Solgt: 8 800 000 kr

Sigurd Hoels vei 120

8 800 000 kr
98 m²
3 soverom
Tiltalende og moderne hjørnestue med en lun, men samtidig luftig romfølelse.
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Ensjø
Svært påkostet 4R familieleilighet - Vender i sin helhet ut mot parkområde - Solrik balkong - Garasjepl. m EL
 • Prisantydning
  8 800 000 kr
 • Omkostninger
  222 092 kr
 • Totalpris
  9 022 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  98 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 274 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott leilighet med spennende planløsning og gjennomgående høy standard. Svært attraktiv og frodig beliggenhet på hjørnet av bygget i 2. etasje i populære Tiedemannsfabrikken. Blokken ligger i rolige og ettertraktede omgivelser sentralt på Hasle, skjermet fra biltrafikk og med beliggenhet mot gangvei i Tiedemannsparken. Det er kort avstand til Hasle Torg, Lille Tøyen og Ensjø, og nærhet til barnehager og skole. Fra stuen er det utgang til romslig balkong på 12 kvm, som strekker seg langs hjørnet av leiligheten. Her skinner solen fra tidlig på formiddag til sen ettermiddag og kveld.
 • Svært god intern beliggenhet
 • Flere eksklusive materialvalg i leiligheten
 • 2 baderom
 • Gjenværende garanti i 2,5 år
 • Familieidyll innerst i blindvei
 • Nærhet til barnehager og skol
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Sigurd Hoels vei 120, 0655 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 128, bruksnummer 158, seksjonsnummer 139

