Solgt: 4 550 000 kr

Paal Bergs vei 20

4 500 000 kr
72 m²
3 soverom
Velkommen til Paal Bergs vei 20!
Charlotte Lunde
Dominik Zych
Presenteres av
Charlotte Lunde og Dominik Zych
Rustad/Bogerud
Flott gjennomgående 4-roms toppleilighet - Vestvendt veranda - Vv/fyring inkl. - Nær marka og T-bane
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  180 449 kr
 • Omkostninger
  8 882 kr
 • Totalpris
  4 739 331 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  72 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 600 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Attraktivt beliggende 4-romsleilighet med umiddelbar nærhet til skole og Østmarka.
Høydepunkter:
- Totalrenovert av tidligere eier i 2017
- 4.etasje med god planløsning og gode lysforhold
- Lekkert flislagt bad
- Pent Ikea-kjøkken med hvite fronter i høyglans
- Romslig stue med god plass til sofagruppe samt spisebord
- Tre romslige soverom
- Solrik veranda
- Vinduer fra 2015 og 2017
- Dype vinduskarmer
- Enstavs parkett og downlights i alle rom
- Leiligheten er malt i tidsriktige og moderne farger
- Skogholt med rådyr på baksiden av blokken
- Flere matbutikker i nærheten
- Kort vei til offentlig kommunikasjon og Bogerud senter
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene
- Barnevennlig område

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Paal Bergs vei 20, 0692 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 163, bruksnummer 81, ideell andel 1/1
Andelsnummer 162, Fagergåsa borettslag, organisasjonsnummer 953 948 400

Innhold

Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Primærrom:
4. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og tre soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 2,2 kvm, en matbod i kjeller på ca. 0,5 kvm samt og en utebod på ca. 0,6 kvm på verandaen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.11.2021 utført av Anticimex AS v/ Øystein Solberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong- og murkonstruksjoner. Støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger forblendet med teglstein og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/
takpapp.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, nevnt som tilstandsgrad 2 (TG2):
TG2:
- Ventilasjon på bad grunnet naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.
- Vegger og gulv på bad grunnet at det er registreres bomlyd i enkelte fliser. Det er registrert en sprekk i flis under servant.
- Fuktmåling: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering. TG2 er satt for å belyse risiko.
- Ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet.
- Radiatorer og røropplegg på bakgrunn av alder (radiator er borettslagets eiendom og ansvar).
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget grunnet at det ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
Kommentarer fra selger:
- Vinduet på det største soverommet kan noen ganger være vanskelig å lukke når det er kuldegrader, dette er meldt borettslaget som igjen har meldt det videre til firmaet som satte inn vinduene. Vil bli fikset neste gang firmaet er på kontroll.
- EL-anlegget skal bli kontrollert i desember 2021.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen 4-romsleilighet total oppusset i 2017 med heltsparklede vegger, enstavs parkett og downlights i alle rom. Leiligheten har en god planløsning og ligger fint til med ingen gjenboere.
Inneholder:
Entré: Flislagt gulv og downlights. God plass til oppheng av yttertøy. Innebygget skyvedørsgarderobe. Calling til ytterdør.
Stue: Romslig stue med god plass til sofagruppe samt spisebord. Utgang til solrik vestvendt veranda på ca. 13 kvm med utsikt over nærområdet. Montert stikkontakt og markise. Adgang til utebod for oppbevaring.
Kjøkken: Pent Ikea-kjøkken fra 2017 med hvite fronter i høyglans. Laminert benkeplate med nedfeldt oppvaskkum. Lys og stikkontakter under overskap. God skap- og benkeplass. Kullfiltervifte. Integrerte hvitevarer medfølger: nedsenket induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.
Bad: Lekkert flislagt bad pusset opp i 2017. Gulvvarme og downlights. Dusjhjørne med innfellbare glassvegger, hånddusj og regndusj. Servant i skapinnredning og vegghengt speil. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Rør i rør system. Fordelerstammer for vannrør og stoppekraner er plassert over himling.
Soverom: Tre romslige soverom. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og sykvedørsgarderobe. De to andre soverommene egner seg flott som barnerom, gjesterom eller kontor. Utsyn mot skogholt fra soverommene på baksiden samt ingen innsyn.
Leiligheten er malt i tidsriktige og moderne farger - bør sees!
Overflater:
Himling: Malte flater i alle rom.
Vegger: Fliser på bad og malte flater i øvrige rom.
Gulv: Fliser på bad og entré. Enstavs parkett i øvrige rom.

