Nome - Ulefoss

Tuftedalen 10

Prisantydning

1 475 000 kr

Omkostninger: 38 092 krTotalpris: 1 513 092 kr
Byggeår
1965
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
157 m² / 169 m²
Tomteareal
1424.7 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Veranda

MYE HUS FOR PENGENE. Enebolig nær sentrum. Alt på en flate. Nyinnredet i 2012. 3 stuer. 4 sov.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Enebolig i god stand. ALT PÅ 1 PLAN. Oppført i 1967. Påbygget i 1989. Ominnredet til enebolig i 2012. Gjennomgående god stand. Bygget i isolert bindingsverk. Isolert også i gulv og på loft. Decraplater på tak og stål takrenner og nedløp fra 2008. 2-lags isolerglass vinduer. 2 inngangsdører i teak. El.anlegg av nyere dato - 14 kurser automatsikringer. Vanninntak i plast. Vannrør i rør i rør system - vannfordelingsskap. Terrasseplatting.

Eiendommen ligger i Tuftedalen nær Ulefoss sentrum. Fint turområde rett ved

Nyere varmepumpe. Pipe - her kan man enkelt montere en peisovn. Rør og vifte for varmeflytting på loft. 

Se salgsoppgaven for mer informasjon

Eiendommen

Tuftedalen 10, 3830 ULEFOSS 
Gårdsnummer 23, bruksnummer 99, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3816

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i Tuftedalen nær Ulefoss sentrum. Fint turområde rett ved

Barnehager og skoler

Holla 10-årige skole. Skolebuss

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 184 kvm
Totalt bruksareal: 169 kvm
Totalt primærrom: 157 kvm

Primærrom:
157 kvm: Vindfang, 2 entre, kjøkken, 2 stuer, lekerom/hjemmekino 23 kvm, 4 soverom, bad/vaskerom

Sekundærrom:
12 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Ole Erik Vegheim. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 1.424,7 kvm. Opparbeidet og beplantet med plen og prydvekster. Gruset gårdsplass. 

Parkering

På egen tomt

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon. 

Bebyggelse

Enebolig oppført i 1 etg. i 1967. Påbygget i 1989. Ombygget til enebolig i 2012. Gjennomgående god stand. Bygget i isolert bindingsverk. Isolert i gulv og på loft. Decraplater på tak og stål takrenner og nedløp fra 2008. 2-lags isolerglass vinduer. 2 inngangsdører i teak. El.anlegg av nyere dato - 14 kurser automatsikringer. Vanninntak i plast. Vannrør i rør i rør system - vannfordelingsskap. Avløp til septiktank. Terrasseplatting.


Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder noe fuktinnsig i krypkjeller - det bør etableres bedre lufting her

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Renovert/oppusset

Påbygget i 1989. Ominnredet til bolig i 2012

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring for eiendommen datert 8/3-13. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Ominnredet til bolig i 2012. Fremstår i god stand. Fliser på gulv i vindfang, gang, baderom, stue/hjemmekino og i kontor/soverom. Belegg og fliser på gulv i teknisk rom. Øvrige gulv har laminatgulv. Flisplater på vegger i baderom. Ellers malt glassfiberstrie, panel og malt på vegger. Plater og malt i himlinger. Pen hvit kjøkkeninnredning - ingen hvitevarer medfølger. Dusjkabinett, innredning med servant og veggmontert wc i baderom. Skyvedørsgarderobe i entre. Vannfordelingsskap og nyere 200 liter varmtvannsbereder i teknisk rom. Husbrannslange. Mitsubishi varmepumpe i 2014. Det er montert et vifteanlegg og rør for varmeflytting på loft - luke i tak over ovnsplass - aldri vært benyttet av nåværende eier- tilstand ukjent.

Oppvarming

Nyere varmepumpe Mitsubishi. Pipe. Varmekabler i bad/vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G4

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

21.04.1969 - Dokumentnr: 597 - Jordskifte
Grensegangssak 
Gjelder denne registerenheten med flere 


07.11.1963 - Dokumentnr: 2268 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:3816 Gnr:23 Bnr:30 


23.10.2002 - Dokumentnr: 3015 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet: 
Knr:3816 Gnr:23 Bnr:149 
Sammenslått med denne matrikkelenhet: 
Knr:3816 Gnr:23 Bnr:150 


01.01.2020 - Dokumentnr: 1764515 - Omnummerering ved kommuneendring
01/01-2020 tidligere: Knr:0819 Gnr:23 Bnr:99 


Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan satt av til boligområde 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig. 
Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Overtagelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Oppdragets KR-kode

KR26.19105

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 19.356,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt og gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Ved montering av vedovn vil avgift feiing/tilsyn bli lagt til.

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 642.064,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.311.430,40. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.513.092,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud. 

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post. 

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.750,- samt dekning av utlegg.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Kjetil Thorsen
Eiendomsmegler

Kjetil Thorsen

Telefon
Mobil 95859685

Lurer du på noe

Kjetil svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.