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 109 kvm
  Totalt bruksareal: 98 kvm
  Totalt primærrom: 98 kvm
  Primærrom:
  2. etasje: 98 kvm: Entré, 2 baderom, 3 soverom, 1 omkledningsrom, 1 stor innvendig bod, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang balkong.
  I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 7 kvm.
  Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.04.2021 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Rom definert som omkledningsrom er byggemeldt som bod.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
  Boligblokk med 6 etasjer og kjeller/garasjeplan. Adkomst til felles trapper fra asfalterte gangveier.
  Eiendommen fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere.
  Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og trepanel. Isolert med mineralull.
  Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti.
  Eiendommen har personheis med adkomst garasje.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Samtlige punkter er vurdert til TG1.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Krogsveen avd. Hasle v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere denne flotte leiligheten med spennende planløsning og gjennomgående høy standard. Svært attraktiv og frodig beliggenhet på hjørnet av bygget i 2. etasje i populære Tiedemannsfabrikken.
  Med hyggelig utsikt over nærområdets grønne parker oppleves leiligheten som usjenert. Blokken ligger i rolige og ettertraktede omgivelser sentralt på Hasle med kort avstand til Hasle Torg, Lille Tøyen og Ensjø.
  Fra stuen er det utgang til romslig balkong på 12 kvm, som strekker seg langs hjørnet av leiligheten.
  Her skinner solen fra tidlig på formiddag til sen ettermiddag og kveld.
  Entré:
  Det første som møter deg er en lun og innbydende entré, som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.
  Entréen er innredet med lekker, snekkerbygd garderobeløsning og har god plass til yttertøy og sko. I tillegg er det direkte tilgang til omkledningsrom for ytterligere oppbevaring. Veggflatene er malt i en dus, gråfarge (tåkedis) og på gulvet er det en-stavs, lysoljet eikeparkett.
  Stue:
  Tiltalende og moderne hjørnestue med en lys og luftig romfølelse. Det første som møter deg er store vindusflater og utsikt over rolige park- og fellesområder, noe som gir en god atmosfære. Her er det god plass til sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Rommet er romslig og har en rektangulær form hvor man med enkelthet kan innrede etter eget ønske og personlige stil. Selv om leiligheten ligger i andre- og delvis første-etasje er det lite direkte innsyn til leiligheten. Fra stuen er det direkte utgang til en flott balkong, som strekker seg langs hjørnet av stuen. Pene, blåmalte vegger i fargen kveldshimmel og lekker, en-stavs eikeparkett på gulv skaper et moderne uttrykk.
  Kjøkken:
  Åpen og svært påkostet kjøkkenløsning fra HTH med moderne og stilren innredning med god skap- og benkeplass. Mørke glatte fronter, heltre lysoljet eik benkeplate, underlimt rustfri oppvaskkum og et-greps armatur. Integrerte, oppgraderte hvitevarer fra AEG som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp med integrert ventilator og "side-by-side" kjøleskap fra SMEG som medfølger. Glatte, hvite fliser på veggen over kjøkkenbenken. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves behagelig med kjøkkenøy på hjul som fungerer som en fin romdeler - her har du en god kommunikasjon med stuen/spisestuen. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller mange behov, for deg som ønsker mye benk- og skapplass og for deg som ønsker en åpent og sosialt rom.
  Balkong:
  Fra stuen er det videre adkomst til romslig hjørnebalkong på hele 12 kvm. Balkongen strekker seg langs hjørnet av leiligheten og har gode solforhold. Her er det god plass til utemøblement som både sittegruppe og grill. Fra balkongen er det blant annet utsyn mot sameiets fellesområder, i et hyggelig gårdsrom med pent opparbeidet gangsti, plen og busker. På årets varme dager fungerer balkongen naturligvis godt som en forlengelse av stuen. Et herlig uterom hvor en kan nyte fine dager vel som flotte kvelder. I følge eier er solen på balkongen fra ca. 12.00 til 19.00 sommerstid.
  Hovedsoverom:
  Hovedsoverommet er av god størrelse og er delikat innredet med stor dobbeltseng, nattbord og skjermet kontorløsning. Direkte tilgang til privat baderom og romslig walk-in løsning - her får du en skikkelig hotellfølelse hver dag! Den lekre, lysoljede en-stavs eikeparketten fortsetter her inne og veggene er malt i en mørk blåfarge (deco blue) som gir en deilig atmosfære å sove i. Vindu på to vegger, som likevel gjør rommet lyst og luftig.
  Soverom II:
  Det andre soverommet er også av god størrelse og er i dag innredet som barnerom med garderobeskap med speildører. Passer selvsagt også godt som gjesterom eller kontor. Grå farge (tåkedis) på veggene og lekker en-stavs eikeparkett på gulv. Godt med lysinnslipp fra stort vindu.
  Soverom III:
  Boligens tredje soverom er også av fin størrelse og passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Lunt soverom med to vinduer som likevel gir masser av lys. Også her er det en lekker, en-stavs eikeparkett på gulv og gråmalte veggflater (tåkedis).
  Baderom I:
  Boligens første baderom er delikat, med hvite fliser på vegg, grå fliser og varme i gulv samt downlights i tak. Videre har baderommet vegghengt toalett og servant med skuffeinnredning og speil med belysning over. Dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dette badet er utvidet fra normalen, sammenlignet med tilsvarende leiligheter i bygget som har mindre bad enn dette.
  Baderom II:
  Boligens andre baderom har direkte tilgang fra hovedsoverom. Innbydende og meget romslig bad med beigemelerte fliser på vegg- og gulvflater med varme i gulv og downlights i himling. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass, servant skuffeinnredning og speil med belysning over.
  Diverse:
  - 12 kvm stor hjørnebalkong med meget gode solforhold
  - Gjennomgående god standard
  - Gjennomgående en-stavs eikeparkett i alle rom
  - Elektrisk solskjerming/screens i stuen (styres med fjernkontroll)
  - 2 romslige baderom
  - 3 lyse og luftige soverom
  - Phillips hue belysning i stue og soverom II og III
  - Garasjeplass med el-bil lader i lukket og kameraovervåket garasjeanlegg
  - Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnader
  - Godt med lagringsplass i omkledningsrom i entré samt en romslig kjellerbod
  - Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet
  - Felles sykkelparkering i garasjeanlegg
  - Barnevennlig og svært ettertraktet område!

