteri, hånddusj og regndusj. Helstøpt badekar i marmor med veggmontert Tapwell blandebatteri og hånddusj. Veggmontert klosett. Vaskeroms-del med rør-opplegg til vaskemaskin, arbeidsbenk og skap i hvit høyglans.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisk gulvvarme, peis og varmepumpe.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1901.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men opplyser at dette er en enebolig muligens oppført rundt 1901.
Kommunen har ingen bygningstegninger fra når boligen var ny, og således vites det ikke om boligen er endret i forhold til opprinnelige godkjente tegninger.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 990055, tinglyst 07.02.1905, type heftelse: Bestemmelse og gjerde.
Plikt til å holde eiendommen inngjerdet.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Taklamper som henger medfølger ikke. Spotlights og lysskinner medfølger.
Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablerte og attraktive omgivelser ved Gimle på den mest sentrumsnære delen av Jeløy, men oppleves likevel litt tilbaketrukket og distansert fra sentrumskjernen. Her finnes innslag av fornemme villaer i nabolaget som minner om Jeløys aristokratiske historie og fremmer en særegen, lokal atmosfære.
Som beboer på Jeløy vil du nyte godt av nærhet til både sjøen og vakker natur med mange turmuligheter. En av øyas mest besøkte sandstrender Sjøbadet er innenfor kort gangavstand og et perfekt sted for bading og soling sommerstid. Like ved stranden finnes også et idyllisk parkmiljø, kaféer og byens bryggepromenade med spisesteder langs kaikanten.
Kyststien som følger vannkanten videre sydover på Jeløy leder frem til det frodige og unike naturvernlandskapet ved Alby, et herlig friluftsområde verdt gjentatte utflukter. Turen hit egner seg også meget godt til hverdagslige treningsøkter.
De mer urbane sentrumsgatene er innenfor gangavstand fra Gimle. I sentrum finnes så godt som alle bymessige fasiliteter og tilbud, shoppingmuligheter og en rekke spisesteder.
Til togstasjonen er det få minutters gange, og reisetiden videre til Oslo er i dag fra cirka 40 minutter. Reisetiden forventes imidlertid å bli redusert til omkring en halvtime i nær fremtid. Bussholdeplasser for buss til byen og togstasjonen finnes langs Helgerødgata, like utenfor boligen.
Skoler på alle grunntrinn er lett tilgjengelig i nærområdet, deriblant Ramberg barneskole med SFO samt
Hoppern ungdomsskole. Det eksisterer for øvrig også flere barnehager i nærmiljøet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 645 kvm.

Parkering

Enkeltgarasje fra 2014 med elektrisk portåpner.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 08.02.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan Byplanen (eldre reguleringsplan), vedtatt 03.03.1937 med plannr. 3. Reguleringsplan Helgerød - nedleggelse av del av Edvard Munchs gate med formål boliger og gang-/sykkelvei, vedtatt 18.11.1976. Eiendommen omfattes i tillegg av Kommuneplan KP0104 med formål bebyggelse og anlegg nåværende, vedtatt 20.06.2011. KPHensynssone H2210-3. KPStøy: Rød sone iht. T-1442. KPStøy: Gul sone iht. T-1442
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 19 416,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 7 222,- for inneværende år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.300,- pr. år. / 21.200 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 13.482,-.
Boligen er tilknyttet Telia/Get som leverandør av tv/internett (500 mbit) og har avgift på kr 679,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 223 329,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 403 984,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 7 222,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.196.217,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Michel Kara

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,6% av salgssummen
Tilrettelegging kr 9.900,-
Markedsføringspakke: kr 8.500,-
Boligfoto: kr 4.500,-
Innhenting av offentlige opplysninger: kr 3.000,-
Oppgjør Moss kr: kr 5.550,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0042/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.2142

Dato

Sist oppdatert: 03. mars 2021 kl. 12:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.