Solgt: 3 315 000 kr

Lundekroken 34

3 100 000 kr
46 m²
1 soverom
Velkommen til Lundekroken 34, presentert av Alexander Fossum i Krogsveen.
Alexander Fossum
Presenteres av
Alexander Fossum
STRØKEN 2-ROMS PÅ BILLINGSTAD
Lys og lekker 2-roms selveier med meget sentral beliggenhet nær "alt" - Markterrasse - Stor bod - Heis - Garasje
 • Prisantydning
  3 100 000 kr
 • Omkostninger
  78 842 kr
 • Totalpris
  3 393 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  46 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 793 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Lundekroken 34. Dette er en smakfull og oppgradert 2-roms selveierleilighet fra 2008. Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i et skjermet bomiljø med matbutikk og treningssenter kun en heistur unna. Nærhet til ekspressbuss som kun bruker ca. 16 min til Oslo. Videre kan leiligheten skilte med en fin markterrasse med utgang fra stuen og en ekstra stor lagringsbod på ca. 8 kvm rett ute i gangen. Det er også p-plass for 1 bil i felles garasje. Leiligheten fremstår med delikate, tidsmessige fargetoner og holder en jevnt over god standard. Gang og stue ble malt i 2020, mens soverom og himling ble malt i 2015. Kjøkken ble fornyet med benkeplate, hvitevarer og kum i 2016. Videre er det et tidløst helfliset bad/wc/vaskerom, romslig entré, og ett soverom.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lundekroken 34, 1396 BILLINGSTAD
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 32, bruksnummer 35, seksjonsnummer 19, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 50 kvm
Totalt bruksareal: 46 kvm
Totalt primærrom: 46 kvm
Bruksareal:
Eierseksjon 46 kvm
Primærrom:
1. etasje 46 kvm: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.
I tillegg disponerer seksjonen én bod på ca. 8 m2 med adkomst fra felles gang i 1.etasje og en biloppstillingsplass merket nr. 1114 i felles garasjeanlegg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt 2 underetasjer, oppført i 2008. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med:
- Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak betong og stål.
- Utvendig fasader i hovedsak kledd med stående kledning.
- Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
- Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull.
- Terrassedør og vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår.
- Nordvest-vendt markterrasse på ca. 15 m2. Gulvflate belagt med terrassebord. Markterrasse har stikkontakt og utelys.
Tekniske anlegg/VVS/Brann: Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med elektrisitet. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg i entré. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler på yttervegg kombinert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Leiligheten har røykvarsler og brannslange tilkoblet vann plassert i benkeskap under oppvaskkum på kjøkken.
Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer plassert på vegg i soverom. Hovedbryter og måler plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk anlegg.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:
- Begrenset/ujevnt lokalt fall til sluk i dusjsone.
- Merker/riper i gulvets overflatemateriale i entré og stue/kjøkken.
- Terrassedør trenger noe justering, subber i karm/terskel.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har enkel adkomst via felles gang med heis. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av en romslig entré, lys og pen stue/kjøkken, flislagt bad og soverom. Utgang fra stue til nordvest-vendt markterrasse på ca. 15 m2. Leiligheten fremstår med delikate, tidsmessige fargetoner og holder en jevnt over god standard. Gang og stue ble malt i 2020, mens soverom og himling ble malt i 2015. Kjøkken ble fornyet med benkeplate, hvitevarer og kum i 2016.
Kjøkken:
Praktisk og sosial åpen kjøkkenløsning mot stue. Sigdal kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Kjøkkenet ble i 2016 oppgradert med ny benkeplate, oppvaskkum og hvitevarer. Benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Grohe. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Hvitevarer fra Zanussi. Nedfelt keramisk platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator plassert i overskap tilkoblet avtrekk. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. ¨
Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling med hvite himlingsplater. Vegghengt servantskap i hvit slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og belysning med stikkontakt på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksventil på vegg. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.
Overflater:
- Gulvflater belagt med tre-stavs parkett.
- Vegger i malte flater.
- Himling i malt mur/betong.
- Slette innerdører.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.12.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3025/32/35/19:
31.03.1949 - Dokumentnr: 1967 - Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3025 Gnr:32 Bnr:35 Snr:3
Gjelder denne registerenheten med flere
11.10.2012 - Dokumentnr: 848080 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:39 Bnr:9
Bestemmelse om kulvert
Gjelder denne registerenheten med flere
18.09.2008 - Dokumentnr: 758082 - Resek/deling av seksjon
Seksjon som deles:
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 163064/234734
Ny seksjon:
Snr: 19
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 587/234734
----------
Reseksjonering
Endring av tegninger
28.02.2017 - Dokumentnr: 181083 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
Endret seksjon:
Snr: 19
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 587/234878