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på badene.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.05.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei og bestemmelse om nettstasjon.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i rolige og grønne omgivelser i Tiedemannsbyen - sentral og attraktiv beliggenhet på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse.
  Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. Nyrenoverte Hasle Skole ligger ca. 200 meter fra boligen. Her er det flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.
  Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.
  På Tiedemannstorget (rett ved leiligheten) er det åpnet et bakeri og serveringssted (Boulangerie M), som beskrives slik: "I Manuels tradisjonelle, franske håndverksbakeri finner du gamle oppskrifter på surdeig og grovbrød i kombinasjon med moderne teknikker, få ingredienser og komplekse smaker. Alt lages i bakeriet, og i det rustikke lokalet er det åpen løsning inn til kjøkkenet slik at du kan følge med på bakeprosessen. Om kvelden fyrer han opp pizzaovnen og serverer rykende fersk pizza på tynn italiensk bunn. Nyt den med et glass vin ved uteserveringen, eller ta den med hjem – den holder seg uansett varm den korte veien." (kilde: www.ensjo.org). For øvrig er det ikke langt til andre serveringssteder som Hy`s Sushi på Marienfryd, Asia Rett Hjem og Pizza Bakeren i Gladengveien, samt Baker Hansen i på nærsenteret Hasle Torg.
  Flere dagligvarebutikker i området med søndagsåpen Joker på Tiedemannstorget, samtidig som det er kort vei til både Rema 1000 og Kiwi i både Gladengveien og Hovinveien. I Lille Tøyen Hageby finner du Lille Tøyen Kolonial som er en superhyggelig nabolagsbutikk med fokus på bærekraft og økologi, og ikke minst god, norsk mat!
  Hagebyen er for øvrig kjent for sin skjermede og tilbaketrukne beliggenhet sentralt i Oslo med flotte parkanlegg, lekeplasser, fotballbane, basketballbane og skøytebane. Ellers ligger leiligheten også nært Kampen, idrettsanleggene på Jordal og planlagt sentrum for Ensjøbyen blir nærmeste nabo. Kort avstand til alle aktiviteter, idrettsanlegg og friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi. Umiddelbar nærhet til tyngdepunktet i Ensjøbyen som i dag inneholder renseri, frisør, apotek, samt serveringssteder som Safe As Milk. I tillegg kort avstand til Tøyen Torg med et utvalg av puber, restauranter og handel- og servicebedrifter.
  Kort vei også til barnehager og skoler i alle trinn og gangavstand til treningssentre som SATS og Fresh Fitness. God offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet; T-Bane fra Ensjø (linje 1, 2, 3 og 4) med hyppige avganger. Hasle T-bane (linje 5), buss nr. 20, 21, 28, 60, samt flybuss.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  En rekke barnehager i umiddelbar nærhet og Sigurd Hoels vei sogner pt. til Hasle skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 4.525 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

  Parkering

  Garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg medfølger boligen. Felleskostnad kr. 150,- pr mnd. (inkludert i i leilighetens felelskostnader)
  Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig og allmennyttig formål (barnehage) i henhold til reguleringsplan S-4411 datert 12.11.08 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Boligen ligger skjermet til fra utbyggingen som skjer i området.
  Tomten over gaten for Hasle skole, hvor det i dag er en Rema1000-forretning, er regulert til bolig iht. midlertidig reguleringsbestemmelse S-2864 datert 14.05.86. Det foreligger ingen planer på tomten pt.
  Saksnummer: 201609079 - Reguleringssak - Hjørnetomta Grenseveien/Økernveien - Detaljregulering - Utbygging av boliger, næring og hotell.
  Det er foreslått utbygging av boliger, næring og hotell. Byggehøyder er i hovedsak opp mot 7-8 etasjer med unntak av bygget nærmest T-banestasjonen på Hasle som er foreslått til opp mot 14 etasjer med en avtrapping i fra 11. etasje.
  Saksnummer: 201816378 - Byggesak. Ensjø - Tiedemannsparken - Etablering av park.
  Status: Igangsettingstillatelse gitt.
  Hovinveien 43A hvor det i dag er en Rema1000-forretning, er regulert til bolig iht. midlertidig reguleringsbestemmelse S-2864 datert 14.05.86. Det foreligger ingen planer på tomten pt.
  Saksnummer: 201801786 - Reguleringssak - Økernveien 97 - Planforslag til offentlig ettersyn - Omregulering til boligformål.
  Forslagsstiller ønsker omregulering av eiendommene fra Byggeområde for kontor/forretning til Bebyggelse og anlegg - kombinerte formål med overvekt bolig.
  Saksnummer 201604970 - Reguleringssak: Hasle - Valle Hovin - Planprogram med veiledende plan for offentlige rom - VPOR - Forslag til politisk behandling. Planprogrammet skal vise et forslag til fremtidig byutvikling innenfor planområdet, med anbefalinger for blant annet bystruktur, arealformål, torg, parker og grøntområder. Planprogram og veiledende plan for offentlig rom (VPOR) skal gi rammer for fremtidige reguleringsplaner innenfor planområdet. Valle Hovin skal videreutvikles som det viktigste arealet for idrett og rekreasjon i Hovinbyen.
  Saksnummer: 201617440 - Reguleringssak - Økernveien 94 mfl. - Detaljregulering - Bolig og næring.
  Eier av størstedelen av området ønsker å utvikle området med boliger og næring. Det er da hensiktsmessig å utarbeide en samlet plan for hele kvartalet. Dette er også i tråd med
  kommuneplanens føringer.
  Saksnummer: 202008625 - Reguleringssak: Gladengveien 18 - Bestilling av oppstartsmøte - Åpning av vestre bekkedrag - Ensjø.
  Hensikt en med prosjekt et er gjenåpning av Hovinbekken gjennom planområdet i tråd med VPOR for Ensjø.
  Saksnummer: 202008314 - Reguleringssak: Grenseveien 65 - 67 - Bestilling av oppstartsmøte - Omregulering til boligformål.
  Tiltakshaver ønsker å transformere eiendommen fra dagens bilvirksomhet til et fremtidig bydelsprosjekt med hovedsakelig boliger, dog også attraktive næringsseksjoner og offentlig-private kultur - og tjenestetilbud i lagerhallen.
  Fra referat Dialogmøte 3: Etterskrift fra Plan- og bygningsetaten: Plan- og bygningsetaten anser at byggenes høyder må være i tråd med planprogrammet for Hasle og Valle Hovin. Planprogrammet anbefaler en gjennomsnittlig høyde på seks etasjer, maksimalt åtte etasjer her.
  Det er også mottatt varsel om igangsatt detljregulering av Økernveien 97-99 - Hasle Stasjon, bl.a. der Bavarie holder hus. Her blir det også utbygging med mange boliger. Saken kan følges på Plan og bygningsetatens hjemmeside, saksinnsyn med saksnr. 201801786.
  Eiendommen er i et område berørt av planprogram og veiledende plan for offentlig rom for Hasle og Ensjø, og er en del av Hovinbyen. Valle Hovin skal videreutvikles som det viktigste arealet for idrett og rekreasjon i Hovinbyen.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr. 4.274,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto oppvarming, bredbånd, kabel-tv, driftskostnader, vaktmester, trappevask, felles bygningsforsikring mm..
  Herav:
  Oppvarming: kr. 784,-
  Felleskostnader: kr. 2.940,-
  Bredbånd: kr. 158,-
  Kabel-tv: kr. 242,-
  Felleskostnader garasjesameie kr. 150,-
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 2.215,- for 2021 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.000-9.000 kwh. pr. år med Norges Energi som leverandør og ca. kr. 5.000,- i årlig nettleie.
  Boligen er tilknyttet Telenor/T-we som leverandør av kabel-tv og bredbånd med en pris på hhv. kr. 242,- og kr. 158,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 2.215,- for 2021 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1 692 242,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 092 071,20.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  - Eierskifte - garasjeplass kr. 750,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.022.092,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Hege Meland og Karen Grønseth Hübert