Oppvarming

Oppvarmet med sentralvarme til radiatorer og elektrisk varmekabel på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.03.1968. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet kommunens rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomten, rett til adkomst for anlegge og vedlikehold, rett til å sette opp transformator, legge kummer o.l.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Medfølger ikke: Stringhylle på kjøkkenet, soverom og knaggrekke i gangen.
Medfølger: Skap på soverom og innmat i garderobeskap i gangen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Rustad/Bogerud. Svært barnevennlig bomiljø med store grøntområder og lite trafikk (Paal Bergs vei er stengt for gjennomkjøring).
Rett ved Østmarka med flotte turområder både sommer- og vinterstid. Stier, lysløyper og turveier som er fine til turgåing, sykling og løping. Om vinteren blir det kjørt opp skispor i lysløypene. I Østmarka finner du bl.a. Nøklevann og Ulsrudvann med flotte badeplasser. Det er muligheter for en gåtur til markastuene Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet hvor du kan få kjøpt diverse bakst, varmretter m.m. hele året. Kort vei til Østensjøvannet med et flott dyre- og fugleliv og turvei til Østmarka.
Aktivt idrettsmiljø i Rustad idrettslag innen fotball og ski. Kunstgressbane og stor fotballslette på Rustadfeltet. Skianlegg med kunstsnø ved Skullerudstua. Treningssenter på Skullerud, Skullerud Sport Senter. Nord-Europas største klatresenter, Oslo Klatresenter, få minutter unna, på Skullerud.
Kort vei til Bogerud senter med daglighandel, diverse servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Bogerud T-banestasjon (Linje 3) med 20 min ned til sentrum. Flere bussforbindelser (76, 79, flybuss). 70-bussen går fra Langerud til Nationaltheatret.
Flere større kjøpesentre i nærheten med blant annet Bryn senter, Lambertseter senter og Tveita senter med forretninger og diverse servicetilbud.
Nær barnehager og skoler i alle trinn. Rustad barneskole ca. 1 minutts gange fra leiligheten og gangavstand til Skullerud ungdomsskole.
Skøytebane og akebakke finnes ved Rustad kunstgress - perfekt for de yngste.

Adkomst

Ta inn Paal Bergs vei fra General Ruges vei. Ta deretter til venstre i krysset. Følg veien videre nedover. Paal Bergs vei 20 vil ligge på venstre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Paal Bergs vei 20 sokner til Rustad skole (1.-7.trinn) og Skullerud skole (8.-10.trinn). Det er flere barnehager i området som Østensjøstua Barnehage, Bogerud gård barnehage og Lopperud barnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 25.515 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med grøntareal, internstier, sykkelstativer, sittebenker, diverse beplantning og lekeplass for de minste.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser til leie etter venteliste ved Rustad skole og 8 gjesteparkeringsplasser ved Rustadterrassen borettslag (nedenfor barnehagen). Søknad om leie av parkeringsplass sendes styreleder@fagergasa.no.
Borettslaget har fire ladeplasser for el-bil på eget parkeringsområde nærmest Rustad skole. All betaling er mobilbasert gjennom systemet til ”Lade i Norge”.
Beboere i Fagergåsa borettslag har også tilgang til å leie utvendige parkeringsplasser på parkeringsplassene nedenfor barnehagen. Disse blir administrert av Rustadterrassen borettslag, kontakt styret@rustadterrassen.no.
Det er også mulighet for kjøp av parkeringsplass i deres parkeringskjeller når andre andelseiere velger å selge sine plasser der.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 23.11.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3905 vedtatt 11.06.2002. Området forøvrig er regulert til offentlig kjørebane/veigrunn, friområde/park, turvei og tomt for offentlig bygning (skole og daginstitusjon) m.m.
Det er ingen plan- eller byggesaker per 23.11.2021 som har direkte innvirkning på Paal Bergs vei 20. Området beliggende ved t-banen (Bogerud nærsenter og Kiwi) har over lenger tid vært diskutert oppgradert og er regulert til Bolig/Forretning/Annen privat eller offentlig tjenesteyting i henhold til reguleringsplan S-5105 datert 16.12.2020. Planen er å bygge ut Bogerud Torg. Les mer om prosjektet her: https://nye.obos.no/ny-bolig/boligprosjekter/oslo/ostensjo/bogerud-torg
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.600,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, fyring, varmtvann, nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.872,-
Renter lån kr 242,-
Avdrag kr 424,-
Vasketillegg kr 62,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. / 4.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkl. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.129.471,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.066.095,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 29.432,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 180.449,- pr. 24.11.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 37.070.918,- pr. 24.11.2021 og lånevilkårene er:
Lånenr: 12139000925, DNB Boligkreditt AS
Rentebetingelser: 1,69% pa.
Lånets løpetid: Siste termin 30.12.2049
Avdragsfrihet: Nei
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.450,- (Usbl)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.689.331,-. Av dette beløpet utgjør kr 180.449,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Maren Juveli Pedersen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Fagergåsa borettslag.
Borettslaget består av 208 leiligheter.
Forretningsfører er USBL.
Trappevask utføres av firma og er inkludert i felleskostnadene.
Anskaffelse av husdyr er tillatt etter skriftlig søknad og godkjennelse fra styret. Husdyrhold i borettslaget er regulert i eget husdyrreglement vedtatt på generalforsamling.
Det er kun gass- og elektrisk grill som er tillatt benyttet på verandaene.
Borettslaget har egen hjemmeside: www.fagergasa.no.
Foretatt påkostninger de senere år:
2018/2019 - Nye balkongfasader - Montering av nye balkongfronter, rehabilitering av tak over balkonger, utvendig maling av hele fasaden og innvending maling av oppgangene.
2017/2018 - Alle vinduer og balkongdører i borettslaget er skiftet, samt oppgradering av el-anlegget gjennomført.
2016 - Oppgradering og vedlikehold av bygningsmasse og utomhus.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten vil bli avklart ca. 5 dager etter siste annonserte visning. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Klare Finans AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-.
Oppgjør: kr 5.550,-.
Markedspakke: kr 17.000,-.
Visninger: kr 2.500,- pr. visning.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0165/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.21165

Dato

Sist oppdatert: 06. desember 2021 kl. 12:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.