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Hyggelig uteområder med grønne, bilfrie fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Sameiet ligger tilbaketrukket og samtidig meget sentralt på Billingstad. Fra leiligheten kan man bl.a. gå tørrskodd via garasjeanlegget for dagligvarehandel på Rema 1000 og trening på SATS. Leiligheten ligger fint til i byggets 1. etasje med trappefri adkomst fra inngangssiden og heis fra garasjeanlegget.
Området er meget populært med kort vei til naturen, fjorden, idrettstilbud, servicetilbud, tog og buss. Kort vei til både Asker og Sandvika hvor du finner et rikelig utvalg av ulike servicetilbud. Flotte naturområder kun en kort kjøretur fra leiligheten. Vestmarka med varierte turmuligheter, som tur til Gupu, Sandungen, Furuholmen og ellers mange turmuligheter i nærområdet. Om vinteren er det en rekke flotte skiløyper i nærområdet, nærmeste starter fra Billingstad skole. Tar du bilen til Vestmarka så har du en rekke turmuligheter. Om sommeren er det få minutters kjøretur til fjorden og alt den har å by på. Her finner du kyststeder som Hvalstrand, Holmenskjæret, Kadettangen og Kalvøya. Deler av Kadettangen - Sandvikas fjordpark skal etter planen stå ferdig nå til sommeren etter omfattende endringer av den gamle stranden. Her vil det bli stor strand, festplass, stupetårn, kiosk og flotte grøntområder. Det er flere marinaer i nærheten som Gyssestad, Holmen Yachtverft og Holmen Slipp, hvor det kan være mulighet for båtplass. Flotte turområder i nærområdet med en rekke populære turstier og turområder, som Skaugumsåsen, Grosetkollen, Kjærlighetsstien, Tanumskogen og resten av Vestmarka. Et eldorado for turglade i alle aldre.
På Holmen er det en rekke servicetilbud og idrettstilbud. Tennishall, turnhall, hockeyhall, fotballbaner, klatrehall og andre idrettstilbud. Gangavstand til IKEA Slependen. Ny svømmehall ved Holmenskjæret med et hovedbasseng, terapibasseng, sosialrom, kafe og øvrige nødvendige fasiliteter. Svømmehallen er utformet slik at du kan ta i bruk deler av taket som et rekreasjonsområde. Holmen senteret med hyggelige spisesteder, vinmonopol osv.
Om du ønsker et bredere tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.
Ekspressbuss til Oslo og Lysaker går fra stoppestedet Ikea Slependen tre minutters gange fra leiligheten. Bussen bruker kun ca. 16 minutter til Nasjonalteateret og har avganger hvert femte minutt i rushtiden. Utenom rushtiden er avgangene hvert kvarter. I helgene går det også nattbuss fra Oslo og Asker.
Ellers går det tog fra både Billingstad togstasjon og Slependen togstasjon, ca. 14 minutters gange fra leiligheten. Her går det tog i begge retninger. Togene mot byen går 4 ganger i timen. Sandvika togstasjon ligger kun en kort busstur fra leiligheten og har rikelig med togavganger retning Oslo og Drammen, med lokaltog, regiontog og flytog.

Adkomst

Med bil: Kjør inn i parkeringshuset ved til Rema 1000 Billingstad. Der er det parkeringsplasser med trapp opp til Lundekrokens fellesarealer. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger fra fellesarealet. Se for øvrig kartskisse.

Barnehager, skoler og fritid

Det finnes flere barnehager i nærområdet som bl.a. Billingstad Læringsverkstedet barnehage, Holmentoppen barnehage, Sollia barnehage, Mellom Nes FUS barnehage og Vekstbarnehagen.
Eiendommen sogner til Billingstad barneskole (1-7 klasse) og Torstad ungdomsskole (8-10 klasse).
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 22 089,1 kvm som tilhører sameiet. Felles tomt for sameiet opparbeidet med internveier av betong, gressplen, gruslagt område, prydbusker og diverse beplantning. Sykkelparkering og sittegrupper.

Parkering

Leiligheten disponerer én biloppstillingsplass merket nr. 1114 i felles garasjeanlegg. For øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bl.a. Bolig/forretning, Blokkbebyggelse, Felles lekeareal, m.m. i henhold til reguleringsplan Lundekroken GBNR.32/35 m.fl., 022059H, datert 30.11.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Se for øvrig planopplysninger i prospekt for flere detaljer.
Eiendommen ligger i område for Nåværende Boligbebyggelse, Nåværende næringsbebyggelse og Framtidig vei, Boligområder med spesielle kvaliteter, type A, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 793,- pr. mnd. og inkluderer bl.a. akonto strøm (avregnes årlig), kommunale avgifter, tv/data, varmt vann, strøm i fellesareal, vaktmester, bygningsforsikring, brøyting/strøing/feiing, forretningsførsel, m.m.
Herav:
Fellesutgifter kr 2.319,-
Akonto strøm kr 474,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.850,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/ internett og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 740 508,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 665 828,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 26 120,- pr. 31.12.2019.
Ingen lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.178.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Johannes Hegen Agerup

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Lundekroken 19 – 34, med sameiebrøk 587/234878.
Sameiet består av 198 eierseksjoner innenfor sameiet, hvor seksjonene 1, 2, 4 og 5 er næringsseksjoner.
Forretningsfører er Saldo Regnskap Risør AS
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Investert i felles infrastruktur for el-bil lading
- Spyling av avløpsrør
- Sikringsjobb mot fjellmasser bak Hus 8
- Etablert felles sykkelrom.
Planlagte påkostninger:
- Ingen kjente påkostninger er planlagt, men sameiet har en pågående tvist med nabosameiet Lundekroken 14-18 da disse har trukket seg ut av sameiet. Dette gjør at Sameiet Lundekroken 19-34 har fått høyere kostnader fordi nabosameiet ikke har bidratt i sin andel av fellesutgiftene. Nabosameiet er saksøkt og saken må trolig avgjøres i en domstol. Styret jobber for at dette sameiet skal komme best mulig ut av en evt. avtale med nabosameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen og andre dokumenter fra sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0124/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.20124

Dato

Sist oppdatert: 13. november 2020 kl. 11:20

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.