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tiedemannsfabrikken Sameie med sameiebrøk 98/9475.
  - Sameiet består av 159 seksjoner.
  - Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  - Sameiets revisor er BDO AS.
  - Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 6719690.
  - Dugnad må påregnes.
  - Det er tillatt med dyr i sameie under forutsetning av at eier aksepterer sameiets regler for dyrehold. Reglene er beskrevet i sameiets husordensregler.
  - Grilling er tillatt, men kun med elektrisk- eller gassgrill.
  Utdrag av styrets arbeid iht. årsrapport for 2020:
  - Kontinuerlig oppfølging av løpende drift og vedlikehold i sameie.
  - Innhente tilbud for å få bedre avtaler (alt fra pumper på varmeanlegget til vasking av avfallsbrønner) samt eventuelt inngå disse.
  - Med bakgrunn i årsmøtets vedtak i 2019 ble en bom montert sommer 2019.
  - Deltatt på to møter vedrørende Tiedemannshuset på Tiedemannstorget. Ferd ønsker å utvikle dette til et møtested for beboerne i området og ønsker å samarbeide med styrene og interesserte beboere om dette.
  - Startet prosess med å innhente tilbud på løsning til innsynskjerming på balkongrekkverk.
  - Det er ikke påvist skjeggkre. Styret vurderer å inngå avtale om jevnlig kontroll.
  Ved generalforsamling i 2020 ble følgende saker vedtatt:
  - Oslo Låsservice har montert låser på alle dører og det er i tillegg inngått avtale med Unloc som gjør at man kan låse opp alle utgangsdører mv. med mobil. Det er mulig å montere elektronisk lås på egen inngangsdør også.
  - Begrensning i antall låsbrikker til bod- og sykkelrom. Styret anbefaler at det i sameiet settes et øvre tak på hvor mange nøkkelbrikker en seksjon kan ha, for å unngå brikker på avveie.
  Planlagte påkostninger/oppgaver for styret:
  - Iht. rådgiver fra Obos er sameie i gang med etablering av ladeanlegg. I følge styret er ladeanlegg
  i garasjen ferdig oppgradert og det er mulig, men ikke nødvendig for denne leiligheten å koble seg på
  nytt anlegg (ny ladeboks med noe høyere effekt).
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 14.900,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedsføringspakke: kr 14.750,-
  Visninger: kr 3.125,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0084/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.2184

  Dato

  Sist oppdatert: 28. oktober 2021 kl. 00:04

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.